Samsung Galaxy S5, Ανακοινώνεται επίσημα τον Απρίλιο, μαζί με το Galaxy Gear 2

Ο Vice President της Samsung, Lee Young Hee, επιβεβαιώσε ότι η Κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει τον ερχόμενο Απρίλιο μία αναβαθμισμένη και λεπτότερη έκδοση του Samsung Galaxy Gear παράλληλα με το Samsung Galaxy S5 τον ερχόμενο Απρίλιο. Το νέο Galaxy Gear θα είναι έρθει με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που έχουν σχέση με την άσκηση και την υγεία γενικότερα.

Όσο αφορά στο Samsung Galaxy S5, από ότι φαίνεται θα διαθέτει νέα εμφάνιση ενώ ενδέχεται να σηματοδοτήσει και “την στροφή” της Samsung σε νέα υλικά κατασκευής. Ο κ. Lee Young Hee παραδέχτηκε στην συνέντευξη που έδωσε στο Bloomberg, ότι δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα Samsung Galaxy S3 και Galaxy S4, και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί φέτος.

Τα Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Gear 2 αναμένεται να ανακοινωθούν τον ερχόμενο Απρίλιο, αυτό κρατάμε για την ώρα, όσο οι φήμες και για τα δύο θα πληθαίνουν στο μεσοδιάστημα.

Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Gear 2, Samsung Galaxy S5, Ανακοινώνεται επίσημα τον Απρίλιο, μαζί με το Galaxy Gear 2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
360kias

Μεχρι πκυ θα εμφανιστει το G3 και τσουπ θα σπειρει το φοβο η μηπως ειναι το s4 καλυτερο τλυ G2??

arg

ήδη είναι πίσω σε όλα και για αυτό ευθήνετε γνωστό μήλο με το φοβερό καινοτόμο διακοπτάκι στα πλάγια !!

Σπέρνει πανικό λέμε

😛

kVel

Να υποθέσω ότι θα κάνει και νέα διαφημιστική καμπάνια στην οποία αντί να δείχνει τις δυνατότητες του απλά θα κάνει συγκρίσεις σαν να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας, όπως παλαιότερα… + Και μετά θα ακολουθήσεις και αμέτρητες παρόμοιες εκδόσεις… 😛

Λευτέρης

Φίλε με το g2 συγκεντρωσου λίγο σε παρακαλώ.Το g2 να κοντράρει το s4? Τι είναι αυτά ρε????????

thanos

@Λευέτρης.
Ακριβώς!!!Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις το G2 με ένα κατώτερο κινητό.

sx76

360kias@ Αν το θετεις ετσι ειναι πιο καινουργιο το G2 και το λατρευω οσο και το s4 γιατι ειναι και αυτο Κορεατης ηγετης…απο κει και περα αν το πας ετσι βαλε και το s4 που εχει βγει με τον 800αρι και τοτε δεν μηλαμε,, απλα το βουλωνουμε η Samsung ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο τη Lg και σκαλες απο του αλλους με αποδεδειγμενα νουμερα…θελετε να το χωνεψετε η οχι….!!! τελος

mathaios

μία εταιρεία μπορεί να κοντράρει στα ίσια την samsung…αυτή είναι η meizu..πρβλέπεται να έχει λαμπρό μέλλον και το αξίζει…το mx3 είναι διαμάντι…σε αντίθεση με τα σκουπίδια της sammy..

j

@sx76 αν συνεχίσει όμως τις βλακείες με τις ίδιες εκδόσεις λίγο αναβαθμισμένες κάθε φορά την βλέπω από την κορυφή στον πάτο

Billyss

Τι ειναι αυτα που διαβαζω και απορω με μερικα ατομα.Πραγματικα ομως.
Και τον 800αρι να ειχε το Galaxy S4,και ακομα πιο καινουργιο επεξεργαστη να ειχε,το G2 ειναι πολυ καλυτερο συνολικα σαν κινητο.
Καλυτερη καμερα,καλυτερη μπαταρια(πολυ σημαντικο,αυτονομια επιπεδου Note),οθονη δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω και κατα την γνωμη πιο ομορφη σαν συσκευη.
Το λειτουργικο της Sammy θελει αλλαγη ειναι πολυ φορτωμενο,ειχα S3 και ειχε λαγκ για περσινη ναυαρχιδα.
Να επισημανω οτι τωρα δεν εχω κανενα απο τα δυο.

Και κατι τελευταιο εχω παρατηρησει οτι η Sammy fanboys αρχιζουν και γινονται χειροτεροι απο τους Apple fanboys..
Εμεις δεν εχουμε κερδος σαν καταναλωτες απο το να φανατιζομαστε,εμεις πρεπει να αναζηταμε value for money συσκευες.

mathaios

βρε παιδιά εσείς όλοι που έχετε κολλίσει με το samsung galaxy s4,lg g2,htc one και τα λοιπά…αναρωτιέμαι αν έχετε δεί καθόλου το meizu mx3 …δεν λέω τούμπανα οι ναυαρχίδες που ανέφερα (εξαίρεση το σ4 που προσωπικα το θεωρώ σκουπίδι)…αλλά για δείτε λίγο τα high end κινέζικα..meizu mx3 kαι xiaomi mi3..μιλάμε δεν υπάρχουνε..για να μην θίξω το θέμα της τιμής..

Konstantinos_MTs

Πρώην κάτοχος και GS3 και GS4. Ευτυχώς πήρα nexus 5 και ησύχασα. Δεν ξαναπάω σε Samsung απλά.

Λευτέρης

Άλλη ποιότητα LG άλλη Samsung.

Nio

Η samsung βγαζει πολλα σκουπιδια τελευταια. Απορω γιατι το κανει αυτο?
Ξεστοκαρει τα πλαστικα της..??
Μην δινετε σημασια στα τρολ που σπερνουν τον πανικο. Πραγματικα εχω λιωσει απο τα γελια.
Φιλε δουλευα σε μια καλη εταιρεια καποτε κ επαιρνα 2.600 τον μηνα πενθημερο 8ωρο με 1 ωρα διαλειμμα κ ετσι σαν αυτον στο πρωτο σχολιο δεν εκανα…..
Αντι για κομματοσκυλο τωρα θα αρχισουμε να λεμε τεχνολογιόσκλυλο ή σαμσουνγκόσκυλο ή κατι τετοιο….

Φώτης

Για το s4 συμφωνω λιγο ούτε κ μενα μου άρεσε..Το note 3 όμως πιστεύω ειναι με διαφορα το κορυφαίο κινητο της Sammy(κ όχι μονο)..Το τσιμπας κ εισαι για ενα χρόνο ήσυχος μέχρι να βγει το 4..Τα note ειναι άλλο επίπεδο πιστεύω..

360kias

Ο/Η Φώτης
Για ένα χρονο ησήχος???δινω 700 ευρώ για να είμαι ενα χρόνο ισηχος???ενταξει μορε αλλα 700 του αντιχρονου σιγα…Βλεπετε λοιπον που ολα τα κανουν επιτηδες για να παμε σαν ακυροι να αγοραζουμε τα κινητα???ολα ειναι ενα παιχνιδι μονο στην apple βγαζω το καπελο γιατι θα εισαι για 3 χρονια ισηχος

dimitris

Το g2 και το 5s βγηκαν τωρα γατακια. Το s4 βγηκα απριλιο του 2013. Πολυ μπροστα δηλαδη η samsung. Ακομα οτι κανει το s4 και το note 3 δεν τα κανει κανενα κινητο.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και τα προσβλητικά επίθετα. Παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους.

sx76

Nio για τη Samsung θα δουλευα και τζαμπα και οτι και αν λες η Samsung ξερεις !! τι σε εχει εσενα. και κατι αλλους..!!!

Φώτης

360kias@Εχω γνωστό μου το αφήνει το note 3 430€καινούργιο κ μου πέρνει το iPhone 200€Οποτε;μια χαρά..Μιλαω για τέτοιες τιμές..

μιχαλης

Εγώ πάντως ένα θα πω. Είδα την καινούργια οθόνη super LCD που θα βαλει και στο s5 η Samsung με αναλυση 2k απο το Samsung galaxy note pro 12.2 που θα είναι ίδια ανάλυσης και τεχνολογίας με το s5 και πραγματικά έμεινα άφωνος. Η οθόνη ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ . Αντε ας βγαλει την βλακεια το Knox και το βλεπω να το παίρνω του χρόνου

Γιώργος μ

Το γεγονός του οτι οι sammy fans έχουν γίνει χειρότεροι από τους apple fans κατά την προσωπική μου άποψη είναι κατάντια. Το να διαβάζεις για την ανακοίνωση ενός κινητού και πριν μάθεις τώρα τεχνικά χαρακτηριστικά του να λες οτι είναι το καλύτερο και να τρελαίνεσαι για αυτο είναι παράλογο.λυπάμαι που αντί όλοι να είναι αντικειμενικοί με μια συσκευή την κρίνουν αμόνο από το όνομα και σνομπαρουν κάθε άλλη αξιόλογη προσπάθεια όπως του g2 κ.α

Johnny

@dimitris μην ακούω βλακείες.Τι έχει δηλαδή το s4 και το note 3 (εκτός του s-pen) που τα κάνει ξεχωριστά;;;Για το LG G2 μπόρω να σου πω πολλά που το καθστούν ξεχωριστο(εξαιρετικά μικρά bezels,audio zoom,guest mode,knock on,OIS,πίσω πλήκτρο) αλλά το s4 δεν έχει ΤΙΠΟΤA που να το ξεχωρίζει από τα άλλα smartphones.To galaxy s4 από τη στιγμή που παίζει στην ίδια κατηγορία με LG G2, SONY XPERIA Z1,LG NEXUS 5 είναι απλά ένα σκουπίδι.Όσο για το Note 3 αν και έχει πολύ καλό hardware, το touchwiz (το οποίο καταφέρνει να λαγκάρει ακόμα και με 3 GB RAM) που φοράει σε συνδυασμό με το φτηνιάρικο πλαστικό-δέρμα του το κάνουν να χάνει έδαφος σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

tiamat

νιο@ εγω δε το θεωρω κακο να εισαι κομματοσκυλο oπως λες (δηλ. fanboy) σε μια εταιρεια! σημαινει οτι εχεις ψωνισει κατ’επαναληψη απ’αυτην και οτι εχεις μεινει ικανοποιημενος απο τα προιοντα της.

και συμφωνω με τον φιλο #sx76. και εγω θα δουλευα για την samsung δωρεαν αν μπορουσα. και μονο οι εμπειριες που θα κερδιζα δουλευοντας για την μεγαλυτερη εταιρεια τεχνολογιας θα ηταν ανεκτιμητες

ghad21

Oσοι λετε σκουπιδι το s4 σαν κατοχος εχω να πω οτι ειστε η μυρωδιαδες απο τεχνολογια η “οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια” επειδη δεν μπορειτε να το αγορασετε.Περαστικα σας.

Γιώργος

Τρομερά πράγματα… Άνθρωποι τσακώνονται για πολυεθνικές. Χρεωκοπία σε όλα τα επίπεδα.

360kias

Ο/Η ghad21
Τωρα εσυ μασ το παιζεις λεφτας???

forneverarrow

Μια βασική απορία. όσοι λέτε ότι το G2 είναι καλύτερο από το S4 που το στηρίζετε? Έχετε δουλέψει καθόλου S4 ή απλά το πιάσατε σε κάποιο κατάστημα? Γιατί ανάμεσα στις δύο συσκευές οι διαφορές είναι ψιλά γράμματα. Εγώ που ζω με το S4 καθημερινά δεν ένιωσα την ανάγκη να πάω σε G2, γιατί τα βρίσκω στο ίδιο επίπεδο. Απλά το G2 είναι λίγο μεγαλύτερο στην οθόνη.

sotos

Δεν είχα σκοπό να παρέμβω αλλά…..

@ghad21 (είσαι και Αεκτζής) είσαι 1000% φάουλ. Μεγάλοι και σπουδαγμένοι άνθρωποι είμαστε ας μη χρησιμοποιούμε επιχειρήματα δημοτικού.
Οποιος δλδ έχει περισσότερα λεφτά παίρνει το ακριβότερο κινητό; Έτσι πάει;
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ σήμερα;
Το ενδεχόμενο να μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να πάρει αύριο το πρωί 5(οχι 1 αλλά 10) κινητά αξίας 700€ το καθενα αλλα να “κυκλοφορεί” με ενα συμβατικό smartphone το αποκλείεις;
Δεν είχα σκοπό να περιαυτολογήσω αλλα χαρη παραδειγματος σου λεω να μην το αποκλείεις γιατί εγώ (όπως και παμπολλοι ακομη) μπορούν να το κάνουν. Μάλλον προς άλλη κατεύθυνση πρέπει να εκφράσεις τα περαστικά.

P.s Εντελώς καλοπροαίερετα σου υπενθμίζω ότι η μετριοφροσύνη είναι αρετή…

mathaios

τελευταίο σχόλιο στο συγκεκριμένο θέμα….το s4 για μένα προσωπικά είναι σκουπίδι…το meizu mx3 είναι πολύ ανώτερο και πανέμορφο..όχι σαν το κακάσχημο s4..

Nio

Πραγματικα μου κοπηκε το γελιο κ ηρθε στο προσωπο μου ενας παραξενος συνδυασμος θλιψης κ ξινιλας.

1ον) Δεν θεωρω την samsung “σκουπιδι”. Ειναι καλη εταιρεια. Κ το S4 ειναι καλο (για την εποχη του)

2ον) Κατα καιρους ομως για να ξεστοκαρει εχει βγαλει πολλα “σκουπιδια” χωρις λογο υπαρξης κ απορω αν αυτα την εφεραν στην πρωτη θεση….

3ον) Η καλη σας εταιρεια εννοειται οτι ψαχνει κοροιδα κ οχι μονο – κ σκλαβους ψαχνει.
Αφου να φανταστεις οι μισθοι Κινας τους φανηκαν ακριβοι κ μεταφερουν αλλου τα εργοστασια οποτε δεν θα δουλευεις τελειως τσαμπα θα εχεις κ ενα πιατο φαγητο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρεχα αμα σου βασταει αλλιως κρυψου κατω απο κανα φουστανι κ ασε τα πολλα λογια…

4ον) Καλοπροαιρετα παντα κ τσαμπα να πηγαινες μην νομιζεις οτι θα σε εβαζαν product manager ή team leader. Εργατης θα πηγαινες. Κ αφου εχεις ολη την καλη θεληση αντε πηγαινε κ στειλε μας κ βιντεο να δουμε ποσο ευτυχισμενος θα σαι.

P.S. αγορασατε μια δυο συσκευες κ το παιζετε C.E.O. της Samsung.
Ειναι καταθλιπτικο να τα βλεπω αυτα. “Το κοριτσακι με τα σπιρτα” με συγκινει λιγοτερο απο εσας πλεον…

Enki

Ε οχι κ σκουπιδι το s4 ρε παιδια..η lg τωρα εσκασε απο το αβγο..για πιασε στο χερι σου το i9500 να δουμε που λαγκαρει….για εμενα το καλυτερο κινητο στον κοσμο samsung galaxy s4 lte_a E330s k δευτερο το i9500

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.