Samsung Galaxy S4 mini 4G, Επίσημα η τιμή του στα 500 ευρώ

500 ευρώ θα είναι η τιμή λιανικής του Samsung Galaxy S4 mini (TechblogTV) στην Ελλάδα όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της Vodafone Hellas. Συγκεκριμένα βλέπουμε την έκδοση 4G να φιγουράρει με 377,50 ευρώ και συμβόλαιο στο πρόγραμμα Vodafone Red 1, αν κοιτάξουμε όμως πιο αναλυτικά στα διαθέσιμα προγράμματα το βρίσκουμε στα 499 ευρώ σε καρτοπρόγραμμα. Πως σας φαίνεται η τιμή;

Δείτε το στην ιστοσελίδα της Vodafone εδώ.

Samsung Galaxy S4 mini πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S4 mini Vodafone, Samsung Galaxy S4 mini 4G, Επίσημα η τιμή του στα 500 ευρώ

Kudos to Μαρσέλο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

66 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gipavlos

κακη ψυχρη και αναποδη!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ

Για κινητό το οποίο δεν μπορείς να δεις flash videos ή τέλος πάντων σου βγάζει την παναγία μέχρι να το κάνεις να παίξει στοιχειωδώς δεν το παίρνω ούτε δωρεάν. Δεν υποστηρίζει flash

UB

“Πως σας φαίνεται η τιμή;”
Θες απάντηση τώρα ρε Κώστα ; Αφού ξέρεις την απάντηση…

giorgos

χαχαχαχαχαχα! με 500 ευρω αγοραζεις Samsung galaxy s4. και με 350 το s3.

Χρήστος Στάμος

Οι κύριοι της Vodafone και το Xperia Z το πωλούν 700 ευρώ (συσκευή που βρίσκεις στα καταστήματα του skorutz μέχρι και 435 ευρώ). Οπότε θα πρότεινα να περιμένουμε την διάθεση της συσκευής από καταστήματα που δεν είναι κλέφτες.

xperiakias

χαχαχαχαχαχαχα…

jonjon

+1giorgos Ακριβώς το έχουμε χάσει άκου 500 ευρώ χαχαχαχαχαχα!

χρηστος

Πανακριβο! πάμε για άλλα…

Άρης

Ουσιαστικά είναι ένα πιο γρήγορο Galaxy S2, με υποστήριξη 4g και σασί S4.
2-2,5 χρόνια πριν θα ήταν το ιδανικό κινητό, με τις διαστάσεις που έχει

George

το τραγικό είναι ότι αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ βρίσκεις το κανονικό S4 με 500 ευρά…. αλλά και να μην πάμε σκρουτζ για διπύρηνο κινητό(δεν είναι δα και windowsphone να είσαι χαλαρός με 2πύρινο) με ούτε καν hd οθόνη και 8 gb μνήμη 500 ευρώ είναι παααααρα πολλά…. παίρνεις το S3 που είναι και φθηνότερο και καλύτερο της ίδιας σειράς… αναρωτιέμαι πως το κοστολογούν έτσι…

Thanos

Απλά εξωφρενική η τιμή του!!!!

Με 500 ευρώ παίρνεις S4 όπως είπε ο φίλος Γιώργος… και πριν απο 3 μήνες πήρα εγώ το Note II με 480 ευρώ.

Αν είναι δυνατόν….

Λογική τιμή μου φαίνεται κοντά στα 300 ευρώ.

Andreas

Συμφωνω με @Thanos.ΕΕΕ εναταξει απλα το ξεφτιλισανε,το παραξεφλιτιλισανε!

Jacob

Νταξει παιδες οποιος ενδιαφερεται καλα θα κανει να το παρει απο Skroutz, διαφορετικα ουτε καν. Εδω το Sp που το θεωρω κλασης ανωτερο δεν θα ξεκινησεις απο 500

j

Είναι ακριβό όμως όλοι εσείς που μιλάτε για τα σκρουτζομαγαζια δεν σκεφτήκατε πως οι μεγάλες εταιρείες έχουν υπαλλήλους, ίσως νοίκια… ενώ αυτά όχι

Alexis

300 θα το αγόραζα. Με 500 πήρα ήδη το s4! Με ποια λογική πωλείται τόσο;

michalisv

Πρωτότυπια πάντως το mini να είναι πιο ακριβό απτό κανονικό s4 :p

George

@j φίλε αυτό σου λέμε πες ότι δεν πας από σκρουτζ… είναι δυνατόν κινητό με χαρακτηριστικά 3ετίας να το πουλάνε 500 ευρώ επειδή γράφει s4 στο καπάκι?? σιγά μην τους δικαιολογήσουμε κιόλας, πήγαινε σε όποια εταιρεία θες(όχι σκρουτζ, επώνυμη) και δες πόσο πουλάνε το s3 που είναι καλύτερο….

μιχαλης362

Απ’ ότι ξέρω κιόλας το Galaxy S4 mini θα βγει σε δύο εκδόσεις μια 4G και μια σε 3G έκδοση λογικά θα είναι πιο οικονομικό το 3G!!!

panos13

με 280 πηρα το Htc 8x που ειναι ανωτερο σε specs!….

Darth

«Πως σας φαίνεται η τιμή;»

πρωταπριλιάτικο αστείο βεβαία

και δεν το λέω λόγο ότι πουλάνε άλλες συσκευές στο scroutz ποιο φτηνά (gs4 στα 500 ευρώ)

ένα απλό παράδειγμα xperia sp 400 ευρώ επίσημη τιμή

xperia sp 720 x 1280 pixels, 4.6 inches samsung 540 x 960 pixels, 4.3 inches

xperia έχει καλύτερο cpu και gpu

xperia εχει καλύτερη μπαταρία……..

400 ευρω vs 500 ευρω……….

συνεχίζω να πιστεύω πως τιμή είναι πρωταπριλιάτικο αστείο και όχι κάτι παραπάνω γιατί μεχρι τώρα κάτι τέτοια αισχρά μόνο apple έκανε

Kostas K.

Ουτε για ανεκδοτο δεν το λες..! Τόσα τους λείπουν εκεί στην vodafone? Το χουν ξεφτιλίσει το θεμα με τις τιμες (πχ lg optimus g τιμη skroutz 339-τιμη Vodafone 599) H κλεψιά εχει και τα όρια της….

Nickolas

Πολύ αέρα έχει πάρει η Samsung Hellas και βάζει οτι τιμές της κατέβουν. Πρώτα το S4 στα 740 και τώρα αυτό. Καλά εννοείται οτι σε αυτή την τιμή υπάρχουν πολύ ανώτερα κινητά ακόμη και στα κανονικά καταστήματα.

Apostolis Vlv

500 ευρώ για ένα κινητό με χαρακτηριστικά mini, καλύτερα να πάρω το lumia 820 που είναι από κάθε άποψη !

Diagrafeas

300€ για το 3G και 350€ για το 4G είναι λογικές για τα χαρακτηριστικά τους.
Κλασσικά στην Αγγλία έχει 390 λίρες…

Gian

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά!

Το εμπόριο είναι ελεύθερο και μπορούν να βάλουν ότι τιμή γουστάρουν.
Αν είναι καλή θα πουλήσουν, αν δεν είναι καλή δεν θα πουλήσουν.

όπως λέγανε και οι active member ¨Δεν φοβάμαι το χρήμα, αλλά αυτό με φοβάται ¨
αυτό ισχύει για όλα.

[σαν καταναλωτής] ΑΝ λοιπόν το είχαν βάλει στα 250… τότε ΘΑ το έβαζα στα υπόψιν και σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που έχω στο μυαλό μου και ΘΑ το σκεφτόμουνα.
(εδώ παίζει ativ s στα 250 κτλκτλ. είναι windows αλλά πλέον το βάζω στα θετικά. και από την άλλη η google μου έχει σπάσει τα μπα**κια και χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες της ολοένα και λιγότερο, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα).

συνοψίζοντας … όχι ευχαριστώ.
όχι δεν κάνουν αρκετή προσπάθεια (πάει σε όλους τους υπεύθυνους της “οικονόμας”) δεν κάνουν ούτε καν προσπάθεια.

αν δεν ήταν και τα σκρουτζομάγαζα και το εξωτερικό θα πληρώναμε τις συσκευές 1000ρικα.

Σταυρος

500 ευρω;;;;;;; ημαρτον. Πανακριβο για πετσοκομενη εκδοση κινητού. Μεγαλο λαθος αυτη η τιμολογηση απο samsung.

Και ο φιλος j λεει οτι στα μαγαζια ειναι ακριβο γιατι εχουν νοικια και λοιπα, εγω θα τα πληρωσω αυτα φιλε μου; οχι βεβαια, οχι τωρα ουτε ποτε.

Αγορασα απο skroutzoμαγαζο 550 το galaxy note 2.

Plus, με 500 ευρω βρισκω απιστευτα κινητα εκει εξω, ακομα και στα μαγαζια με τα νοικια. 🙂

Γιώργος Τσ.

Πάρα πολύ ακριβό….

Λεωνίδας

Πανάκριβο αν το αγοράσουμε από μεγάλα καταστήματα. Όμως, ας χαλαρώσουμε λίγο. Το S4 ανακοινώθηκε στα 740 και τωρα κάνει 500 στα σκρουτζομάγαζα που σημαίνει μείωση στη τιμή 32 %. Αν έχουμε μία ανάλογη μείωση 32 % στο s4 mini τότε πάμε στα 340 που νομίζω είναι καλό value for money. Μένει να δούμε στη πράξη πού θα ”κάτσει” η τιμή του.

giorgos

@ Κώστας Βλαχάκης. και παλι τα 739 του S4 ειναι αισχροκερδια!

Μερκούριος Μπαϊράμης

Δεν μου αρέσουν τα περισσότερα κινητά της samsung λόγω υλικών κατασκευής και παρόμοιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Αλλά ένα κινητό με τον καλύτερο διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, αυτή την στιγμή και ίσως τον καλύτερο διπύρηνο της αγοράς που απ’ ότι καταλαβαίνω είναι πολύ κοντά στους cortex A-15, με 1,5 GB Ram και μια πολύ δυνατή gpu, πως μπορεί να χαρακτηρίζεται 3ετίας ή 2ετίας δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο η οθόνη είναι λίγο υποδεέστερη απ΄ όσο θα έπρεπε, αλλά εγώ με το Huawei P1 μου, που έχει ακριβώς ίδια οθόνη σε χαρακτηριστικά δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα πιξελιάσματος. Πιο χρήσιμη θα ήταν η ενσωμάτωση της οθόνης του galaxy s2 με super amoled plus και 480p ίσως, αλλά τι να το κάνεις την HD ανάλυση σε μια οθόνη 4,3 ιντσών έλεος. Τώρα θα βγάλουν και ultra HD για τα 6ίντσα παντοφλάκια που θα τρέξετε να αγοράσετε όλοι ενώ η τηλεόραση σας μπορεί και να μην είναι καν full HD. Το κινητό στο σκρουτζ σε κάνα 2μηνο θα έχει πέσει στα 350 ευρώ, μπορεί και λιγότερο, στα 500 δεν αξίζει φυσικά, αλλά παραμένει η άτυπη και ανούσια σύγκριση που κάνετε οι περισσότεροι μεταξύ τιμών ηλεκτρονικών καταστημάτων και καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, κάτι που πρέπει να σταματήσει.

andreas kor

αχαχαχααχχα οτι να’ναι….

P@NOS

1ον έχει 2gb ram και όχι 1,5!
2ον η οθόνη του έχει διάταξη RGB σαν του note 2 (σαφώς καλητερη απο το galaxy s 2)!
3ον σε 2 μηνες θα κοστίζει κάτω απο 350 ευρω

Ορισμένοι εδώ μέσα ησαστε ασχετοι! Και καλυτερα να διαβάζεται περισότερο πριν ποσταρεται κάτι…
(Φιλικά παντα)

giorgos

ρε P@NOS μάθε πρώτα ελληνικά και μετά σχολίασε που θα πεις και άσχετους

j

φιλε @P@NOS εσυ εισαι φαν της sammy και τα λες αυτα. ΟΚ στα σκρουτζομαγαζια θα κατεβει. Για σκεψου ομως αυτους που πανε να παρουν κινητο και δεν ξερουν πολλα και τους το δωσουν στα 500 ευρω. ειναι λιγο κλεψιμο. Κατι αχετο θελω ν παρω κινητο εως 200 ευρω μονο απο παμπλικ και γερμανο που εχουν αυτο με την ανταλλαγη. Ειμαι μεταξυ galaxy fame(δεν εχει καλη οθοη) galaxy ace 2(δεν εχει ωραια εμφανιση το 2.3 της σαμμυ για μενα) και του l5 ii(δεν εχει μπρος καμερα και μπαταρια που βγαινει) και lumia 520(οχι led flash). Τι λετε να παρω ενα απο αυτα τωρα και αν ναι ποιο ή να περιμενω μεχρι τις εκπτωσεις τουΑυγουστου ή του Φεβρουαριου αν δεν φθηνεινει τον Αυγουστο να παρω το lumia 620

paris m16

μακρυα μακρυα!!!!!!!!!!!!!!!!
χπερια σπ καλυτερα

Panagiotis G.

με το Xperia Z στα 470 και το Lumia 920 στα 385 δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης του. εκτός βέβαια και εάν είσαι κακόγουστος και θες το touchwiz ui οπότε θα σου κοστίσει λιγο

P@NOS

giorgos το αυτόματο τα βγάζει λαθος , αμα γουσταρεις όμως έρχομαι να μου κανεις ιδιαιτερα !

Φιλέ j αυτος που παει και τα σκάει στον πρωτο απατεώνα είναι άξιος της μοίρας του! Και πίστεψε με δεν τα έχει ανάγκη.. Αυτός που δουλεύει για ενα μεροκάματο και απλα αγαπάει την τεχνολογία θα το και λίγο παραπάνο και θα κανει και υπομονή μονο και μονο για να μη νιώθει κορόιδο!

Αν είναι μέχρι 200 για μένα αξίζει μονο windows (εαν δεν σε ενοχλεί το ui) για να μην lagαρει..

Αν είναι να πάρεις κάτι με 200 ευρώ η καλύτερη λύση είναι να πας

Nthegrpap

Mini? Μίνι μόνο στο όνομα, big στην τιμή!
Ένα διαφορετικό σχόλιο: κάποτε
Το μίνι ήταν μίνι μήπως χάσαμε το νόημα της
Λέξης;
τι να πει και το Xperia mini.;
Τότε κι εγώ έχω το Motorola RAZR mini!!!!
Ξεφύγαμε, πολύ ξεφύγαμε…
Κώστα με συγχωρείς που βγήκα οφ-τοπικ…
Υπερβολική η τιμή του για σημερινά δεδομένα.
Εγώ εδώ και ένα χρόνο έχω φύγει κατά chinavasion
Και Chinapadmall.
Περιμένω το iOCEAN X7 PREMIUM
Περιληπτικά
Τα χαρακτηρηστικα
Mediatek. Επεξεργαστή 1,5 ghz quad core
. Μνήμη ram 2GB
Rom 32GB
13megapixel
Και δεύτερη 3 megapixel.
Θέλετε κι άλλα
5″ FHD 1920×1080 OGS (443ppi)
Και όλα αυτά με 232€υρά!

Οδυσσέας

Πανάκριβο. Επίσης έχω ακούσει ότι δεν έχει smart scroll, smart pause και dual camera (δεν ξέρω αν ισχύει).

Κώστας D.

ελπίζω μέχρι τον αύγουστο να έχει γύρω στα 350 ευρώ αλλιώς θα περιμένω περισσότερο για αυτή την κινητάρα! αρε σαμυ με “πήρες” από τη σονυ… πάντως τα 500 ευρώ δεν τα αξίζει με τίποτε και για τίποτε…

JohnWave

Λογική επίσημη τιμή για τη Samsung βάσει της επίσημης τιμής των 740 ευρώ του S4.Παράλογη για μένα βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Όσο για τα σκρουτζομάγαζα, ακόμα κι αν το πουλήσουν στα 360 ευρώ πάλι πολύ χαζό θα θεωρήσω να το αγοράσει κάποιος από τη στιγμή που στα ίδια καταστήματα πωλείται το Optimus G στα 360 ευρώ που είναι σαφώς ανώτερο στα πάντα.

Nikolaos Nikiforos

Υπερβολες οπως παντα …. 500 ευρω πρωτη τιμη απ τη vodafone σημαινει 300 ευρω μετα απο 2 μηνες στα σκρουτζομαγαζα….σας χαλαει; … Ελεος , γιατι ρε samsung δεν το δινεις τσαμπα να μην φωναζουν οι Ελληναρες;….. Τελος , λενε καποιοι γιατι να παρω αυτο και οχι το s3 ?…γιατι απλα οποιος παει σε αυτο δεν θα παει λογω ονοματος s4 αλλα γιατι ειναι μικροτερο , ελαφροτερο και με ιδανικα spec για 4,3 ιντσες…..για μενα φοβερο κινητο , καλυτερο απο iphone πλην οθονης , ιδανικο σε μεγεθος ,και βαρος , εγγυημενη υποστηριξη σε updates , καλη τιμη…..για τους υπολοιπους υπαρχουν και φθηνοτερα κινητα

Tony Cool

Πρωτα απο ολα, τα παιδια που κραζουν εχουν δικιο.Το θεμα ομως ειναι πως η τιμολογηση της samsung ειναι πολυ σωστη! Εχετε την εντυπωση πως η πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου ειναι gadgetακηδες και ‘την ψαχνουν’ οπως εμεις; Οχι βεβαια! Με βαση το ονομα και την εμφανιση ψωνιζουν! Και μαντεψτε:αυτο το κινητο εχει το ονομα του διαστημικου flagship της samsung αλλα και την εμφανιση του! Και οχι μονο αυτο! Χωραει και πιο ευκολα στα γυναικεια τσαντακια ΚΑΙ εχει και πιο φτηνα (στα κανονικα μαγαζια) απο το περσινο s3!!!Η ευκαιρια του αιωνα!!!
Μια χαρα θα τα παει 🙂

gpower

Ρε παιδια τωρα βγηκε το τηλεφωνο καντε λιγο υπομονη και σε κανα μηνα θα ξεφτιλιστει και αυτο στο skroutz οπως και το S4..

Nikos

Απλά μαρκετινγκ πούλαγε η απλ ακριβά ανεβαίνει η σαμσουνγκ σε πωλήσεις ας τα ακριβήνουμε και αυτά! κρίμα

wolf

Ρε παιδιά μήπως γινόμαστε λίγο γραφικοί…?! Τα ίδια ακριβώς λέγαμε και πέρσι για το το s3 mini..! Copypaste τελείως είναι τα σχόλια..! Στα 300 με 350 ευρώ μια χαρά θα πουλήσει η συσκευή σε λίγο καιρό στο skroutz…!

Μερκουριος Μπαϊραμης

Φιλε P@NOS, καταρχας επειδη εισαι εριστικος σου λεω πως δεν υπαρχει κανενα “αυτοματο” που να βγαζει το καλυτερη, καλητερη και το περισσοτερο με ενα σιγμα, ελεος δηλαδη καλα σου λεει ο αλλος. Δευτερον ειχα μεινει στην εποχη που η αγαπημενη σου sammy ξεχωριζε τις pentile amoled απο τις rgb μ ενα plus, ξερω οτι pentile φοραει το s3 mini, το s3 και το s4, με συγχωρεις που δεν εκανα εκτεταμενη ερευνα για την οθονη του συγκεκριμενου κινητου πριν γραψω κατι λες και θα αρθρογραφησω. Να φανταστω οτι αλλο τοσο ασχετος και αδιαβαστος ειναι κι ο Κωστας, καθως παραθετει τα τεχνικα χαρακτηριστικα του 4g, με nfc δηλαδη με 1,5 gb ram και την κωδικη ονομασια του 3g. Απο εκει ειδα την ram κι εγω. Η πολυ απλα η sammy μας εχει καταμπερδεψει με τις δεκαπεντε διαφορετικες εκδοσεις καθε μοντελου που βγαζει. Τελος θα σε συμβουλευα να ηρεμησεις λιγο και να αφησεις τις βαρυγδουπες εκφρασεις τυπου ειστε ασχετοι, εννοουσες εμενα μπορουσες να το γραψεις στα ισα εστω, και τις ανωνυμες βλαχομαγκιες τυπου ελα να μου κανεις ιδιαιτερα που λες στον giorgos. Και στο κατω κατω αν δεν καταλαβες καλα ειμαι ενας απ τους λιγους που εκθειαζουν το κινητο, εστω και με μερικες… Συνέχεια »

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες η τιμή του σε αλυσίδες καταστημάτων είναι απόλυτα λογική σε σχέση με το S4.

Θα πρέπει να περιμένουμε και την τιμή από τα skroytzoμαγαζα για να κρίνουμε.

Σταυρος

τραγικα ακριβο…

Λευτέρης

Καλή πωληση………………………………….

πετρος

τον κακο τους τον καιρο .το εχουν παρακανει με τις τιμες που ζητανε.να τους μεινουν στα ραφια να βαλουν μυαλο.

demis-live

Εξαιρετική τιμή!! Άδικα διαμαρτύρεστε!!!

Ώπα.. σιγά…πλάκα κάνω παιδιά…όχι, όχι..κάτσε φρόνιμα ..ρε εσείς..ωχ, αχ σιγά, όχι στο μάτι ρε ψηλέ, άσε κάτω το πέτο ωχ, αχ..!

j

Κατι αχετο θελω ν παρω κινητο εως 200 ευρω μονο απο παμπλικ και γερμανο που εχουν αυτο με την ανταλλαγη. Ειμαι μεταξυ galaxy fame(δεν εχει καλη οθοη) galaxy ace 2(δεν εχει ωραια εμφανιση το 2.3 της σαμμυ για μενα) και του l5 ii(δεν εχει μπρος καμερα και μπαταρια που βγαινει) και lumia 520(οχι led flash). Τι λετε να παρω ενα απο αυτα τωρα και αν ναι ποιο ή να περιμενω μεχρι τις εκπτωσεις τουΑυγουστου ή του Φεβρουαριου αν δεν φθηνεινει τον Αυγουστο να παρω το lumia 620

Jacob

@j, μετα τον 15Αυγουστο, κανε ενα δωρακι στον εαυτο σου… η υπομονη ειναι προτερημα 😉

3ntafillos

Ενημερωτικά το s4 στην αγγλια σε συμβόλαιο με 35 λίρες το οποίο έχει all you can eat Internet 5000 λεπτά προς όλους και 5000 μηνύματα προς όλους στο δίνουν δωρεάν! Το ίδιο και το iPhone 5 η ελληνική αγορά είναι μια ιδιαίτερη αγορά και μπορούν και βγάζουν πολλά λεφτα αυτή τη στιγμή!οταν αγοράζει κάποιος κινητό με 700 ευρώ και το έχει με κάρτα ενώ ο ίδιος το μήνα δεν βγάζει πάνω από 700 τι να πεις!

kostas_id

Μάλλον ψάχνουν για Μ@@@@ΕΣ! Δεν εξηγείται αλλιώς!
Ευτυχώς που έχουμε αρκετές επιλογές και συσκευής και αγοράς(καταστημάτων)

FoGGy

εγώ θα κάνω υπομονή κάνα μήνα να δω πόσο θα πέσει η τιμή, αλλά εγώ θέλω να μάθω αν θα φέρουν στην Ελλάδα το S4 mini duos gt i9092…..που λογικά θα είναι ένα από τα καλύτερα δίκαρτα της αγοράς…

Sotos

Ρε παιδιά τα έχουμε πει, κάτω από 200€ στα καταστήματα, το GALAXY S ADVANCED είναι το ΚΑΛΎΤΕΡΟ! Διπύρηνος, 768 ram, αναβάθμιση σε 4.1 JB, 4″ οθόνη, SUPER AMOLED!

diavolis

είναι πολλά τα λεφτά Aρη… 😉

tasos

Παιδια μην αγχωνεσται σε κανα δυο μηνες θα πεσει η τιμη του…Αλλα σιγουρα θα εχει βγει αλλο καλυτερο μοντελο

Δημήτρης Κ.

Παιδιά μην κάνετε έτσι.Αυτή η περίπτωση δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.Άμα σκεφτείτε όλους τους μεσάζοντες και τους μεταπωλητές υπάρχει τεράστια διαφορά της τιμής απο αυτής κατευθείαν του εργοστασίου.Η καλύτερη λύση θα ήταν να πουλούσε η Σάμμυ και η κάθε εταιρεία τις συσκευές απευθείας στις εταιρείες κινητής χωρίς επιπρόσθετα χαράτσια αλλά φυσικά δεν θέλει…Τον λόγο μην τον ρωτήσετε,τον ξέρετε.

γιωργος

Προς το παρόν με 500 ευρώ που έχει το s4 mini είναι πανάκριβο όταν το xperia z έχει 435 ευρώ ……

tom

Ρε παιδια μα συκρινουμε τα ιδια πραγματα οι τιμές καταλογου απο τις τιμες online εχουν διαφορά σε ολα τα μοντελα.. Σε πραγμτικα δεδομενα παντως θα πρέπει να είναι πιο φτηνο απο το gs3 που μολις πηεα για 350 ευρω

Giorgos

Εχουμε καμια πληροφορια για το 3g μοντελο στην Ελλαδα παιδια; τα 300+ ευρω αρα ποσα λιγοτερα μπορουν να γινουν στο 3g;

Δημητρης

Συμφέρει να αγοράσω το samsung galaxy s4 mini με 230 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.