Samsung Galaxy S5, το πρώτο που θα πάρει Lollipop τον Δεκέμβριο;

Η Google ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες το Android 5.0 Lollipop, οι εταιρίες η μια μετά την άλλη δίνουν πληροφορίες για το πότε θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους. Πρώτη η Motorola ανακοίνωσε τις συσκευές ανάμεσα στις οποίες είναι και το Motorola Moto E, ακολούθησε η HTC και στη συνέχεια η Sony που θα αναβαθμίσει όλη τη σειρά Xperia Z.

Σειρά πήρε σήμερα η LG όπου στέλεχος της LG Ολλανδίας και Βελγίου επιβεβαίωσε ότι το LG G3 θα αναβαθμιστεί σε Android L μέχρι το τέλους του έτους.

Ακολούθησε η Samsung η οποία σύμφωνα με το SamMobile θα αναβαθμίσει πρώτα τη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S5 και αυτό θα γίνει τον Δεκέμβριο. Αν σκεφτούμε ότι η Google δεν έχει παραδώσει ακόμη την τελική έκδοση του Android 5.0 Lollipop, τότε LG και Samsung θα αναβαθμίσουν πολύ γρήγορα τις ναυαρχίδες τους, κάτι στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενες ναυαρχίδες.

Ακόμη δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά ως συνήθως το update θα αργήσει κάποιες εβδομάδες να φτάσει σε όλους τους χρήστες. Πριν από λίγο καιρό είδαμε ένα video του Samsung Galaxy S5 το οποίο έτρεχε Android 5.0 Lollipop.

samsung galaxy s5 lollipop update, Samsung Galaxy S5, το πρώτο που θα πάρει Lollipop τον Δεκέμβριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Οκ το περιμένω! Το θέμα είναι τι γίνεται με τα s4.

Theo

Το θεμα ειναι αν θα δωσει επιτελους τον καινουριο TW παντου χωρις να χρειαζεται να πληρωσεις την καινουρια ναυαρχιδα της σαμσουνγκ.

Giannis

Το περιμένω πως και πως στο galaxy s5 μου

Giannis

Το περιμένω πως και πως στο galaxy s5 μου.

Giannis

Το περιμένω πως και πως στο galaxy s5 μου!

Τομ

Περιμενω να δω και το G2 μιας και το 3 δεν με ενδιαφερει.

Αλλαγη κινητου με τον ερχομο του καινουριου ετους και οι υποψηφιοι ειναι nexus 5, LG G2 και galaxy s5. Οριστε λοιπον ανοιξα τα χαρτια μου. Το καθενα με τα καλα του. Θα ηθελα πολυ καινουριο UI στο G2, θα ηθελα πολυ το s5 να κανει 350 και θα ηθελα πολυ το nexus 5 να πεσει κατω απο 300

Φίλιππος

@Τομ μεταξύ των δύο που είχα (G2&S5) αν σε παίρνει οικονομικά θα επέλεγα το S5 αν και δεν μου πολυαρέσει η Samsung και τα άθλιο κατά τη γνώμη μου TouchWiz! Είμαι ερωτευμένος με HTC και Sense στο Android!!! Για Nexus δεν έχω άποψη μιας και δεν το έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο για μερικές ώρες!
Το G2 υπερτερεί σε σχέση με S5 κατά τη γνώμη μου σε: μπαταρία (αλλά όχι και τεράστια διαφορά), έχει ιδανικό μέγεθος, τα πολύ πολύ βολικά πίσω πλήκτρα (+το knock on) και φυσικά τιμή.
Το S5 σε οθόνη, αίσθηση στο χέρι (ναι, μπορεί να μοιάζει με χάνζαπλαστ στις φωτογραφίες αλλά το υλικό του αφήνει καλύτερη αίσθηση στο χέρι!), κάμερα, αδιάβροχο (όχι ότι θα το βάλεις στη πισίνα, αλλά δεν αγχώνεσαι αν πχ πρέπει να το χρησιμοποιήσεις ενώ βρέχει!), κάρτα μνήμης και επεξεργαστή.
Βέβαια αν έβρισκα να αλλάξω το S5 με ένα M8 θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη παρόλο που με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα στο κινητό και το M8 έχει άθλια! 😀

Tom

Το g2 το βλεπως κυριως ως vfm κινητο. Γενικα τα κανει ολα καλα και κοστιζει λιγο. Βεβαια με samsung παντα εχεις οθονη και καμερα τα καλυτερα στην κατηγορια. Αυτο βλεπω στο s5. Στο nexus βλεπω ενα λογισμικο διαμαντι ενα πολυ γρηγορο κινητο που θα ειναι παντα updated και γενικα ειμαι λιγο τυπος που μου την δινει η κατασταση στο android με τον καθε κατασκευαστη που κανει του κεγαλιου του. Παιρνεις συσκευη και δεν ξερεις τι να περιμενεις σε αποδοση, αναβαθμισεις κλπ.

Πανος

Θα ισχυει και για s5 mini ή αποκλειστικα για S5??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.