Samsung Galaxy S5 LTE-A, Για την Κορέα με Snapdragon 805

Ανακοινώθηκε επίσημα η πανίσχυρη έκδοση του Samsung Galaxy S5 με τον ολόφρεσκο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805 και συμβατότητα με τα ταχύτατα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE-A (Advanced) της Νοτίου Κορέας που θεωρητικά αγγίζουν ταχύτητες mobile internet έως 225Mbps. Το νέο Galaxy S5 LTE-A θα διατεθεί αποκλειστικά στην τοπική αγορά και δεν γνωρίζουμε αν με τον Snapdragon 805 έρθει και πότε Ευρώπη…

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S5 LTE-A, Samsung Galaxy S5 LTE-A, Για την Κορέα με Snapdragon 805

Samsung Galaxy S5 LTE-A, Samsung Galaxy S5 LTE-A, Για την Κορέα με Snapdragon 805

Samsung Galaxy S5 LTE-A, Samsung Galaxy S5 LTE-A, Για την Κορέα με Snapdragon 805

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Τα σκρουτζομαγαζα θελω να πιστευω πως θα το φερουν

Panagiotis - Volos

Δεν τους άρεσε να μοιάζει μόνο από πίσω σαν Hansaplast θέλουν να μοιάζει και από μπροστά. χαχαχαχα.

jonjon

Λογικό! Εκεί έχουν τα καλά τα εργαλεία! Άρα σίγουρα το note4 θα τον φοράει.

Someone

Όπως πέρυσι με τo s4…

basilis20

μια φορα να δω καποιον να μην βγαζει την χολη του για το σ5 σε καποιο αρθρο του σαιτ καημό το έχω

vagelispyr

αν βγει δλδ το s5 prime η f τι διαφορά θα έχει?

Konstantinos

Και με QHD display !!

Panagiotis G.

Μετά απορούν για τις πωλήσεις.. Τελικά μόνο Apple και νοκια αξίζει να πάρει κανείς. Αγοράζεις μια συσκευή και ξέρεις για ένα χρόνο θα έχεις συσκευή χωρίς να χάσει την αξία του. Τώρα με τη Sony και Samsung αγοράζεις ναυαρχίδα ένα σωρό λεφτά και σε 3 μήνες τι έχει ήδη αντικαταστησει. Τους έχει φάει ο αγώνας των spec. Ποιότητα μηδέν και αξιοπιστία μηδέν.

dimpep

Έλεος πια με αυτό το παραμύθι με τις ναυαρχίδες! Όταν αγοράζεις το καλύτερο, είναι το καλύτερο ΤΩΡΑ. Καμία Samsung ή Sony δεν εγγυάται ότι θα ναι το καλύτερο και σε ένα χρόνο. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι τον πουλάει η εταιρία, τι να πω….Δε νομίζω ο Cook να ξέρει προσωπικά κανέναν σας και να θέλει να σας κοροιδέψει. Η λογική είναι απλή ->ΚΕΡΔΟΣ!!!!!
Και καλά κάνουν και βγάζουν συνέχεια νέα τηλέφωνα, η τεχνολογία και οι εξελίξεις προχωρούν

Αφήστε που αν δεν έτρεχε τόσο πολύ η τεχνολογία το techblog δε θα χε δουλειά :p

Johnny

Δεν είναι μόνο στον επεξεργαστή ή διάφορα με το κανονικό s5.Το Lte-A έχει QHD οθόνη και 3 GB Ram

Manos Vs

dimpep συμφωνω απολυτα.
Τυχερη παντως η Κορεα, τα καλυτερα παιρνει.

Teo

Το οτι μια ναυαρχιδα χανει γρηγορα την αξια της εγω για καλο το βλεπω μιας κ μετα απο 6 μηνες μπορεις να αγορασεις σε λογικα επιπεδα κινητα τυπου z2, s5. Τωρα αν καποιος θελει να πληρωσει την υπεραξια του νεου και να ειναι κ beta tester ας προσεχε!!

nikos

Κάτι μου λέει ότι αυτό θα είναι το prime ή f και όπως αλλιώς θα λέγεται και δεν θα υπάρξει έκδοση με μέταλλο(σιγά που θα υπήρχε)…Και φυσικά θα κυκλοφορήσει μόνο Κορέα οπότε εμείς εδώ ας βολευτούμε με το απλό s5.
Μια ερώτηση.Ξέρετε στα πόσα ghz είναι χρονισμένος ο snapdragon 805?

Xaris

@nikos μέχρι 2.7 GHz πάει στο sammobile λέει ότι είναι στα 2.5 GHz

vagelispyr

ουσιαστικά τον επεξεργαστή αλλάζει και δεν ξέρω την μνήμη, οπότε μιλάμε για μια προέκταση του s5

prank

Panagiotis G. Η panagiotis gtp? Οεο ιδου το ερωτημα (θα εσκαγα εαν δεν το γραφα) οσο για το s5 805snap τα σπαει και ωραια και η εμφανιση του

AlexanderKar

+1 for @prank δεν γινεται να το λες αυτο ρε @Panagiotis G. στην τελικη δωρο στα κανουν και το λεω απο την αποψη οτι πηρα το nokia lumia 900 100 ευρω οταν ειχε προτοβγει με κονε που εχω του κουτιου ολοκαινουργιο και θελω να το πεταξω απο το μπαλκονι winphone gtp απλα οσο για την apple μεγαλυτερη πλυση εγκεφαλου μονο στους ελληνες καταναλωτες εχει κανει ολοι οι αλλοι μια χαρα ορθολογικα σκεφτονται και οποιος στην ελλαδα λεει sammy sony lg ktlp και δεν λεει apple στην πυρα ολοι να τον φατε ελεος !

dark_master

Πάντως θα έχει φάει κατάρες η Samsung στην Κορέα από όσους το αγόρασαν… Μέσα σε 2 μήνες αναβάθμιση/αντικατάσταση της υπάρχουσας ναυαρχιδας…

Ανδρέας

Οπόταν αν κυκλοφορήσει μόνο Κορέα δεν υπάρχει αλλαγή ναυαρχίδας 🙂 Για τον υπόλοιπο κόσμο το s5 το κανονικό είναι η ναυαρχίδα για αυτό κανείς δεν μπορεί να πεί ααα η σαμμυ βγάζει ναυαρχίδες κάθε τρίμηνο όπως τον @Panagiotis G
Ίσως και να έχεις δίκαιο @nikos όμως όντως ίσως να δούμε μια νέα prime σειρά απο την σάμμυ και όταν λέω prime δεν εννοώ ως προς τα specs αλλα προς τα υλικά κατασκευής.

Panagiotis G

@prank εαν το gtp είναι αυτό το νομίζω να σε χαίρονται αυτοί που σε μεγάλωσαν. τρομερό μορφωτικό επίπεδο ! όσο για την εμφάνιση του κινητού ναι σίγουρα τρομερή και πρωτοπόρα εάν φυσικά ήσουν στον πάγο τα τελευταία δύο χρόνια…

@Ανδρέας να ξέρεις ότι θα έρθει και ευρώπη όπως και το περσινό LTE-A απλά θα αργήσει.

@AlexanderKar αυτό που θέλω να πω είναι ότι είτε πρόβατα της Apple είτε όπως λες της Νοκια gtp WP όταν πληρώνεις μια ναυαρχίδα όσο ακριβή και να είναι όποια εταιρείας και να είναι περιμένεις να σε βγάλει ένα χρόνο. Τώρα εάν κάποιες εταιρείες θέλουν κορόιδα του εξαμήνου με μηδέν support σε αναβαθμίσεις ή αναβαθμίσεις του τύπου κάτι μήνες μετά τότε καλά μας κάνουν και μας τον πιάνουν

nikos

@Ανδρέας μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά το απεύχομαι.Ξέρεις τις αντιλήψεις μου σχετικά με τέτοιες κινήσεις εταιριών…
Μια ερώτηση προς εσένα τώρα.
Σκέφτομαι να φύγω από windows phone και να πάω για galaxy s4(αλλά αυτό με τον 800αρη)
Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το g2(το οποίο αν είχε card slot θα το διάλεγα ασυζητητί).Εσύ λοιπόν που είχες το s4 και τώρα το s5 ποια η γνώμη σου για το πρώτο(αξίζει τα λεφτά του(350€ στο σκρουτζ)?

prank

Ελα ρε panagiotis gtp cool πλακα κανω τοσο σημαντικό για σενα αυτο που ειπα? Λολ κοολαρε el esclavo 😉

prank

Πωρε ξεχασα φιλτατε panagiotis g να σου πω κατι για να το καταλαβεις (ΟΥΓΚΟΥ)γυρνα παλι πισω απο που το σκασες

kwstascifi

” Τελικά μόνο Apple και νοκια αξίζει να πάρει κανείς”
Όχι Παναγιώτη. Δεν αξίζει να πάρεις κάτι που είναι 2-3 χρόνια πίσω σε χαρακτηριστικά, ώστε κάποια στιγμή με “αναβαθμίσεις” να καταφέρεις να φτάσεις τα features του Android 4.0.

Δηλαδή δεν πα να πάρουν και 17 “αναβαθμίσεις” τα iPhone και τα W-P. Το επίπεδο χρηστικότητας του Android δεν το φτάνουν. Παράδειγμα και το iOS 6, και το iOS 7, και το iOS 8 που ό,τι χαρακτηριστικό έδωσαν το είχαμε στο Android εδώ και πολλά χρόνια.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Κώστας βλαχακης. Κώστα έχω το galaxy s5 εδώ κ 10 μέρες έχω ένα πρόβλημα όταν κουνάω το κινητό πίσω από την κάμερα ακούγεται ένας θόρυβος. Αν μπορείς να μου πεις αν είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος που ακούγετε?

enki

απο ebay οπως και με το s4 E330s lta-a

i love rihanna

σταματιστε να κραζεται τη σαμσουνγκ χωρισ λογο αρχιζει να γινεται κουραστικο!!!!

Ανδρέας

@nikos Έλα φίλε απολογούμαι που καθυστέρησα να σου απαντήσω! Επέστρεψα και με το δικό μου gravatar τώρα ;ρ. Βασικά εγώ που είχα και τα 2 μπορώ να πώ ότι το s5 είναι πολύ καλύτερο σε αρκετά βασικούς τομείς όπως κάμερα, οθόνη, μπαταρία και είναι αδιάβροχο για εμένα αυτά είναι που κάνουν την διαφορά κυρίως. Η οθόνη εμάς Κύπρο και Ελλάδα είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα σε σχέση με φωτεινότητα ειδικά εμείς εδώ Κύπρο που ο Ήλιος καίει πάρα πολύ. Με το s4 δεν μπορούσα να δώ τίποτα στον ήλιο καθόλου όμως κάτι που το έκανε δύσκολο όταν είμουν έξω σε ηλιοφάνεια και ήθελα να πάρω ένα τηλ. ή να κάνω ότιδηποτε άλλο με το smartphone μου. Η κάμερα εντάξει δεν το συζητάω έκανε τεράστια βήματα. Η μπαταρία τώρα είναι μακράν καλύτερη απο του σ4. Το σ4 με την χρήση που έκανα μου κρατούσε το πολύ 1 μέρα αν όχι και πολύ λιγότερο ενώ με το σ5 καταφέρνω να βγάλω και 2 μέρες και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Τέλος το ότι είναι αδιαβροχο μόνο ως θετικό να το παίρνεις άσχετο αν ποτέ το χρειαστείς ή όχι. Ποτέ δεν ξέρεις τι ατύχημα θα σου τύχει με νερό η ότιδηποτε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.