Samsung Galaxy S5, Στη Γερμανία τον Απρίλιο με τιμή 699 ευρώ

Το Samsung Galaxy S5 16GB εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Saturn Γερμανίας με τιμή 699 ευρώ και ημερομηνία παραλαβής την Παρασκευή 11 Απριλίου. Το νέο S5 το οποίο είδαμε από κοντά την προηγούμενη εβδομάδα (hands-on video) έρχεται με οθόνη 5.1 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 16 Megapixel.

Στην ίδια σελίδα μπορείτε να βρείτε το Galaxy Note 3 με άμεση παράδοση και τιμή 549 ευρώ. Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε;

Στην Ελλάδα το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο, με τιμή 749 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB.

Samsung Galaxy S5 699 ευρώ Γερμανία, Samsung Galaxy S5, Στη Γερμανία τον Απρίλιο με τιμή 699 ευρώ

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Kudos to Theodore

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
balantis7

Είναι αστείες οι τιμές!

kostas

Με διαφορα note οπως και εχω βεβεα το note2!

Χρηστος

Κανένα από τα δύο βαρέθηκα τα Samsung..

jonjon

Προς το παρόν μένω με το note2!, οι τιμές ως γνωστόν κλοπή θα περιμένω να το πιάσω στα χέρια μου, άσε που σίγουρα θα βγάλει έκδοση με άλλον επεξεργαστή.

fanis

Γερμανια 699 ελλαδα ποσο??? μαλλον 730-750… καλα παμε…

lorentzos

Καλη πωληση!!

Γιάννης

Κάτοχος SGS4 πλήρως απογοητευμενος απο την Samsung φέτος!!! Θεωρώ οτι δεν αξίζει να αναβαθμίσει κανεις απο galaxy s3 μη πω και s2 και πάνω αντικειμενικα δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά! Θα περιμένω για συσκευές με τον 805 ή κ1. Αλήθεια δεν υπάρχει νόημα αγοράς 801 ή 800 αυτή τη στιγμή όταν σε λίγους μήνες μέχρι το καλοκαίρι θα βγει κάτι με τουλάχιστον 40% καλύτερες επιδόσεις

Κώστας Ζ.

Κανενα απο τα 2…. Γιατι υπαρχει το Ζ2 και το Ζ1 compact… Κανενα αλλο…

dragonteri

Μετα το s3 άρχισε να iphonιζει η Samsung και με έχει απογοήτευση απίστευτα ποτε ξανά iPhone Samsung ώσπου να καταλάβουν οτι δεν ήμαστε ηλίθιοι! Για μένα μονο η lg αυτή την στιγμη μας σέβεται και βγάζει κινηταρες σε λογικές τιμες!

stamatis21

Κανονικα την πρωταπρηλια πρεπει να βγει στην ελλαδα.θα γελαμε με αυτες τις τιμες κ κ με αυτο το κινητο της σαμσουνγκ.κ θα ειναι κ της μερας κ κανεις δεν θα το παρσξηγησει.περιμενα πως κ πως να σκασει η φουσκα που λεγετε σαμσουνγκ κατι σαν το ελληνικο χρηματηστιριο.κ να που εγινε.

dragonteri

Όταν έρθει στην Ελλάδα 749 ευρώ θα έχει δίπλα στην ίδια τιμή 2 g2 με ενα παλμογράφο δώρο η επιλογή δικοί σας…

eee...no

Αλλα οταν κυκλοφορησει και κανει καμια ψηφοφορια το techblog παλι πρωτο θα ναι, γιατι ως γνωστον πολλοι εδω την θαβουν αλλα πολλοι περισοτεροι την λατρευουν και γιατι αντικειμενικα παλι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο θα εχει κυκλοφορησει

apostolos

κανενα, αρχιζω να γινομαι αντιsumsung γιατι αρχιζει να μου θυμιζει apple…
αμα ψαξεις λιγο θα βρεις ισως και καλυτερα κινητά
(ευτυχείς κατοχος s3)

giannogeorge

Κάτοχος S3 εδώ και ενάμιση χρόνο. Ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος να αλλάξει κανείς ακόμα και σε S4, πόσω μάλλον σε S5.. Κανένας. Σφαίρα πηγαίνει.

Μόνο αν είχα τόσα πολλά χρήματα, θα αγόραζα το 5 και αυτό από κόλλημα με την τεχνολογία. Αυτά.

Γιαννης

Ουάου!!! Άντε να τρέξω να το αγοράσω! Τόσα χρήματα γι αυτό το πλαστικό σουρωτήρι, μιλάμε δεν είναι τίποτα! 😛

Γρηγόρης Δημόπουλος

giannogeorge +1000 και Εγώ έχω το s3 από τότε που βγήκε. Περίμενα κάτι καλό από την Samsung (σαν fanboy ) Αλλά τελικά από την απογοήτευση μου εχθές παράγγειλα το zopo 998.

sotos

Και γω κάτοχος S3. το επόμενο μου κινητό θα είναι κινέζικο η κανένα windows phone.

nikos
fan

Κλεψια…με τιποτα δεν θα το αγοραζα…θα μεινω στο s4..

Andreas

Μεγάλη στενοχώρια βλέπω….. Ρε μην τρελενεστε. Όσοι έχετε s3 και νομίζετε πως δεν συντρέχει λόγος να περάσετε στην αγορά του s5 μείνετε εκεί που είστε. Εμένα προσωπικά πλέον το s3 δεν με κάλυπτε γιατί το ένιωθα λίγο βαρύ με την 4.3. Το πούλησα και πάω για note 3. Δεν σημαίνει όμως πως το galaxy s3 δεν είναι ένα καλό κινητό. Ο καθένας όπως βολεύεται !

μιχαλης

Η Samsung για εμένα είναι ΜΟΝΟ η σειρά note . Κανένα αλλο κινητό της δεν αξιζει να αγοράσεις .

Γιάννης

Αν και συνεχίζω να πιστεύω οτι το galaxy s3-s4-s5 είναι τα πιο ολοκληρομενα κινητά αν εξαιρέσεις μερικές άχρηστες δυνατότητες όπως δακτυλικο αποτύπωμα παλμογραφο κτλ κόλπα μάρκετινγκ… φέτος πιστεύω ΑΝ αλλάξω συσκευή θα παω για SONY το ψάχνω το ξαναψαχνω εκεί καταλήγω. Τα μπεζελ δεν με ενδιαφερουν :Ρ

Γιαννης

@Γιάννη αν βγάλεις τελείως έξω το θέμα εξωτερική εμφάνιση μιας συσκευής, πράγματι δε βλέπω το λόγο να μη δώσεις 750 € για να πάρεις μια πλαστική συσκευή με τρύπες τύπου S5. O καθένας όπως βολεύεται. Προσωπικά τόσα χρήματα για πλαστική συσκευή δε θα έδινα με τίποτα.

Darth

πλέον samsung μόνο η σειρα Note(όποιον βολεύει το μέγεθος) έχει μείνει όλα τα άλλα τα κατακρεούργησε
και το ο note δεν το πείραξε γιατί είναι λιγότερο δημοφιλές απότ ην σειρα s……… τώρα που θα πέσει η σειρα s θα κατακρεουργήσει το note προσπαθώντας με ίδιες τακτικές να το προωθήσει

Beowolf

Με τέτοια τιμή ευκαιρία, λέω να πάρω 2…

manos

τα πραγματα είναι απλα….το σ4 τωρα κανει 368 ευρω στα σκρουτζομαγαζα. σε ένα μηνα το πολύ θα εχει πεσει κατω από 300 ευρω. το σ4 κοντα στα 300 ευρω είναι και με διαφορα η καλυτερη αγορα. το σ5 δεν εχει λογο να υπαρχει. lg g2 sony z1 z2 htc one είναι χειροτερα. ενώ το iPhone 5s η και το iPhone 5 είναι κατά 50% υπερτιμολογημενα.

jacob5396

Και κατωτερο του ανταγωνισμου, και ασχημοτερο του ανταγωνισμο… τωρα… και ακριβοτερο του ανταγωνισμο… Samsung and the Fall

Akn

στο s5 αν εβαζαν διπλο λεδ φλας θα ηταν καλυτερο απο αυτο που εβαλαν για καριδακους παλμους εγω προτιμς το νοτε3 για τι ειναι κινητο για oscar 😀 problem ?

Sakis

Κάτοχος S3 απο το 2012 πλήρως ευχαριστημένος δεν υπήρξε ποτε πρόβλημα,και η τιμή του τώρα; βρίσκεις με 250-300!!!

gg3

s4 με 4.4.2 τα σπαει, πάει σφαίρα δεν εχει τιποτα το αρνητικό

Thodoris

Το έχουμε ξεφτυλίσει πλέον με τις τιμές. Αυτό είναι κοροϊδία. Για όλες τις εταιρείες μιλάω, όχι μόνο τη συγκεκριμένη. Έχουν τρελά overhead κέρδη και γι αυτό και θησαυρίζουν. Στο εξωτερικό μπορεί και να το πάρεις πιο φθηνά, τα σκας όμως στους παρόχους αν το πάρεις μέσω συμβολαίου.

Γιαννης

@manos μη λέμε και ότι θέλουμε. Το LG G2 είναι καλύτερο τεχνολογικά και εμφανισιακά απ’ το S4. Μοναδικό μειονέκτημα η απουσία κάρτας μνήμης. Παίρνεις οπότε την έκδοση με τα 32GB και είσαι οκ!

Γιαννης

@Thodoris θα μπορούσα, εν μέρη, να δικαιολογήσω αυτήν την τιμή, αν μιλούσαμε για κατασκευή από μέταλλο και αν το κινητό πρόσφερε καινοτομίες σε θέματα επεξεργαστή και μνήμης RAM. Στην περίπτωση του S5 μιλάμε για απόλυτη οικονομική εκμετάλλευση των χρηστών.

Γίαννης

εγω ξερω οτι στο e-shop εχει το MOTOROLA MOTO G 8GB στα 186.9 euro

για οποιον ενδιαφερεται. sorry για το off-topic. ενημερωνω απλως

manos

@γιαννη το μεγαλο πρόβλημα του lg g2 είναι το power button που είναι από πισω….αυτός είναι ο μονος λογος που δεν θα το παρω. ηταν ένα μεγαλο λαθος της lg και βλεπω το συνεχιζει και σε άλλες συσκευες. το ότι δεν κανει βιντεοκλησης μητρικες εννοω δεν με πειραξε. γιαυτο παω στο σ4…

Svigos

Οτι νανε αυτη η Samsung αν παμε ετσι το 2020 το galaxy s11 και βαλε…θα κανει κανα δυχιλιαρο…..!

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ μάγκες μου την έχω σιχαθεί τη Samsung …
Για μένα το καλύτερο και ομορφότερο κινητό που έχει βγάλει, είναι το S2 το οποίο ακόμα έχω και ειναι θηρίο. Το S3 μου το πούλησα γιατί είχα σιχαθεί τους δεκάδες και κατά ριπας κλώνους του, που γερά κρατούν μέχρι σήμερα, 2 χρονια μετά.
Έχω το καλύτερο Android κινητό του 2013 το HTC one … Που αν είχε μια έστω 8mp κάμερα θα κρατούσα χαλαρά για τα επόμενα 3 χρόνια.
SONY Xperia Z2 ή Ζ1compact) και HTC one (M8) αγοράζω άνετα … Και Ρίχνω μαύρο στη Samy και φέτος. Απογοήτευση σκέτη οι άνθρωποι… Μας πουλανε πλουμιστα πλαστικά λες και είμαστε ιθαγενεις.

gt77

Για πρωτη φορα μετα το s2 s3 s4 λεω να παω στη σειρα note αν κ fun με τη σειρα s.Οποτε υπομονη μεχρι το Σεπτέμβρη να δωσω το s4 κ να παω για note4.Ελπιζω να μην αλλάξει κατι κ παω παλι σε S.

xtekto

note3….το καλύτερο κινητό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά….και 450e αυτή τη στιγμή στα skroutzομάγαζα… ακολουθεί το g2, και αναμένουμε το g3 γιατί όλα τα υπόλοιπα που έχουν παρουσιαστεί φέτος μέχρι τώρα είναι μέτρια προς κακά..!! (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη)

giannos

Ρε παιδια αρκετοι λετε οτι ειναι πολλα τα 750 ευρω για κινητο απο πλαστικο,λες και αμα ειναι απο μεταλο ειναι λιγα,αλουμινιο ειναι δεν ειναι χρυσος. Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων ipnone και αλλων κινητων εχουν θηκη πλαστικη,οποταν μην ακουω αλλη αισθηση το μεταλο. Δεν λεω ειναι απο τα πιο ωραια κινητα αλλα δεν μπορω να ακουω το πηρα αυτο το κινητο γιατι ειναι απο μεταλο και να το βλεπω με θηκη πλαστικη. Εγω προσωπικα το τελευταιο πραγμα που θα δω ειναι το υλικο κατασκευης,εννοειτε πως θα κοιταξω εμφανιση οπου υπαρχουν αρεκτα ωραια κινητα οπως nokia,sony,lg,..

NtinosMD

Ρε παιδια. Να λεγεται και η αληθεια ομως. Τα 699 ειναι η προτεινομενη ( ενδεικτικη) τιμη της εταιρειας. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ξεκινησαν οι πωλησεις προιοντων της samsung σ αυτες τις τιμες ( εξαιρω κατι καταστηματα σαν τα public που τα κοστολογουν παραπανω απο την ενδεικτικη τιμη ).Οκ οποιος θελει να σκασει 700 ευρω για ενα κινητο επειδη το θελει να το εχει πρωτος τοτε για μενα προσωπικα ειναι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ ( θυμαμαι τα 1500 ευρω που εσκασε ενας γνωστος για το χρυσο iphone 5s πριν ακομα κυκλοφορησει στην αγορα απλα για να το εχει πρωτος πρωτος απ ολουςκ ακομα κουναω το κεφαλι μου ). Οπως και να εχει, οποιος το θελει στην τελικη ας περιμενει και ενα 3μηνακι – και η τιμη του θα εχει πεσει σ αυτο το διαστημα και θα εχουν βγει και τα πρωτα bug fixes για τυχον λαθη. win-win λοιπον. Αλλα προφανως το note 3 θα εξακολουθει να αποτελει την καλυτερη επιλογη απ ολες τις αποψεις. Βεβαια αυτο που υποψιαζομαι ειναι μια αναθεωρηση στην κοστολογηση του s5 εαν οντως αληθευουν οι φημες για την επανεκδοση του τον Μαρτιο. Ισως το δουμε σε price range των middle-end devices- και 350-400 ευρω δεν τα λες και κακο για ενα κινητο… Συνέχεια »

Γιαννης

@giannos Προφανώς αν κάποιος πάρει κινητό από μεταλλο και το έχει μόνιμα κρυμμένο σε μια πλαστική θήκη, κακώς το διάλεξε! Εμείς μιλάμε για τους υπόλοιπους χρήστες που διαλέγουν κινητό από μεταλλο και το χαίρονται εκτός πλαστικής θήκης. Τα 750 € πώς σου φαίνονται για ένα κινητό κατασκευασμενο σχεδόν εξολοκλήρου από πλαστικό? Να μη μιλήσουμε και για το μετριότατο πίσω μέρος με τις τρυπιτσες. Η Apple κερδίζει πόντους, όσον αφορά στο κατασκευαστικο κομμάτι, όπως και οι Lg και Sony (κατασκευαστικο κομμάτι και τεχνικά χαρακτηριστικα) στα καινούρια τους κινητά.

konstantinos

Παντως ειναι ακριβο αν κι εγω αγοραζω απ το net γι αυτο λογο.Το κακο ειναι οτι δεν εισαι σιγουρος για το τι θα σου ερθει.Αυτη τη στιγμη αν ηταν να παρω κινητο δε θα επερνα ουτε samsung αλλα ουτε κι apple (επειδη αυτες οι εταιριες ειναι στα μαχαιρια)αλλα Lg.Γιατι ειναι λογικες τιμες και ειναι απ τα καλυτερα κινητα αν θυμαστε τις ψυφους για το καλυτερο smartphone του 2013 το Lg G2 ηταν δευτερο.

Antonis

Πλέων samsung δεν θα ξαναπάρω. Μου αρέσει το LG G2 flex. παρότι έχει μικρή ανάλυση στην οθόνη είναι πολύ ποιο ωραίο κινητό.

V Ambos

Τιμή υψηλή. Δεν καταλαβαίνω τη το ήθελε το heart beat sensora. Άχρηστο. Το touch Sensor επίσης. Κόντρα στη Apple?? Ρεζιλη έχει γίνει επίσης με το χρωμα χρυσαφί σε φτηνιαρικο πλαστικό. Ας ανέβει λίγο και η LG και Sony βλέπω εγώ …..

Panos

Ποιος θα παρει ενα κινητο γνωρίζοντας οτι η τιμή του θα πεσει σε μερικούς μηνες στα ΜΙΣΑ δες S4 στα 360 ευρω !!!! ΕΙναι και ομορφότερο !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.