Samsung Galaxy S4 LTE-A, Snapdragon 800 vs. Exynos 5 Octa vs. Snapdragon 600 [Benchmarks]

Το νέο Samsung Galaxy S4 LTE-A παρουσιάστηκε επίσημα στη Νότιο Κορέα και ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz και διπλάσια ταχύτητα στο mobile internet σε σχέση με το “απλό” 4G/ LTE. Κάποιοι πρώτοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά και μπήκαν στον πειρασμό να τρέξουν AnTuTu και Quadrant κόντρα στην έκδοση με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 Octa 5410 1.8GHz. Δείτε τα αποτελέσματα benchmarks!

Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στα δύο βίντεο είναι:
AnTuTu
Samsung Galaxy S4 LTE-A: 29976
Samsung Galaxy S4 Octa: 27172

Quadrant
Samsung Galaxy S4 LTE-A: 18581
Samsung Galaxy S4 Octa: 12525

Τα παιδιά από το GSMArena έβαλαν τις μετρήσεις του Galaxy S4 LTE-A στον πίνακα με τις δικές τους μετρήσεις από τα μοντέλα με το Exynos 5 Octa και τον Snapdragon 600 1.9GHz (το μοντέλο που κυκλοφορεί στη χώρα μας).

Samsung Galaxy S4 LTE-A Benchmarks, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Snapdragon 800 vs. Exynos 5 Octa vs. Snapdragon 600 [Benchmarks]

Samsung Galaxy S4 LTE-A Benchmarks, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Snapdragon 800 vs. Exynos 5 Octa vs. Snapdragon 600 [Benchmarks]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνιδας

Θα κυκλοφορησει Ευρωπη Κωστα;

Ανδρέας

Ξέρουμε, αν αγοραστεί από Κορέα, αν θα έχει πρόβλημα να τρέξει κανονικά σε ελληνικό δίκτυο;

Panagiotis G

Και γιαυτό απέτυχε φέτος η Samsung! το S4 έχει τόσες παραλλαγές που χάσανε και αυτοί το μπαλάκι. γιατί κάποιος να δώσει 600+ ευρώ για ένα κινητό από τη στιγμή που ήδη έχει βγει αλλού πιο ισχυρή έκδοσή του; και δεν έχει και ράδιο!!! με το S3 με βλέπω να μένω εκτός και εάν σκάσει κανένα xperia Z με Snapdragon 800

MEDS

Μπορεί στα benchmarks να είναι ανώτερο, αλλά στη πράξη – στα βιντεάκια – δε φάνηκε ταχύτερο, το ίδιο και το αυτό φάνηκε.

M.Ps.

Θα έρθει στην Ελλάδα το S4 με τον Snapdragon 800 ή το S4 με τον Exynos 5?

Δημήτρης

Ο octa ειναι στα 1.6 οχι στο 1.8
Αμα ηταν στο 1.8 θα εβγαζε 30000+ σκορ και αυτο το σκορ που δειχνει το βιντεακι στον octa ειναι το πιο χαμηλο που εχει δει να βγαζει

Αντώνης

Το θέμα είναι ότι δεν είναι απλώς καλός ο S800 αλλα είναι κατα πολύ καλύτερος τουλάχιστον του S600. Μπορούμε να καταλάβουμε δηλαδή τι θα γίνεται του χρόνου τέτοιο καιρό.

Thodoris1988

Με τοσα που διαβαζω απο’δω κι απο’κει, πλεον εχω κουραστει, αναφορικα με τους επεξεργαστες που “φοραει” η ακαθε εκδοση. Δηλαδη θα κατσουν καποιοι σε ενα τραπεζι και θα πει ο ενας “το S4 ειναι;” και θα απαντησει ο αλλος “ναι με τον 800αρη”, θα ξαναπει ο πρωτος “δηλαδη;” και μετα εξηγησε του τη διαφορα που βγαζει στο AnTuTu.

Δεν ειρωνευομαι, λεω τη γνωμη μου…

antreas

ρε παιδια εχω βρει εδω στη Κυπρο 2 καταστηματα το ενα εχει λεει το i9500 και το αλλο το i9505
ποιο ειναι καλυτερο?ποια η διαφορα τους??
συγνωμη αλλα μπερδευτικα
ευχαριστω 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.