Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Για τα μάτια σας μόνο. Αυτό είναι το SHV-E330S μια έκδοση του Samsung Galaxy S4 με τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και radio chipset LTE-A (Advanced) για ταχύτητες mobile internet διπλάσιες από το “απλό” 4G/ LTE! Το SHV-E330S έχει οθόνη 4.99 ιντσών Full HD, 2GB μνήμη RAM και ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στα 2.3GHz (0.1GHz πιο πάνω από αυτόν του Sony Xperia Z Ultra).

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 για την Κορέα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nerven

FU samsung! κάτοχος S4…..

δημητρης

Το μπλε ειναι έρωτας!! *.* Κώστα εδω κολλάει το ”πάμε κορεα?” που λες καμια φορα!:)

jonjon

Αυτά είναι! Βέβαια στέλνει κουβά όσους το έχουν είδη, Κώστα θα το φέρεις στο workshop

Κώστας D.

Τι 2.2 τι 2.3. Δεν καταλαβαίνεις την διάφορα για 0.1ghz. Και μιλάμε για mobile επεξεργαστες ουδεμία σχέση με pc. Τυχεροί οι κορέατες γιατί τον 800 πραγματικά το κινητό τον χρειαζόταν γιατί η fullhd ανάλυση είναι λίγο βαριά για τον 600 και adreno 320 ενώ με την 330 όλα κομπλε!

kostakiss

Κώστα ξέρεις αν θα έρθει Ελλάδα???
Αν δεν έρθει και το φέρουμε εμείς θα δουλέψει Ελλάδα??
ΜΠΟΜΠΑ είναι …….

Nickolas

Καλά εμείς έτσι και αλλιώς μάλλον δε θα το δούμε επίσημα εδώ, αλλά οι Κορεάτες πρέπει να έφαγαν τρελό ξενέρωμα που πήραν το κανονικό S4 δυο μήνες πριν.

Lefteris

Επειδή δεν έχω το 4 δε θυμώνω αλλά μπαίνω στη θέση όσων το έχουν οπότε καλά θα κάνει να μη το κυκλοφορήσει ευρέως τουλάχιστον! Και συμφωνώ με το πρώτο σχόλιο! Τώρα από την άλλη μεριά εγώ που δεν το έχω δε θα με χάλαγε καθόλου! Όπως και να έχει είναι μία κίνηση που έπρεπε να είχε ενημερώσει όταν έκανε την παρουσίαση.

lefteris

Παιδες μη σκατε. παντα ετσι γινεται. βγαινουν 50 διαφορετικα variants αλλα παντα το βασικο εχει ολη την υποστηριξη πχ i9300 εναντι ολων των αλλων i9305 αλλα και ολων των SVH variants tou galaxy s3. Στο GS4 την μεγαλυτερη υποστηριξη φαινεται να εχει το i9505 με τον snapdragon 600 και οπως και να το κανεις η υποστηριξη απο το xda-community ειναι κατα πολυ πιο ευπροσδεκτη απο την αργοπορημενη υποστηριξη της καθε μαμας εταιρειας sammy-htc κλπ

dark_master

Αν κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο στην Ευρώπη θα είναι τρελό ξενέρωμα για τους νυν κατόχους του S4 και τρελή ασέβεια από μεριά της Samsung προς τους νυν πελάτες της ειδικά όταν το υπάρχων μοντέλο έχει κυκλοφορήσει εδώ και μόλις 2 μήνες. Και πολύ φοβάμαι πως σύντομα θα το δούμε και εδώ αν κρίνουμε από το S3 4G.

kostas

εγω εχω δηλωσει πως αν κυκλοφορησει,θα πουλησω σ3,σ4 και note 10.1 που εχω και δεν θα ξανασχοληθω με samsung.θα αγορασω το oppo find 7.διοτι νιωθω οτι εξαπατουμαι

Νιο

Οταν υπαρχει ανταγωνισμος αυτα θα βλεπουμε… Θα τρεχουν ολες οι εταιρειες καθε τοσο κ λιγακι να βγαλουν κατι καινουριο… Δεν την δικαιολογω αλλα οταν θα κυκλοφορησει αυτο τα αλλα θα κοστιζουν λιγοτερο…

andreas kor

Eνταξει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα ελεος ρε samsung!!!! Εχουνε χασει τον μπουσουλα
με τοσα galaxy που εχουν βγαλει!!

P@NOS

Το κόκκινο έχει έναν αισθητήρα παραπάνω! Μήπως ειναι μουφα οι φωτο;
Το μπλε παντός ειναι υπέροχο…

Ακυρο! Τελικά ειναι το led αλλά για κάποιον λόγω στο κόκκινο ειναι ορατό…

Alexis

+1 στο πρώτο σχόλιο! Κάτοχος επίσης s4

el-delamounpan

Για αλλη μια φορα κινηση ρουα ματ σε ολες τις αλλες εταιριες δεν τους αφηνει ουτε να κλα…..καλα τους κανει δεν θα περνουν ουτε ανασα γιατι τσουπ παντα κατι καλυτερο θα εχει η βασιλισσα. Ταγμενος fanboy KOREAN MOBILES SAMSUNG KAI LG

τασος

Σαν κατοχος s4 και εγω θα το θεωρησω πολυ αδικο για εμας που πηραμε το s4 να ερθει και αυτο σε κυκλοφορια στην ευρωπη…..αλλα νομιζω οτι δεν θα το δουμε ευρωπη αλλωστε πιστευω ειμαστε κατι χρονια πισω απο το lte που εχουν κορεα για να χρειαστουμε lte A…οσο για τον επεξεργαστη εγω μονο την adreno 330 θα ηθελα γιατι και ο 600 μια χαρα τα παει σε επεξεργαστικη ισχυ ….

ΝΙΚΟΣ

πως θα ερθει ελλαδα μου λετε;δεν εχουμε καλα-καλα 4g LTE(εκτος απο αθηνα-θεσ/νικη κι αυτα στο κεντρο των πολεων)!το συγκεκριμενο μοντελο ειναι μονο για λιγες χωρες γιατι το συγκεκριμενο δικτυο δεν υπαρχει (εκτος απο νεα υορκη αν θυμαμαι καλα) ουτε στην αμερικη….ειναι το επομενο βημα μετα το 4g και πριν το 5g….μιλαω για το δικτυο.ιαπωνια κορεα και ρωσσια θα το εχουν σε πρωτη φαση…

Mourlos

Κάτοχος s4 μην μασάτε ρε χαρείτε την κινηταρα σας κ αφήστε να βγάλουν ότι θέλουν έτσι κ αλλιώς καθίστε να αξιοποιήσουν το lte στην Ελλάδα μας κ βλέπουμε για όλα τα άλλα.. Αδικία είναι ναι το ξέρω απλά όσοι το έχουμε για δουλειά το s4 δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα από εκεί κ πέρα η δύναμη του marketing μας καταστρέφει τα μυαλά!!! Οπότε χαρείτε το τώρα κ μην σπάνε τα νεύρα σας!!! Καλημέρα σε όλους!!!

Vasilis_G

@Mourlos +1

MHN ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ…εδώ αυτοκίνητο παίρνεις και σε 1 χρόνο έχει βγεί facelift και σε 2 χρόνια καινούργιο μοντέλο…..
ΜΟΝΟ για το NOTE3 θα άλλαζα το S4 , η διαφορά s600 με s800 δεν θα φανεί στις καθημερινές μου δουλείες άσε που αν και εφόσον έρθει Ελλάδα (ίσως όταν βγεί το 5s) μπορεί να έχω ήδη το Note3…και θα είναι και πολύ ακριβότερο απο το Ι9505 ,ΚΑΛΟ σε ΕΜΑΣ κάνουν τότε θα πέσει κι άλλο η τιμή του S4 και θα το κάνει VFM όπως έκανε το S3 LTE στο νορμαλ S3.

ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ: Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ!

Ανδρέας

Αυτη επρεπε να ηταν η κανονικη εκδοση του S4.. η σαμσουνγκ εχει τοσα χαρτια και αντι να τα ενωσει τα ριχνει ξεχωριστα :s Εαν ολα τα S4 ενωνονταν σε συσκευη σαν το κανονικο S4 με ενα καλυτερο design και ποιότητα κατασκευής θα είχαμε μονοπώλιο! κάτοχος S4…

tech21man

Αν το εχει απλα τοπικα με την α η β δικαιολογια παει και ερχεται. Αλλιως, ειναι λιγο ψιλο απογητευτικο εως απαραδεκτο. Να πεις οτι το εκανε 6-8 μηνες μετα γιατι την αφηνε πισω ο ανταγωνισμος παει και ερχεται. Μπορει βεβαια να ειναι και τοπικα για κορεα μονο.

Theodore

Και γιατι να το κυκλοφορησει επισημα εδω,απο τη στιγμη που ακομα και στην καλη Ευρωπη,τα δικτυα 4G,δεν εχουν καμια σχεση με αυτα της Κορεας;
Μονο για τον 800;Δε λεει.

dark_master

Παίζει κανονικά Ελλάδα.Ο δέκτης LTE του snapdragon 800 παίζει σε όλο το κόσμο.Απλώς αν δεν ειναι τόσο γρήγορο 4G δεν πιάνει τόσο μεγάλες ταχύτητες.Ο 600 πιάνει μέχρι 100mbps ενώ ο 800 μέχρι 150mbps ενώ χρησιμοποιει περισσότερες συχνότητες.Οπότε δεν βρίσκω το λόγο κ να μην το φέρει κάποιος Ελλάδα.
Πάντως από τη μεριά μου το θεωρώ μεγάλο φάουλ το γεγονός οτι προχώρησαν σε αντικατάσταση του υπάρχοντος μοντέλου τόσο γρήγορα. Γιατί στην ουσία δεν μιλάμε για απλή παραλλαγή αλλά για τελείως διαφορετικό μοντέλο οσον αφορα τα ενδότερα.

valantis

Καλό ρε παιδια τέλειο

kon0808

Καλησπέρα σε όλους βρήκα ένα κατάστημα το οποίο θα μου φέρει το galaxy s4 e330 κορεατικό ξέρει κάνεις να μου πει αν το τηλ θα λειτουργεί στην Ελλάδα και αν θα μπορώ να βάλω ελληνικό μενού και αν το μοντέλο αυτό έχει IR για να αλλάζεις κανάλια στην τηλεόραση .

Enki

φοβερο κινητο…αγορα μονο απο ebay h amazon!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.