Samsung Galaxy S5, Με ψηφιακό αναγνώστη ίριδας και κάμερα 20 Megapixel [φήμες]

Συνεχίζονται οι φήμες για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το Samsung Galaxy S5. Ουσιαστικά επαναλαμβάνονται όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει τις προηγούμενες εβδομάδας “επιβεβαιώνοντας” κατά κάποιο τρόπο το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Πάμε λοιπόν να τα πιάσουμε όλα από την αχή και να δούμε τι καλό ετοιμάζεται.

Οι οθόνες με ανάλυση μεγαλύτερη από την 1920×1080 pixels (Full HD) όλα δείχνουν ότι θα είναι το στάνταρτ στις ναυαρχίδες το 2014 τουλάχιστον στη δεύτερη φουρνία και το Galaxy S5 δεν θα απουσιάζει από αυτή την κατηγορία. Η ανάλυση που “παίζει” πιο πολύ σήμερα είναι η 1440×2560 pixels (2K QHD) με τις Sony και LG να ακούγεται ότι θα την ενστερνιστούν στα νέα hi-end smartphones τους.

Η μπαταρία του S5 κάποιες φορές έχει επωθεί ότι θα είναι 4000 mAh ενώ πιο πρόσφατα μάθαμε για χωρητικότητα 2900 mAh και ταχεία φόρτιση αυτής.

Σε ότι αφορά την κάμερα που θα ενσωματώνει το S5 tipster που επικαλούνται τα παιδιά από το PhoneArena κάνει λόγο για 20 Megapixel με τεχνολογία ISOCELL κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα βάλει τη Samsung στα σαλόνια της φωτογραφίας πλάι στο Xperia Z1 και το ανεμενόμενο Xperia Z2 (φυσικά θα πρέπει να υπολογίζουμε σοβαρά και τα “φωτογραφικά” Lumia smartphones όπως τα Lumia 920, Lumia 925 και Lumia 1020).

Μπορεί η Apple να πήγε με τον ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και την τεχνολογία TouchID στο iPhone 5s, φαίνεται όμως ότι η Samsung θα προχωρήσει με αναγνώστη ίριδας που θα “διαβάζει” το μάτι μας για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει τη συσκευή και ίσως επιμέρους εφαρμογές.

Σε ότι αφορά τα υλικά κατασκευής του Samsung Galaxy S5, δική μας εκτίμηση είναι ότι η εταιρεία θα συνεχίσει με πλαστικό. Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, δεν είναι απίθανο να έχει πλάτη τύπου “δέρμα” όπως το Note 3.

Galaxy S5 iris, Samsung Galaxy S5, Με ψηφιακό αναγνώστη ίριδας και κάμερα 20 Megapixel [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Στο τομέα της φωτογραφίας φοβάμαι πως η Samsung δεν εχει να δειξει τίποτα σε σχέση με τις ΝΟΚΙΑ SONY HTC που πάντα προσέφεραν τεχνολογίες ειδικά οι δυο πρώτες. Η Samsung πειραματίστηκε λίγο με τη σειρα PIXON και μετά πήγε ακομα πιο πίσω.. Πως θα φτάσει δουλεια χρονων μέσα σε λίγο καιρό;; θέλει πολύ αγωνα σίγουρα…

Poedra13

ξέχασαν να αναφέρουν τον ανιχνευτή χρυσού στο πίσω μέρος της συσκευής…

jonjon

Εγώ θέλω και Ραδιόφωνο!

akis

Θα έχει πάλι το συγκλονιστικό σχεδιασμό του 4????

Panos7GR

Αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων η Apple και η Samsung απαντάει με αναγνώστη ίριδας… Πόσο fail θα ειναι ο αναγνώστης ίριδας της Samsung!!!! Βασικά δεν θα είναι και τίποτα τρομερό. Απλά η μπροστινή κάμερα θα εχει ένα ειδικό software που θα κάνει την δουλειά. Άρα λιγότερα χρήματα ΠΕΡΙΠΟΥ (το τονίζω) ίδια επιτυχία με τον ανάγνωστη δακτυλικών αποτυπωμάτων της Apple. Τουλαχιστον με τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου σε οποιαδήποτε συνθήκες, με τα μάτια τι θα γίνει σε περιοχές με χαμηλό φωτισμό; Τα ίδια κλάματα δηλαδή όπως το Face Unlock του Android 4.0 ICS… Ασε που θα πρέπει να εισαι σε συγκεκριμένη απόσταση και μα@@@@@ς. Πράγμα κουραστικό και ανούσιο όση “ασφάλεια” κι αν υποτίθεται σου προσφέρει. Μέσα σε 2 μέρες και ο πιο φανατικός θα τον εχει απενεργοποιήσει γιατί θα του εχει σπάσει τα νεύρα.

Όσο για τα υπόλοιπα είναι αναμενόμενα. Τίποτα περεταίρω σχόλιο. Μια μόνο συμπλήρωση να κάνω στο άρθρο που δεν αναφέρατε, για τον επεξεργαστή που θα είναι 64-bit απ ότι ακούγεται (τουλάχιστον στην μια από τις εκδόσεις που θα βγει), και

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32

ό,τι και αν κάνει η sammy μια ζωή θα βλέπει την πλάτη της apple…η τελευταία πλαστικούρα που έβγαλε (samsung galaxy s4) είναι μια μέτρια συσκευή…δεν πα να έχει 100 πυρήνες μια ζωή θα είναι ο βασιλιάς του λαγκαρίσματος..και πριν βγούνε τα fun boys να με κράξουνε έχω προσωπική πείρα και τα γράφω όλα αυτά….ο κολλητός μου έχει το samsung galaxy s4..όταν πήγα και αγόρασα το iphone 5s από τον γερμανό άρχισε τις κοροιδίες..ότι ειμαι θύμα και τα γνωστά άγνωστα που λένε όσοι δεν έχουνε τα λεφτά να πάρουνε iphone..(κατά βάθος όλοι το θέλουνε και ας κάνουνε τις δύσκολες)…τα βάλαμε λοιπόν δίπλα δίπλα και κάναμε ένα συγκριτικό broswing και γενικότερα ταχύτητας…το σ4 έβλεπε την πλάτη του iphone…στο νέο πλαστικ σ5 η sammy θα βάλει οχταπύρηνους πυρήνες,οθόνες 2κ,100 mega pixel camera και ένα ωραιότατο πλαστικό…για να λαγκάρει μετά από όλα αυτά…όταν η apple βγάλει το iphone 6 θα κλάψουνε μανούλες…μια ζωή η sammy θα κθνηγάει την apple αλλά δεν θα την φτάσει ποτέ…

Nck-Ch

… Καιμη χειρότερα Θα πω μόνο.

NINAKOS

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ γκουχ γκουχ φιλε ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΒΓΗΚΕ δεν εχεις που να ξεσπασεις τα νευρακια σου και λες ας τα βγαλω στην σαμσουνγκ σορρυ που το λεω αλλα συγκρινωντας αυτα τα δυο και βγαζωντας τα συμπερασματα σου οτι σαμσουνγκ με το νοτε 3(τερας δυναμης) βλεπει την πλατη απο το κουτακι με τσιχλες σου(iphone 5s) τοτε μαλλον εισαι καθυστερημενος ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Darth

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν ξέρω για apple κλπ αλλά και samsung και apple χοντρικά το ίδιο πράγμα
και ουσιαστικά τιν ίδια αντιμετώπιση έχω και στης δυο ΜΑΚΡΙΑ
πρώην κάτοχος του s3 και πριν από αυτό 4s (και στης δυο περιπτώσεις μετάνιωσα για διάφορους λογούυ ) από τότε πλέον αγοράζω όχι βάση μάρκας κλπ αλλά το αν με καλύπτει μια συσκευή η όχι

kostas

Τώρα με το νέο ui αλλά HTC θα πετάει το εργαλείο τέλος. 😉

Lefteris

Ερε τι θα ακούσουμε ακόμα! Πικραμενοι της Apple σας υπενθυμίζω πρωτον ότι και η Apple έβγαλε πλαστικουρα και μάλιστα δύο φορές πιο υπερκοστολογιμενη για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν ένα iPhone 5! Και ναι ξέρω τι θα πείτε δεν έχει την ίδια αίσθηση αλλά παραμένει πλαστικό! Επίσης δεν μπορώ να ακούω βλακειες τύπου όσοι έχουν το s4 δεν είχαν λεφτά να πάρουν iPhone γιατί οι εκατομμυριοι άνθρωποι που το παίρνουν από την αρχή τουλάχιστον τα έχουν τα λεφτά!

Τέλος τραβάτε σε άλλα θέματα να ξεσπασετε, ότι και να λέτε, πιστεύω ότι η σαμμυ φέτος θα την κάνει την έκπληξη αλλά και να μην την κάνει σιγά μην πάμε σε ios!

Νικος

Το iphone εχει ακομη εξαρτήματα απο samsung μεσα του και σαν την amoled οθονη του s4 τίποτα , δεν πιάνει μια μπροστά της η retina

Dimitrinho

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 μην κανεις το κοπο να απαντησεις στα προβατα εδω αστους να τσιριζουν εμεις εχουμε το κορυφαιο κινητο στο κοσμο το iPhone 5s.

HtcFun

@NINAKOS Το Note 3 πέρα απο τις διαστάσεις ταψιού του είναι ένα κινητό με το UI της Samsung που και 250 πυρήνες να είχε πάλι θα λαγκάριζε. Επίσης το γεγονός του ότι τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το One+ νομίζω πως δεν θα κρατάει τα σκήπτρα του “Τερατος” παρα μόνο στις διαστάσεις. Τα iPhone 5 και 5s απλά είναι έτη μπροστά στην ποιότητα κατασκευής με το αλουμίνιο και το γυαλί τους με μια ομορφιά που κανένα Android δεν έχει καταφέρει να φτάσει (αν και το Htc One είναι αρκετά κοντά). Έχω αγοράσει πολλά κινητά Android και δεν το λέω απο άποψη μάρκας αλλά τα iPhone για μένα είναι καταρχήν τηλέφωνα που ότι κάνουν το κάνουν καλά.
Α! και κάτι ποιο καυστικό που ξέχασα να πώ για την Samsung συγκεκριμένα είναι παράλληλα και μια συμβουλή. Όταν βγεί τo Gs5 κάντε μια μικρή υπομονή γιατί σε 3 μήνες θα βγούν 4 τουλάχιστον εκδοχές του και μπορεί και καλύτερες 🙂 (Αυτό για να δείτε κηρίως την απαξίωση στα λεφτά που δίνει ο κόσμος που αγοράζει Samsung).

Marios

@ ΓΕΩΡΓΙΟΣ32
Είμαι κάτοχος S4 και ποτέ μα ποτέ δεν έχει λαγκάρει το τηλέφωνο μου και το χρησιμοποιώ ασταμάτητα όλη μέρα. Οταν πήγα να αγοράσω τηλέφωνο ήμουν μεταξύ του Iphone5s και του Galaxy S4. Πήγα στο κατάστημα και είπα ότι θα αποφάσιζα εκεί ποιο να πάρω. Το συμπέρασμα μου ήταν πως όποιο και να έπαιρνα θα ήμουν ευχαριστημένος οπότε σκέφτηκα με βάση το τι θέλω περισσότερο. Το μέγεθος του S4 με έκανε να πάω σε αυτό. Η περιήγηση, η ανάγνωση pdf, η αποστολή mail και η σύνταξη σε “word” είναι πολύ πιο εύκολη από το 5s. Με το να μειώνεις το S4 δεν ανεβάζεις το iphone σου. Ο καθένας επιλέγει το κινητό του ανάλογα με τις ανάγκες του.

Υ.Γ: Πολύ κόμπλεξ έβγαλες όμως. Μήπως ήθελες να παίξεις κάνα παιχνιδάκι και η οθόνη σου σου έσπασε τα νεύρα και ζήλευες τον φίλο σου;

Λευτέρης

Ξύδι μάγκες!

Λευτέρης

@HtcFun όταν θα σου σπάσει το αλουμινένιο καπάκι ελα να μου πεις ότι είναι καλύτερο! Που μέχρι και τα αγωνιστικά στη φόρμουλα 1 είναι από πολυκαρβονικο! Πάμε γερά Samsung!

τζιορας ιωαννης

Γνεριζει κανεις αν το Galaxy S5 θα εχει ραδιοφωνο;

NINAKOS

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ΤΟ πουλακι τσιου λεω καλυτερα @htcfun ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ…. Τωρα αν ειναι να λεμε εαν εαν εαν ΠΕΡΙΜΕΝΕ το νοτε 4 με αυτην την λογικη δεν βγαζεις ακρη ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΑΝ( ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΤΕ 4) ΜΙΛΑΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ 20/1/2014…. ΤΟ οτι η apple απλα αγοραζει εξαρτηματα απο τις “ΓΕΙΤΟΝΕΣ” ετερειες νομιζα ηταν ξακουστο τωρα τι να πω μπραβο apple οθονη lg( και νομιζω μεγαλο τρολαρισμα της lg με τα νεα ipad air που γιναν τοσες επιστροφες 3 φορες γνωριζω εναν και τις τρεις φορες που το επεστρεψε ειχαν προβλημα ΕΥΓΕ (LG) τωρα τα λογια περιττα και πολυ το κουρασαμε πηγαιντε πεξτε στην παραλια σας με τα δικα σας κοθβαδακια και αφηστε και εμας στην δικια μας με τα δικα μας ΤΩΡΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΧΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ πραγματικα σου λεω ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ 😀

MANOS

xaxaxa δεν παίζεστε ρε μέτοχοι!!!

HTCfunakis

Παρτε ΗΤC και μετα πες τε μου τι είναι καλυτερο..Samsung και apple καλες εταιριες.Δεν συγκρινονται όμως μπροστα στα ΗΤC

Nck-Ch

+1 MANOS

Δημήτρης Μ

Πραγματικα δε δινω δεκαρα για τους ανιχνευτες δακτυλικου αποτυπωματος,ίριδας,τσίμπλας και οτι αλλο βγαλουν.απ’εναντιας με εκνευριζουν λογω του φακελωματος.λες και δε μας εφτανε το φακελωμα μεσω των εφαρμογων.ριξτε μια ματια να δειτε πως ακομα και μια εφαρμογη ταβλι μπορει να ζηταει το δικαιωμα να εχει προσβαση απο τις επαφες και την τοποθεσια μεχρι και στα μηνυματα.αυτο που θελουμε ολοι και μας το δινουν επιτηδες με το σταγωνομετρο για να μη νιωθουμε πληρως καλυμενοι απο μια συσκευη ωστε να παιρνουμε καινουρια με την πρωτη ευκαιρια,ειναι η αυτονομια και η εμπειρια χρησης.σε καθε νεο μοντελο που βγαινει μα ανεβαινουν οι on the go δυνατοτητες ετσι ωστε να σου λειπει ολο και λιγοτερο το pc οταν εισαι στον δρομο(μιλαω για επαγγελματικη χρηση και οχι για τον μαθητη που θα σκασει 700 ευρω και θα το εχει για fb και παιχνιδακια μονο).οσο για την ανουσια κοκορομαχια που εχετε ξεκινησει ενα πραγμα θα πω.Ο βασιλιας του lag αυτη τη στιγμη ειναι το iphone 4 με ios7.ηταν το παλιο μου κινητο,το ειχα για δευτερη συσκευη και τωρα το εχω παρατησει για να μη το σπασω απ τα νευρα μου.μια απελπισια καταντησε.επειδη λοιπον απανταχου funboys δε θα γινετε ποτε μετοχοι,αρχιστε να κοιτατε το δικο σας συμφερον αντι να… Συνέχεια »

Αλέξανδρος Σ.

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32, οτΑΝ το I phonaki σου μπορεί να κάνει τα μισά από όσα κάνει ένα gs4 και κάθε gs4, όχι απαραίτητα επειδή είναι το s4 αλλά γενικότερα λόγω Android τότε έλα να τα ξαναπούμε.. Μέχρι τότε κάτσε με το Facebook στην 4 άρα οθόνη και απόλαυσε το κατά 2 δευτερόλεπτα, το πολύ, πιο γρήγορο broswing μαζί με το χιλιοπεριορισμενο ios 🙂

nikoss

το χειρότερο πράγμα που μου συνέβη με το iphone 4 που έχω, είναι ότι έκανα όλες τις αναβαθμίσεις,με τελευταίο το ios 7.
Ναι, καλά διαβάζεται οι αναβαθμίσεις που επαίρομαι και εγώ και όσοι όλοι έχουν προϊόντα aplle μου διέλυσαν στην κυριολεξία το κινητό. να φανταστείτε ότι χρειάζονται περίπου 5-6 δευτερόλεπτα κάθε φορά που χρειάζεται να ανοίξω την κλήσεις για να εμφανιστεί στην οθόνη το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου…..
έχω την εντύπωση ότι η aplle επίτηδες έδωσε αναβάθμιση στο iphone 4 για να το καταστήσει μη λειτουργικό και επομένως να σου πει : δώσε αλλά 600 ευρώ να πάρεις καινούργιο!!!

mitsos 789

Εγω πάντως εκανα την αντισττοφη διαδρομη.Απο iphone 4s σε halaxy s4 και δεν ξαμαγυριζω. Πληρωνα πανακριβα και δεν ειχα ουτε αυτα που εχουν κινητα των 200e. Οσο για το” επιχειρημα” πλαστικο καπακι, θα με πειραζε αν ξταν αυτοκινητο. Το κινητο ειναο αναλωσιμη συσκευή που την εχεις ενα δυο χρονια κ εχει αξια ο επεξεργαστης οι λριτουργιες κ τα specs.Αν κ το κορυφαιο ειναι το lg g2

νικ

Τωρα που θα βγουν τα iphone με 4.7 και 5.7 οθονες, να δω τι θα λενε οι φαν….κιχ…

Nio

Οποιος λεει οτι το αιφον δεν λαγκαρει λεει πολυ μεγαλα αστεια…!!!!!!
Πλεον μετα απο καποιο καιρο ολα λαγκαρουν εκτος αν κρατησετε τις αναβαθμισεις μεχρι εκει που τις παιρνει σωστα το κινητο. Η τις δινει σωστα η εταιρεια γιατι υπαρχουν κ σκοπιμοτητες. Μην ξεχνατε οτι για ολα υπαρχει καποιος λογος.

Στο θεμα μας για ξεκλειδωμα οθονης ο αναγνωστης ιριδας ειναι τελειως αχρηστος, Σε αλλα θεματα μπορει να χρειαστει. Οπως για αναγνωριση καποιας ασθενειας. Οπως γινεται με κατι θερμομετρα υπερυθρων απο μακρυα στοχευοντας το ματι. Η κ οι υπερηχοι. Θα μπορεις να κανεις εξετασεις μονος σου με οδηγιες απο εφαρμογη κτλ…

NINAKOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ απο samsung…..δινεις ενα καρο λεφτα για να εχεις ενα τρελο λαγκαρισμα-κρασαρισμα και …..18 πυρηνες !!!!! να μην πω για την πολιτικη στις αναβαθμισεις……….οσοι εβαλαν την 4.3 στο s3 καταλαβαινουν τι εννοω….!!!!!!!

john

Εχω το s4 lte-a και απλα ειναι το καλυτερο κινητο στον κοσμο οτι και να λετε εσεις…
πειτε τα σε αυτους που δεν ξερουν μπας και αγορασουν iphone κοροιδα…

chris

Αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων, Αναγνώστες ίριδας…θα κόψω και λίγη πέτσα κάποιες τρίχες λίγα κύτταρα….και ΟΛΑ αυτά για να μην δουν οι άλλοι ΤΙΙΙ;;;
μόνο η Nokia ασχολείται με λογικά πράγματα…..και δεν θέλεις 24 hours για να το ξεκλειδώσεις….αα και θα κρατήσω λίγα ουρα για να ανοίξω το κινητό μου αυριο…χαχαχαχαχαχα

Makis

Ο Nio καλά τα λέει πιο πάνω για τα λαγκαρίσματα και τις σκοπιμότητες. Παρόλο που κάτοχος Android, τι να κάνουμε, και θα ψιλοκολλήσει και θα ψιλοκρασάρει, όσο τούμπανο και να είναι. Τα iphone γενικώς δεν κολλάνε, άλλη αρχιτεκτονική, άλλος σχεδιασμός….αλλά..άμα κολλήσει φέξε μου και γλύστρησα…μουλαρώνει κανονικά για αρκετά λεπτά, το έχω δει. Και το έχω δει και σε ipad. Μόνο με reset επανήλθε.

Nck-ch

Εγώ παντός με το Ν4 δεν έχω ούτε lag ούτε τίποτα ποτέ δεν έχω δει αυτό τηλ να κολλάει. Αλλά έχω θέμα με την αυτονομία εδώ έχουν τα περισσότερα για να μην πω όλα.

Makis

Και ‘γω το ίδιο έχω αγαπητέ, αλλά τουλάχιστον 2 φορές μετά την 4.4.2, έχω δει restart πάνω σε ανοιχτό skype, επίσης μερικές ψιλομαλακιούλες όταν το χρησιμοποιώ ως τηλέφωνο. Δεν το μετανιώνω, αλλά να λέμε και τα πράγματα ως έχουν, τουλάχιστον στο δικό μου. Πολλές φορές φαντάζομαι θα φταίνε οι εφαρμογές και όχι μόνο η συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.