Samsung Galaxy S4 όπως ίσως κάποιοι θα ήθελαν να είναι [video]

Κάθε φορά πριν την ανακοίνωση σημαντικών μοντέλων όπως το επόμενο Galaxy S και το next iPhone οι συζητήσεις ανάβουν, οι εικασίες αγγίζουν τα όρια της φαντασίας και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Το Samsung Galaxy S4 δεν αναμένεται να ανακοινωθεί νωρίτερα από την άνοιξη του 2013 όμως από σήμερα έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες.

Το Samsung Galaxy S4 θα θέλατε να μοιάζει και να κάνει ότι μπορεί το render του παρακάτω βίντεο;

, Samsung Galaxy S4 όπως ίσως κάποιοι θα ήθελαν να είναι [video]

, Samsung Galaxy S4 όπως ίσως κάποιοι θα ήθελαν να είναι [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Όμορφο! Περιμένουμε:))

μιχαλης

Τέλειο μακάρι να είναι σαν αυτό και καλύτερο samsung σε λατρεύω και είσαι έτη φωτός μπροστά από κάθε άλλη εταιρία και περιμένουμε την νέα σου ναυαρχίδα S4 !!!!!

pk

βασιλη αυτο το site το εχει ηδη προς πωληση!!!Μαλλον ειναι κατι αντιστοιχο με ενα site που ειχε βγαλει το iphone 5 προς πωληση 3 μηνες πριν παρουσιαστει και εννοειται δεν ειχε καμια σχεση με το αληθινο.ηταν αντιγραφο που ακομα και σχεδιαστικα δεν ειχε καμια σχεση με το πραγματικο.ασε που στην ναυαρχιδα της δεν υπαρχει περιπτωση να εγκαταλειψει την amoled και να βαλει ips

Kostas

Εντάξει δεν δείχνουν τίποτα το υπερβολικό , ανετα μπορεί να εχει αυτα τα χαρακτηριστικά . Φυσικά ακόμη θυμάμαι το γέλιο με τους οπαδούς του Iphone που περίμεναν απο διάφανες οθόνες μέχρι καφετιέρα και τους προέκυψε μισή ιντσα μεγαλύτερο !!αχαχαχ

μιχαλης

Kostas@ Όντως περίμεναν πάρα πολλά και τους ήρθαν τα λίγα αν δεν πέθαινε ο Steve Jods κάτι θα γινόταν μπορεί να είχαν και διάφανες οθόνες αλλά κρίμα apple fanboys που δεν υπάρχει πια ο Steve jobs να καθοδηγήσει την apple τώρα να παίζεται με τα ίδια και τα ίδια iPhone που θα βγαίνουν κάθε χρόνο…!!

Γιαννης

Πάντως αυτό το πρότζεκτ με το πληκτρολόγιο λέιζερ είναι εφικτό γιατί το έχω δει με τα μάτια μου ως πληκτρολόγιο υπολογιστή όμως

Ante_geia

Πολυ καλο project νομιζω πως μεχρι να βγει το galaxy s4 σιγουρα θα εχουμε πολκα ακομη !!!

lefteris

αγαπαμε γαλαξια και σαμσουνγκ για τις υπερτατες αμολεντ οθοναρες. πηρα προ καιρου το μηλοφωνο να το δοκιμασω και τα μονα στα οποια υπερτερει ειναι η ποιοτητα κατασκευης (το αλουμινιο και το γυαλι δεν παιζονται) και οτι δεν κολλαει σε μ@@@@@ες οπως το s3 που τρεχει ανετα απαιτητικοτατα apps και εχει χαζοκολληματακια και καθυστερησεις στο user interface δηλωνω φανατικα samsung galaxy s series fanboy ομως χρειαζεται λιγη βελτιωση κυριως για να ειναι πιο premium οι συσκευες της κατασκευαστικα

Kostas

Μιχάλη και ο Στηβ Τζομπς να ζούσε παλι ίδιο θα ηταν το Ιφον 5 , μην ξεχνάμε πως ήξερε και ειχε επιμεληθεί διάφορα σχεδια πριν πεθάνει . Ευκαιρια για καλη αρπαχτή ηταν το συγκεκριμένο κινητό

aleksandros

Ναί ! και παρά το γεγονός οτι ο άλλος βάζει τις χερούκλες του μπροστά από τη δέσμη φωτός για να γράψει, δεν αλλοιώνεται το οπτικό αποτέλεσμα στο γραφείο. Σόρρυ για την έκφραση αλλά αυτά είναι concept της πούτσας.

Εμμανουηλ

htc 8s τελος

Teo

Εγώ θα βγω να πω τα κάλαντα….Όποιος θέλει ακολουθεί..χαχαχαχαχαχα.
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε μου φαίνεται !!!

P@NOS

Εμμανουηλ μπες σε κανενα αρθρο για HTC να σχολιάσεις, εδω μιλάμε για εργαλεία…οχι για παιχνίδια με παράθυρα!

τάσος

Πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά από εμφάνιση δεν λέει και πολλά,άσε που μάλλον θα είναι
5 ιντσών….. πολύ μεγάλο για καθημερινό κιν κατά την γνώμη μου…

Βαγγέλης

Πανέμορφο σαν σχέδιο, αλλά εγώ ως κάτοχος το πρώτου Galaxy S (I9000) δεν βρίσκω τον λόγο να το αντικαταστήσω με κάτι νεότερο (και για να προλάβω κάποιους δεν είναι θέμα χρημάτων 🙂 )… Τα 2 χρόνια που το έχω, του έχω αλλάξει αμέτρητες ROM και αυτή τη στιγμή έχει πάνω του Jelly Bean (cyanogenmod 10 και semaphore kernel).. Το τηλ είναι πιο smooth και πιο αποκρίσιμο από ποτέ!! ΟΚ σίγουρα δεν συγκρίνεται με τετραπύρηνο, αλλά εγώ πχ games και βαριές εφαρμογές δεν πολύ χρησιμοποιώ… Χτες παρέλαβα και την καινούρια μπαταρία(1800mAh) που είχα παραγγείλει από ebay (η original τα έχει φτύσει), με την οποία η αυτονομία του είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σχέση με την original(1500mAh) όταν ήταν καινούρια!! Σαν να έχω καινούριο τηλ είναι!

Το point μου είναι ότι όσο υπάρχει υποστήριξη απ’ την κοινότητα και όσο βλέπω ότι το τηλ αποκρίνεται άψογα χωρίς να μου σπάει τα νεύρα, δεν βλέπω τον λόγο να το αντικαταστήσω… Ήδη έχουν κυκλοφορήσει ROMs βασισμένες στην 4.2.1 έκδοση του android. 🙂

Greg

Θα πεσουν κλαματα οταν το παρουσιασουν στο κουπερτινο!!!!!!!

Μάνος

Αμα είναι έτσι πολύ όμορφο αλλά μάλλον θα είναι και ευάλωτο.

Νικος

Μακαρι να ηταν ετσι…και αυτο θα συμβει μονο οταν ανακαλυψουν καλυτερες και μικροτερες μπαταριες…με τις τωρινες αν παρουσιαστει κατι τετοιο θα εχει 100μιλιαμπερορια.το ανοιγεις….welcome and goodbyeeee. 🙂 ανυπομονω παντως να δω τηλεφωνα με μικρο μπεζελ…ωστε να χωρανε στο χερι και να παραμενουν μεγαλες οι οθονες!

gt

ειμαι φαν σειρας s οποτε το πηρα πρωτα ο θεος…αν βεβαια ειμαστε καλα κ οικονομικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.