Samsung Galaxy S5, Ελλάδα κυκλοφορεί 11 Απριλίου με τιμή όσο το S4

Την Παρασκευή 11 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το παγκόσμιο λανσάρισμα του Samsung Galaxy S5 και η Ελλάδα θα είναι ανάμεσα στις 150 πρώτες(!) χώρες που θα το υποδεχθεί. Αν και δεν υπάρχει μέχρι και σήμερα κάποια επίσημη τοποθέτηση ή πληροφόρηση για το ποια θα είναι η τιμή του Galaxy S5 στην Ελλάδα, μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι θα είναι ίδια με αυτή του Galaxy S4 όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Δηλαδή το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να έχει τιμή 749 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης.

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S5 Ελλάδα τιμή, Samsung Galaxy S5, Ελλάδα κυκλοφορεί 11 Απριλίου με τιμή όσο το S4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Not the SAMEsung…

Panagiotis G

σιγά μην δώσω 750 ευρώ να πάρω ένα G2 με 8 GB ελεύθερο χώρο

Thodoris

Με βάση ποιά στοιχεία γίνεται αυτή η εκτίμηση; Και εφόσον είναι εκτίμηση γιατί στον τίτλο του άρθρου φαίνεται σα δεδομένο; Επί του θέματος, αναμένουμε κλασσικά και πτώση στα προηγούμενα μοντέλα.

VasiliSII

@Panagiotis 10.6Gb ελεύθερα εχει το S5 εσύ γιατί βολεύεσαι με λιγότερα?

xristos p

LG G2 και πάλι LG G2!!!

giannaras

Προς το παρόν κρατάω το note3 μου αργότερα μα κάποια άλλη τιμή βλέπουμε

jonjon

Skourtzit babe όταν έρθει!

Nikolakis

δεν αξιζει ΜΙΑ τα λεφτα του!!!!!!!!
ξεκινώντας απο το nexus5 kai g2 με τιμες 320 και 350,,,,,,,,, ειναι ξεφτιλα να δωσει καποιος τοσα λεφτα για το S5.

antonis

εστω ενας θα παει να το παρει? σε κανα δυμηνο μιση τιμη θα ναι.. ασε που σ4 με σ5 σχεδον ιδια ειναι μην λεμε παλι τα ιδια.. 740? χεχεχε ελεος

eddy

Ας το βγαλουν και 1500 εγω παραπανω απο 350 ευρω δεν θα εδινα να το παρω!!! Το s4 τωρα εχει παει 350ευρω…οποιος θελει το s5 θα σκασει 749 η θα περημενει να παει και αυτο 350!!

Darth

δεν υπάρχει κάποιος (λογικός) λόγος για να πάρεις κάποιος τούτο…… υπάρχει στα ίδια και καλύτερα το g2 ακομι και το s4 είναι στα ίδια με αυτό………..

Costas

@ Darth υπάρχει λόγος για να δώσεις 740 για να το πάρεις. Αυτός είναι να μετράς τους καρδιακούς σου παλμούς αλλά και να καταχωρείς τα δακτυλικά σου αποτυπώματα!

tiamat

-εχει μεγαλυτερα μπεζελ απο το g2
-εχει μεγαλυτερο μεγεθος απο το g2 παρολο που εχει μικροτερη οθονη απ’αυτο
-εχει μικροτερη μπαταρια απο το g2
-εχει τον ιδιο ακριβως επεξεργαστη με το g2 (o snapdragon801 ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ Ο snapdragon 800 χρονισμενος απλα λιγακι υψηλοτερα. μαρκετινγκ απο πλευρας qualcomm που του αλλαξε απλα ονομασια για να ξεστοκαρει 800αρηδες…)
-δεν εχει OIS στη καμερα οπως το g2
-ιδια ram και rom με το g2

και ζηταει διπλασια τιμη??

για ελα απο δω samsung να δεις τι θα παρεις φετος ….

Γιωργος

Καλησπερα ο ανθρωπος κανει μια εκτιμηση με τη τιμη θα ερθει στην ελλαδα μας.
Οποιος εχει λεφτα μπορει να το παρει, εμεις που δεν εχουμε δεν θα το παρουμε.
Καλη συνεχεια σε ολους μας και Υπομονη…

eee....no

Κι ομως θα υπαρξουν ουκ ολιγοι που θα το παρουν εγω ειδη γνωριζω απο φιλους μου, 5 το περιμενουν οχι απλως θα πουλησει θα ξεπουλησει γιατι δηλαδη τα iphone οταν πρωτοβγαινου σιγα τις διαφορες που εχουν μεταξυ τους παρολα αυτα πουλανε…δεν θα πουλησει το s5. ? που σε τεχνολογια ειναι σαν να κλεβει εκκλησια….?

Δημήτρης

Ιστορική μέρα η 11η Απρίλη.για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας οι λαοί 150 χωρων γεύονται ταυτόχρονα την απόλυτη ασχήμια.με 750 ευρώ παίρνω μια 46αρα τηλεόραση,ένα br player και όλες τις ταινίες του Φρέντι κρουκερ και απολαμβάνω άπειρες ώρες ασχήμιας και τρόμου.

TechnewzGR

Αν και φαν της Sammy το S5 δεν αξίζει τόσα λεφτά ίσως πχ του χρόνου τα Χριστούγεννα που θα έχει πέσει αρκετά να είναι value for money αλλά τώρα όχι.

Αν θέλετε high end κινητό αυτή την στιγμή για εμένα 3 επιλογές υπάρχουν Xperia Z2, HTC M8 (περιμένουμε να ανακοινωθεί σε λίγες μέρες) και Oppo Find7 το οποίο φαίνεται ότι θα είναι αυτό που θα μας πάρει τελικά τα μυαλά.

VasiliSII

Το ότι είναι αδιάβροχο και με εναλλαξημη μπαταρία το έκανε πιο μεγάλο. Αυτο ειναι κατόρθωμα για τους κατασκευάστες παρόλα αυτά να το διατηρήσουν σε αυτό το μέγεθος. Εγώ πάντως όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει. Αλλά μάλλον θα πάω για το επόμενο Note

Γιωργος

Εγω ενα ξερω… Με καταστρεφετε…

ΤΟ Ζ2 δεν εχει ακομα ανακοινωσει τιμες γιατι περιμενουν στη sony να δουνε τι παιζει με τον ανταγωνισμο και με ολο αυτον τον αρνητικο ντορο για το S5 ηδη κανουν λογο οτι η τιμη του θα φτασει στα υψη….

Αν και φανατικος samsung ποτε δε σκοφτομουν τοσο σοβαρα να παω σε xpreria… Αλλα μετα το Ζ1 η sony εκανε οτι η Samsung με το S2…

Enzo

Σίγουρα το περίμενα καλύτερο (πολύ πιο μικρά bezels, μπαταρία 3000mA, 3GB ram & 32GB στην βασική έκδοση) αλλά παρόλα αυτά, καλώς ή κακώς τα galaxy και η samsung είναι μια σταθερή αξία. Το κινητό μπορεί να μην είναι ΤΕΛΕΙΟ αλλά είναι παρα πάρα πολύ καλό.

Μόλις στο σκρουτζ πέσει στα 500, θα το πάρω προς αντικατάσταση του S3 μου.

gt77

Για πρωτη φορα μετα το s2 s3 s4 σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω στο επομενο note4 καπου στο Σεπτεμβρη μιας κ δεν εχω θεμα οπως πολλοι με το μεγεθος του..Αφου πρωτα πουλησω το s4 που τοχω στη πενα.
ΥΓ.φαν της σειρας S.

Tom

Εμένα μου αρέσει το galaxy s5. Έχει καλά στοιχεία. Είναι γρήγορο με ωραία εμφάνιση (αν εξαιρέσεις το χρυσό χρώμα που όποιος το σκέφτηκε δεν ξέρω γιατί δουλεύει εκεί :D) ειδικά στο μάυρο. Επίσης η samsung φαίνεται να έχει φτιάξει την φωτεινότητα της οθόνης που είναι το μόνο σοβαρό παράπονο που έχω από το gs3 μου.

Αν δεν θελήσω να πάω σε μέταλλο (iphone, HTC) θα πάω σε samsung πάλι. LG δεν μου αρέσουν και Sony θεωρώ το design αν και όμορφο καθόλου βολικό. Και επίσης έχω θέμα που κάθε τρείς και λίγο βλέπουμε καινούριες ναυαρχίδες δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.

Οπότε samsung, HTC και apple. Η τελευταία πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα για να με πείσει αλλά δεν είμαι κολημένος μπορεί να με πείσει.

Επίσς αναρωτιέμαι για πολοστή φορά για την κάψα μερικών να αποδείξουν την ανωτερότητα της LG.. Οκ το G2 είναι τρομακτικά ανώτερο το πιάσαμε. Σταματήστε τώρα

Τομ

Α και κατι αλλο. Αν συγκρίνετε τιμές καταλόγου μην έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να λέτε τις τιμές καταλόγου για όλα τα κινητά. Όχι την τιμή καταλόγου για το GS5 και τις skroutzοτιμές για τα άλλα. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι το GS5 με το που βγεί θα το βρίσκεις 500-550 και στα χριστούγεννα θα το παίρνεις πολύ φτηνά.

billytheo

note 3 και τα μυαλα στα καγκελα…οτι καλυτερο εχει πεσει στα χερια μου!!!!!

Wolf

Και εγώ περίμενα περισσότερα από το s5 για να είμαι ειλικρινής αλλά πέρα από αυτό το s5 παραμένει ακόμα όπως και όλη η σειρά s πιο κοντά στα δικά μου γούστα…! Έχουμε και λέμε: το g2 μου αρέσει πάρα πάρα πολύ αλλά δεν παίρνει κάρτα micro sd πράγμα βασικό για μένα και επίσης έχει αμφίδρομο μέλλον από θέμα υποστήριξης. Το Z2 απίστευτη ποιότητα κατασκευής αλλά οθόνη που δεν έχει πείσει μέχρι τώρα με τα z και Z1, μεγάλα bezel αναγκαστικά λόγο υλικών κατασκευής και πολύ άβολο και κουραστικό στο χέρι. Το one όμορφο αλλά με χάλια κάμερα, μικρότερη οθόνη, δεν καίγομαι κιόλας για μέταλλο και δεν δέχεται κάρτες micro sd…! Αναμένουμε για το one 2 αν και πιστεύω ότι την έκπληξη ίσως την κάνει η lg με το g3 φέτος… ειδικά αν δέχεται κάρτες micro sd..!

V ambos

Εγώ θα επικεντρωθώ στο design. Είναι πολύ άσχημο. Άλλο περίμενα .Και ειδικά όταν ψάξει κάποιος στη γοογλε πριν εμφανιστεί υπήρχαν πρωτοποριακες εικόνες. Αυτό που έβγαλε όμως είναι χάλι. Κινήσεις εκ του ασφαλούς της Samsung, και ολίγον clopy paste από αππλε με το touch sensora. Τέτοια δε χρειάζονται. νομίζω θα χάσει το στοίχημα στην πωλήσεις αυτή τη φορά. Σας διαβεβαιώ γρήγορα Θα πέσει η τιμή. Και την μισή να είχε δε το έπαιρνα…

Kostas K.

Συγκρίνεται δηλαδή την επίσημη τιμή αντιπροσωπείας του s5 με την τιμή Σκρουτζ του G2 λες και το s5 θα μείνει στα 749€. Ok πολύ λογικό μου ακούγεται..

JohnWave

Ούτε στα 350 δεν θα το αγόραζα και δεν χρειάζεται να αναλύσω το γιατί. Όσοι ασχολούνται, ξέρουν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

@Enzo με καλυψες… γενικα οπως φαινεται στην αγορα υπαρχει κορεσμος. εναν χρονο πριν ολες οι εταιριες εκαναν το παραπανω βημα σε οθονες, RAM και επεξεργαστες. τωρα φρεναρουν. απο την μια λογικο. ποσο θα συνεχιστει αυτο το πραγμα? το θεμα ειναι οτι ενω ειναι τουμπανο το Galaxy, σου μενει μια πικρη γευση στο τελος λογο του hype που δημιουργηθηκε πριν την παρουσιαση του. γι’αυτο πιστευω πως ειναι καλο που εχουν γινει τοσες διαρροες για το Μ8 της HTC, γιατι ο κοσμος το “χονευει” στο μυαλο του και το βλεπει με θετικο ματι σιγα σιγα. το ιδιο πιστευω πως θα γινει και για το S5. μετα το αρχικο σοκ ή την οποια απογοητευση, ο κοσμος θα το αγορασει γιατι ειναι παρα πολυ καλη συσκευη αντικειμενικα… πιστευω στον ερχομο της σειρας F ομως που θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους… ιδωμεν…

Giorgos

Ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο και θελω καποια δευτερη γνωμη. Ειμαι αναμεσα σε, galaxy s4, note 3, lumia 1020, sony z1, Iphone 5s, htc one, LG g2. Θα προτιμουσα να αγορασω καποιο android απο τα παραπάνω, θα κανω καλα? Να κανω την αγορα μου απο τωρα η να περιμενω το galaxy s5? Ευχαριστω.

greg

@Panagiotis G 10,6 gb εχει ελευθερα οχι 8 το g2 .το εχω εδω και λιγες μερες και ειναι τελειο.

KOSTIS

sony z1 στο συστήνω ανεπιφύλακτα….τρομερη καμερα 21 mp, τρομερή μπαταρία και τετραπύρηνο και η οθόνη απο οποια γωνια και να κοιτάξεις βλέπεις τελεια….πηγαινε σε ενα κατάστημα να το δεις

Makis o guru

Εγω προτεινω iphone. Μη λεμε βλακειες παιδια το hardware των android ειναι τοσο υψηλο για να σηκωνει τον προχειρογραμμενο κωδικα των προγραμματιστων της. Η apple ειναι πολυ πιουοευθυνη εταιρια. Ειναι γρηγορα ελαφρυα και ενα iphone μπορει να σου κρατησει και 5 χρονια. Σε 5 χρονια εβα android εχει γινει μπρικι. Απλα το κακο με την apple ειναι οτι σου δενει τα χερια λιγο με τα itunes και γενικα με το λογισμικο της λιγο. Αλλα για τον μεσο χρηστη ειναι τελειο

Μάρκος

Η μπαταρία του θα κρατάει καθόλου η θα είναι όπως το S4 ?

makis

Θα είναι το ιδιο με το s 4 σε χαρακτηριστικα οσο για τους παλμούς πάρτε πιεσόμετρο και το s 4 κολλάει φορές και στιγμές

μακης

Τα ιδια χαρακτηριστικα με το s4 απο οτι καταλαβαίνω.οσο για τους παλμούς πάρτε ενα πιεσόμετρο. Και το s4 τρώει τα κοληματά του ώρες και φορες..δεν αξιζουν τοσα λεφτα

nikos

για την ώρα καλό ειναι και το s3 μου το οποίο σε σύγκριση με το s4 για μένα ειναι συντριπτικά καλύτερο..αργότερα όταν πέσει η τιμή θα το πάρω αλλά για την ώρα τα 750 ειναι μισθός ενός μήνα..

Αλεκος

Η Sony απαξινή τις συσκευές της πολύ γρήγορα,και από μπαταρία αστα

Mike

Το s5 είναι μια κοροϊδία για εμάς τους πελάτες της Sammy.Με υποτιμάει ξεκάθαρα.
Είναι άσχημο πάλι..έχοντας ξεπεράσει τον εαυτό του.Μεγαλύτερο μέγεθος τεράστια bezel και από τα χειρότερα υλικά της αγοράς.Αλλά συνηθισμένα πράγματα για galaxy..Στο hardware όμως είναι το μεγάλο fail. ΔΕΝ έχει το καλύτερο της αγοράς για πρώτη φορά στην σειρά galaxy.Επεξεργαστής που ειναι ο οκταπυρινος;; Οθονη 2Κ;Ram 3giga;;; Κάμερα;Νεο touchwiz επιτέλους;;
Εχει specs της σειράς. Ναι της σειράς, ξέρετε γιατί; Γιατί τα δίνουν όλοι.
Α και μηδέν πρωτοπορια ή κάποια καινούργια τεχνολογία, ένα hip ρε παιδί μου. Αλλά η τιμή κανονικά 750;;;
Πάτε καλά ρε; ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ.
Εύχομαι να πατώσετε άσχημα μπας και ξυπνήσετε και μας δώσετε κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο επιτέλους.
Αυτό που βγάλατε είναι ένα τίποτα, μηδέν.Μας δουλεύετε στα μούτρα μας.
Μαύρο φέτος λοιπόν στο s5 για δικό μας συμφέρον..

κωστας

Υπέροχο μοναδικό τέλειο ! Ότο καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.