Samsung Galaxy S4, Αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμα δεν έχουμε ευχαριστηθεί τον ερχομό του Samsung Galaxy S III και έχουν ξεκινήσει οι διαρροές για το Samsung Galaxy S4 ή S IV. Έτσι είναι ο κόσμος των smartphones, αδυσώπητος, γεμάτος ανταγωνισμό και σε αέναη εξέλιξη με ολοένα και γρηγορότερους ρυθμούς. Επί του προκειμένου, ένας από τους καταλύτες των εξελίξεων είναι και ο διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός προπαραγγελιών που σημείωσε το iPhone 5.

To Samsung Galaxy S III έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 20 εκατομμύρια τεμάχια, και οι Korean Times επικαλούνται ανώνυμες πηγές που λένε ότι στο Mobile World Congress θα δούμε την επόμενη ναυαρχίδα της Galaxy σειράς, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2013 και έπειτα. Το σημαντικό που προκύπτει από αυτή τη φήμη είναι ότι η Samsung προσανατολίζεται στην επίσπευση του κύκλου της εξέλιξης των νέων μοντέλων, μειώνοντας το διάστημα που πρέπει να περιμένει κανείς για να δει το νέο μοντέλο από τον ένα χρόνο στους εννιά μήνες περίπου.

Το S4 φημολογείται ότι θα έχει Samsung Exynos επεξεργαστή, θα λειτουργεί σε παγκόσμια δίκτυα LTE, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί Android λειτουργικό και η οθόνη του θα φτάσει στις 5 ίντσες.

, Samsung Galaxy S4, Αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Delapo

5″, αααα μάλον πάει να χτυπήσει το ipad!!!!! xaxaxaxa αθάνατη samsung….

MEDS

Όλη αυτή η διαρροή αποσκοπεί στο να κόψει τις τωρινές πωλήσεις του S-III, να κάνει το κόσμο να περιμένει το S-IV, ή να τον κάνει να στραφεί στο “καινούριο” iPhone. Ψέμα η είδηση (όχι από το techblog, γενικά απ’όπου ξεκίνησε).

makis88

Άντε με το καλό και το galaxy s5 στις 42 ίντσες! Να πιάνει και την αγορά των τηλεοράσεων βρε αδερφέ!

Νικος

5 ίντσες; δεν χρειάζεται να περιμένει κανένας πάμε για το note κατευθείαν και μια χαρά. Όσο για το θέμα αν τελικά βγει δεν θα μου κάνει εντοπίσει από την Samsung είναι κλασική περίπτωση σε αυτά τα θέματα εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έχει τόσα μοντέλα πλέον που ακόμα και κάποιος να θέλει να διαλέξει ένα σοβαρό μοντέλο θα χαθεί.

VasiliSIII

Ναι 5 inces θα είναι αλλα σε ίδια διάσταση και λεπτότερο προφιλ….δεν με χαλάει.

jimys2007

ακομα δεν τον γεννησαμε, γιαννη τον εβαφτισαμε.

Ιωάννης Π.

H αρχική πηγή The Korea Times, γράφει “Samsung is ready to unveil the next Galaxy smartphone _ the Galaxy S4 _ at early next year’s mobile world congress (MWC) in the Spanish city of Barcelona,’’ said an official from the firm asking not to be identified”….

bagelis

παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει στην Eλλάδα στο note 2?

Pi

τουλαχιστον αυτο που θα βγει το ’13, (ασχετα με τις φημες, θα βγει δε μπορει) θα παρει και την 4.1
lmao

Kostas P.

χαχαχχα πανω που ειπαμε να ησυχασουμε!! 😀 😛

Kostas

βρε παιδια εχω μια ερωτηση να κανω….ειναι δυνατον η samsung ,και καθε αλλη εταιρια τετοιου βεληνεκους,να προανακοινωσει το s4?και ενω παει να φτασει το ρεκορ των 30 εκατ. συσκευων μεχρι τελος του ετους?
για ποιο λογο να το κανει αυτο και να ανακοψει αυτο το ρεκορ πωλησεων? πιστευω πως αυτη η πληροφορια αποσκοπει ειτε να ανακοψει τις πωλησεις του s3, ειτε να στρεψει τον κοσμο προς το εξισου καλο κινητο iphone 5.
οπως και ναχει,πρεπει να φιλτραρουμε τελικα τα παντα διοτι τιποτα δεν ειναι αγγελικα πλασμενο και παιζονται συμφεροντα δισεκατομμυριων

killbillgr

Αυτοκτονία…..τίποτα άλλο δεν λέω

Techfan

sgs4 , sgs5, sgs6 , sgs7 ….iphone 1 , iphone 2 , iphone 3g, iphone 3gs , iphone 4, iphone 4s, iphone 5……..

No comment…

Silender

omg

από τώρα ξεκινάμε?

john

παιδια εγω σκεφτομαι να παρω το νοτε 2 αλλα μηπως αξιζει η αναμονη μεχρι τον μαρτιο?εσεις τι λετε?(αντεχω την αναμονη αλλα θα γουσταρα και το νοτε 2 5 μηνες πριν!)

Ante_geia

Όχι άλλες ιντσες … Όχι ΑΛΛΕΣ ΙΝΤΣΕΣ …. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! Ούτε θα γυρίσω να το κοιτάξω με 5´ ΕΛΕΟΣ !!! Εκτός άμα κρατήσει το μέγεθος του σ3 και υπάρχει μόνο οθόνη και τίποτα γύρο γύρο !!! Θα ήταν καλο έτσι αλα και πάλι μεγάλο !!!

Αποστόλης

Θεωρω μουφα την τυπου διαρευση. Συμφωνω με τους προλαλησαντες… μιλαμε για αυτοκτονια οταν το S3 ειναι μολις 4 μηνων.
Απο καθε αλλη αποψη παντως θεωρω αστειο ολο αυτο με τις οθονες. 4.8 ιντσες ειναι ταβανι για τηλεφωνο που χειριζεσαι με ενα χερι και μιλαω για το μεσο ορο καταναλωτων οπου υπαρχουν και γυναικες. Στο τελος θα δικαιωθει για την τακτικη της η apple που αμεσως τρεξαμε να χλευασουμε για την “επιμηκυνση”… 😛
Βρε αδελφε ελεος δηλαδη το note3 θα γινει 7 ιντσες να χτυπησει το iPad mini?
Ηδη αρχιζω να γλυκοκοιταζω το παλαιοτερο μου SGS2.
Ειπαμε smartphone να το βαζουμε στην τσεπη μας και οχι να το κουβαλαμε σε τσαντακια.

dimitris91

Τι 5 ίντσες μωρέ! Αντί να προχωράει η τεχνολογία μικρένοντας τις συσκευές αλλά βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά, τα μεγαλώνει? Κινητό είναι!! Πρέπει να μπει στην τσέπη!! Σε λίγο θα χρειαζόμαστε τσάντες λες και είναι laptops :S πφφφ

Manolis

δεν του βαζει και ενα συρωμενο πληκτρολογιο με ενσωματομενο mouse και επισης ενσωματομενο ντι βι ντι με δωρο ενα μινι τηλεχειριστηριο και ενα ακομα ενσωματομενο σιντι ρ και θυρα usb και δωρο 5 ταινιες και ειναι τελειο.και θα σαρωσει λολ

theodoros

Νομιζω οτι πλεον περναμε στα ορια της υπερβολης 5 ιντσες ειναι τεραστιο για κινητο εγινα προσφατα κατοχος sg2 κ νομιζω οτι με μεχρι εκει 4. 4,3 ειναι αρκετα.στο τελος θα εχουμε κ τσαντακι μαζι…

sokopa

Είμαι ακριβώς στην ίδια περίπτωση με τον theodoros από πάνω.. Πρίν ένα μήνα πήρα το SG2 και είμαι υπερευχαριστημένος από το μέγεθός του. Και το SG3 μου φαινόταν πολύ παντόφλα ρε παιδιά, σόρι κιόλας αλλά δεν είναι κινητό αυτό. Σε ποιόν αρέσει να έχει ένα tabletοφωο πάνω στο κεφάλι του και να μιλάει? Έλεος.. Αν βγάλουν ένα κινητό με χαρακτηριστικά τύπου SG3 και σε μικρό μέγεθος (3,8 – 4″) το λέω από τώρα, θα τρέξω να το πάρω.

Tasos

Εγω ενα smartphone το βλεπω αλλιως…Εχω ενα sony xperia s εχει 4,3″ και τωρα
που το συνηθισα θα ηθελα κατι σε S3,γιατι εγω τετοιου ειδους κινητα τα εχω για browsing,ταινιες,φωτο,gaming και τεοια πραγματα…πριν το sony ειχα iphone 4 και
δεν λεω πολυ καλο,αλλα μικρο.Τελος παντων απλα ηθελα να πω οτι απο 4,8″ σε 5″
δεν ειναι και τρελη διαφορα…Πιστευω οτι μεχρι εκει παει…παραπανω ειναι tablet…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.