Samsung Galaxy S5, δείτε το με Android Lollipop και Material Design [video]

Έχουμε ήδη δει μια πρώιμη έκδοση του Android 5.0 για το Samsung Galaxy S5, και οι φήμες λένε ότι το update στο Android 5.0 Lollipop θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Από τότε φαίνεται ότι η Κορεάτικη εταιρεία δούλεψε αρκετά, αλλάζοντας πράγματα και ενσωματώνοντας περισσότερα στοιχεία του Material Design και UI tweaks, τα οποία θα δούμε σε ένα νέο preview.

Τα περισσότερα από τα updates αφορούν κυρίως αλλαγές στο UI. Βλέπουμε ένα fingerprint lock screen όπως το Samsung Galaxy Note 4, ένα νέο σύστημα για το φόντο, νέα animations, google search μπάρα στα recents menu, ο slider για την φωτεινότητα έχει νέο χρώμα και πολλές άλλες αλλαγές οι οποίες ανανεώνουν την συνολική εμπειρία. Επιπλέον τα πράσινα στοιχεία στο Lollipop theme έχουν αντικατασταθεί με το μπλε της Samsung.

Είναι σίγουρο ότι οι χρήστες του Samsung Galaxy S5 θα περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το update και ήδη δείχνει να προχωράει καλά. Ελπίζουμε οι φήμες να επαληθευτούν και το Android 5.0 Lollipop να έρθει στο Samsung Galaxy S5 πριν το τέλος του χρόνου.

Δείτε το video:

samsung galaxy s5 lollipop, Samsung Galaxy S5,  δείτε το με Android Lollipop και Material Design [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Να δουμε αν θα δωσει και το multitasking menu αλλα note 4. Επίσης αν θα δωσει το ui και σε s4, note 3, alpha…Δεν φτανει μονο ο αριθμός, αλλα και η εμφάνιση.

gio

σφαιρατο ειναι αντε το συντομοτερο να το δουμε και στο s4

Τομ

Ωραιο. Περιμενουμε παρομοια demo και απο LG και λοιπους μιας και το L ειναι μεγαλη αλλαγη κυριως στην εμφανιση. Κατι αλλο το TW απενςργοποιει το ART runtime ενω στο android L ειναι το default. Ξερει κανεις τι θα κανει η σαμμυ με αυτο το θεμα.

VasiliS4mini

Μπα δεν έχει lag δεν μου αρέσει, έχω συνηθίσει το lag.

Conx

Touchwiz χωρις lag?? YES PLEASE!!!

nikos14

μόλις έβαλα την 4.4.4 με όλα τα features του νοτε 4 σε νοτε 2 .. με αρκετα bugs και πετάει . σίγουρα με την 5,0 και πιο stable έκδοση δεν θα πίανεται.

salonika

Niko πως εκανες την αναβαθμιση στο note 2;;κολαει εμενα σαν χαζο

zoi papaefthimiou

Θελω να ενημερώνομαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.