Samsung Galaxy S4 mini, Επίσημα ο μικρότερος αδερφός

Παρουσιάστηκε επίσημα το 4G Samsung Galaxy S4 mini με οθόνη αφής 4.3 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 Dual χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 1.5GB. Ενσωματώνει τα καλούδια του μεγάλου αδερφού Galaxy S4 όπως τα S-Health, S Translator, Group Play και θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 3G με υποδοχή για δύο κάρτες SIM (αλλά χωρίς NFC).

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9190)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 400 1.7GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 305
Μνήμη RAM: 1.5GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, Super AMOLED
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB (διαθέσιμα στο χρήστη 5GB)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, Infrared
Μπαταρία: 1900 mAh
Διαστάσεις: 124.6×61.3×8.94 χλστ.
Βάρος: 107 γρ.

Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini, Επίσημα ο μικρότερος αδερφός

Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini, Επίσημα ο μικρότερος αδερφός

Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini, Επίσημα ο μικρότερος αδερφός

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Σε αντιθεση με το S3 mini νομιζω οτι η συσκευη ειναι αξιος αντικαταστατης του S4. Με μια τιμή εώς 350 θα είναι καλη επιλογή.

πανοςερρες

Πολύ καλά χαρακτηριστικά,ελπίζω να έχει και καλή τιμή!

Κώστας

Η τιμή είναι το θέμα….
Αν και πιστεύω στα 400 μίνιμουμ και θα αποτελέσει απογοήτευση…

Teo

Super

Γιώργος

Ελπίζω να μην έχει 1 gb από τα 8 ελεύθερα (δηλαδή να πιάνω 7 gb οι εφαρμογές όπως στο S4) ! Όχι πως με νοιάζει , αλλά είναι θα είναι μεγάλο fail καθώς δεν θα μπορείς να βάλεις ούτε μισή εφαρμογή μέσα αν δεν κάνεις root κλπ !

Γιαννης

Ολα καλα μεχρι να δω το RAM:1,5GB. Ελεος με αυτα τα κωλληματα. Εαν και η τιμη του ειναι γυρω στα 400 +/- , νομιζω οτι θα παει “απατο”… εχοντας υποψην την νεα φουρνια κινητων απο Κινα μερια..

Ανδρέας

ΤΟ ΘΈΛΩ ΤΟ ΆΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΌΛΑ!

costasckn

με 300Ε ταβάνι το συζητάμε, αν και το 399Ε το βλέπω να έρχεται….

Νίκος

καλο φαινεται αλλα σκεφτομαι… αυτο το κινητο δεν προκειται να κανει λιγοτερο απο 400 (τουλαχιστον στην ελλαδα).
γιατι τοτε να παρεις αυτο και οχι το s3; το s3 το βρισκεις με 350 τωρα και νομιζω πως συμφέρει σε σχεση με το s4 mini. γιατι μερικοι κολλανε στο ονομα και δεν κοιτανε πιο παλια κινητα…

Πάνος

Πιστεύω ότι μετά από λίγο στα σκρουτζομαγαζα θα πέσει στα 250€. Τότε ναι θα είναι μια καλή αγορά. Αν και η ανάλυση της οθόνης δεν με τρέλανε.

μαρκος xperia

Αυτό μάλιστα. Ενα κινητό που είναι κινητό, και όχι tablet. Με 4.3″ και αυτή την ανάλυση, με αυτον τον επεξεργαστη τούμπανο θα πετάει.

Η GPU νομίζω πως είναι η mali-T604.

Αν δεν φοράει τον Exynos 5 dual, σηγουρα θα έχει τον snapdragon 400.

Apostolis Vlv

ποια είναι η τιμή του χωρίς φόρους;

jimo

ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα σκετει αυτη η samsung εχει ξεφτιλισει τα παντα βγαζει 300 μοντελα το μηνα δεν το αντεχω αλλο να βλεπω παραλαγη τησ παραλαγης και να ειχανε και καμια λογικη τιμη ποιοσ να το ελεγε !
Τι παιχνιδια μαρκτινγκ ειναι αυτα?? τι θελει να διξει ?

Ηλιας

Η αρχικη τιμη θα είναι σίγουρα 400+ ευρω , θα πεσουν ολοι επανω του με προπαραγγελιες και σε 2 μηνες που θα εχει πεσει η ζητηση θα κοστιζει 200!!!

@ris

τουμπανο Κωστα ποτε ερχεται Ελλαδα?

Nikos

Η δυνατοτητα που εχει το s4 που κινεις το χερι σου πανω απο την οθονη και αλλαζεις σελιδα θα υπάρχει στο s4 mini?

γιατι διαβασα οτι τα συγκεκριμενα air view και air gesture δεν θα υπάρχουν! απλα θελω να πουλησω το s3 για να χτυπησω το s4 μινι γιατι με κουρασε η οθονη του s3 ειναι μεγάλη!

Ιωάννης

φάπα από το ZL,οοοοταν έρθει…
αν θες να πάρεις Samsung,πάρε κάποιο galaxy s η κάποιο note…το έχουν ξεφτιλίσει με την πλαστικούρα και τα γιαπωνεζάκια αδέλφια…έλεος!

demon

jimo αν δεν σ αρεσει να μην το παρεις δεν σε αναγκασε κανενας, οτι και να βγαλει η samsung εσυ θα το κραξεις γιατι δεν την γουσταρεις σαν μαρκα, σ εχουμε καταλαβει αλλα μην το παιζεις και δηθεν αγανακτισμενος!

Aris

@Nikos

δες το preview απο gsmarena…θα δεις οτι υπαρχει..

zisis

Μια τιμή κάτω από 300 ευρώ πιστεύω θα ήταν μια λογική τιμή..

Ανέστης Καρπάθιος

Παιδιά ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή στο περίπου???

Aris

νταξει εμενα προσωπικα δεν με πειραζει και να μην τα εχει..παπαντζα νιντζα ειναι,σκετο εφε… 😛

τα αλλα του χαρακτηριστικα μαρεσουν και το βλεπω σαν υποψηφιο κινητο για αγορα αλλα φοβαμαι οτι οταν κυκλοφορησει θα εχει τουλαχιστον 400 ευρω και μεχρι τοτε θα εχει πεσει το σ4 στα 500 οποτε…νταξει θα μου πεις πιο μικρη οθονη και τα λοιπα αλλα αφου ειναι mid-range συσκευη αν θελει να πουλησει ας κρατησει και την τιμη mid-range..ειδωμεν(αν και ολοι ξερουμε τι θα δουμε)

Ιωάννα

Καλησπέρα.επιτελους 4.3 η επισημη αγαπημενη ολων και η ιδανικη οθονη για κινητο!!!
ηθελα να ρωτησω καποιον που ξερει τι παιζει με την QHD οθονη! ειναι καλη?
του s3 δεν μου αρεσε η ευκρινεια καθολου!
οι διαφορες τις qhd με του s3 ποιες ειναι?

tsou re

Κώστα η κάμερα ξέρεις αν είναι τίς samsung ;Δούλεψα το s3 s4 κι εχω την εντύπωση πως η 8άρα του s2 είναι καλύτερη ιδικα σκοτάδι.

Nikolaos Nikiforos

Πολυ ωραιο σε πολυ καλες διαστασεις και βαρος και απο χαρακτηριστικα αρκετα ικανοποιητικα….αν και η τιμη ειναι καλη μιλαμε για best buy… Το φαρδος του ειναι μονο 61,3????4 χιλιοστα πιο στενο απ το ηδη στενο sensation???…πολυ ενδιαφερον κινητο απ τη samsung και καμια σχεση με το s3 mini….αναμενομε να δουμε και το htc m7 η htc one mini !!!

Dioraticos

Δεν λέω ok πάνε να πιάσουν κάθε κομμάτι τον καταναλωτών και καλά κάνουν, αλλα αφού κάνεις τον κόπο βάλε ρε samsung και λίγη ποιότητα στα υλικά (εξωτερικά) γιατί δεν την παλεύω με το S3 σε 5 μήνες να ξεβάφουν η γωνιές έλεος δηλαδή… Κρίμα σε αυτούς που το χρυσοπληρώνουν…

Φάνης

Καλο, αλλα δεν αξιζει τα 400€ περιπου θα ζητανε….γιατι να μην δωσω 399€ και να παρω το oppo find 5? Οχι και 400€ (+ -) για δυπηρινο με 1.5Gb Ram. Ελεος βρε samy. Και μιλαω εχοντας το S4, δεν κατηγορω γενικα, αλλα συγκεκριμενα αυτες τις ανεξηγητες κινησεις!

Πάνος

το μονο πραγμα ειναι γιατι διπυρηνο και οχι τετραπυρηνο ? ή γιατι οχι 2gb μνημη ram ? και αν η τιμη του ειναι υψηλη απο οσο χρειαζεται δηλαδη πανω απο 450 ευρώ τοτε το xperia mini pro που εχω ειναι καλυτερο!

Λεωνίδας

Ιωάννα μου τι λές? Δεν σου αρέσει η ευκρίνεια του S3??? Θα μας τρελλάνεις! Mήπως σου πούλησαν κανά S3 μούφα?!

thomas22888

107 γραμμάρια ;;;;;; σαν πουπουλο πρέπει να ναι ,εντυπωσιακά ελαφρύ

Λεωνιδας

Παιδια για οσους παραπονιουνται για τα γδαρσιματα,ή τα ξεβαψιματα κλπ, ε παρτε μια θηκουλα να προστατευεται το κινητο σας. Υπαρχουν πολυ ωραιες θηκες και μεγαλη ποικιλια ειδικα στα τοπ κινητα που πολλες φορες τα κανουν και πιο ομορφα και πιο καλα στο πιασιμο.

nick

Κώστα νομίζω το 4G έχει 2gb ram και 1.5 το 3g

Dioraticos

@Λεωνιδας Δεν θα διαφωνήσω, αλλα εγώ πήρα ένα κινητό γιατί είναι slim και έχει ωραία εμφάνιση αν είναι να αρχίσω να του πρόσθετο θήκες και να γίνετε πιο χοντρό και και να μαζεύει σκόνες στις άκρες προσωπικά με χαλάει και αυτό δεν δικαιολογεί την Samsung Φιλικά πάντα

giatrex

Το κινητο ειναι πολυ καλο για αγορα ενα εξαμηνο αφου κυκλοφορησει!!Δε μπορω να καταλαβω ορισμενους που συγκρινουν τις βουρτσες με τις π……ς!!Θα ηθελα να μου θυμησει καποιος απο αυτους που φαινεται οτι θυμουνται το HTC one S(και τα χαρακτηριστικα του) ποσα ευρω ειχε αρχικη τιμη?Επειδη εγω θυμαμαι,η τιμη ηταν 599ευρω και τα χαρακτηριστικα χειροτερα(ελαφρως).Τι σας κανει να πιστευετε οτι το S4 mini θα κανει 400 ευρω?Βλεπει κανεις ομοιοτητες με το S3 mini που το μονο καλο που εχει πανω του ειναι η 1gb ram και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα ειναι απο αθλια εως καλα?Δε θελω να σας στενοχωρησω αλλα μη περιμενετε τιμη κατω απο τα 500 ευρω γι’ αυτο και λεω αγορα μετα απο κανενα εξαμηνο!!

Aris

@giatrex

δυστηχως εχεις δικιο…εχει ξεφυγει η κατασταση με τα κινητα..μαζευω τοσο καιρο λεφτα και εκει που λεω οκ θα παρω αυτο(και περιμενω να πεσει η τιμη του) τσουπ ανακοινωνονται αλλα 10 μοντελα και βλεπω κατι που μου αρεσει πιο πολυ… 😛

ΤechviewGR

Ένα αναβαθμισμένο S2… χμμμ…. ενδιαφέρον….

Otto

Η τιμή του πιστεύω ότι θα είναι στην περιοχή των 499 €. Δυστυχώς!

Aris

ανακοινωθηκε η τιμη του στη ρωσια..οκ αντιο μικρο mini μου κινητο.. 😛

Nick77

Απλα δεν καταλαβαινω ακριβως με ποια κριτηρια χαρακτηριζουν καποιοι το συγκεκριμενο κινητο “τουμπανο”!! Τοτε τα αλλα τι ειναι δηλαδη… διαστημοπλοια?

Konstantine

Δύο ερωτήματα έχω να θέσω κ. Βλαχάκη…τελικά τί επεξεργαστή φοράει, Exynos 5 dual ή Snapdragon 400? Ο δεύτερος ξέρουμε πως για GPU φοράει Adreno 305, ο πρώτος?

Beholder

Ανακοινώθηκε η τιμή του S4 mini στη Ρωσσία, στα 480 ευρώ περίπου…
Οπότε μάλλον να μετονομαστεί σε $4 mini.

Polydoros Stoltidys

καλησπέρα και από εμένα….παιδιά μην εμπιστεύεστε τα mini ποτέ δεν άξιζε κανένα τους…όλα έχουν μειωνεκτίματα γι’αυτό και τα κατατάζουν εκεί.

προτείνω να περιμένετε και να πάρετε το LG Optimus G pro…..Κώστα εσύ τι λες 😉

παιδιά αυτό το κινητό τα σπάει…τώρα έχω το sensation xe with beats audio…που το αγόρασα χάρης αυτού του site με τα reviews του γι’αυτό το κινητό…..

και προσπαθώ να το δώσω…για να πάρω το pro.

Δημήτρης

Τι περιμέναμε δηλαδή;κάτι φθηνότερο;έλεος….ένας φίλος μου αγόρασε το s3 mini το οποίο εχει χειρότερη ανάλυση οθόνης και χειρότερη κάμερα…αλλα το κινητάκι ειναι πολυ καλό,…κολαει λίγο αλλα εντάξει….μια χαρά κινητο θα ειναι το s4 mini και η τιμή του ειναι μια χαρά….σε όσους δεν αρέσει απλά μην το πάρετε και μην κάνετε αρνητικά σχόλια…έλεος δηλαδή!!!

Polydoros Stoltidys

Κώστα μακάρι να βγει καλό το κινητό..όχι τίποτα μπας και το πάρουμε.

tasos

Παιδιά τι τιμή λέτε να χει.?

amy.kapa

ποτε θα βγει στην ελλαδα?! το θελω……….

Diagrafeas

Με 400€ παίρνεις Nexus 4.
Παίρνεις επίσης Xperia SP(αν και το Nexus 4 είναι καλύτερο).
Με βάση τα χαρακτηριστικά του και 300€ πολλά είναι.
Αλλά με 300€ θα μπορούσε να πουλήσει, ίσως να το αγόραζα και εγώ.

timos

περνει micro sim η κανονικη sim??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.