Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S4 mini με οθόνη αφής 4.3 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.7GHz και μνήμη RAM 1.5GB. Ενσωματώνει κάμερα 8 Megapixel με Full HD video, αποθηκευτικό χώρο 8GB, FM Radio, NFC, μπαταρία 1900 mAh και τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

Samsung Galaxy S4 mini πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S4 mini hands-on video, Samsung Galaxy S4 mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

90 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Σε κανα μήνα θα έχει πάει ίσως και κάτω από 350 ευρώ και θα είναι μια πολύ καλή επιλογή!!!

antonis

κωστα με την εξυπνη οθονη δεν ασχολειθηκες καθολου.. εχει λειτουργιες smart scroll stay airview κτλ?

P@NOS

Πολύ καλή συσκευή και όπως λέει και ο φίλος παραπάνω σε κανά μινα θα πέσει και θα ειναι μια πολύ καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν κάτι μικρό!
Κώστα είσαι σίγουρος οτι το πλαίσιο ειναι πλαστικό? γιατί εγω έχω το μεγάλω και ειναι μεταλλικό..

Κώστας D.

Κώστα πολύ καλή παρουσίαση πραγματικά! Τούμπανο το “κινητάκι” και όπως είπες αξίζει να λέγεται s4 mini! Το ηχείακι του αν ήταν πιο δυνατό καλά θα ήταν, αλλά αφού είναι καλό ποιοτικά τότε οκ το ξεχνάμε… Και για εμάς που αντέχουμε μέχρι τις 4.3 ίντσες είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί! Μόλις πάει 350ευρώ αγορά! Έχω υπέρενθουσιαστεί με αυτό το κινητό!

Υ.Γ. Άργησες να μας το παρουσιάσεις αλλά οκ. Οι παρουσιάσεις σου είναι πάντα φοβερές και αυτό είναι που μετράει!

Υ.Γ.2. Από θέμα αυτονομίας πως το είδες? Δεν έχει κάνει μέτρηση και το gsmarena και δεν ξέρουμε τι παίζει…

tech21man

Μια χαρα φαινεται αλλα mini δεν ειναι. Εχει διαστασεις προτινως “ναυαρχιδων”. Μινι ειναι το xperia mini και κατι αλλα παρομοια πλεον!!! Αυτο ειναι ενα απλο 4ρι κινητο που μοιαζει λιγο με το S4…

Wolf

Το είδα εχθές από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ,είναι πολύ πιο ωραίο από ότι δείχνει στο βίντεο και πραγματικά μίνι..! Πρέπει να είναι η καλύτερη συσκευή της αγοράς αυτή τη στιγμή σε αυτές τις διαστάσεις..! Απλά η αλήθεια είναι ότι δεν σε πείθει για τα λεφτά που ζητάνε..! Από Σεπτέμβριο όμως που θα πέσει η τιμή του στα σκρουτζομαγαζα θα αξίζει η αγορά του..!

Nikos

Η εφαρμογή για τηλεχειριστήριο εχει δυνατότητα learning ?

Takis

Οταν το μεγαλύτερο ποσοστό smartphone θα έχει οθόνες 5 ιντσών ή και 5+ θα βαφτίσουν τα 4,7 μίνι.
Κι αν όπως λένε,μίνι ειναι οι 4,3 το iPhone με 4ιντσες τι ειναι;super mini;και ολα με οθόνες 3,2;super super mini;και κάτω απο 3,2;
Ετσι ξεκίνησε και η ιστορία του μίνι αυτοκινήτου του Ισιγωνη.γιατι αν το σημερινό μίνι ειναι όντως μίνι έχουμε πρόβλημα γενικώς εγκεφαλικό.και εδώ το μάρκετινγκ δείχνει την επικράτηση του πάνω στην ανθρώπινη λογική και την χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
Τελικό συμπέρασμα,οι μάζες ειναι αγνώμονες και ο jobs είχε απόλυτο δίκιο.ναι το Samsung galaxy s4 μίνι,ειναι μίνι με τις 4,3 ιντσες του και το οποιοδήποτε 5ιντσο ένα κανονικού μεγέθους τηλέφωνο.ναι και με χαμόγελο.

Παναγιωλτης

To Watch On υπαρχει και σε s3?

Αλέξανδρος

περα απο το μεγεθος της οθονης το οποιο καποιοι το θεωρουν πλεονεκτημα και αλλοι μειονεκτημα,σαν κινητο ποιο ειναι καλυτερο,το s3 η το s4 mini? σαν επεξεργαστη και καρτα γραφικων δηλαδη,γιατι φυσικα και το s3 ειναι τετραπυρηνο αλλα ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων το s4 mini ειναι νεας γενιας…τι προτεινετε αναμεσα σε αυτα τα δυο?

Παναγιώτης

@Αλέξανδρος, σου προτεινω το S3 από άποψη ανάλυσης και μπαταρίας.

Kostas K.

Για ολον τον ντορο που γινεται με την ονομασια “mini” απλα ρε παιδια το κινητο δεν ειναι mini…Ειναι ενα S4 mini.. Ποτε θα το καταλαβετε αυτο? Και οταν το S4 ειναι 5″ τοτε ναι στις 4,3 μπορεις να το πεις οτι ειναι s4 mini

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Οταν λενε ΜΙΝΙ εννοουν μικροτερη εκδοση του αρχικου. Μη κολλατε στο ονομα αλλα στα spec που ειναι οντως ΜΙΝΙ για τα λεφτα που ζητανε. Αααα και μη συγκρινετε τιμες ιντερνετ με επωνυμα ελληνικα καταστηματα.

ΒΑΣΙΛΗΣ

Κώστα καλησπέρα.Πολύ καλή η παρουσίαση του κινητού.Γνωρίζεις αν υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει σε ανθεκτική έκδοση;Ευχαριστώ.

Αλέξανδρος

@Παναγιώτης, η μπαταρια λιγο πολυ η ιδια θα ειναι λογω του οτι η αναλυση του s4 mini ειναι qHD οποτε χρειαζεται και λιγοτερη ενεργεια για να διατηρησει αυτην την αναλυση…αυτο που με προβληματιζει ειναι ποιος επεξεργαστης ειναι ισχυροτερος αναμεσα στα δυο και ποια καρτα γραφικων…!

Κώστας D.

Αλεξάνδρε επειδή το έχω ψάξει και για εμένα θα σου πω: Στο s3 ο επεξεργαστής είναι ταχύτερος λόγω του ότι είναι τετραπύρηνος στα 1.4ghz cortex a9, ενώ του s4 είναι μεν λίγο πιο αργός αλλά τρέχει στα 1.7ghz τεχνολογίας cortex a15 που έχουμε καλύτερη απόδοση ανά πυρήνα! Σε κάρτα γραφικών το s3 έχει mali400mp4 και υποστηρίζει μέχρι openGL ES 2.0 ενώ το s4 mini έχει adreno 305 με υποστήριξη open GL ΕS 3.0 και καλύτερα γραφικά! Σου αναφέρω score στο antutu 3.x.

S3 gpu: 3481
S4 mini gpu: 5208

Εγώ σου προτείνω το s4 mini αλλά εσύ αποφασίζεις!

Κώστας D.

Διόρθωση galaxy s3 antutu 3.x.
Gpu 2D+3D = 4778.

Stalker

Συμπαθητικό,αλλά με τίποτα δεν αξίζει τέτοιο τρελό ποσό! Άσε που από ντιζάιν είναι πανάσχημο χωρίς καμία φαντασία..Όσο για το «μίνι» .. απλά γελάς..Μέχρι τον αστράγαλο, δεν το λες και… μίνι!!

Nick m.

Κώστα μεταξύ των Sony Xperia SP 4G και Samsung Galaxy S4 Mini, ποιο θα διάλεγες και γιατί;

Το 1ο ειναι στα 399€ με λίγο παλαιότερη έκδοση του Android, λίγο μεγαλύτερο βάρος αλλά με διπλάσια αναμονή.

Tony Cool

Μια χαρα ειναι το κινητο,δε λεω,αλλα σκεφτειτε το εξης:Για εσας που δεν θελετε να ξεπερασετε τις 4.3in μπορειτε να αγορασετε καποιο απο τα προπερσινα flagships και να εχετε κανει μια πολυ καλυτερη αγορα σε σχεση αποδοσης-τιμης,καθως θα τα βρειτε λιγο πανω απο τα 200 ευρω.Για εσας παλι που δεν εχετε θεμα με το μεγεθος δεν το συζηταμε καν,μακρια!

JohnWave

Λόγω της μέτριας ανάλυσης του κινητού ( αντικειμενικά ) και των πολύ στρογγυλών γραμμών του ( υποκειμενικό κριτήριο ) δεν θα έδινα ποτέ 500 ευρώ για να το αποκτήσω.Ακόμα και 350 να κοστίσει στο skroutz, ε και πάλι σε αυτά τα χρήματα θα είναι άκρως κουτό να το προτιμήσει κάποιος έναντι πχ του Optimus G.To γιατί εξηγείται με μια σύγκριση χαρακτηριστικών :
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5375&idPhone2=4941

Κώστας D.

Johnwave Μέτρια ανάλυση το s4 mini αλλά στα 256ppi δεν την αισθάνεσαι στο μάτι δεν πιξελιαζει όπως γινόταν με το s2. Σε χρώματα γωνία θέασης και στάθμη μαύρου η amoled πετάει! Και σύμφωνα με γνωστό σαιτ μετρήσεων οθονών στην επιλογή ταινία χάνεις 10% σε συνολική φωτεινότητα αλλά κερδίζεις στο λευκό! Τώρα στο optimus g2 η οθόνη του δεν είναι και ότι δεν είναι και ότι καλύτερο ας έχει μεγάλη ανάλυση. Αναφέρω τα αρνητικά από γνωστό ελληνικό σαιτ μετρήσεων. Στάθμη Μαύρου, Γωνία θέασης, Θερμοκρασία, Συντελεστής dE, Aναγνωσιμότητα σε φως, Χρωματικό εύρος [gamut] Ναι μεν είναι πιο δυνατό το optimus g με τον τετραπύρηνο s4 pro αλλά με την qhd ανάλυση του s4 mini ο snapdragon 400 πάει σφαίρα ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια! Επίσης κάρτα μνήμης το optimus g δεν δέχεται… Για την υποστήριξη της Lg υπάρχουν πολλά παράπονα από τους χρήστες της. Αν και σονακιας προτιμώ το s4 mini για την πολύ καλή οθόνη του για τις μικρές διαστάσεις του τον επεξεργαστή του το 4.2.2 το watch on για τα μόλις 107γραμ. βάρους του και το μόλις 0.33w/kg sar. Και από εμφάνιση σχιζει! Εμένα μου αρέσει το s4mini ξέρω τους λόγους και στα 350 θα είναι καλή αγορά! Τα… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Κώστας D.

γενικοτερα δηλαδη θεωρεις το s4 mini σαν καλυτερη επιλογη για browsing εφαρμογες και παιχνιδια? γιατι βασικα οι περισοτεροι προτεινουν το s3 γενικα χωρις να βλεπω επιχειρηματα εκτος απο το οτι η οθονη ειναι μεγαλυτερη..δεν ξερω,ειναι δυσκολη αποφαση!

fotis

Γνωρίζει κανείς αν θα βγει και σε dual sim?

Κώστας D.

Σε θέμα browsing δεν υποστηρίζει flash player το s4 mini. Η επιλογή είναι δική σου Αλεξάνδρε εσύ αποφασίζεις.

Αλέξανδρος

απο θεμα εσωτερικης μνημης τα 8gb για εφαρμογες με δεδομενο οτι δυκολα μεταφερονται στην καρτα μνημης δεν ειναι λιγα..?

Νίκος

Κώστα πές μου σε παρακαλώ,απο θέμα φωτογραφικής είναι η ίδια με το s3?
Ή βγάζει κάποιο απο τα 2 καλύτερες και πιο καθαρές φωτογραφίες?
Στο gsmarena βλέπω οτι του S3 είναι πιό φωτεινές και λίγο πιο καθαρές.
Γενικά ήταν να πάρω S3 αλλά κολλάω στην 4.8 οθόνη.
Η 4.3 θα πρέπει να ναι σούπερ.
Btw super η παρουσίαση!

Kostas K.

@ Kostas D. Flash player Υποστηρίζουν όλες οι android συσκευές..Απλώς το application της Adobe δεν υπάρχει πλέον στο google play αλλά το βρίσκεις πολύ εύκολα απο αλλού Στο κινητό τώρα το είδα από κοντά στο public και το επεξεργαστηκα για κανα μισάωρο..Η αλήθεια είναι οτι η οθόνη του φαίνεται πολύ όμορφη και ας είναι qhd η ανάλυση και αυτο συμβαίνει λόγω μεγέθους..Κατά τ άλλα το κινητό με τον snapdragon 400 και με το 1,5 gb ram με αυτή την ανάλυση της οθόνης πραγματικά πετάει..Κανένα ίχνος lag πουθενά ενω ανταποκρινεται σε οι και να του κανεις άμεσα..Οι διαστάσεις του ειναι ιδανικές για καποιον που θελει κατι ποιοτικό και γρηγορο σε μικρότερες ίντσες οποτε το κινητό πάει για best seller..Να τονίσω οτι ημουν πολυ επιφιλακτικος πριν το δω λόγω της φολας που ονομασαν S3 mini αλλα μολις το πιασα στα χέρια μου άλλαξα πολύ γρήγορα γνώμη και αυτο που ειπε και ο Κωστας στην παρουσιαση ισχυει 100%..Το κινητο αξιζει να λεγεται S4 mini Τωρα στην σύγκριση με το optimus g θεωρω οτι μιλαμε για ανόμοια πράγματα οπότε δεν εχει νοημα…Παντως στην συγκριση που κανεις μπορει μεν το s4 mini να παιρνει micro sd αλλα εχει 8gb μνημη ενω το G 32 gb..… Συνέχεια »

Rostropol

Διαβασα αρκετά από τα τελευταια σχόλια και θα ηθελα να σταθω σε δυο σημεία,1. με τον ενσωματωμένο browser και τον chrome δεν παίζει το flash της Adobe (το οποίο ως γνωστόν υπάρχει στα archives της Adobe για κατέβασμα),θα πρέπει να μπει άλλος browser (πχ.Boat browser κλπ. ομοίως με το S4,https://www.youtube.com/watch?v=CMJCnUuzjc0 ).
2.Οι εφαρμογές ΔΕΝ μεταφερονται στην εξωτερική κάρτα SD αλλά μόνο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης SD(πχ. με δυο-τρια παιχνίδια όπως το Asphalt7 που είναι γύρω στο 1GB και κάτι άλλες εφαρμογές το πάρτυ τελείωσε και πας για υπνο).
Είχα το κινητό για λίγες μέρες και σίγουρα είναι πολύ καλή συσκευή(καμμία σχέση με το άθλιο S3 Mini) αλλά για μένα έχει και μια αδικαιολόγητη έλλειψη που είναι το led ειδοποιήσεων,τόσο δύσκολο ήταν να μπει ενα ρημαδοled?????

Kostas K.

@ Rostopol το flash player παιζει και σε stock browser και σε Firefox. Μονο σε chrome δεν παιζει (τουλαχιστον και στις 3 nexus συσκευές που εχω με jelly bean και σε xperia mini με ics)

Βαγγέλης

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΟ

Πέτρος

Τι sim παίρνει? την κανονική?

Νίκος

@Πέτρος: micro-sim

Πέτρος

Ευχαριστώ πολύ

Δημητρης

S4 mini η Xperia SP?Αυτο που εχω τωρα ειναι το Xperia P αλλα δεν ειμαι ευχαριστιμενος με την μπαταρια και δεν εχε και micro sd.Δευτερη φορα που μου γεμιεσε και επρεπε να αδειασω στον υπολογιστη μου τις φωτογραφιες και τα βιντεο.Παντως η δικη μου αποωη ειναι προς το SP.Εχω δοκιμασει και τα δυο.Θα προτιμουσα σε καταστημα Cosmote h Γερμανος επειδη τελειωνει το συμβολαιο μου,θα αλλαξω πακετο και σκεφτομαι να παρω πακετο+κινητο.
Ευχαριστω

Αλέξανδρος

@Δημητρης, σαν τεχνικα χαρακτηριστικα το sp ειναι εμφανως καλυτερο απο το s4 mini, και απο οθονη και απο επεξεργαστη και απο καρτα γραφικων! και τα δυο εχουν δυνατοτητα καρτας sd με το s4 mini μεχρι 64 giga και το sp μεχρι 32 giga…τωρα σαν κινητο το s4 mini πρεπει να ειναι πολυ καλο με εξαιρετικα καλες επιδοσεις,πιο βολικο ελαφρυ και compact και η οθονη αν και μικροτερης αναλυσης απο το sp ειναι ισως πιο εντυπωσιακη λογω super amoled..! τωρα το sp λεγεται οτι εχει προβλημα με τη συνδεση του wifi και επισης ακουγεται οτι και η καμερα δεν ειναι και τοσο καλη..παντως οποιο και αν διαλεξεις δε θα απογοητευτεις..

Δημητρης

@ Αλέξανδρος
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Ενας φιλος μου που και αυτος ψαxνει smartphone μου εχει πει τα ιδια που λες και εσυ σχετικα με την καμερα του SP.Τωρα ειδα και το htc one mini που ειναι ανταγωνιστις αλλα θελω να δοκιμασω πρωτα αυτο και στο τελος θα αποφασισω.Μαλλον για S4 mini με βλεπω.

Αλέξανδρος

φιλε δημητρη πιστευω οτι σε αυτο το μεγεθος το s4 mini ειναι το καλυτερο που μπορεις να βρεις..πολυ γρηγορο, πολυ smooth, εντυπωσιακη οθονη ( την εχω δει απο κοντα και η αναλυση δεν ειναι καθολου προβλημα) και γενικοτερα σου προσφερει πολυ καλες επιδοσεις ( με βαση και τα benchmarks) σε ενα πολυ compact μεγεθος! το μονο θεμα ειναι η τιμη αλλα μπορεις να το βρεις πολυ φθηνοτερα στο σκρουτζ! και γω για κει με βλεπω, μ αρεσε αρκετα το κινητο..! τωρα για το one mini το μονο καλυτερο για μενα ειναι η κατασκευη του αλλα σε ολα τα αλλα υστερει σε σχεση με το s4 mini εκτος και απο την οθονη ( παρ ολα αυτα η super amoled plus ειναι απιστευτη). και με μικροτερη αναλυση οθονης το s4 mini θα ειναι και πιο γρηγορο..!

Δημητρης

Το θεμα εκλεισε.Θα παρω ο S4 Mini.Τον εποεμνο μηνα λειγει και το συμβολαιο μου και επειδη εχουμε οικογενειακο πακετο θα εχουμε 2 επιδοτισεις.Και εγω θεωρω 500 Ευρω πολυ ακριβα για ενα τετοιο κινητο.Κοιταζα μηπως το επαιρνα απο το birdphone με 379

Αλέξανδρος

ε ναι,απο τα σκρουτζομαγαζα αυτο εχει τις πιο πολλες αξιολογησεις και ολες αριστες…χαιρομαι αν σε βοηθησα 🙂 !

Δημήτρης

Έχει λειτουργεια γρήγορης φόρτισης? Επίσης η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει 2 μέρες με battery saver? Στο xperia p έχω το easy battery saver.

mike

ποιο είναι καλύτερο σε ταχύτητα, κάμερα το s3 ή το s4 mini?

ΑΛΕΞΗΣ

Καλησπερα,θελω να διαθεσω περιπου 350 ευρω για κινητο το οποιο να εχει καλη καμερα, να εχει αντοχη σε χτυπηματα(εννοω οχι καθε φορα που θα πεφτει θα σπαει και απο ενα κομματι)και γρηγορο ιντερνετ,γενικα θελω ενα κινητο που να με αφηνει ικανοποιημενο και μετα απο 1,5 χρονο! Ειμαι αναμεσα στο samsung s4mini ,to samsung s3 και το nexus 4 της LG.Τι θα μου προτεινατε ?

Tony Cool

Αλέξη πολύ δύσκολη η επιλογή ανάμεσα σε nexus 4 και s3.Το nexus 4 ειναι ομορφοτερο και με ποιοτικότερα υλικά ομως στις πτώσεις δεν πιάνει μία μπροστά στο πλαστικό του s3,το πιθανότερο είναι το γυαλί του να κλατάρει. Το nexus 4 εχει καλυτερα specs αλλα αν εξαιρεσεις την ραμ δυσκολα θα το δεις αυτό. Μη σου πω το αντίθετο, καθως οι περισσότερες εφαρμογές ειναι καλύτερα optimised για τα galaxy. Το s3 εχει ελαφρως μεγαλυτερη και πιο εντυπωσιακή οθόνη (δεν εχει και on screen buttons οποτε κερδιζει και αλλο στο μεγεθος). Το s3 γενικα ειναι πιο πληρες, καθως σου παρεχει και micro sd, αποσπωμενη μπαταρια, ραδιοφωνο και τα καλουδια του software της samsung (εκτος αν προτιμάς pure Android οποτε αυτό είναι μείον). Σε τελική ανάλυση τα μειονεκτηματα που βρισκω στο s3 ειναι η εμφανιση (υποκειμενικό) και η ελλειψη ενος gb ram ακομα. Αν αυτα δεν σε ενοχλουν βουρ.

μελινα

Καλησπερα,δηλαδη tony θεωρεις οτι το s3 εχει μεγαλυτερη αντοχη σε πτωσεις απο το nexus?Γενικα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την αντοχη του.Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το s3!

Tony Cool

@ Μελίνα
Σίγουρα είναι πιο ανθεκτικό. Στις πτώσεις το πολύ πολύ να φυγει το κάλυμμα της πλάτης και η μπαταρία, ενω στο lg κινδυνεύει να θρυμματιστεί το γυαλι του. Τώρα αμα σου πέσει απο ύψος με την οθόνη, οκ, φυσικά και θα σπάσει οπως και σε οποιοδήποτε άλλο κινητό. Γενικά το πλαστικό του μπορεί να είναι αμφιβόλου αισθητικής αλλά αντέχει.

Alex T

Γεια χαρα Κωστα.πολυ ωραιο review! Μου πουλαει ενας γνωστος μου το galaxy s4 300ευρο και το εχει κανα 3μηνο.Πιθανον να εχει φαει και καμια τουμπιτσα αλλα οχι κατι σοβαρο.Απ΄την αλλη σκεφτομαι να παρω το s4mini καινουργιο στα 340ευρο απο το skroutz.Δεν εχω θεμα αν η οθονη ειναι μεγαλη στο ενα κ λιγο πιο μικρη στο αλλο.οι ο8ονες και στα 2 με καλυπτουν.ουτε ειναι ενοχλιτικη η χρηματικη διαφορα των 40ευρο. αξιζει να δωσω ομως για μεταχηρισμενο s4 300ε??? η να παω σε s4mini καινουργιο και αθικτο?? εχουν τρελες διαφορες εκτος απο την οθονη και την camera??ευχαριστω.

Tony Cool

Alex T να αγορασεις το mini και μετα να μου γνωρισεις τον φιλο σου!!! Περα απο την πλακα δεν υπαρχει καμμια συγκριση, το s4 ειναι πολλες κλασεις ανωτερο. Αν εισαι σιγουρος πως δεν θα σε γελασει ο φιλος σου και το κινητο δεν εχει προβλημα αγορασε το χτες!

Alex T

ΧΑΧΑΧΑ!! οχι δεν εχει καποιο προβλημα.οτι εχει πεσει το θυμαμαι που μου το ειχε πει αλλα δεν επαθε τιποτα..καποιο εξωτερικο σημαδακι,οχι στην οθονη..το πουλαει για να παρει το note 3..απο μπαταρια ομως εχω ακουσει πολλα κακα σχολια και οτι ψινεις αυγο μετα απο καποια ωρα!

Alex T

απλα σκεφτομαι οτι ειναι πολλα τα 300 για μεταχηρισμενο..πρωτο smartophone ειναι που θα παρω!ειμαι απο το 2007 με sony ericsson k810i!!χαχαχα!!αθανατοοοο!

chris

Για σας σκέπτομαι να αγοράσω το samsung galaxy s4 mini θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά ανάμεσα στις δυο εκδόσεις του Samsung Galaxy S4 mini GT-i9195 κ΄ Samsung Galaxy S4 mini GT-i9190 εκτός από το 3G/4G.

tolis30

Πω πω οσο πάει γινεται ολο κ περισσοτερο γ το νηπιαγωγειο η σαμσουνγκ… smile, cheese και βλακειες… Πως εγινε αυτη η εταιρεια Νο1;;;;

Celican

γεια χαρα.εχει ενας φιλος μου το σ4 και μου το πουλαει για να παει στο ιphone 5s.παροτι εχει την υπερκινηταρα θελει να γυρισει σε i phone γιατι δεν κολλαει καθολου ενω στο σ4 του κανει εως και 3 επανεκκινισεις την ημερα μ λεει…! ειναι φυσιολογικο??αποτι ειδα το κινητο εχει ενα χτυπιματακι στην γωνια του που σημενει οτι εχει φαει την τουμπιτσα του.ειναι φυσιολογικο ή μπορει να συμβαινει κατι??ευχαριστω

Giorgos

Εχουμε καμια πληροφορια για το 3g μοντελο στην Ελλαδα παιδια; τα 300+ ευρω αρα ποσα λιγοτερα μπορουν να γινουν στο 3g;

Tasos

Πολύ καλό κινητό. η dual sim έκδοση σε τι διαφέρει απ την απλή σε τεχνικά χαρακτηριστικά??

Γιαννης

ενα μεγαλο μπραβο στον Κωστα για την παρουσιαση ειναι φοβερος οπως παντα !! Οσο για το κικηντο αρκετα καλο και εντυπωσιακο σκευτομαι να το αγορασω

chris

αμα αγορασω το κινητο απο καποιο καταστημα στο skourz ειναι σιγουρο οτι θα ειναι με ελληνικη εκδοση και αυθεντικο??????

Giorgos

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι ΔΕΝ θα ειναι με ελληνικη εκδοση αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια. Ευκολα μπορεις να περασεις οποιαδηποτε εκδοση θελεις. Απλα ισως στο κουτι δεν εχει ακουστικα ή αλλα τετοια που ισως εχει η συσκευασια. Οταν λες αυθεντικο τι ακριβως εννοεις;

ΗΛΙΑΣ

Πολυ ωραια παρουσιαση κωστα και πολυ ωραιο το κινητακι στην τιμη που το εχουν τα skroutzομαγαζα.ελεγα να το παρω αλλα ελεγα να περιμενο να βγει και η 3g εκδοση.Κωστα τι λεσ αξιζει η δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη?

Giorgos

@ΗΛΙΑ με 100% εγκυρη πληροφορια απο τη Samsung σου λεω οτι το 3g δε θα ερθει Ελλαδα. Ακριβως το ιδιο με εσενα ηθελα να κανω και εγω με την ελπιδα οτι θα ειναι φθηνοτερο το 3g. Καθυστεροντας τοσο ειπα να μαθω τι γινεται, για αυτο σου λεω ειναι εγκυρη πηγη.
Στο εξωτερικο εχει ιδια τιμη, οποτε αν δεν πας σε καποιο αλλο, μονη επιλογη S4 mini ειναι το 4g στην καλη τιμη που το εχουν τα skroutzoμαγαζα.

ΗΛΙΑΣ

σε ευχαριστω @Giorgio καποιο αλλο καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζο οτι υπαρχει οποτε παω γι’αυτο.

Giorgos

Να σαι καλα. Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει, καρατσεκαρισμενο απο εμενα, καθε μερα πεφτει 1,5-2 ευρω!Το παρακολουθω εδω και 20 μερες. Απο 318 το ξεκινησα! Τσεκαρε το και αν θες περιμενε ακομα λιγο…

lena

πως κλεινει ρε παιδια ο ηχος κλειστρου?

Νίκος

Απλά το βάζεις σίγαση ή δόνηση.Αλλιώς δέν γίνεται.
Εκτός άν κάψεις τον ήχο των ειδοποιήσεων τελείως απο τις ρυθμίσεις,δέν το χω κάνει,υποθέτω.
Το πιό γρήγορο είναι να πατάς παρατεταμένο το on/off και μετά σίγαση.

stelios

ειμαι αναμεσα στο galaxy s3 και στο galaxy s4 mini πιιο πρωτινεις (και τα βρηκα στην ιδια τημη)?

kostas

Βρήκα to samsung galaxy s4mini με 292 ευρώ και το sony experia sp με 252 ευρώ.Ποιο μου προτεινεις να αγοράσω?

Giannhs

Ποιο μου συστηνεις να αγορασω???Galaxy s3 ή Galaxy s4 mini?

nikos

πολυ καλη παρουσιαση οπως κ ολες που εχεις κανει φυσικα,τον τελευταιο καιρο ειχα αποφασισει να παρω το lumia 920,τωρα το σκεφτομαι και για το σ4μινι..το χερω δεν εχουν καμια σχεση τα κινητα μεταξυ τους..τι με προτεινετε?
Υ.Γ. η αναλυση οθονης δεν ειναι λιγο μικρη?θα επηρεαζει τα γραφικα?και με φουλ εφαρμογες πως ανταποκρινεται?

christos7

αναμεσα στο s4mini κ το lumia 920 ποιο προτεινεται???

john

τ δικό μ s4 mini έχει θέμα μ τ wifi σήμα δεν είναι δυνατό ούτε καν μέσα στο σπίτι μπορεί ν βοηθήσει κανείς αν είχε τ ίδιο πρόβλημα?

Νικος

έχω μία απορία πιο είναι καλύτερο??? το s3 η το s4mini απαντήστε μου παρακαλώ!!!

Αποστόλης

Πολυ ωραια παρουσιαση!!! Κωστα αναμεσα σε 4 mini και xperia v τι θα προτεινες??

Κώστας

Παιδιά,επειδή διαβασα κάτι για την sim.
Ποια η διαφορά της κανονικής και της micro?
Εγώ για παράδειγμα έχω την κανονική,δεν θα εφαρμόζει στο κινητό;
Θα πρέπει να πάρω καινούρια micro?

βαλαντης

για την μπαταρια δεν λεμε τιποτα? 100 % πλήρης φορτιση, το βγάζω απτο φορτιστή, μεχρι να φτιαξω ενα καφε και να στριψω ενα τσιγαρο υποθεση 30 λεπτα, φτανει στο 95% με τα πάντα απενεργοποιημένα,ατην γραμμή καταστασής.. πεφτει απο μονη τις χωρις να το πειραζω. δηλ στο τελος τις μερας απο 100% το πρωι το βραδυ ειναι στο 65 με 70%.

Γιώργος

Κώστα,τι προτείνεις το galaxy s3 ή το galaxy s4 mini? Δεν με ενδιαφέρει η μικρή διαφορά της τιμής όπως και το μέγεθος της οθόνης.

nikos

samsung gaxy s4 mini ή samsung galaxy s3

Βασιλης

s4 mini ή Μοto G ??

Johnny

Για τα παιδιά που ρώτησαν πιο πάνω για το ποιό smartphone να αγοράσουν εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το s3 και το moto g παρά το s4 mini

Βασιλης

Η καμερα του moto g ειναι καλυτερη του s4 mini?

vasilis

Samsung Galaxy S3

ή

Samsung Galaxy S4 mini??

Πείτε γνώμες..

vag

Κυριε ,κωστα συγχαρητιρια για τις εκπομπες σας,ηθελα να ρωτησω ποια η διαφορα αναμεσα σε samsung galaxy s4 mini και sony sp,διοτι θελω να παρω καποιο απο τα δυο και η επιλογη ειναι πολυ δυδκολη.

jim

@vasilis
Καλυτερα να πας με το S5 αμα μπορεις η αλλιως περιμενε το S5 mini

spiros

για να χρησιμοποιήσεις το watchon στο κινητο ως universal remote για διαφορες συσκευες πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στo internet μεσω wifi η κινηση δεδομενων?

Chris

Όταν βάλω πολλά πράγματα στο κινητό, δεν θα αρχίσει κάποια φάση να αργεί το κινητό η το internet?
-θέλω να έχει καλό internet για να μην μου κολώνει ούτε μετά από πολλά πράγματα που έβαλα στο κινητό.
-Να έχει αρκετά καλή camera.Από ο΄τι βλέπω είναι καλή.
-Στο playstore μπορώ να βρω φαντάζομαι ότι πρόγραμμα η παιχνίδι θέλω όπως έχουν και άλλα Samsung κινητά? ετσι φαντάζομαι.
-Έχω Nokia N8 και δεν έχει flash.το χρειαζόμουν κάποιες φορέσ όταν έχανα κάτι.Λογικά μπορώ να το κατεβάσω από το playstore.
-Έχει GPS?

Harris

Γειά ,
Θα μπορούσες να μου πεις αν το κινητό Samsung galaxy s4 mini θα πάρει update για Kitkat??
Ευχαριστώ

κωνσταντίνος

Κωστα, σκεφτομαι να το αγοράσω τώρα απο το σκρουτζ στα 200 εύρω.Εχω ομως 2 αμφιβολιες.Αρχικά,να το αγοράσω λευκό η μαυρο???Και δεύτερον μηπως να έπαιρνα το Huawei ascend p7??Απάντησε μου σύντομα!!

Κωνσταντίνος..

Anastasis

Εγω θα ηθελα να ρωτησω αμα γινεται να κατεβαζω εφαρμογες και να αποθηκευονται σε καρτα sd δεν εχω βρει σε κανενα κινητο αμα γινεται αυτο,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.