Samsung Galaxy S5 LTE-A QHD, δεν είναι πολύ πιο ακριβό από το κανονικό S5

Την Πέμπτη η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Galaxy S5 LTE-A με 5.1 ιντσών Super AMOLED οθόνη με ανάλυση QHD 1440×2560 pixels, Snapdragon 805 και μνήμη RAM 3GB. Αλλά δεν ανακοίνωσε ποια θα είναι η τιμή του. Σύμφωνα με την Korea Times, θα κοστίζει γύρω στα $926 ενώ η κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S5 κοστίζει (εκεί) $850, άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν μεγάλη διαφορά.

Ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη έκδοση της ναυαρχίδας της είναι αποκλειστικά για την Κορέα και θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη Ιουνίου, οπότε δεν θα την δούμε να έρχεται στα μέρη μας.

Όμως, περιμένουμε η Samsung να κυκλοφορήσει και μια παγκόσμια έκδοση με QHD οθόνη η οποία σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα θα είναι το Samsung Galaxy S5 Prime ή αλλιώς Samsung Galaxy F.

, Samsung Galaxy S5 LTE-A QHD, δεν είναι πολύ πιο ακριβό από το κανονικό S5

, Samsung Galaxy S5 LTE-A QHD, δεν είναι πολύ πιο ακριβό από το κανονικό S5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geraldo.alaiai

😂😹😹και μετα λετε πως η apple πουλαει ακριβα τα 📴 της. Παντος η σαμμυ εχει και πηγενη μαλλον, να γινει νεα apple. Θελω να δω την τιμη στο σιδερενιο s5.

Sot11

Μμμμ για να δούμε, ένα άσχημο πλαστικο τηλέφωνο που επειδή εχει μια άχρηστη(στις 5.1 ίντσες) QHD οθονη και ρουφαει την μπαταρία σαν νερό θα κοστίζει περίπου 900 ευρώ στην Ελλάδα!
Πολυ καλή επιλογή! Καλές αγορές…

Sot11

* και δεν θα έρθει κι ολας Ελλάδα! Προφανώς θα έρθει το μόνο το prime, δηλαδή θα το αγγίξουμε το χιλιαρικο!! Εύχομαι Καλές αγορές και πάλι !

nikos

Μα το θέμα είναι ότι το s5 είναι ήδη πολύ ακριβό,αν το lte-a είναι ακόμη περισσότερο πως θα κοντράρει τον μεγάλο ανταγωνιστή σε αυτόν τον τομέα.

Theodore

Γιατι χαλιεστε ρε σεις;Οσοι εχουν λεφτα και γουσταρουν,θα αγορασουν,οπως γινεται παντα.Οι υπολοιποι,θα… γκρινιαζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.