Samsung Galaxy S4, θα πάρει Android Lollipop αρχές του 2015

Για τη φετινή ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5 έχουμε ήδη ακούσει πληροφορίες ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop μέσα στον Δεκέμβριο, μάλιστα έχει διαρρεύσει και demo video. Όσο για την περσινή ναυαρχίδα, Samsung Galaxy S4 οι πληροφορίες λένε ότι θα αναβαθμιστεί επίσης σε Android Lollipop αλλά λίγο αργότερα μέσα στις αρχές του 2015.

Από τη στιγμή που έχουν βγει διάφορες εκδόσεις του Samsung Galaxy S4, οι πηγές λένε ότι πρώτα θα αναβαθμιστεί η Exynos-based έκδοση με αριθμό μοντέλου I9500 (αν δεν υπάρχουν έξτρα καθυστερήσεις από τους παρόχους). Η έκδοση με τον Snapdragon 600 (I9505) λογικά θα ακολουθήσει μαζί με το Samsung Galaxy S4 Active μιας και έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Υπάρχουν επίσης οι Snapdragon 800 εκδόσεις, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506) και Samsung Galaxy S4 Active LTE-A.

Ωστόσο, ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για το ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και πότε ακριβώς και καλό θα ήταν να δούμε την ίδια τη Samsung να δίνει ένα χρονοδιάγραμμα με τα επερχόμενα updates των συσκευών της.

samsung galaxy s4 android lollipop, Samsung Galaxy S4, θα πάρει Android Lollipop αρχές του 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

μακαρι να ερθει αναβαθμιση γιατι ειναι κριμα να αφησει ετσι την περσινη της ναυαρχιδα απ την στιγμη που της εφερε και ενα τοσο μεγαλο κερδος σε σχεση με s3 και s5.αναμενουμε λοιπον.

Solon

To S4 θα την πάρει, το θέμα είναι πότε. Βάσει την μέχρι στιγμής πείρα μου από Samy στην Ελλάδα θα έρθει καλό Μάιο. Πάντως εγώ έχω βρει έναν απλό τρόπο να παίρνω τις αναβαθμίσεις OTA κατευθείαν από την πρώτη χώρα που θα κυκλοφορήσουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Χωρίς Odin και root. Οπότε με το που θα βγει για το i9506 θα την περάσω αμέσως.

bobo1704

Για τις Mini εκδόσεις ξέρουμε τίποτα;

dimitris

Solon θα μας τον πεις τον τρόπο???? Γιατί εγώ ξέρω να φτιάχνω διαστημόπλοιο που καεί coca cola. Οποίος θέλει στέλνει και του λέω πως. Ευχαριστώ

Τριαντάφυλλος

Καλησπέρα.κ.Κώστα για note 3 ξέρουμε πότε και αν?

Solon

@dimitris
Αν γράψω πως γίνετε εδώ στο techblog θα το μάθει όλη η Ελλάδα (και όχι μόνο!) και θα βρουν τρόπο να το φράξουν. Ἀλλο να εκμεταλλεύονται ένα κενό 50 και 100 και άλλο να τους την πέσουν 100.000. Ωστόσο θα σας δώσω μια ένδειξη, όποιος είναι ψαγμένος θα το πιάσει αμέσως. Πως βλέπουμε Netflix στο Ελλαδιστάν; Κάνε το λογαριασμό και βγάλε αποτέλεσμα.

Lefteris

Αν έχεις cosmote τότε καλά κρασιά αν και εγώ cosmote έχω, αν και μερικές φορές βγαίνει και σε καλό γιατί βγαίνουν και προβληματικες αναβαθμίσεις… Τεσπα αν θέλετε γρήγορη αναβάθμιση από ελληνικό παροχο προτιμήστε κάποια από τις άλλες δύο εταιρείες ή αγοράστε τα από κατάστημα που δεν πουλάει κινητά με το firmware της cosmote.

antwnhs

Εχω ενα galaxy tab 3 lite …. θα παρει τιποτα ή θα παρει αυτο που φανταζομαι;

Ανδρέας

Ρε παιδιά έχω το s4 i9506 ειναι της Tmobile και ακόμα δεν έχει περάσει η έκδοση lollipop μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το τι πρέπει να κάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.