Samsung Galaxy S5 LTE-A με Snapdragon 805, Δεν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη

Εχθές η Samsung έδωσε τη δική της απάντηση στο LG G3 που ήρθε QHD οθόνη, και ανακοίνωσε το Samsung Galaxy S5 LTE-A. Η ολοκαίνουρια συσκευή έρχεται με 5.1 ιντσών Super AMOLED οθόνη με ανάλυση QHD 1440×2560 pixels και μνήμη RAM 3GB. Εχθές μάθαμε ότι για αρχή θα κυκλοφορήσει στην Κορέα αλλά τελικά θα μείνει μόνο εκεί. Τελικά η Samsung επιβεβαίωσε ότι η συσκευή δεν θα βγει στην παγκόσμια αγορά.

Άρα, για την παγκόσμια αγορά τουλάχιστον, δεν αντικαθιστά τόσο γρήγορα τη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S5 με μια βελτιωμένη συσκευή. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα για να δούμε από κοντά το αποτέλεσμα του Snapdragon 805 σε συνδυασμό με την QHD οθόνη. Ίσως τα δούμε στο Samsung Galaxy Note 4.

, Samsung Galaxy S5 LTE-A με Snapdragon 805, Δεν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Λογικό εντός έδρας βγάζουν πάντα τούμπανα!

omg

Τόσο ωραίο κινητό, αλλά η χαζή Samsung Δεν το βγάζει εκτός Κορέας, βέβαια το βρίσκεις και το παίρνεις από το internet αν το θες τόσο πολύ, αλλιώς lg g3 που δεν θα κάμει 918$, όπως άκουσα στο internet.Κρίμα.
Υ.Γ Αυτό που πληρώνεις στη Samsung είναι το software Π.Χ air gestures.

Παρόλο που δεν είμαι κάτοχος Galaxy S5 είναι μία πάρα πολύ καλή κίνηση από την Samsung να μην κυκλοφορήσει το S5 LTE-A στην παγκόσμια αγορά, έτσι ώστε να μην απογοητεύσει τους κατόχους S5.

tolis

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελα μωρη σαμυυυυυυυ ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

nikos

@omg το θέμα είναι ότι πλέον δεν έχει τα air gesture που υπήρχαν στο s3&s4 στο κανονικό s5(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω δεν είμαι και σίγουρος…)

killbillgr

Κάποιοι ξενέρωσαν ή έτσι μου φαίνεται?

sosimple

Η Samsung ολο τέτοια κάνει τελευταία.. Μια γενικη μπουρδελοποιηση.. Βγάζουμε μέτρια πανάκριβα κινητά, βγαζουμε και 10 διαφορετικες παρόμοιες εκδοσεις. Αλλο με 8πυρηνο, αλλο με 801 αλλο με 805, αλλο με ενα ccd, αλλο με αλλο (χειρότερο) ccd, χωρις να αναφέρουμε απολύτως τίποτα. Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ είναι φανατικοί πιτσιρικαδες που το έχουνε δει ποδοσφαιρικα και ούτε που καταλάβαινουν τι λεω.. Το θέμα δεν ειναι να βγάζουμε κινητα για να φωνάζουν γιουπι οι καραφαν.. Η Samsung σταθερα απαντάει στον ανταγωνισμό. Πχ εβγαλε (απλα για να βγάλει) s4 με 800αρι.. Και ηταν το μονο κινητο με 800αρι στον κόσμο (συμπεραλαμβανομενου ολων των κινεζικων) που δεν επαιρνε κιτκατ. Οταν ειχε δωσει στα υπολοιπα s4.. Ετσι φτιάχνεις δυσαρεστημενους πελατες.. Τωρα βγάζει s5 με 805 για να φωνάζουν γιουπι ολοι οι καραφαν (γέμισαν το αλλο threat με τα ψυχολογικά τους προβλήματα πχ πεθανε lg, θαψτε τη Sony, αχρείαστα ολα τα αλλα κλπ). Ουτε οι μέτοχοι δεν κάνουν ετσι.. Και στην πραγματικότητα η είδηση είναι 0.. Εγω αυτο που ξερω, είναι οτι ολοι οι σοβαροί dev, που ήταν η πραγματική δύναμη της Samsung, μετα το s2 φυγανε.. Οι περισσότεροι, τυχαιο ή μη, εχουν g2. Αυριο μπορεί να παρουν Sony, δεν ξερω τι, πάντως s5 δεν… Συνέχεια »

NONDDS

τερμα τα διφραγκα στης πλαστικουρες
δε πα να χουνε και διπλο τουρμπο !!!!!!
μονο prime υλικα γιατι μονο αυτο αξιζει τα λεφτα του
ολα τ αλλα ειναι marketinies για τα κοροιδα
μιλαω (εγω πρωιν θυμα)!!!!

wrangler10

Δεν θελω να γίνω γραφικός και να πω οτι η samsung κοροϊδεύει (μιας και ολοι αυτοι λιγο πολυ το κανουν ) αλλα η συγκεκριμένη το κανει απροκάλυπτα ,κρατά τουλάχιστον λιγο τα προσχήματα ρε σαμσονγκ…

GiorgosM.

Κρίμα… Κι έγιναν τόσες κόντρες και σχόλια στο άλλο thread. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ ως συσκευή και από θέμα διαστάσεων. Θα παραμείνω βέβαια με το ταπεινό μου και ψιλό ξεπερασμένο Ζ το οποίο κάνει τα πάντα(πετάει η kit kat δίχως το παραμικρό θέμα πια) για να παραμείνει “πιστός ” μου σύντροφος για αρκετό λογικά χρονικό διάστημα.

Γιάννης σε λέω

Να μια καλή ευκαιρία μερικοί να σταματήσουν να κοντράρονται για κινητά που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει. Αυτό δε θα έρθει ΠΟΤΕ Ελλάδα επίσημα. Θυμάστε και το θέμα με το αν το LG G3 φορέσει τελικά τον snapdragon 805 πριν τη διεθνή κυκλοφορία του και που βγήκαν κάποιοι και έβγαλαν τη “χολή” τους μέσα από σχόλια? Ήτανε φήμες παιδιά, τίποτα σίγουρο. Γι αυτό άλλη φορά περιμένετε να κυκλοφορήσει πρώτα κάτι και μετά μιλήστε, για να μην τα μαζεύετε μετά.

thor

για αυτο προς το παρον oppo find 7 που κυκλοφορησε και ηδη ενας φιλος το εχει παρει, για κυκλοφοριες ολοι μιλανε το θεμα ειναι ποτε θα φτασει στα χερια μας..

Αλέξανδρος

Παιδιά άμα κυκλοφορούσε και αυτό στην Ευρώπη τότε το note 4 δεν θα το αγκιζε κανείς…Κρατάει note για Ευρώπη και σίγουρα με 805 και 3gb ram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.