Μάθε τα πάντα για τα Samsung Galaxy S5, Gear 2 και Gear Fit

Samsung Galaxy S5 και Gear Fit αποτελούν κατά τη γνώμη μας τον καλύτερο συνδιασμό, αλλά και το Gear 2 καλό είναι!.. Και τα τρία καλούδια της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο, με το Gear Fit αν έχει μια καλή τιμούλα να σκεφτόμαστε σοβαρά να το περάσουμε στο καρπό μας.

Δείτε τα δύο νέα και αναλυτικά hands-on video για τα Galaxy S5 και Gear 2 με Gear Fit.

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Μάθε τα πάντα για τα Samsung Galaxy S5, Gear 2 και Gear Fit

, Μάθε τα πάντα για τα Samsung Galaxy S5, Gear 2 και Gear Fit

, Μάθε τα πάντα για τα Samsung Galaxy S5, Gear 2 και Gear Fit

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greg

κριμα που το s5 δεν εχει ραδιο και επισης ειναι σχεδον ιδιο με τα υπολοιπα s + οτι ειναι πανακριβω!!

lernic

Είναι πανέμορφο το καλυτερο. Δουλεψε στο λογισμικό σαμσουνγκ κατι που ζητουσε κοσμος το εκανε τζιτζι πανεμορφο και οπως λενε αρκετοι ειναι αρκετα smoothly. Είναι μοναδικη ετερεια που ασχολειται με σημαντικά πραγματα, μιας και το design που αρκετους δεν τους αρεσε απο τι ειδα καμια ετερεια δεν εκανε την εκπληξη πανω κατω οδοα ίδια με τα προηγουμενα. Ισως ειναι το καλυτερο που εχει βγαλει σαμσουνγκ απο αποψη “εσωτερικού” κοσμου και πολυ σημαντικα για τηβ εποχη και ειδικα για τηβ ελλαδα feautures

sosimple

@lernic: Ποσα σε πληρωνει η samsung? Καλυτερα να βρει καποιον με καλυτερα ελληνικα.. 🙂

Μηνας

Lernic πλάκα μας κάνεις?

Μιχάλης

@sosimple

Προφανώς είναι είτε google translate(ή κατι παρόμοιο) είτε αυτόματο post που κάνουν εταιρίες σε τέτοια προωθητικά video και κάνουν κάποια “λαθάκια¨ για αληθοφάνεια.

…αν όχι, τότε κάνε κάτι με το γραπτό σου λόγο φίλε lernic

nick2010

Εγώ πάλι θα σας ξενερώσω λέγοντας ότι είναι ίσως η πιο στυγνή εταιρεία που προσπαθεί να δεσμεύσει τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο πελάτης την συσκευή που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά να να αποκτήσει !!!!

Και φυσικά εννοώ το γνωστό ΚΝΟΧ και τον τρόπο της Samsung που έτσι και το αγγίξεις (πχ. αν θες να αφαιρέσεις το ένα κάρο άχρηστο bloatware που τρώει πόρους και μνήμη) ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ !!!!

Αυτά από έναν ιδιοκτήτη (όχι κάτοχο) ενός ΝΟΤΕ 3.

Βαγγελης

*OFF TOPIC*Κύριε lernic επειδή το συγκεκριμένο φόρουμ δεν μου επιτρέπει να απαντήσω κατάλληλα στους χαρακτηρισμούς σας όπως “σκλάβοι” “αμόρφωτοι”.. Θα ηθελα να σας απαντήσω σε …ολο το εύρος που σασ αρμόζει. Οπότε αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου.. Αλλά σας παρακαλώ στα Αγγλικά γιατί πρέπει να μπορώ να καταλάβω τι λέτε χωρίς να χρησιμοποιώ μεταφραστή..*OFF TOPIC*

Εγώ παντως θα συμφωνήσω με τον nick2010… Το android είναι παιδότοπος για μεγάλα παιδία.. Αν στο κόβουνε και αυτό να πάμε να πάρουμε φρούτα και να πουλάμε μούρη στις καφετέριες..

john

Παιδια αν δεν σας αρεσει μην το παρετε μην μας λετε εγω θα παρω lg g2 ειναι καλυτερο η sony z2 πιο καλο για να σας πουμε μπραβο για την αγορα που κανατε…
Παρτε οποιο θελετε και καντε τη δουλεια σας απλα…
οι ποιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουν αγορασει ποτε τετοια τηλεφωνα και βγαινουν και μιλανε…

sakis

μια ερώτηση,
το gear fix συνδέεται πχ με το samsung core που έχω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.