Samsung Galaxy S5, Έρχεται στην Ελλάδα

Η Samsung Electronics Hellas απέστειλε προσκλήσεις στους Έλληνες δημοσιογράφους για την πρώτη παρουσίαση του Samsung Galaxy S5 στην Ελλάδα. Την επόμενη Τετάρτη 26 Μαρτίου, μια μόλις μέρα μετά την παγκόσμια ανακοίνωση του νέου HTC One (2014), το Galaxy S5 έρχεται Ελλάδα και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε πότε θα κυκλοφορήσει και ποια θα είναι η τιμή του.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Samsung, το Galaxy S5 θα ξεκινήσει να διατίθεται σε 150 χώρες ταυτρόχρονα (και η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτές), από τις 11 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που πρώτο το Techblog σας έχει μεταφέρει, το Galaxy S5 16GB θα έχει τιμή 749 ευρώ, όσο είχε και το Galaxy S4 πέρισυ.

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S5 Ελλάδα, Samsung Galaxy S5, Έρχεται στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
machineman

απ τη στιγμη που υπαρχει nexus 5 moto g z1 compact g2 to s5 θα ειναι αποτυχια για μενα

jonjon

Κρίνουμε χωρίς να το έχουμε δει! Να δούμε τι δουλειά έχουν κάνει στο software , και μετά ας κράξουμε όσο δεν πάει ότι θα πουλήσει πουλήσει είναι σίγουρο τι νομίζετε ότι εμείς οι 30-40 που γκρινιάζουμε , θα έχει κάποιο αντίκτυπο;

tasos

Αν και δεν είμαι πολύ φάν του android, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @machineman Προσωπικά αν ήταν πάρω ξανά android θα ήταν ή το Nexus 5 ή LG G2.

Enzo

Μία εβδομάδα αφού ανακοινώθηκε το S5 αντικατέστησα το S3 μου με το ΝΟΤΕ 3. Είναι καλύτερο σε όλα από το S5 και η τιμή του πλέον πάρα πολύ φθηνότερη. Όπως και να έχει (παρόλο που το G2 είναι πολύ δελεαστικό), την samsung δεν την αλλάζω.

Billeiro

Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να παραλαβω lg g2 white καις ε τιμη super.το s5 ειναι μια αποτυχια για μενα.και πολυ ασχημο μαλιστα.σαν χατζαπλαστ ειναι απο πισω. Το g2 κατα πολυ ανωτερο,πρωτοτυπο στυλ και πανεμορφο.και στα μισα χρηματα μαλιστα

Μιχάλης362

@Enzo και εγώ ακριβώς την ίδια περίπτωση!

GIWRGOS

Κώστα εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε να έρθουμε στο event; :p

VasilisII

Το καπάκι είναι το λιγότερο αφού θα υπάρξουν στο ebay 100δες αλλά καπάκια. Εμένα μου αρέσει το γρήγορο auto focus της κάμερας…οπότε θα περιμένω Note 4 που θα το υποστηρίζει και αυτό.

gpower

Οσο καλο και να ειναι η τιμη ειναι εξωφρενικη απο την στιγμη που ο κινεζος εχει βγαλει με τα μισα λεφτα ιδιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων,32GB,2560χ1440 αναλυση,3 giga ram.Δεν μου αρεσουν καθολου τα κινεζικα αλλα ειναι η κοροιδια.Δεν ειμαι και προβατο να δωσω 749 για χειροτερα χαρακτηριστικα στην διπλασια τιμη.

Theo

@gpower Δεν θα εχεις το λογισμικο της σαμσουνγκ με ολα τα καλουδια αν αυτο σε ενδιαφερει. Και θα το ξαναπω σε ολους, δεν χρειαζεται να μπαινετε σε καθε αρθρο με το s5 και να το υποβαθμιζεται συνεχως. Κι οτι η εξωτερικη εμφανιση ειναι αντικειμενικο.

Τομ

Θελετε να βγαλετε καθε νεο κινητο αποτυχια για να μην πειτε στον πειρασμο να το παρετε.

Κραχτε οσο θελετε αλλα το gs5 και γαμω τις τιμες θα εχει και ομορφο ειναι (πιο ομορφο απο τα προηγουμενα galaxy και απο το LG G2) και γρηγορο ειναι και απο τις καλυτερες επιλογες και πιο ολοκληρωμενες. Για μενα αν το UI ειναι προσεγμενο και γρηγορο θα ειναι επιτυχια το κινητο.

Προς το παρον εγω θελω να δωσω το gs3 για να παρω το moto g που μου αρεσει παρα πολυ. Αν δεν μεινω ευχαριστημενος απο το moto μαλλον σε κανα χρονο απο τωρα και κατι οταν το θα εχει βγει το gs6 θα παρω το 5.

Απο την αλλη ειναι και το gs4 black edition που ειναι πολυ ομορφο και θα παρει και το UI του GS5 οπως ειναι λογικα.

KOSTIS

Εξωφρενική τιμή εξωφρενικη πλαστικούρα απο τη samEsung….με τα μισά χρήματα παίρνεις το z1 compact με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και 21mp camera

gpower

@Theo,Το οτι κανει 2-3 πραγματα παραπανω το S5,που δεν εχουν και καποια ουσιωδη χρηση,δεν μου δικαιολογει την διπλασια τιμη.Απο την στιγμη που υπαρχει η τεχνολογια εκεινων των σπεκς και εισαι η αφροκρεμα του android πρεπει να την κανεις χρηση.Ακου 2 giga ram που πας ρε φιλε?ουτε αυτο δηλαδη?Η sony γιατι εβαλε 3 ram?Απο την στιγμη που εσυ η ιδια εχεις βαλει καποια standars και εισαι καθε χρονο τουμπανο,πως ζητας παλι τοσα λεφτα με ενα απλο facelift.

Και αν καποιος θελει να το υποβαθμισει μια χαρα χρειαζεται γιατι στο κατω κατω ειναι υποδεεστερο απο αρκετα!Τωρα η εξωτερικη εμφανιση ειναι θεμα γουστου..

tiamat

δε ξερω ποια ειναι η ακριβη τιμη του s4 στα καταστηματα αλλα το S5 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ δε δικαιολογει μια τιμη >50 ευρω παραπανω.

*ιδια αναλυση
*μεγαλυτερα μπεζελ
*μεγαλυτερες διαστασεις μεγαλυτερο βαρος
*ιδια ram
*ιδια 16giga storage
*δεν εχει τoυς αισθητηρες καιρου και τα gesture του s4
*ελαχιστα μεγαλυτερη μπαταρια

να βρει αλλου κοροιδα η samsung να το αγορασουν

pelopidas

Ναι λες και έχει διαφορές από το προηγούμενο και χαιρόμαστε που έρχεται Ελλάδα…..αν δεν βελτιώσει αισθητά μπαταρίες, τιμές και διάφορα άλλα δεν έχει κανένα νοημα πραγματικά

petantos

προσκλησεις σαν περυσι που έδινε το teqbloq μπορουμε να βρουμε….ηταν καταπληκτικη η παρουσιαση….

machineman

σε καμμια περιπτωση δεν το υποβαθμιζω απλα για μενα επρεπε και μαλλον πρεπει να ειχε βαλει 64bit για να πω ναι cool αυτη ειναι τελεια κινηση που κανανε!ασχετως εμφανισης που ειναι same and same and same!+1 tiamat!

telis

Χαχα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια οι ποιο πολλοι που κραζουν εδω ζητημα ειναι να εχουν ενα ευρο αν τους γυρισεις αναποδα..
Αρα γι αυτους τρτοια κινητα ειναι ενα μεγαλο ονειρο
Το σαμσουνγκ αυτη την στιγμη εχει τα πιο αξιοπιστα κινητα ειδικα η σειρα ς που κανει για επαγκελματικη χρηση χωρις ποτε να κολαει.αφηστε λοιπον εμας που μπορουμε να τα χαρουμε να εχουμε αποψη κι εσεις οι υπολοιποι που κραζεται παρτε κανα κινεζικο..

george

749?? Χαχα αντε και το galaxy s6 στα 900.Κινέζικα για πάντα τέλος.

Mike

Είχα όλα τα galaxy, τα δύο τελευταία νεξους και τώρα το g2 από την πρώτη ώρα που έβγαιναν.Το s5 δεν θα το πάρω,και όχι λόγω χρημάτων. Εχω γράψει γιατί σε άλλο θέμα.. και πάνω κάτω συμφωνώ με την αρνητική κριτική που γίνεται.Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του.Για τους γαλαζοαιματους εδώ που λένε ότι μην μιλάς γιατί δεν έχεις λεφτά να το πάρεις τι να πει κανείς; Τρομερά επιχειρήματα που αποδεικνύουν φυσικά την ανωτερότητα του s5..

Τάσος

Είχα samsung ace, advance, s3, s4,και τώρα περιμένω το επόμενο s5 απλά γιατί απλά είναι το καλύτερο .Τέλος.

Γιώργος

760 Ευρουδάκια… το φθηνο (16GB)!!!…
Τελικά κάθε χρόνο ανεβάζουν την τιμή…
Αναρωτιέμαι αν το κάνουν πάλι λόγω… ΦΠΑ όπως είπαν και για το Playstation.
Α ρε αθάνατη Ελλαδίτσα με τους ανύπαρκτους πολιτικούς που παλεύουν για το καλό των πολιτών σου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.