Samsung Galaxy S5, Η Samsung έχει κάτι “Just for you” στις 9 Δεκεμβρίου [video]

Φαίνεται πως η Samsung έχει “κάτι αποκλειστικά για σένα” (Just for you) και από ότι καταλαβαίνουμε αφορά σε ένα νέο, “μεγάλο” κινητό της εταιρείας. Λέτε να είναι το Samsung Galaxy S5; Πολύ πιθανό. Παρατηρώντας την συσκευή, βλέπουμε ότι το πίσω κάλυμμα διαθέτει φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ενώ είναι αρκετά λεπτή. Επίσης η ημερομηνία στο Samsung Galaxy Gear που το συνοδεύει γράφει 9 Δεκεμβρίου. Λέτε;

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, η Samsung ενδεχομένως να ανακοινώσει μία νέα σειρά (Samsung Galaxy F), η οποία θα δίνει περισσότερο έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και στα “premium υλικά”. Είναι πιθανόν, και αυτό δεν είναι τίποτα παρά μία υπόθεση μας, να πρόκειται για το Samsung Galaxy F5, ποιος ξέρει;

Update: Τα πολλά “J” (Just Fit, Just Simple κ.λ.π) ίσως να υπονοούν κάποια “premium” έκδοση του Samsung Galaxy J… Είμαστε για την ώρα στο σκοτάδι.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Η Samsung έχει κάτι “Just for you” στις 9 Δεκεμβρίου [video]Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Η Samsung έχει κάτι “Just for you” στις 9 Δεκεμβρίου [video]Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Η Samsung έχει κάτι “Just for you” στις 9 Δεκεμβρίου [video]Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Η Samsung έχει κάτι “Just for you” στις 9 Δεκεμβρίου [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχάλης362

Δεν πιστεύω να είναι το Galaxy S5 αλλά το Galaxy J από τι νομίζω ή το Galaxy F!!!

dimitris

Μάλλον το πρώτο μοντέλο της σειράς F… Πάντως ότι και να είναι φαίνεται πολύ όμορφο…

paris1

Λέτε να δούμε αυτό που μέχρι χθές φημολογούταν ως Galaxy F(ashion)? Αυτό πιστεύω μετά από και τις εικόνες αλλά μάλλον θα ονομαστεί Galaxy J, όπως λέει και ο μιχάλης362.
Ελπίζω να είναι η απαρχή για την Samsung σε καλύτερα κατασκευαστικά υλικά.

Solon

Ας ελπίσουμε μόνο να το δούμε σύντομα στην αγορά και να μην κάνει 6 μήνες να έρθει Ελλάδα.

tiamat

γιωργο σε πιο σκοταδι ??
το update σου ειναι ακρως διαφωτιστικο!!!

θα ειναι το το ιαπωνεζικο j αλλα metal…

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-j-taiwan-2202/

απιστευτη συσκευη (δε το συζηταω καν) ,αλλα στεναχωριεμαι για οσους εχουν παρει το s4 και σκασανε την 700αρα και τωρα βλεπουν αυτο πριν τις γιορτες.

samsung τα’χεις κανει ^%^$%^*τανα φετος!!!!!!!!!

Nikos

Μην ψαρώνετε.. Πλαστικό είναι

tiamat

πλαστικο δεν ειναι ουτε μια στο τρισεκατομμυριο, εμενα δε με πειραζει που βγηκε metal αντι πλαστικο που’ναι το απλο s4 αφου θεωρω οτι τα πλαστικα δινουν καλυτερη, φιλικη και ζεστη εθιστικη αισθηση στο χερι και παραμενουν και πολυ πιο ελαφρια και ευχρηστα απο τα μεταλλικα unibody που κερδιζουν μονο στο παραγοντα “μοστρα” ,ομως οι διαφορες που εχει σε specs σε σχεση με το παλιο s4 ειναι μαχαιρια στη καρδια για τους κατοχους του s4 που επενδυσαν τα λεφτα τους στο να εχουν ναυαρχιδα και τελικα η samsung τους προδωσε απλα για να εχει μεγαλυτερα κερδη τωρα τα χριστουγεννα…

Ντίνος

Δεν νομίζω να είναι ο αντικαταστάτης του S4 ..Μάλλον θα είναι μια καινούργια σειρά με φόντο την ποιότητα .Κάτι σαν την σειρά που είχε η Nokia .

Παναγιώτης

Παίζει να παρουσιάσουν και το νέο galaxy gear.

Lefteris

Αν είναι το j που όπως φαίνεται αυτό είναι η σαμμυ μόλις μας γ… εμάς που πήραμε το s4 αν και έχω πει ότι δεν αλλάζω μάρκα λόγω της native βίντεο κλήσεις που δυστυχώς την παρέχει αποκλειστικά η σαμμυ από εμένα τρώει άκυρο!

Δημήτρης

Μετά από χρόνια ενδιασμών για τα κινητά της samsung έκανα το βήμα φέτος και πήρα το s4(πριν έπαιζα μπάλα με iPhone και htc).ε έτσι όπως πάει το πράγμα λέω να μη ξανά ασχοληθώ με αυτή την εταιρία. Δε λέω, φοβερό εργαλείο το s4,αλλά όταν σκάω τόσα λεφτά και αγοράζω ναυαρχίδα, θέλω να έχω την ανάλογη αντιμετώπιση από την εταιρία. Πιξαμε στις διαφορετικες εκδοσεις του s4 φέτος και τώρα σκάνε και κινητά της sammy που είναι πιο ναυαρχίδες και από τη ναυαρχίδα. Και εγώ πιστεύω πως δεν είναι το s5,πρέπει να είναι το j και παρατηρωντας την φώτο που φαίνεται το ηχειο του κινητού, εκανα ζουμ σε εκείνο ακριβώς το σημείο και πιο πολύ για πλαστικο με μεταλλικό look μου κάνει.

Anargyros

Just και Just παιδια το Galaxy J ειναι..

chris

samsung android και μέταλλο δεν πάνε μαζί.Εγώ πιστεύω ότι θα είναι κλασσικά το κόλπο που έκανε και στο note 3.Πλαστικό που μοιάζει και καλά με μέταλλο

Sotiris
Χρήστος

Δε καταλαβαίνω… Περνετε κινητο για τις αναγκες σας η για τη μοστρα τελικα; Τι σημαινει πηρα τη ναυαρχίδα κλπ ή καποιοι σκασανε 700 και βγαινει αλλο. Με τα αυτοκινητα το ιδιο κανετε; με τα laptop σας;
Γιατι πρεπει να εχετε το τελευταίο πάντα και απαιτείτε απο την εταιρεια να σταματήσει να βγαζει;
Αχ Ελλάδα…

Jannis

Xμ.. ακούστε (κατά τη γνώμη μου) τι συμβαίνει.. Νομίζω οτι και οι δύο εταιριες (apple,samsung) αγριεύουν κάνοντας επιθετικές κινήσεις στην σκακίερα του ανταγωνισμού. Η δε APPLE πλαστική έκδοση IPHONE η δε SAMSUNG μεταλλικό GALAXY.

H διαφορά στην APPLE είναι οτι τα κυκλοφόρησε ταυτοχρονα.. αφήνοντας έτσι χώρο στην Samsung να “σπάσει” την αγορά στην μέση της εμπορικής περιόδου της σειράς S.

Προφανώς μιλάμε για J σειρά.. η ποία θα είναι κάθε χρόνο η έκδοση του ήδη κυκλοφηθέντος S με ποιοτικότερα υλικά.

Fans της Samsung ποιο θα διαλέξετε τελικά; J τώρα ή νέο S5 σε 4 μήνες;

Eν αναμονή….

Alexandra

“Παρατηρώντας την συσκευή, βλέπουμε ότι το πίσω κάλυμμα διαθέτει φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο”
Αχαμ… Ποιος αντιγραφει ποιον τωρα;;;;

Panagiotis G

καλά μην τρελαίνεστε ένα S4 είναι με τον επεξεργαστή του S4 advanced το σχήμα του Note 3 για αυτούς που έχουν ένα δώσουν 100-200 ευρώ παραπάνω για τα γιορτινά δώρα στον εαυτό τους. Αλλά και μεταλλικό να είναι που δεν νομίζω έχει τόσο πολυφορεθεί αυτό το σχέδιο που δεν αξίζει τα λεφτά του ειδικά όταν το S5 είναι δύο μήνες μακριά το πολύ.

ev

Ευτυχώς κέρδισα στο διαγωνισμό της lg και αντάλλαξα το s4 με ένα καινούριο g2.

P@NOS

Ενα Galaxy J με μεταλλικό καπάκι θα ειναι για την αγορά της Ταιβαν…Ευρώπη και Αμερική θα περιμένουμε το S5..

j

@Χρηστος ναι αλλα όταν λεμε ναυαρχιδα, εννοουμε το καλυτερο κινητο μιας εταιρειας, που θα το κρατησει για περιπου ένα χρονο και καλυτερο από αυτό δεν θα βγει άλλο στο διαστημα αυτό. Όταν η σαμσουνγκ σου εχει βγαλει και άλλες εκδοσεις καλυτερες από το s4 τοτε αυτό παυει να είναι το καλυτερο κινητο της εταιρειας όπως θα επρεπε να είναι μεχρι την κυκλοφορια του s5

j

ΑΧ σαμμυ… θα βγαλεις ένα καλο κινητο τωρα και σε λιγο θα το ξαναξυρωσεις με το s5. Επειδή είναι πρωτη νομιζει πως μπορει να μας τρολλαρει ελευθερα. Εχει χασει την μπαλα……..

Tony Cool

J,δυστυχώς δε νομίζει απλά,μπορεί κιόλας.

dimitris

σιγουρα ειναι το galaxy f

Spukie

ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΕΣ

vkrd

Οχι πια 12.45; Εγινε 13.00 …..
Γρουσουζιά!

ARTEMIS

s3 reeee

diceman

Στο επάνω μέρος του κινητού γράφει SC-02F.Άρα είναι το Galaxy J.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.