Samsung Galaxy S5, παίρνει Android 4.4.3 μέσα στον Ιούνιο, ακολουθεί Galaxy S4 τον Ιούλιο

Με τις stock Android συσκευές, όπως τα μοντέλα nexus, να έχουν λάβει το Android 4.4.3 ήδη, ήρθε η ώρα για την νέα έκδοση να φτάσει και στις ναυαρχίδες τις Samsung. Σύμφωνα με ένα έγγραφο, το μοντέλο SM-G900H, μια unlocked έκδοση του Samsung Galaxy S5 θα λάβει το Android 4.3.3 μέσα σε αυτό τον μήνα. Το μοντέλο αυτό είναι ίδιο με κάποια Αμερικάνικα μοντέλα.

Εκτός από το SM-G900H, άλλη μια έκδοση, το SM-G900F θα πάρει το update αυτό τον μήνα. To SM-G900F είναι η διεθνής unlocked έκδοση του Samsung Galaxy S5.

Επιπλέον, όσοι έχετε διεθνή unlocked LTE enabled έκδοση του Samsung Galaxy S4 (GT-i9506), τότε θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω καθώς το update θα έρθει τον επόμενο μήνα. Το έγγραφο αναφέρει ότι είναι στις τελικές δοκιμές για αυτή την συσκευή.

Το Android 4.4.3 είναι ένα minor update και διορθώνει κάποια bug καθώς και θέματα επίδοσης για τους χρήστες του Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy S4.

, Samsung Galaxy S5, παίρνει Android 4.4.3 μέσα στον Ιούνιο, ακολουθεί Galaxy S4 τον Ιούλιο

, Samsung Galaxy S5, παίρνει Android 4.4.3 μέσα στον Ιούνιο, ακολουθεί Galaxy S4 τον Ιούλιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Αχ καημένο s4 να δεις τι update θα παίρνεις και εσύ και τα υπόλοιπα s αν τελικά υπάρξει η σειρά f…Θέλω να πιστεύω πως η Samsung δεν θα τα παρατήσει έτσι γιατί μέχρι τώρα ήταν καλή στις αναβαθμίσεις των ναυαρχίδων.Αν όμως η σειρά s σταματήσει να είναι η high-end της Samsung θα παίρνει αναβαθμίσεις όπως τα mid-range της Samsung,δηλαδή σχεδόν ποτέ…
Υ.Γ:Μην πέσετε να με φάτε,μια υπόθεση κάνω και ελπίζω πως δεν θα βγω αληθινός.

Panagiotis G

το 9506 Νομίζω ότι είναι το S4 με τον 800αρη και όχι το απλό. οπότε καλό 2015 για το απλό S4

νικος

Δηλαδη για το νέο TW ούτε λόγος ε..;
@αλακιες λέω μάλλον..

greg

τελεια!!!

i love rihanna

Ελπίζω να ειναι ουσιαστικη αναβάθμιση και το s4 να παρει το νεο touchwiz και να μην ειναι αλλη μια αναβαθμιση που εγινε απλα για να γινει

gt77

Γνωριζουμε τι καινουργιο θα μας φερει;;;

someone

Γι’αυτο πέρασα και εγώ στο s4 μου cyanogenmod και είμαι εντάξει με τις αναβαθμίσεις. Και προτίμησα το s4 από άλλες ναυαρχίδες γιατί υποτίθεται ότι η Samsung θα έδινε αναβαθμίσεις αλλά…

Sot11

Παιδια το s4 i9506 ειναι με τον snapdragon 800!

Jordan

Ξέρει κανείς με το note 2 τι γίνεται?
Θα πάρει ή όχι το κιτ κατ?

Manos Vs

Αφου δινει στα “τουμπανα” μοντελα της αναβαθμισεις μονο, ας ειναι καλη αναβαθμιση τουλαχιστον.

Solon

Έχω το i9506 και είναι ακόμα με την 4.3. Ωστόσο η συσκευή δουλεύει ρολόι και δεν έχω παρατηρήσει κανένα bug στους 6 μήνες που την δουλεύω. Πήρα την 4.4 στο Xperia Ζ tablet, δεν είδα καμιά διαφορά.

kostas

ωχ..κατι μου λεει οτι θα ειναι το update που θα αρχίσει να κολλαει το s4 για να παρουμε το s5..και το s3 που ειχα τελειο ηταν στην αρχη τωρα καθε εβδομάδα θελει αλλαγη rom και official και αλλες!καλες τις πρωτες μερες μετα κολλημα!

elle72

εγω εχω να πω ενα πρσγμα μονο:εχω s4 αφησα το iphone k tin apple για αυτους τους κορεατες που τους βριζω καθε νερα μακραν η μεγαλυτερη μουφα απο την εποχη τωμ κινητων τηλεφωνων……..απαραδεκτη σε ολσ μονο μια καλη καμπανια κανανε και πουλησανε παφακια σε εσκιμοους…….μπαταρια αθλια κολλαει καθε 10 λεπτσ φωτεινοτητα 0 στην οθκνη κλεισε το 3g καταναλωνει ενεργεια το wi fi κλειστο τρωει ενεργεια….ε ναι ειναι smartphone λενεεεεε οι ειδικοι???ρε ειχσ iphone το ξεσκιζα στσ παντα και ειχα 2 μερες τηλ αχ τι λαλακια εκανα και προτιμησσ αυτους τους κοντους…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.