Samsung Galaxy S5, λειτουργία για παιδιά; [φήμες]

Λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S5 και οι φήμες γι’αυτά που πρόκειται να εμπεριέχει βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους. Αυτή την φορά, οι φήμες αναφέρουν την ενσωμάτωση μιας λειτουργίας για παιδιά, παρόμοια με το Kid Corner των Windows Phone.

Η λειτουργία αυτή δίνει την δυνατότητα στους γονείς να παραχωρήσουν στα παιδιά τους το smartphone τους για να “παίξουν”, χωρίς να φοβούνται ότι θα πάρουν κάποιο ανεπιθύμητο τηλέφωνο ή θα τους χρεώσουν με κάποιο τρόπο. Ένας κωδικός PIN ελέγχει τις κινήσεις των παιδιών, εμποδίζοντας τα να ανοίξουν συγκεκριμένες εφαρμογές ή ακόμα και να καλέσουν νούμερα που δεν πρέπει.

Επίσης, θα υπάρχει ένα Kid Store το οποίο θα διαθέτει δωρεάν ή επί πληρωμή εφαρμογές με παιδικό περιεχόμενο. Οι επί πληρωμή εφαρμογές όμως , όπως είναι λογικό, θα απαιτούν την χρήση PIN για να αγοραστούν. Επιπλέον, η λειτουργία για παιδιά θα έχει έναν οδηγό καρτούν με όνομα “Kroko”, ο οποίος θα καθοδηγεί στην επιλογή PIN.

Όσοι είδαν από κοντά την λειτουργία για παιδιά κάνουν λόγο για ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα, με μια flat αίσθηση η οποία εξάλλου αναμένεται για το περιβάλλον χρήσης όλων των νέων εφαρμογών της Samsung.

Περισσότερες πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα από την Βαρκελώνη…

, Samsung Galaxy S5, λειτουργία για παιδιά; [φήμες]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Και να ειχα παιδια δεν θα τους το εδινα γιατι φυσικα θα κοστιζε 850 ευρω!

manolis

@Christos ναι σιγά μη σε ρωτήσουν πριν στο αρπάξουν από το τραπέζι/τσέπη/χέρι σου!!! :p

Αυτό το PIN τα εμποδίζει και από το να το πετάξουν στο πάτωμα;;; χαχαχα!!!! Γι’ αυτό λοιπόν καλύτερα να παίζουν με το κινητό της μαμάς που συνήθως είναι ήδη σπασμένο-παλιατζούρα-φθηνό!!!!

jonjon

Και εμένα το ίδιο μου παίρνουν το note , και βάζουν fruit ninja και γίνεται μάχη 😉

Γιάννης

Ρε παιδιά πάτε καλά; Γενικά τώρα πιστεύετε η samsung κάνει οτι κάνει με βάση τον μέσο Ελληναρα; Αν μου περισσεύουν τα λεφτά τι με νοιάζει αν το παιδί το χαλάσει ή αν κοστίζει και 1000 ευρώ.. Ξέρετε ανάλογα με τον μισθό σας που είναι περίπου 1000 τον μήνα στη καλύτερη τι κινητό αυτοκίνητο σπιτι κτλ σας αναλογεί; Και φυσικά είναι πολύ χρήσιμο αυτό σιγά μη με νοιαξουν τα λεφτά του κινητού μπροστά στο ανεκτίμητης αξίας του χαμόγελου του

Παναγιώτης

Μια χαρά ακούγεται !!! άντε να δούμε και το s5 live… λίγες ημέρες έμειναν

jonjon

Γιάννη+1000 γιατί τα έχουμε θεοποιήση τα γκατζετ όλα γενικός.

obi

Τελικά ένας καλός λόγος πρέπει κάποια στιγμή να ακουστεί και για τα έρμα τα Windows Phone.
Για να αντιγράφει η Samsung από τη flat αισθητική και τα πλακίδια (tizen κανείς;),
μέχρι ολοκληρα στοιχεία όπως το kids corner
κάποιον αέρα νέο πρέπει να έχουν φέρει κι αυτά
(εκτός από τις γνωστές αστοχίες δηλαδή).

Sot11

Γιάννης +1 !
Και κάτι ακομα, απο ποτέ τα smartphones έγιναν παιχνίδια για τα παιδιά; Ποτέ θα σταματήσει αυτη η αηδία να βλέπουμε κάτι παιδάκια σαν αυτα της φωτογραφίας να παίζουν στα κινητά έλεος… Καταργήθηκε τελείως η παιδική ζωή, ποτέ θα παίξουν στους δρόμους στις αυλές, να τρέξουν να γελασουν;;; Αλλα ξέχασα για χάρη της τεχνολογίας και της αποχαύνωσης δεν πειράζει που γεμίζει το παίδων με ένα σωρό παιδιά που πανε για απεξάρτηση απο ηλεκτρονικές συσκευές…………….

Γιάννης

Καλά το ότι έχουν καταστραφεί τα αθώα ανέμελα παιδικά χρόνια αυτό είναι το μόνο σίγουρο :Ρ Έχουμε γίνει υπηρέτες της τεχνολογίας αγοράζουμε ένα κινητό και το έχουμε μη βρέξει και μη σταξει! Θα το τσιμπήσει καμιά μέρα στα κρυφά το κινητό το πιτσιρίκι θα το χαλάσει και θα νευρίασει ο πατέρας ή η μάνα για ενα κομμάτι πλαστικό ενώ το παιδάκι δεν έχει γνώση το τι κάνει και είναι και λογικό!! Δε θελω να φανταστώ ουτε για δευτερόλεπτο οτι καποιος θα βαλει το οποιοδήποτε υλικό έστω μια φορά πανω απο τα παιδιά του!

Christos

@manolis +1

tasos

Μπα, τελικα όλοι αντιγράφουν κάτι από τα Windows Phone…όπως το kids corner.

Ιγνατιος

Καλη ιδέα. Παρεπιπτωντος κοιτάξτε το καινούργιο hands on και τη συγκριση του note 3 και του s4 mini που καναμε εγω και ενας φιλος μου : https://m.youtube.com/watch?v=2Iu2iOc6geY

jimo

τι εννοει λειτουργια για παιδια ???? ετσι κι αλλιως ολο το λειτουργικο ειναι για παιδικη χρηση !!χαχαχαχ!

Panos7GR

Βλακείες, ξέρω εγώ… Βλακείες για να πούνε ότι βάλαμε κάτι καινούργιο!
1) Τα παιδιά τις περισσότερες φορές δεν σε ρωτάνε καν για να πάρουν το κινητό για να παίξουν.
2) Ουσιαστικά μιλάμε για προστασία συγκεκριμένων εφαρμογών από την “κακή” χρήση των παιδιών. Άρα βάλε μια εφαρμογή app protector.
3) Μπορώ να φτιάξω ένα δεύτερο προφίλ χρήστη (ναι το Android από την Jellybean το έχει), για τα παιδιά και βάζω μέσα εκπαιδευτικά παιχνιδάκια.
4) Το βρίσκω ωραία πατέντα για να βγάλει κανένα φράγκο επιπλέον με το Kid Store. 😉
και 5) Αν είχα παιδιά και συγκεκριμένα σε ηλικία των παιδιών της πάνω φωτογραφίας, δεν θα τα έβαζα να παίζουν με κινητά/tablets/PCs/video games. Θα έπαιζα εγώ ο ίδιος μαζί τους. Σε αυτές τις ηλικίες διαμορφώνονται οι πρώτες βασικές πτυχές της προσωπικότητας τους και δεν θα ήθελα να είμαι απών.

Johnny

@jimo +1 !!!!
Μάλλον λειτουργία για ενήλικες θα έπρεπε να ενσωματώσει !!!!

Aris Pateras

Αν τα παιδιά παίρνουν τα κινητά σας χωρίς να ρωτήσουν, “καλή” διαπαιδαγώγηση τους κάνετε! Άντε σε λίγο να σας κλέβουν και ψιλά απ’ το πορτοφόλι σας! Αν δεν το κάνουν ήδη! Πριν το δώσετε πρέπει να ξέρετε πώς συμπεριφέρονται από προηγούμενες συσκευές! Κάποιο παιδί που προσέχει γενικά, θα προσέχει οποιοδήποτε κινητό! Αν δεν είστε σίγουροι για την συμπεριφορά του, αφήστε τα ακριβά κινητά κι ασχοληθείτε με το παιδί σας! Έχετε χρόνο για να παίξετε και εσείς και αυτό αργότερα, άφοβα! Ε, μα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.