Samsung Galaxy S5 concept πλάι στα S4 και S III

Το Samsung Galaxy S5 περιμένουμε να ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη και πρόσφατα οι New York Times “επιβεβαίωσαν” ότι αυτό δεν θα έχει οθόνη QHD (1440×2560 pixels). Η κορεάτικη ιστοσελίδα Moveplayer δημιούργησε το δικό της concept για το πως θα μπορούσε να είναι το S5 και δείχνει σχετικά απλό σε σχέση με άλλα “παρδαλά” concept.

Samsung Galaxy S5 concept, Samsung Galaxy S5 concept πλάι στα S4 και S III

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μήνας

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.. Μια παραλλαγή με πολύ μικρές διαφορές..πρέπει όμως Samsung να αρχίζει να αλλάζει λίγο την ποιότητα .. S3 και s4 είναι απλά χάλια

dimpep

Φυσικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αφού είναι concept. Και το Μ8 ίδιο θα ναι με το HTC One. Έτσι πάνε αυτά, συνέχεια των παλαιότερων, το ίδιο και τα iphone ακόμα και τα lumia. Είναι άτοπο να κατηγορούμε μόνο τη samsung για διατήρηση των ίδιων σχεδίων. Βέβαια το χει κανε περισσότερες κόπιες το ίδιο σχέδιο :p
Η ποιότητα κατασκευης είναι μια χαρα. Ανθεκτικό πλαστικό, ελαφρύ, και με αφαιρούμενη μπαταρία. Κατι που να αντέχει στις καθημερινές κακουχίες

Dimitris

Πιστεύω οτι το concept αυτό είναι το πιο αληθινό και δυστηχώς, γιατί έχουμε πολύ καιρό να δούμε την οποιαδήποτε πρωτοτυπία. Μία απ τα ίδια απλά με μικροβελτιώσεις..

mitsos 789

Δε νομιζω να ειναι αυτο το τελικο, εχω δει και αλλα προτζεκτ. Προσωπικα το 4 μου φαινεται καλυτερο αν αυτο ειναι το 5.

μηνας

diaper φίλε μου, ανθεκτικό πλαστικό δεν υπάρχει.. Έχει ένα εύκαμπτο καπάκι που δεν χρειάζεται να είναι εύκαμπτο.. Κανη σημαδια εύκολα και τα πλαϊνά ξεθωριαζουν και κάνουν σημασία πολύ εύκολα.. Εγώ αγοράζω το Κινητό για να το κρατήσω χωρίς θήκη που νά κάνει ένα κινητό δίπλασιω σε μέγεθος.. Πολύ υπάρχουν και απλά λένε για μια εταιρεία που προτιμούν, αν μην κοροϊδεύομαστε όμως. Έχει πολύ ωραία οθόνη βολεύει με τα κουμπιά αλλά ι μπαταρία χάλια λόγο τον αχριστον extra τα πλαστικά απλά δεν είναι ότι διαφημίζουν..

giannogeorge

Θυμίζει αρκετά το Nexus 5, νομίζω.

mf

Το κινητο το παιρνεις να το χαρεις, να το ξετιναξεις στη χρηση για ενα δυο χρονια κ να χαρεις τα specs του. Εγω που προσωπικα δεν το θελω για εκθεμα σε μουσειο, δεν εχω θεμα αν εχει πλαστικη πλατη. Εξαλλου οτι high tec κυκλοφορει απο τηλεορασεις ως και buggati,χρησιμοποιουν ευρεως πλαστικο. Μαλλον λοιπον ειναι το μονο αντιεπιχειρημα για ενα galaxy.

Μηνας

Αν και πάει αλλού η συζήτηση θέλω να σου απαντήσω, δεν είναι λογικό για ένα κινητό τέτοιας τιμής να κάνει τρελά σημαδια στο περίμετρικο πλαϊνό πλαστικό που έχει, χωρίς να έχει πέσει, ποτέ.. Και να έχω μια εταιρεία κολοσσό και να μου διαφημίζει ότι έχει κάτι το extra το δικό τους πλαστικό..συμπάθεισα την Samsung με το s2 αλλά ότι έκανε τότε έχει αρχίσει και το καταστρέφει μόνοι της..μπορεί για κάποιους τα extra smart futures να είμαι ουαου για μένα όμως τρώνε μπαταρία και για να τα βγάλω πρέπει να κάνω root κατι που δεν θέλω μιας και χάνεται ο εγγύηση.. Δεν θέλω να αναλύσω το κάθε κομμάτι αλλά δεν είναι από τα καλά της επιτεύγματα το s4

stamatis21

Mπραβο mf το κινητο ενα δυο χρονια ;δηλ δινεις καθε χρονο το λιγοτερο απο 500 ευρω ε;κ τι τα κανεις ταλλα μουσειο;μωρε μπραβο λεφτα τελικα που υπαρχουν;καλα λεει ο σαμαρας.αναπτυξη φουλ…..

gt

Δεν νομιζω να ναι ετσι..πιστευω πως θα ναι πιο ωραιο απο αυτο που βλέπω αλλα οπως κ να είναι λογικα μου αρεσουν κ δεν εχω τόσο κόλλημα με το αν εχει πλαστικό η αλουμίνιο.

Aris

Εγω παντως περιμενω να δω τι θα βγαλει αν εχει τα specs αυτα για μενα η samsung δεν κανει την διαφορα μια απ τα ιδια εγω προτιμω το lg g2!Το καλυτερο τηλεφωνο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη!

makis o guru

Αν η sammy βαλει λιγο καλυτερα υλικα θα την πατησει την apple. Και οταν λεω καλυτερα υλικα δεν εννοω μονο τα εξωτερικα οπως γυαλι οθονης, καπακι, πλαινο πλαστικο κλπ. αλλα και τα εσωτερικα υλικα οπως πχ τα υλικα κατασκευης του επεξεργαστη, της μητρικης και ολου του εσωτερικου κυκλωματος. Γιατι κολλανε εξαλλου τα περισσοτερα android μετα απο καποιο καιρο? Διοτι οι εταιριες ( htc, sammy, lg, sony κλπ) στοχευουν κυριως στο τι μπορεις να κανεις με το κινητο ( στο λογισμικο του δηλαδη ) αλλα ξεχνανε το φυσικο κομματι του. Εκει δυστηχως παιδια υπερτερει η apple. Και οχι δεν ειμαι fan-boy της apple. Εχω μεν iphone αλλα τα πραγματα να τα λεμε αντικειμενικα . Ειλικρινα θα χαρω πολυ να δω την sammy να κλεβει προβατα της apple

pavlos

Για άλλη μια φορά καμία πρωτοτυπία από τη samsung τα ίδια τηλέφωνα εδώ και χρόνια με άλλο ονομα ισα ισα που βγάζει μοντέλο για να αυξήσει κι άλλο τις τιμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.