Samsung Galaxy S5 Google Play edition, εμφανίστηκε να παίρνει Bluetooth πιστοποίηση

Μόλις εχθές είδαμε το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S5 Prime, την premium έκδοση της ναυαρχίδας της Samsun, να παίρνει Bluetooth πιστοποίηση και σήμερα ακολουθεί μια άλλη έκδοση με κωδική ονομασία SM-G900FG που λέγεται ότι είναι το Samsung Galaxy S5 Google Play edition.

Η Google Play edition του Samsung Galaxy S5 είναι για όλους εσάς που δεν αντέχετε το TouchWiz και προτιμάτε το stock Android ενώ παράλληλα θέλετε να αγοράσετε το S5. Επιπλέον, με το Google Play edition θα παίρνετε έγκαιρα όλα τα update απευθείας από την Google χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τον κάθε πάροχο.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής ή για το πόσο κοστίζει αλλά μιας και πήρε πιστοποίηση για το Bluetooth λογικά δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.
, Samsung Galaxy S5 Google Play edition, εμφανίστηκε να παίρνει Bluetooth πιστοποίηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

bloatware free edition έπρεπε να λέγετε

Tom

Αν ερθει η στιγμη να το αγοραζουμε απο καταστηματα και οχι απο google shop θα προτιμαω παντα τις google edition. Διαφορετικα ειναι πολυ ακριβες,

nikos

Εγώ πιστεύω πως όλα τα smartphone θα έπρεπε να έχουν την vanilla έκδοση του android,η οποία κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη και φυσικά η πιο ελαφριά!Εξαιτιας του touchwiz και των αλλων ui με τα οποία φορτώνουν οι εταιρίες τα smartphone τους lagαρουν απίστευτα,ακόμη και κάποια high-end μοντέλα.Για αυτόν το λόγο το android έχει αποκτήσει τη φήμη του κακογραμμένου λογισμικού που χρειάζεται 2 και 3gb ram για να δουλέψει ομαλά!Δεν λέω φυσικά ότι το pure android είναι πιο ελαφρύ από windows phone & ios όμως και αυτό δουλεύει άψογα σε Mid-range συσκευές.Τρανό παράδειγμα το motorola moto g!Εφόσον δεν μπορούν οι εταιρείες να προσφέρουν ομαλή λειτουργία με το δικό τους ui θα έπρεπε να δίνεται η επιλογή στο χρήστη να χρησιμοποιει pure android σαν τα nexus και όχι να πρέπει να πληρώσεις τον κούκο αηδόνι για να πάρεις την google play edition μιας συσκευής.

Πάνος

Υπάρχει και η επιλογή της custom rom αλλά χάνεις εγγύηση!

Darth

@Πάνος πλεον με το knox ναι αλλα το google play edition εχει unlocked bl εκει κανεις οτι γουσταρεις (τουλαχιστον στης samsung συσκευες)

Panos

Ναι, για τις μη google play εκδόσεις μιλαω!
Η sammy έχει το knox αλλά και να μην το είχε, αν βγει βλάβη και δεν έχεις τρόπο να κάνεις επαναφορά πριν το στείλεις στο σέρβις, πιθανότατα αυτοί θα το έβρισκαν!
Ωστόσο αν κάποιος (και είμαστε πολλοί) θέλει ντε και καλα μια καθαρή έκδοση android χωρίς κολλήματα και lag, περνάει μία Cm11 και έχει (σχεδόν) την αντίστοιχη google play edition!

Φώτης

Tom @ πιο htc πήρες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.