Samsung, Ετοιμάζει εκδόσεις La Fleur των Galaxy S4, Galaxy Trend, Galaxy Core και άλλων

Μετά την αποκάλυψη του Samsung Galaxy S4 mini La Fleur Edition στην αγορά της Γερμανίας την προηγούμενη εβδομάδα, η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζεται να διαθέτει και άλλα smartphones που θα ανήκουν στην ίδια σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει “La Fleur” εκδόσεις και των συσκευών Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Trend, Samsung Galaxy Core κ.ά.

Την δεύτερη εβδομάδα της νέας χρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Trend La Fleur Edition ενώ μία εβδομάδα μετά θα κυκλοφορήσει και το Samsung Galaxy Core La Fleur Edition.

Το Samsung Galaxy S4 La Fleur Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουάριου. Και αυτό όπως και τα άλλα κινητά θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης (όπως στη Γερμανία) και της Ασίας.

Samsung La Fleur, Samsung, Ετοιμάζει εκδόσεις La Fleur των Galaxy S4, Galaxy Trend, Galaxy Core και άλλωνSamsung La Fleur, Samsung, Ετοιμάζει εκδόσεις La Fleur των Galaxy S4, Galaxy Trend, Galaxy Core και άλλων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Πιο Κινεζιλα… πεθαίνεις… :-/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.