Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S4 με οθόνη Super AMOLED Full HD 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel με λειτουργίες Dual Camera και μνήμη RAM 2GB. Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα, το ευρωπαϊκό θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και το αμερικάνικο τετραπύρηνο χρονισμένο στο 1.9GHz.

Λειτουργίες: Story Album, S Translator, Optical Reader, Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View, S Travel (Trip Advisor), S Voice Drive, S Health.

• Ψηφίστε: Galaxy S 4, Xperia Z ή HTC One;
• Δείτε τις διαφορές του Galaxy S 4 με το Galaxy S III.

Samsung Galaxy S IV
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Samsung Exynos 5 Οκταπύρηνος 1.6GHz
και δεύτερο μοντέλο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.9GHz
GPU: PowerVR ή Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, Super AMOLED, Full HD 1920×1080 pixels, 441 ppi, Gorilla Glass 3
Samsung Adapt Display, Auto adjust touch sensitivity (Glove friendly)
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video
Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Cal
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi ac, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL 2.0), NFC
Barometer, Temperature & Humidity
Μπαταρία: 2600 mAh
Διαστάσεις: 136.6×69.8×7.9 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4, Επίσημα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

93 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

αθλια παρουσιαση…χλιαρη υποδοχη σε ενα τηλεφωνο που απλα ειναι ενα s3s….

Billysss

Ο κινέζος τελικά είχε δίκιο..
Fail Samsung..

tasos1994

Μ αρεσει τολμω να πω…μ ενοχλει βεβαια η εκτενης αναφορα στη φωτογραφικη…ολοι ξερουμε ποσο <>ειναι τα γκαλαξυ στο τομεα της φωτογραφικη…τωρα βεβαια οι λειτουργιες της καμερας ειναι εξαιρετικες…εχω μεινει αναυδος…παντως μπραβο μεχρι στιγμη δειχνει να διαφοροποιειται απο τον ανταγωνισμο…επαινεσα τη σαμσουγκ εγινε κι αυτο…πραγματικα ομως ευφιεστατες οι νεες λειτουργιες…δεν αγοραζω παντως γιατι μαλλον θα κοστιζει 800 οπως κρινω μεχρι στιγμης:ρ

tasos1994

καλα* ε οχι κι φειλ:ρ οντως ειναι χλιαρη η υποδοχη σημαινει κατι αυτο;;

Bill71

Πάλι η ίδια πλαστική παντοφλα!!!!!!!!!! Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!!

θουβου

δεν έπεισε. ούτε την αγορά βλέπω να πείθει. οι Κορεάτες έχουν χάσει την έννοια της λέξης καινοτομία. Για πολλούς φαίνεται ότι αρκεί το : bigger’s better

Ζήσης

Αν και πολύ όμορφο, πιστεύω ότι το ΗΤC ΟΝΕ από εμφάνιση και από αίσθηση στιβαρότητας στον χρήστη είναι καλύτερο. To samsung galaxy s 4 μου φαίνεται ότι είναι από πλαστικό.. Για τα λεφτά που θα ζητά πιστεύω ότι υστερεί ποιοτικά.

nikos

simainei polla file taso…sony apple htc trivoun ta xeria tous…dustyxos i sammy eprepe na kanei auto pou perimene o kosmos…oute octa oute smart tricks of photo….ena omorfo kinito…kai ekei dustuxos isterei…prosopika einai ena polu dunato tilefono alla emfanisiaka adiaforo gia na min pw asximo

σταματης

που εισαι ρε στιβ με τις παρουσιασεις σου….τι σουπα ειναι αυτο ρε παιδια….αν ηταν ταινια θα επαιρνε το χρυσο βατομουρο

chris

και κλάμα η κυρια…

dimitris

Μονο 7,7 χιλιοστα παχος;;;; Μονο και μονο γι’αυτο θα πω στη Samsung ενα μεγαλο μπραβο!!!Και με καλη μπαταρια παραλληλα..

giorgio

I love my Galaxy S3! <3

tasos1994

με καλυπτεις απολυτα!!!αλλα το σχεδιο ενος κινητου αποτελει αιτια μη αγορας…;οταν σε αποζημειωνουν οι λειτουργιες;βεβαια τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει…αφου κι σονυ το ζετ ειναι παραπλησιο κι σχεδιαστικα μακραν ανωτερο…αρα ειναι προτιμοτερο…ομως να δεις που θα μας διαψευσουν οι πωλησεις…να ναι καλα η νοκια που την αφησε να ξεφυγει…κι αντε να την φθασει τωρα…το λεω αυτο γιατι ειδα ενα διαγραμμα…

Πέτρος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, για πολλά γέλια η Σάμσουνγκ!!

Με τις κινητάρες από SONY και HTC, που είναι και κουκλιά, όποιος προτιμήσει αυτό το πράμα θα είναι άξιος της μοίρας του!!!!

eleonora

πιο ενοχλητικη παρουσιαση eeeeeeeeeeeever!!!Πρεπει να λενε κρυα αστεια ανα 10δευτερα;;;;Ωραιο το νεο software,αλλα το παρουσιαζουν τοσο γρηγορα που χανει την αξια του…..κατα τ΄αλλα καλη συσκευη,αλλα δεν πειθει και πολυ..

Tom

Ποτε ειπαμε βγαινει το καινουριο JAGA;;;

Bill 71

Σταμάτη σίγουρα θα έπαιρνε το πλαστικό βατομουρο!!!!!! Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!

tasos1994

ποσα ατομα για μια παρουσιαση ποσα…υπερβολες ρητορειες κι τυμπανοκρουσιες για το τιποτα…πληττω κι εκνευριζομαι…

λαμπρος

καλα παγωσαν ολοι μεσα μολις ξεπροβαλε η σαγιοναρα……..ελλεινη παρουσιαση…..και ας μου πει ενας μια καινοτομια αξια λογου….για ποιο λογο να προτιμησει καποιος ενα πλαστικο κινητο ασχημοτερο του προκατοχου του και ακομη ασχημοτερο απο τον παππου του…το μονο αξιο…λογου η μπαταρια..του σχεδιασμος αποτυχια υλικο αποτυχιας…απλα μια αποτυχια…htc apple sony….ανοιγουν σαμπανιες.

dimitris

Οποιοι γελανε με τον οκταπυρηνο…με τη Super AMOLED..με smart scroll..με αισθητηρα θερμοκρασιας και υγρασιας..με το απιστευτα μικρο του παχος…ας πανε στο Z μονο και μονο επειδη ειναι απο γυαλι!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Χαροντας

Αναμενόμενο αλλά κινηταρα με τα όλα της!

A manes

Οτι και να λέτε πάλη θα κενή πολλές πωλήσεις αλλά όντως βαρετοσ σχεδιασμός

Ζαρατουστρας

Μακάρι να μην αυξηθει η τιμή του galaxy s3.
Οι Ασιάτες έχουν ένα πρόβλημα με το μήκος και προσπαθούν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους στα κινητά.
Νομίζουν ότι όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο,που να ήξεραν τα γατάκια.
Άλλη φορά ας αναλάβει την σχεδίαση του κινητού κάποιος έγχρωμος.

chris

εχω ενα αμαξι με ενα κινητηρα μπρος κ ενα πισω.ο πισω ειναι για εκτος πολης με πολυ δυναμη κ ο εμπρος για εντος πολης με μικρη καταναλωση..για πειτε μου γιδια της σαμσουνκ κινουμε με 2 κινητηρες η με 1?κ εσεις εχετε 8πυρηνο η 4πυρηνο??ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

action

δηλαδη αυτη ηταν παρουσιαση κινητου σοβαρης εταιρειας??δηλαδη ελεος…….ενα τιποτα για ενα πλαστικο τιποτα…κατι τετοιες στιγμες αρχιζω και εκτιμω την apple… τουλαχιστον στις παρουσιασεις τους.

Πέτρος

“καλα παγωσαν ολοι μεσα μολις ξεπροβαλε η σαγιοναρα……..ελλεινη παρουσιαση…..και ας μου πει ενας μια καινοτομια αξια λογου….για ποιο λογο να προτιμησει καποιος ενα πλαστικο κινητο ασχημοτερο του προκατοχου του και ακομη ασχημοτερο απο τον παππου του…το μονο αξιο…λογου η μπαταρια..του σχεδιασμος αποτυχια υλικο αποτυχιας…απλα μια αποτυχια…htc apple sony….ανοιγουν σαμπανιες.”

Καλά, με τα σχόλια έχω λιώσει στο γέλιο!χαχαχαχαχα

Theo

Και πέρυσι τα ίδια σχεδόν όλοι με τα πικρόχολα σχόλια για το s3. Θα πουλήσει τόσο που οι άλλες εταιρίες θα την ψάχνουν με τα κυάλια ..

alexandros κ

η sammy το μονο που εκανε ειναι να φτιαξει πολυ καλες εφαρμογες που με καποιο update στο s3 θα μπορουσε να τρεχει και εκεινο.το hardware εκτος απο τον αισθητηρα θερμοκρασιας δεν διαφερει σε κατι απιστευτα καινοτομο.ακομα και το eye scrolling και τη μη επαφη της οθονης θα τα αποκτησει και το optimus g με ενα απλο update.εγω προσωπικα θα περιμενω ακομα 1,5 μηνα για να δω εναν σοβαρο αντιπαλο που θα ακουει στο ονομα motorola-google x phone.ιδωμεν….

Diloum

Σαν δυνατότητες η samsung έτσι και αλλιώς ήταν σε πολύ ψηλά στάνταρ καιρό τώρα, και εμφανίζοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό σε είχε στην πρίζα πάλι για κάτι εντυπωσιακό το οποίο ωστόσο δεν έγινε! Εκεί που ίσως να υστερεί είναι στο design και στο μέλλον θα δουλέψει σε αυτό…ωστόσο σε λειτουργικότητα,οθόνη και εφαρμογές δεν παίζεται απο καμμία! Απο εκεί και πέρα είναι ο καθένας τι προτιμάει και όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν δίνονται εύκολα τόσα λεφτά αν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει!

Dimes

Μπορούμε να πούμε πολλα για το S IV, αλλα αν δε το δουμε απο κοντα να το πιασουμε στα χερια μας και να παιξουμε….δε μπορω να πιστεψω τιποτα

Michael

Προτιμω το σχεδιο απο το δευτερο γαλαξια που εχω……ηθελα να κλεισω το βιντεο τη στιγμη και μονο που εδειξαν το τηλ…….

Billys

Τελικα ποσες SIM θα εχει ρε παιδια ???

vaggos

Παιδιά όσο καλό κτλ να είναι το κινητό το έθαψε η άθλια παρουσίαση , κοροιδεύουν τον κόσμο, αφήσαν την ουσία και αρχίσαν τα υπόλοιπα σαν να είμαστε μωρά…. κρίμα για την συσκευή… σίγουρα είναι καλή και τρίκαλη αλλά μην μας υποτιμανε τοσο σαν καταναλωτες λέγωντας οτι έχει και οθόνη , είναι και αφής, μπαίνει κ στο νέτ… ουυυυ.

vaggos

Επιπροσθέτως, πλάκα έχει που πολλοί σχολιάζουν σαν κατι σούπερ χρήσιμο τον αισθητήρα υγρασίας κτλ… τρομαχτικό feature πραγματικα…. λολ (φιλικα παντα)

ΝΙΚΟΣ

δεν με ενοχλησε η εμφανιση.εχω αλλωστε το s3.το παχος ειναι μολισ 7.7,ε και;;;;το μεγεθος για μενα,5 ιντσες,ειναι μεγαλο.ενας λογος που δεν πηρα το note.αλλα η οθονη του κι ο οκταπυρηνος επεξεργασυης ειναι ολα τα λεφτα!ο επεξεργαστης του οχι τοσο για την δυναμη του αλλα κυριως για την διαχειρηση ενεργειας που κανει σε συνδυασμο με την μπαταρια.τωρα τα υπολοιπα μπορεις να τα βρεις και στο google play store σαν εφαρμογες και αναφερομαι στις λειτουργειες της καμερας.καποια απο αυτα θα τα παρουμε στο επομενο update κι εμεις που εχουμε το s3.αν περασει ο καιρος και πεσει η τιμη του τοτε θα σκεφτω να το αγορασω.

manolis

Ρέ παιδιά πολλά που τα παρουσιάζουν για καινούργιο τα έχει ήδη το HTC one ειδικά στις λειτουργίες που έχει η κάμερα, το να μπορείς να πάρεις τα
αρχεία από οποιοδήποτε άλλο κινητό το έχει και αυτό το HTC one και αυτό με τα γάντια το xperia z λιγά είναι αυτά που είναι πραγματικά καινοτόμα κρίμα ενώ έχω galaxy s2 περίμενα περισσότερα

devil

παρουσιαση του τιποτα προσπαθησαν να παρουσιασουν ενα τιποτα…ενα software update σε ενα κινητο υπερμεγεθη και ασχημο….τελικα μπορουμε να σταφουμε ανετα προς την htc που τελικα με την στρατιγικης σημασιας συνεργασια με την apple θα χτυπησει την android αγορα ανετα….με ανταγωνιστη ενα ομολογουμενως καλο κινητο επεξεργαστικα αλλα ενα πολυ ασχημο σχεδιαστικα……

Ziarkas

Τώρα με αισθητήρα υγρασιας θα αποφεύγουμε και τα κρυολογήματα.Με αποτέλεσμα να μην χαλάμε λεφτά σε γιατρούς και φάρμακα.
Μπράβο καινοτομία η σαμυ.Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κάνει τέτοια κίνηση.
Λοιπόν παιδιά να κανονίσουμε να βρεθούμε να πάμε όλοι μαζί να το πάρετε.Οι κολλημένοι κάντε γαργάρα ότι λέγατε και συνεχίστε να το έχετε ψηλά.
Το αξίζει,είναι Samsung.-

JohnWave

Δεν γίνεται αυτό το κινητό να ξεπεράσει το Οne σε πωλήσεις…δεν γίνεται! Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω.

PiXel

@dimitris: Άσε μας φιλε μου που θεωρείς καινοτομία το βαρόμετρο και τον αισθητήρα θερμοκρασίας… Μετεωρολόγος είσαι; Σε λίγο θα μας πείτε πως ακομα και αισθητήρες μετάλλου, ραδιενέργειας και δε ξέρω εγώ τι άλλο ειναι απαραίτητα… Κινητό ειναι, όχι σετ εργαλείων υδραυλικού. Ως προς το κινητό, καμία καινοτομία, ένα μεγενθυμενο GSIII ειναι. Δυστυχώς, βλέπω τη Samsung να ακολουθει τη βηματα της Apple. Όσο για τα “από μέσα”: αναμενόμενα χαρακτηριστικά και ανούσια αύξηση ισχύς hw.

ilias

Περίμενα περισσότερα πράγματα όσον αφορά τον σχεδιασμό και την ποιότητα. Μου αρέσει γενικά η Samsung αλλά έδωσε σε Sony και HTC να έχουν τον πρώτο λόγο. Σίγουρα πολλά θα παιχτούν και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει…

DjPredator

Πιστευω οτι οποιος εχει ηδη αυτην την σειρα τοτε δεν θα εχει κανενα προβλημα απο αποψη ντιζαιν…οι καινοτομιες για μενα αυτες ναι μεν καλες…αλλα αχρηστες για μενα στην καθημερινοτητα μου…οποτε παω για HTC One

stoxastros

οποιος ειναι πραγματικος γνωστης της τεχνολογιας της σαμ αλλα παραλληλα και καταναλωτης των κινητων της θα πρεπει να αναγνωριση το epic fail της σε ολα τα επιπεδα απο την παρουσιαση μεχρι την ιδια την συσκευη

stefancfu

Έχω πάρει πολλές μάρκες ποτε δεν ήμουν κολλημένος και ποτε δεν εκραξα ατομα για την αφοσίωση τους σε μια μάρκα, αλλά για μερικούς εδώ ενα έχω να πω.. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

mixalis

Παρατηρησε κανεις οτι το υψος εμεινε ακριβως ιδιο με του S3,το πλατος μικρυνε,το παχος φυσικα μικρυνε αλλα και το βαρος?!?!?!?!

Αποστόλης Ρόδος

Πλην του Κορεατη manager (που πασχιζα πολλες φορές να τον καταλαβω) και του design της συσκευής, εμενα μου αρεσε το show (πραγματικά το απόλαυσα) και τα χαρακτηριστικα της συσκευης.
Εντυπωσιαστηκα ειδικά με το S translator και Εντάξει ρε παιδιά έδωσε καποια πράγματα παραπάνω… ΑΛΛΆ ειναι ικανά αυτα να εκτοξευσουν τις πωλήσεις οπως ελεγαν? Εγω δεν το πιστεύω.
Ως κατοχος Galaxy S3 32gb… δεν έχω κανένα λόγο να το αντικαταστησω με το S4.
Ευχαρίστως ομως θα το έκανα με το Xperia Z… Sammy την έχασες την πελαταρα σου… θα τα ξαναπούμε στο S5… 😉

DaRoTh

“Οποιοι γελανε με τον οκταπυρηνο…με τη Super AMOLED..με smart scroll..με αισθητηρα θερμοκρασιας και υγρασιας..με το απιστευτα μικρο του παχος…ας πανε στο Z μονο και μονο επειδη ειναι απο γυαλι!!!!χαχαχαχαχαχα!!!”

Δε γελάμε για τα specs που είναι τουμπανα..Απλα γελαμε για την αθλια εμφανιση ενος S3s οπως το αποκαλουν μερικοι..Το Z απλα εχει εμφανιση που τα σπαει κυριολεκτικα!!! Κ στη τελικη ρε φιλε ναι εγω θα παω στο Ζ για τον απλο λογο οτι αν την Super Amoled με smart scroll τον αισθητηρα θερμοκρασιας και υγρασιας και το απιστευτα μικρο παχος του, τα ριξω στο νερο θα τα κλαιω με μαυρο δάκρυ……….. 😛

alexandros κ

@DaRoTh +1

vaggos

@Pixel Xexexexe Μετεωρολόγος είσαι??? Καλό! Πολύ σωστά τα λές πάντως!!!

vaggos

@DaRoTh +1 και απο μενα

Zisis

Δεν είχα γράψει στα προηγούμενα άρθρα καθώς περίμενα πρώτα να το δω.
θεωρώ οτι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε δύναμη και λειτουργίες..
Οσο για την εμφάνιση εμένα μου αρέσει.
Θα ήταν ακόμα καλύτερο εαν δεν ήταν πλαστικό αλλα δεν ξέρουμε αν θα ήταν πιο ανθεκτικό..
Το επόμενο βήμα είναι να το δούμε και απο κοντά.!
Ας σχολιάσω και την παρουσίαση η οποία ήταν αδιάφορη σε κάποια μέρη και αν την συγκρίνω με την παρουσίαση του πρώτου iPhone μπορώ να πώ πως θέλω δουλειά ακόμα στην Samsung.
Πάντως το όλο θέμα είναι η συσκευή και αυτή η συσκευή ειναί πολύ καλη!!

bill

ΝΙΚΟΣ το μέγεθός του είναι το ίδιο με το s3 αν γνωρίζεις τις διαστάσεις του.

dimitris

Στο νερο δε θα παθει τιποτα το Z…στο πατωμα θα γινει σκονη και θριψαλαααα!!!!Οσο για οσους κοροιδευεται τους αισθητηρες,οταν θα βγουν ενα καρο εφαρμογες στο store να δουμε τι θα λετε…κι οταν μεθαυριο η htc και η sony βαλουν κι αυτες στα κινητα τους,τοτε μαλλον θα σταματησετε να μιλατε!!!

Ziarkas

Πολλοί λέτε για τούμπανο hardware.
Άσχετα που δεν χρειαζετε αλλά ακόμα και για benc, για να δούμε πως θα τα πάει απέναντι στο ONE.
Ξέρω από τώρα την απάντηση σας,όλοι εσείς που λέγατε για ωμή δύναμη του s3 (που είστε λάθος,το έχω ξαναπεί) θα αρχίσετε τις κωλοτούμπες του τύπου:Τι να την κάνω τόση δύναμη,autocad θα τρέξω??Σχεδίαση όπως είπαν και στο chat λαγανας….Εντάξει έχει eye scroll και αισθητήρα υγρασιας..Είστε τραγικοί μερικοί

Γιαννης

Μπραβο στην samsung για την αναβαθμιση της μπαταριας και την εξοικονομηση ενεργειας απο τους επεξεργαστες. Το ισχυροτερο κινητο της αγορας, το πιο κακογουστο, με πολυ καλο λογισμικο…με τα ολα του…απορω αυτοι που γραφουν, ποιες καινοτομιες ψαχνουνε…να κανει τουμπες το κινητο η να βαραει παλαμακια?
Ειμαι πεπεισμενος οτι θα πουλησει τρελα…

GOLIAS

Οσο απογοιτευσε ι αππλε το κινο τησ με το 5 αλλοτ τοσο απογοιτευσε και σαμσουνκ το δικο τησ..
Ισχυρο σε δυντοτητεσ σιγουρα το καλυτερο στην αγορα ωραια κολπακια με την καμερα…Η αληθεια ειναι οτι ειμαι κολλημενοσ με την αππλε αλλα απο τοτε που πεθανε ο τζομπ πεθανε και ι αππλε ….για μενα αυτην την στιγμη ειναι το καλυτερι κινητο τουλαχιστον σε χαρακτηριστικα δυνατοτητων αλλα ερχεται και το 5σ αππλε…

ghost1924

Πρώτη σε πωλήσεις, καλύτερο hardware μακράν (ίσως και software) και ο άλλος μιλάει για Sony και Ηtc επειδή είναι “όμορφα” :O
αν θέλεις ομορφιά δες καλιστεία αδερφέ..κινητό είναι όχι γκόμενα!

Johntsia84

Πολύ καλό το κινητό με μικρές διαστάσεις ίδιες με το s3 και ποιο λεπτό και ελαφρύ
η φωτογραφίες που είδαμε όντος ήταν αληθινές αλλά έδειχνε μεγάλο και η διχρωμία που είχε το έδειχνε χάλια, πλαστικό το τηλέφωνο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο αλλά δεν με πειράζει καθόλου, τα πλαϊνά τελικά είναι από σίδερο η πλαστικό?
θέλω να πω ότι μόλις είδα της πρώτες φωτογραφίες χθες το έκραξα το τηλέφωνο αλλά τελικά μου άρεσε όχι ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο σαν σχέδιο ίδιο με το s3 είναι αλλά με κέρδισαν η διατάσεις η μπαταρία κτλ..

ghad21

πεστα ρε αεκαρα που ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.Μακραν το καλυτερο κινητο στον κοσμο και φατε τη σκονη του γατακια!

costas

Τωρα που τα χωσατε και βγαλατε το αχτι σας, στην ουρα για τις προπαραγγελιες

Panos

Θέλω να πω απλά σε όλους τους φίλους του “μπανανόμηλου” οτι μια ζωή θα πληρώνουν περισσότερα για τα μισά χαρακτηριστικά απ τον κινέζο και για 2 εκατοστά παραπαπανήσιο αλουμίνιο!Θα σχολιάσω μόνο χαρακτηριστικά γιατι την παρουσίαση δεν την είδα ακόμα!Το κινητό έχει ωραίες καινοτομίες όπως το dual shot και λογικά θα χει και άλλες που δεν ξέρουμε ακόμα! ίσως η μπαταρία θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη όσο για την επεξεργαστική ισχύη και οι 2 επεξεργαστές είναι καλοί!

γιαννησ

σωστοσ ο 1924….χαχαχαχαχαχα…τηλεφωναρα ειναι με αυτα που εχει….μακαρι ολα τα καλα κινητα να ειχαν αυτην την τεχνολογια….μακραν μπροστα…..

JohnWave

@ghost1924 που για το θέμα της εμφάνισης λές <> σου εύχομαι το Galaxy SV να έχει πάχος 30 χιλιοστά και εσύ φυσικά να το αγοράσεις γιατί κινητό θα είναι και όχι γκόμενα…Ή στο πάχος δίνεις σημασία? Γιατί? Γκόμενα είναι το SIV και κοιτάς πόσο παχιά είναι? …Και σε μορφή κινητού Νokia 3210 να είναι εσύ πάρε το γιατί θα έχει 8πύρηνο αχρείαστο επεξεργαστή…

cyberia

Απευθυνομαι στο 90% αυτων που σχολιασαν και θα σχολιασουν αποψε…γνωριζες εδω και μερες τα χαρακτηριστικα του galaxy s4 τα οποια αποψε επιβεβαιωθηκαν. Αλλα δεν εμεινες μονο εκει…μπηκες στο internet και ειδες live streaming την παρουσιαση τα μεσανυχτα ωρα ελλαδος. Μπαινεις εδω μεσα και σχολιαζεις για ελλειψη καινοτομιων κλπ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ/ΤΡΕΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!

XperiakiasT

@DaRoTh +1 και απο μενα!!

user

Έχω βαρεθεί να ακούω το χαζό επιχείρημα περί πλαστικού, έλεος! Από εκεί κρίνετε την ποιότητα κατασκευής; Οκ , πάρτε κανένα κινητό από τιτάνιο ή μήπως καλύτερα από πέτρα και ξύλο; Το κινητάκι είναι μια χαρά. Όσο για το bigger is better που είπε ειρωνικά ένας φίλος πιο πάνω, αν το bigger αναφέρεται σε επεξεργαστή, μπαταρία και μνήμη ΝΑΙ είναι better. Αν όμως αφορά την οθόνη, θα συμφωνήσω, αν ήθελα θα έπαιρνα tablet. 5″ είναι υπερβολή. Όσο για το γούστο αυτά είναι υποκειμενικά, προσωπικά όντως δεν είναι ωραίο. To interface δείχνει βελτιωμένο και smooth. Τώρα μένει να το δούμε και στην πράξη.

Λεωνίδας

Kαλύτερα χαρακτηριστικά από το 3, πιο κομψό, μεγαλύτερη οθόνη, λίγο πιο μαζεμένο από το 3 (!), τι άλλο θέλετε?!

tsekboy

Δεν έχει τις τρομερές διαφορές με τον προκάτοχό του. Εγώ μετά το iphone4, &το nexus4 που έχω τώρα, αν είχα τη δυνατότητα, θα το αγοράζα. Δεν είναι ντιζαινάτο για να πουλάς μούρη στις χαζογκόμενες&να αισθάνεσαι premium τυπάς, αλλά είναι μια χαρά δυνατό και ουσιαστικό για να το λιώνεις.

Μην ξεχνάτε κάτι: ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.

chris

starting price 399GBP

Jacob

+1 DaRoTh , μετραει το σχολιο σου
@dimitris, το Ζ δε σπαει οσο ευκολα νομιζεις.. πατα κανα βιντεακι στο youtube να μαθαινεις! 😉
Το S4 -2,3 λειτουργιες του δε ξεπερασε σε τιποτα το Z & One.
Φετος παμε για Ζ λοιπον… γκλαμουρια και δυναμη!

deep dark

εγώ πιστεύω ότι τα κινητά είναι σαν της γυναικες οταν η γυναικες έχουν λίγες καμπιλές μας αρεση και την χτυπάμε 😉 όταν δεν έχει και τόσο καμπιλές αλά έχει ορέω πρόσωπο πάλη την χτυπάμε 😉 ε το S4 θα έχει το δεύτερο ορεα οθόνη και συγουρα τρομερά χρώματα οθόνης, εάν και είμαι κάτοχος του S3 πριν λίγο ημερών έλεγα να περιμένω να πάρω το S4 να περιμένω τρογομουνα με τα ρούχα μου τελικά το πήρα είμαι άκρως ευχαριστημένος από την σαμμυ όσο αφορά το design και όλα τα υπολιπα τώρα όσο αφορά το S4 θα το αγοράσουν συγουρα πολύ αλά όχι όσο το S3, καμένα μυαλλα υπάρχουν πολλα !!!!! που θα τρέξουν να το πάρουν πο φίλε έλα να δεις το S4 τρελό κινητό το καλύτερο στο σύμπαν σωπα ρε την καινουργιο έχει να δο. πολα καλύτερο από το S3 700000000 % καλύτερο μπόρις να βλέπης την υγρασία στο σπίτι σου πολύ χρήσιμο φίλε έχεις παλιό σπίτι η καινουργιο παλιό ε φίλε πάρτο πάρτο θα σου χρησιμεύση πολύ αυτό

όσο γεια την παρουσίαση καλή αλά όχι και πολύ HD 1080P 😉

spartacus

μακραν απο τα πιο κακογουστα κινητα της αγορας…σε ενα με δυο μηνες θα υπαρξουν αλλα τοσα κινητα με full hd photo pictures tricks kai αχριστους οχταπυρηνους επεξεργαστες!!αααα ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ INNOVATION ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ!!!ΜΩΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ!!!!Η SAMSUNG ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…ΘΕΩΡΩ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΗ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ

mprantis

Εμφάνιση αδιάφορη, αλλα… Διαβάζω σχόλια του τύπου μπεεεε χάλια ένα τίποτα… Γιανα κάνουμε μια ανακεφαλαίωση… Πιο λεπτό, ελαφρύ, με μπαταρία σίγουρα μέτρια, αλλα δε νομίζω χειρότερη των ανταγωνιστών που αναφέρετε συνεχώω, μάλλον ελαφρώς καλύτερη θα έλεγα… Στις ίδιες διαστάσεις, αλλα με μεγαλύτερη οθόνη, αρκετά καλό νομίζω… Πλαστικό… Ναι, αν σας ενδιαφέρει η premium αίσθηση πάτε αλλου επιλογές υπάρχουν εγώ προσωπικά, χωρίς να κατακρίνω κανέναν προτιμώ ν αλλάζω το πίσω μέρος με 30 ευρώ και να μη γρατζουνιέται εύκολα, χαρακτηριστικό πρόβλημα του αλουμινίου… Νέες δυνατότητες, την ελπίδα καλής διαχείρισης ενέργειας, μαγκιές με τα μάτια, που δεν πολυσχολιάζω, επειδή αμφιβάλλω κατα πόσο θα δουλεύουν τέλεια, καθώς να κάνει scrowling σωστά κι αν σταματά την ταινία όταν παίρνω το βλέμμα μου απο πάνω του (κάπου το διάβασα αυτό το χαρακτηριστικό) δε θα με χάλαγε καθόλου. … Αντικειμενικά και σε hardware και software είναι το καλύτερο, αν υποθέταμε οτι έβγαινε χωρίς να υπάρχουν ονειρικές προσδοκίες, απο μια άλλη εταιρεία (ας πούμε οτι ήταν το phone x της moto) μάλλον θ αντιδρούσαμε λίγο διαφορετικά… Κι επίσης νεότερη έκδοση android σε σχέση με τους αντιπάλους του… Δεν το παίρνω δε μου χρειάζεται, απλά τρελαίνομαι… δέχομαι εκφράσεις του τύπου, άσχημο κλπ κλπ, αλλα ένα τίποτα δεν είναι… Συνέχεια »

DaRoTh

@dimitris
Μαλλον δε καταλαβαινεις οτι το SIV δε το σχολιαζουμε για τις δυνατοτητες του, τους πυρηνες του κλπ κλπ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ S3!!!
Εγω το κινητο το θελω να έχει καποιες αντοχες να αντεχει στο νερο (οχι οτι θα του κανω κ μπανιο) κ αν πεσει να μη φοβαμαι οτι θα σπασει αυτο μου τα προσφερει το Ζ το SIV μου παρεχει ολα τα specs που αναφερεις και ποιο πανω, δε με νοιαζει ομως να σερφαρω και να ανοιγω σελιδες σε 1 δευτερο.. 🙂

Εξαλλου αν βγεις με παρεα και βγαλεις το S4 θα νομιζουν ολοι οτι εχεις το S3 ενω εσυ θα εχεις οτι ποιο τελευταιο κυκλοφορει (σε specs)αλλα λογο εμφανισης θα εχεις ενα S3….

koko

παιδια ειμαι ενασ εξωγηινοσ.εχετε πολυ πλακα εσεισ οι ανθρωποι.κατεχετε αστεια γκατζετ,κατεχετε αστεια σκεψη αφου τσακωνεστε για το ποιοσ κουβαλαει το ποιο ομορφο κουτακι που τον φερνει σε επαφη με καποιο σε αποσταση και το καλυτερο οτι τουσ δινεται και αστεια ονοματα.εχετε χασει τη μπαλα σαν ειδοσ με τα πρωτογονα μεσα που διαθετεται και που χρειαζεται να τα πληρωνετε και σε καποια οντα με σχιστα ματακια και μικρο τσουτσουνι.ιδιαιτερα μια φυλη,οι ελληνεσ ειναι οι καλυτεροι κριτεσ του πλανητη στα παντα.οσο αμπαλαεο ειναι στο ποδοσφαιρο αλλο τοσο ειναι και στη τεχνολογια.αλλα μη τουσ προσβαλλετε,το πρωτο κινητο, οπωσ θελει ο μυθοσ,φτιαχτηκε στην ελλαδα.και τωρα επισησ εκει κατασκευαζονται κατι γαματα κινητα!!!!γι αυτο και το κατεχουν τοσο καλα το θεμα.αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που αυτοσ ο λαοσ εχει για πρωθυπουργο ενα πρωην πιτσαδορο.σασ ευχαριστω και να με συγχωρειτε για τα τελικα σιγμα.στελνω το μηνυμα με τηλεπαθεια και δεν εχω κανει το τελευταιο update.φερει τσιπακι zer phone με ios ανδροιντ 0.01.καλη νεα σεληνη.

nick

Η dual camera που αναφέρει ο Κώστας στα τεχνικά χαρακτηριστικά τι είναι ?

Apostolos

Plastic glass στο μεγαλείο του!!!!!!!!!

mfragi

Για όσους λένε ότι εχει τον καλύτερο επξεργαστή, ας δούνε αυτό: https://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s-iv-early-benchmarks-show-the-amazing-power-ot-exynos-5-octa/
Και μην αρχίσουμέ ότι εχεί πρώιμη έκδοση software, γιατί είδαμε ότι τελικά είχε δίκιο ο κινέζος στην εμφάνιση που μας έδειξε. Κατά τ’άλλα τι να πούμε, ανούσιες λειτουργίες που δεν ξέρουμε αν τελικά δουλεύουν και σωστά, η μπαταρία ναι μεν λίγο μεγαλύτερη από τους ανταγωνιστές, αλλά φοβάμαι πολύ ότι με την εναλλαγή των πυρήνων και κάμποσες λειτουργίες συνεχώς να τρεχουν με τους διάφορους ανούσιους αισθητήρες, προβλέπω χειρότερη αυτονομία από τα άλλα. Όσο για την εμφάνιση, ας το αφήσουμε καλύτερα.

Basil

@koko Τρόλολολολο!

blasito

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι η Samsung πάει να γίνει Apple. Δηλαδή, για να έχεις πλήρη εμπειρία χρήσης θα πρέπει να έχει κι η παρέα σου S4. Σε “κλειδώνει” ολίγον. Του χρόνου, στο S5, το bluetooth θα αναγνωρίζει μόνο galaxy κινητά…

kats

Το τηλεφωνο εχει μια εξαιρετικη cpu και μια φοβερη gpu. Σχεδιαστικα κλασης ανωτερο απ το S3. Θα σκισει…

Σπύρος

Οι Κορεάτες τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τεράστια άλματα στην τεχνολογία!!!Αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και γενικότερα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά, από τα καλύτερα σε ποιότητα και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές.Η εμφάνιση του νέου S4 κλασσικά όμορφη, που δεν υπήρχε λόγος να αλλαχθεί από το πολύ πετυχημένο S3.Υπερέχει σε όλα του ανταγωνισμού, και σίγουρα θα σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων ακόμα και στις ΗΠΑ παρόλο που τα αμερικανάκια έχουν και το δικό τους της Apple.

Panos7GR

Ο αισθητήρας θερμότητας θα μετράει και πόσο πολύ θερμαίνεται το κινητό; Αλά παλιά PC που είχαμε προγραμματάκι για να μας δείχνει αν υπερθερμανθηκε και να το κλείσουμε; (εχουν ακουστεί πολλά προβλήματα με την αύξηση της θερμοκρασίας των επεξεργαστών του). Χαχαχα Ασε μας ρε Samsung! Δεν μου λέτε και ο αισθητήρας αυτός κάνει και για θερμόμετρο σώματος; Ξέρω γω νιώθω πονοκέφαλο και είμαι ζεστός, τσουπ το βάζω κάτω απ την μασχάλη και βλέπω αν έχω πυρετό; Αν είναι έτσι, μάλιστα! Ταιριάζει και το slogan… Samsung Galaxy S4, Life companion! χαχαχα Κάπου χάσαμε το μέτρο νομίζω… Καινοτομία δεν είναι να βάλω κάτι που δεν έχει ο άλλος. Καινοτομία είναι να βάλω κάτι καινούριο (ή παλιό που το εξέλιξες αλά Apple) που να είναι χρήσιμο και φιλικό στην χρήση. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ… Δεν με συγκίνησε το S4. Μας έριξε ένα καταιγισμό από software features που τα μισά δεν θα τα χρησιμοποιήσεις καν και υπάρχουν ήδη (που είναι ίσως πολύ καλύτερα) στο Play Store πχ S Health, Optical Reader κτλ. Αυτά που μου άρεσαν ήταν το Smart Pause και το S Translation φτάνει όμως να μην περιορίζεται στο ChatON ή γενικά σε συνομιλίες. Θα το προτιμούσα γενικά με το που μαρκαρω μια… Συνέχεια »

Kostas

Αποτυχία …..Αλλα το βρήκανε το κόλπο . Σου λεει τα πρόβατα αγοράσανε Iphone 5 που ειναι μιση ιντσα μεγαλυτερο , ας κάνουμε το ίδιο εξωτερικά και ας πουλήσουμε τεχνολογία που το 90% ειναι παντελώς αχρηστη στην πλειοψηφία των χρηστών

Goku

Τι o όμοια με το s3?Ειναι σαν να συγκρινεις το s με το s2 σχεδον. Έχει περιπου τα παντα *2,διπλα σε σχεση με το S3. πυρήνα, αρκετά καλυτερη ανάλυση ΚΑΙ διπλη RAM{Κατι που ελειπε στο S3} Η GPU θα μπορουσε κάλλιστα να ειναι καλυτερη,αλλα σε γενικες γραμμες τα γραφικα του ειναι ανωτερα απο HTC One και Xperia Z και ισως και απο το μήλο 5.Τι περιμενατε δλδ?Να σε κανει αθανατο?Η να εχει γραφικα καλυτερα απο GTX Τitan x4?xD. Το κινητο ειναι κτήνος. Εγω παω σφαιρα για S4 απο S2. Η καλυτερη επιλογη μεχρι τωρα. Να δουμε και τις επιδόσεις της καμερας… Θα ειναι καλυτερη απο το μηλαρακι?

Κανένας

Ότι και να λέτε το κινητο απλά δεν υπάρχει.Σκατα να φάει και η apple και οι άλλες εταιρίες.πλαστικουρα ξεπλαστικουρα όλοι θα θέλατε να το εχετε! Μαζι με το galaxy note 2…απλά ειναι τα καλύτερα κινητά μέχρι τώρα που έχουν βγει! Σαν πρώην iphonakias πίστευα δεν υπάρχει καλύτερο κινητο μέχρι που πήρα το galaxy s3 και ειδικά οταν πήρα το note2 εκει έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Κι αυτη η μπαταρία το note2..ξέχασα τι θα πει φόρτιση!!

ghost1924

@JohnWave θα το έπαιρνα αν είχα ένα 1000ικο στην άκρη..δεν δίνω σημασία στο πάχος..και ναι οι 8 πυρήνες κάνουν την διαφορά..
δεν χρειάζεται όμως να διαφωνούμε..οι αριθμοί θα μιλήσουν 😉

Nthegrpap

MOTO GOOGLE XXXPHONE!!!!!! Και πιστεύω θα
Ότι θα φοράει τον cover trailer…..

Nthegrpap

Κώστα με σηγχορείς για το διπλό post.
Το ευρωπαϊκό μπορεί φοράει τον cover trailer.

Chris

Λοιπον,ειδα σημερα απο κοντο το z κ εχει πολυ αθλια οθονη.στο χερι ειναι πολυ μεγαλο.πριν ειχα το νοτε2 κ το σονυ με δυσκολεψε οσο κ το νοτε2.οσο για τον φιλο που λεει οτι εχει νοτε κ ξεχασε τι θα πει φορτιση μονο να μη μας ορκιστει.απογευμα προς βραδυ εμενα ηθελε φορτιση.εχει παρα πολλα καλα το νοτε αλλα κ πολλα ασχημα οπως touchwiz,μεγεθος.εδωσα το νοτε για να παρω το ονε γιατι ειχα πριν ονε χ κ ημουν πολυ ευχαριστημενος.αργησε ομως να κυκλοφορισει κ τελικα πηρα i5 το οποιο δεν λεει κ τοσα πολλα.πολυ γρηγορο μεν κ πολυ ελαφρυ λογισμικο αλλα επι της ουσιας παρα πολυ πισω απο τα android.οσο για το σ4 ειναι παντελως αδιαφορο για εμενα.δε μ αρεσει εμφανσιακα κ περισσοτερο δε μ αρεσουν τα σαμσουνκ λειτουργικα..

Goku

και οσο αφορα το design…Πολυ ανωτερο απο το s3 κατα την γνωμη μου. Αλλα οχι σαν του S2! Αμα η Gpu ηταν mali T654 ακομα και 504 και ειχε ενα + διπλα στο Full HD super amoled θα ηταν αξεπεραστο ανετα για 1,5-2 χρονια. Μαλλον μπηκε η Power για λογους μπαταριας,και για να εχουν να βαλουν κατι στο 5. Αραγε θα ξαναδουμε amoled+?

Goku

Και μην ξεχναμε οτι το s4 εχει γυαλι γοριλλα 3. Πιο ανθεκτικο απο αλουμινιο,

panagiotis

παρουσιαση: δεν την ειδα αλλα δεν εχει καμια σχεση με την συσκευη
συσκευη: σαν απογονος του s3 μαλλον μας επεσε …”λιγο”
σαν μεμονομενη συσκευη απλα …το καλυτερο smartphone που κυκλοφορει
Εχει ολα οσα ακουγαμε στης φημες και ακομα παραπανω, απο που και ως που fail δεν μπορω να το καταλαβω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.