Samsung Galaxy S4, Περίεργες αιτιάσεις για ξέσπασμα φωτιάς σε σπίτι

Ένας κάτοχος ενός Samsung Galaxy S4 από το Hong Kong ισχυρίζεται ότι το κινητό του έπιασε φωτιά καθώς έπαιζε παιχνίδια στον καναπέ του, γεγονός που τον ανάγκασε να το πετάξει στο έπιπλο με συνέπεια να επεκταθεί η φωτιά στις κουρτίνες, σε όλο το σπίτι, μέχρι και στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του έξω από το κτίριο, χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο άντρας ισχυρίζεται επίσης ότι δεν χρησιμοποιούσε φορτιστή ή μπαταρία τρίτου κατασκευαστή, αλλά ό,τι υπήρχε στη συσκευασία του τηλεφώνου. Είναι αλήθεια, ότι στην εξιστόρηση των συμβάντων αυτών προκαλεί εντύπωση το πόσο μεγάλη φωτιά προέκυψε και πόσο γρήγορα επεκτάθηκε μέσα από έπιπλα που αποδείχθηκαν πολύ εύφλεκτα. Είναι λογικό να εκφράζονται πολλές επιφυλάξεις για το κατά πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί, ενώ οι Αρχές πρόκειται να κάνουν όλες τις απαραίτητες έρευνες και χημικές αναλύσεις προκειμένου να μπορέσουν να καθορίσουν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Περίεργες αιτιάσεις για ξέσπασμα φωτιάς σε σπίτι

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Wolf

Έτσι….! Το s4 είναι άπιαστο σε ταχύτητες παντού…!!

βασιλης

έπιασε τις προάλλες μια μεγαλη φωτια εδω στην Σαμο…βρηκαμε λογικα την αιτια

spyros

Οι μυθοι του S-ωπου…

μιχαλης362

Για μισό λεπτό άντε να άρπαξε το σπίτι φωτιά το αμάξι να πήρε φωτιά που ήταν έξω από το κτήριο και δεν ξέρω και εγώ σε πιο όροφο έμενε ο ιδιοκτήτης του Samsung Galaxy S4 ποιο στημένα δεν γίνονται τι κάνουν οι άνθρωποι που τους πληρώνουν για να αποδείξουν ότι ένα κινητό πήρε φωτιά.
ΠΟΙΟ Μ*****Σ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

VasiliSIII

Πάντα υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις που πελάτες επιρρίπτουν ευθύνες σε εταιρείες που έχουν χρήμα, για να αποζημιωθούν για κατι το οποίο δεν έχει σχέση η ίδια η εταιρεία. Βέβαια αν αποδειχθεί οτι ο πελάτης έχει δίκιο τότε θα πρέπει πραγματικά να δουν τι φταίει. Εγω πιστεύω οτι το είχε συνδέσει με μπαταρία αυτοκινήτου πιστοποιημένη απο την Samsung :-p

kostas

spyros +1

azriel84

Αυτό που κάτι τέτοια περιστατικά στην πλειοψηφία τους συμβαίνουν προς Κίνα μεριά, δεν μπορώ να το καταλάβω…….εμείς έχουμε Μητσο**κη, άλλοι έχουν τη χάρη 😛

tasos

κινεζιες δε θελατε παρτε τωρα

Darth

@tasos βασικά κορεάτικο είναι…. κινέζικο είναι το iphone………… που και αυτό με την σειρα του έχει σκάσει αρκετές φορές……

dimos

Τι άλλο θα κάνουν για να σταματήσουν τις πωλήσεις του s4..μόνο έτσι..αφού με τα προϊόντα τους δεν τα καταφέρνουν,καλά κάνουν και φτιάχνουν τέτοια σενάρια
..τα κορόιδα..

skace13

Και το ονομα αυτου Peter Griffin.

Hanns

Θα το δωσω το s4 στην πρων μου μπας και καει το σπιτι της… Τελικα καλη επιλογη το s4 το ξερα απτην αρχη 😛

island

Αυτά ούτε σε ηλίθιες αμερικανικες κωμωδίες δε γίνονται.

Παπαδοπουλος Γεωργιος

@ Darth

Σε ποιοτητα κατασκευης αλλα και ποιοτητα συναρμολογησης και υλικων το κινεζικο iphone παταει πολλες κορεατικες και ευρωπαικες συσκευες κατω..

Δεν υποστηριζω πως η παραπανω δηλωση ειναι αληθινη ισα ισα..
Και δεν καταλαβαινω πως οι κινεζικες κατασκευες ειναι περιπτωσεις προς αποφυγη..

Σε αυτο το κοσμο οτι πληρωνεις παιρνεις.. Αν παρεις φθηνο κινεζικο προιον καλα να παθεις.Αυτο αφορα ομως οτι προιον οποιασδηποτε προελευσης..
Αν παρεις ομως κατι με ανεβασμενη αξια και ποιοτητα πιστεψε με δεν εχει σημασια απο που το παιρνεις και αν ο κατασκευαστης ειναι κινεζος ή γαλλος..

Οι κινεζοι στελνουν δορυφορους στο διαστημα αυτοι τη στιγμη που μιλαμε και εγω δουλευω ως μηχανικος σε πλοια 300000 τονων κινεζικης κατασκευης..
Η βιομηχανικη τους παραγωγη ειναι περαν της φαντασιας.

Εγω θα ελεγα να προσεχουμε τι λεμε και πως το λεμε γτ αν οντως οι κινεζοι οτι φτιαχνανε εσκαγε τοτε στο πλανητη θα εκαναν κουμαντο οι κατσαριδες..

Βρες αλλο τροπο να πεις αυτο που θες γτ ο τροπος που το λες ειναι ακυρος..

Κωνσταντίνος

Χαλαρωστε λιγο ειναι λιγο τραβηγμενο το παραπανω σκηνικο οταν ομως ξερουμε ολοι οτι τα περισσότερα καινουργια κινητα οι θερμοκρασιες αγκιζουν μεχρι τους 80 βαθμους δεν ειναι απιθανο να συμβει κατι τετοιο

Κώστας D.

spyros +1
skace13 +1

Θανάσης

Ότι πληρώνεις παίρνεις….!!!!Η αλήθεια είναι οτι μισώ τη Samsung και το Android και θα μπορούσα να πώ πολλά για αυτό αλλα δε θα το κάνω ας μείνουμε στο θέμα.Νομίζω οτι κάθε άνθρωπος με όσο μυαλό διαθέτει μπορεί να κρίνει κατα πόσο έγκυρη είναι μια τέτοια πληροφορία….!!!!Δεν υπάρχει περίπτωση να πήρε φωτιά το σπίτι απο το κινητό και άντε και πήρε δεν πρόλαβε να τη σβήσει σε σημείο που εξαπλώθηκε μέχρι το αυτοκίνητο και εγώ δε ξέρω πόσους ορόφους κάτω……?????Αυτά είναι ανύπαρκτα σενάρια….!!!!(Χρησιμοποιώ εδώ και 6 χρόνια iPhone 3G 3GS 4 4S και 5 μέχρι σήμερα και εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιώ παράλληλα με το iPhone και διάφορα smartphones της Samsung με τελευταία το S3 και το S4 γνωρίζω καλά οτι τέτοιας αξίας κινητά αποκλείετε να σου προκαλέσουν τέτοια ζημιά όλα στημένα είναι…!!!Ξέρεις τι μυθοπλασίες έχω ακούσει για iPhone…..????Ο άλος και καλά πήγε να φορτίσει το κινητό του και τον χτύπησε το ρεύμα υποτίθεται…!!!Εγώ γιατί δεν έχω πάθει τίποτα…..??????)

ZJ-HELLAS

spyros + 1

gt

Η αληθεια ειναι καποιες φορες ακομα κ οταν το φορτιζω ζεματαει στη κυριολεξια..Δεν ξερω τι να πω….Αν κ ειμαι φαν της Sam να σας ενημερωσω πως μεσα σε ενα μηνα εκαψε πλακετα το s3 κ πριν2 βδομαδες το ιδιο προβλημα κ το s4…
ΥΓ. Το s3 απο wind ενω το s4 απο public
Τυχαιο;;;;(τοση γκατεμια)

geohot

Ελατε παμε ολοι για water cooling

Kostas K.

@ Παπαδοπουλος Γεωργιος μια χαρά τα λέει ο Darth..Βασικά για ξανακοίτα το μήνυμα και δες ότι άλλος αναφέρθηκε σε Κινεζικα και του απαντάει στο ανάλογο ύφος…(Να μην παρεξηγηθώ και εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα με τα Κινέζικα προϊόντα)

aggelos

@Θανάση …. πεινάς βλέπω …

Darth

@Θανάσης καμία σχέση άλλο ήθελα να του πω του φίλου… btw ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει πάντα
πχ εγώ έχω το oppo find 5 που σε ποιότητα κατασκευής και συναρμολογισης πατάει σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί και είναι κινέζικο

απλός όσο περισσότερο μερίδιο αγοράς έχει μια συσκευή τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να πάθει κάτι περίεργο σε κάποιον (ισχύει για τα πάντα)

κατά τα άλλα το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί στους Κινέζους είναι η ύπαρξη της σκλαβιάς..

Δημητρης

Εμένα οταν έπεσε κατω το S4 μου έγινε πυρηνική έκρηξη .Ακομα πληρώνω τις ζημιές

Alexis

Darth +1

Γιάννης

Και αλήθεια να είναι θα ρίξουν ευθύνες στο χρήστη, πέρασες custom rom ; Δεν ευθυνόμαστε εμείς αν πάρει φωτιά η συσκευή σου χαχαχαχαχα

Η samsung είναι τόσο τραγική που το κορυφαίο smartphone του 2012 sii φοράει ακόμη την προβληματική 4.0.3 και για τους άπιστους θωμάδες υπάρχει link για τα firmware που κυκλοφορούν Ελλάδα http://www.sammobile.com/firmwares/‎

Kostas K.

@ Γιάννης μια χαρά τις εχει δώσει τις αναβαθμίσεις η Samsung ακομη και για το S2 του 2011..Τα παράπονα σου στους Ελληνικους παροχους με το δικό τους bloatware

petros

@Γιάννης
προσέχεται τι ανεβάζεται….εκτίθεσεστε.
το s2 είναι του 2011….

Γιάννης

@petros

Το iphone 4 είναι του 2010 και ξεφτιλίζει το sii του 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.