Samsung Galaxy S4 με τον Snapdragon 800 μετριέται σε benchmarks

Στη Νότιο Κορέα έχει κυκλοφορήσει μια έκδοση του Samsung Galaxy S4 με τον Snapdragon 800 και LTE-A (mobile internet με download έως και 150Mbps). Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αρκετοί θα ήθελαν μια παρόμοια έκδοση και φαίνεται ότι ίσως η Samsung παρουσιάσει μια αν κρίνουμε από τα διαδοχικά benchamrks που διαρρέουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Samsung Galaxy S4 Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 με τον Snapdragon 800 μετριέται σε benchmarks

Samsung Galaxy S4 Snapdragon 800, Samsung Galaxy S4 με τον Snapdragon 800 μετριέται σε benchmarks

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Φυσιολογικά δεν έπρεπε να κυμαίνεται στα 33000??

Νιο

Κ αλλη εκδοση του galaxy S4??????????????

Billys

Πανεξυπνη τακτικη να αλλαζει συνεχως επεξεργαστες στο τρεχον μοντελο ωστε να προλαβαινει ή και να ξεπερνα τον ανταγωνισμο . Ετσι δεν χρειαζεται να βγαζει νεο μοντελο καθε 3 και λιγο , ουτε το τρεχον να χανει την αξια του και το επομενο μοντελο να ειναι ουσιαστικα και πραγματικα καλυτερο απο το προηγουμενο .

nikos

Καλησπερα,τι διαφορα εχει sc-04e με i9505? γινεται να φερω στην ελλαδα το sc-04e απο ιαπωνια? υπαρχει καποιο προβλημα ? ευχαριστω κ περιμενω την απαντηση σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.