Samsung Galaxy S5, Αυτό είναι το μεταλλικό του πλαίσιο;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στην φωτογραφία παρακάτω μπορούμε να δούμε το μεταλλικό πλαίσιο του Samsung Galaxy S5. Οι διαστάσεις του metal frame είναι 143.8 x 72.3 χιλιοστά σε σχέση με τα 136.6 x 69.8 χιλιοστά του Samsung Galaxy S4 και τα 151.2 x 79.2 χιλιοστά του Samsung Galaxy Note 3. Αυτό αυτόματα μας κάνει να υποθέσουμε ότι το νέο Samsung Galaxy S5 θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη (ίσως 5,2″ με 5,3 ίντσες), αν σκεφτούμε ότι η εταιρεία, και λόγω ανταγωνισμού, θα προσπαθήσει να φτάσει τα επίπεδα του LG G2.

Αν και βλέπουμε το μεταλλικό πλαίσιο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κινητό θα είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο. Μπορούν να “κουμπώσουν” και πλαστικά τμήματα επάνω του.

Ο σχεδιασμός πάντως, δημιουργεί επιφυλλάξεις, όπως και παράδειγμα οι θέσεις της κάμερας (σε γωνία) και της υποδοχής 3.5 χιλιοστών (κάτω μέρος) που δεν συμφωνούν με την έως σήμερα τουλάχιστον σχεδιαστική αντίληψη της Samsung. Ενδεχομένως η εταιρεία να θέλει να κάνει σημαντικές αλλαγές, ποιος ξέρει;

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Αυτό είναι το μεταλλικό του πλαίσιο;Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Αυτό είναι το μεταλλικό του πλαίσιο; Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Αυτό είναι το μεταλλικό του πλαίσιο;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Κ.

Να δώ τη μαμά Sammy να φτιάχνει μεταλλική(έστω εν μέρει)συσκευή και τι στον κόσμο!

joni

Παρολο τις 5.2 θα ειναι αρκετα μεγαλο, τυπου Ζ1.Δυστηχως συνεχιζουν να μεγαλωνουν κ να φτιαχνουν μη πρακτικα τηλεφωνα.Στο οριο ειναι το S4..

Άρης

Η Samsung σκέτη απογοήτευση είναι πραγματικά! δεν ξανά παίρνω για κανένα λόγο και 100 euro να έχει η ναυαρχίδα τους! Και μπορώ να τεκμηριώσω την γνώμη μου αν θέλετε. Έχω το S1 είναι παλιό και το ξέρω και θέλω να κάνω αναβάθμιση αλλά σαν εταιρία δεν με κράτησε να συνεχίσω σε Samsung

Αποστόλης Ρόδος

@ joni … έτσι ακριβώς… όλο ανεβαίνουν οι ίντσες και στο τέλος θα θεωρούνται ταμπλετόφωνα τα 7ινστα.
Τουλάχιστον να βγάζουν αξιόπιστα και με ίδια χαρακτηριστικά στο hardware, MINI όπως το Xperia Z1s.

P@NOS

Δεν πιστευω οτι ειναι αυτο…γιατι δεν εχει USB 3?!

@Αρης και σε άλλη εταιρία να πας, τζάμπα θα πας!! μετά από 4 χρόνια ακόμα και η APPLE δεν δίνει αναβαθμίσεις!!!

Vaggelis

@Άρης συμφωνώ απόλυτα! κι εγώ Galaxy S1 έχω και βλέπω τα πράγματα όπως κι εσύ! :/

Γιώργος

Εμένα με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ το lg g2!!! Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το S3 και S4 και παρόλα αυτά έχει οθόνη 5.2 ίντσες… το έχω δει από κοντά το τηλέφωνο και το έχω χρησιμοποιήσει για λίγο και είναι πολύ όμορφο… το μπροστά του μέρος είναι σχεδόν όλο οθόνη και τα πίσω πλήκτρα φαίνονται να είναι αρκετά βολικά. Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε πολύ το κινητό. Μακάρι να μπορέσω να μαζέψω λεφτά για να το πάρω αν και σαν φοιτητής δεν είναι και πολύ εφικτό αυτό!!!

P@NOS

@Αρης και @Vaggelis λίγες γνώσεις αν έχετε ρίξτε μια ματιά εδώ και το κιν σας θα πετάει με μόνη θυσία την βιντεοκληση και εν μέρη το ραδιόφωνο..εάν πάλι δεν έχετε καθόλου γνώσεις μη μπείτε καν στον κόπο.

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526478

Kostas Pan

Like iPhones 😉

Άρης

P@NOS φίλε 🙂 το xda το ξέρουμε μην ανχώνεσε τουλάχιστον εγώ προσωπικά το ξέρω πάρα πολύ καλά για το κινητό μου. Και δεν αξίζει γιατί μόνος σου προδόθηκε “με μόνη θυσία την βιντεοκληση”
αν είναι να πληρώνω κάτι και να ψάχνω ΕΓΩ τρόπους να το βελτιώνω και να κάνω θυσίες άστο φίλε μου να μου λείπει το βύσσινο όπως λένε και οι μεγάλοι :). Δεν είμαι Appleακιας γιατί 700 και 800 ευρώ είναι δύσκολα για όλους μας, αλλά από την άλλη γιατί να μην το κάνει αφού πουλάει. Θα ομολογήσω πως το G2 και εμένα με εξέπληξε.

S

Υποδοχη ακουστικων στο κατω μερος?? καποτε κοροιδευε την apple για το iphone 5

anergos13

Φιλε Αρη στα πλαισια του Android τι θα περιμενες απο πλευρας αναβαθμισεων για κινητο 3,5 ετων , ειλικρινα?

Άρης

@anergos13 Όταν το είχα πάρει στον ένα χρόνο δεν μου έδωσαν αναβάθμιση πως σου φαίνεται αυτό……. και είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για αυτό το θέμα, έχω και άλλα να πω αν θέλεις προσπαθώ να μιλάω πάντα με στοιχεία. Και πήρανε άλλες μάρκες με πολύ λιγότερες δυνατότητες.

petros

το μονο σιγουρο ειναι πως σε 2 χρονια η LG θα κυριαρχεί

sosimple

Καλα, οποιος δεν ειναι ευχαριστημένος απο την Samsung σε θεμα αναβαθμισεων, ειναι καραπανασχετος.. Μακρια απο android τοτε γιατι καμια εταιρια δεν υποστηριζει περισσότερο τα κινητα της.. Με εξαίρεση το nexus αλλα μετα απο 3.5 χρονια ουτε αυτο υποστηριζεται ουτε το iphone. Τετοιους πελατες ουτε η Samsung δε θελει. Οι ελαχιστοι γνωστοί κλαψακιδες που τους φταινε ολα και τρώγονται με τα ρουχα τους.. Εσεις οτι και να παρετε παλι δυσαρεστημένοι θα ειστε.. Οποτε ατυχη οποια εταιρια προτιμησετε. Για αλλαξτε καμια μαρκα ομως να δειτε αν ειναι καλύτερη απο σαμσουνγκ και μετα πεταξτε τις μπαρουφες σας στα φορουμ. Αλλα τι λεω.. Εσεις ενα σαμσουνγκ πηρατε και με αυτο θα σας θαψουν. Και απαιτητε ισοβια υποστήριξη..
G2 lg εχω αυτη τη στιγμη. Πριν αρκετα Samsung. Κινηταρα το G2 αλλα σε θεματα υποστήριξης και αναβαθμισεων ουτε που προσεγγίζει τη σαμσουνγκ..

Fu Man Chu

Πραγματικα αυτα τα αρθρα με το ερωτηματικο στο τελος οπως αυτο, δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετουν εκτος απο το να γεμιζουν το σαιτ με ειδησεις που μπορει να μην ισχυουν.
Υ.Γ στην φωτο το νυχακι θελει λιγο κοψιμο.

s

@Άρης Και τα πιο προσφατα κινητα της δεν ειναι καλυτερα. Είχα το s3 και περιμενα ποσο καιρο να ναβαθμιστει σε 4.2.2 τελικα μετα απο πολυ καιρο ανακοινωθηκε οτι θα αναβαθμιστει κατευθειαν σε 4.3. Οταν βγηκε η ενημερωση 4.3 λιγες μερες μετα σταματησε η διαθεση της επειδη εφερνε προβληματα οπως lag κ.α και τελικα μετα απο σχεδον 2 χρονια η μονη ενημερωση που πηρε το s3 ηταν απο 4.0 σε 4.1.2 και ακομα βρισκεται σε 4.1.2 ενω η sony εχει ξεκινησει να αναβαθμιζει μεγαλο αριθμο των smartphone της σε 4.3 και αρκετα σε 4.4 ενω στην samsung η εκδοση 4.4 δεν υπαρχει ακομα…

kostas13

@ΑΡΗΣ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ S1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤO NEXUS 4 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 4.4 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ROM ΣΤΟ S1 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ SAMSUNG ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΩ NEXUS. ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΔΙΑ Η GOOGLE ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ SAMSUNG GALAXY NEXUS. ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ S1 ΑΡΚ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ.

Μιχάλης362

Για έναν λόγο απορώ γιατί τώρα όλοι κράζουν την Samsung επειδή θα βάλει αλουμίνιο στο S5 ενώ οι ίδιοι ήταν αυτή που έλεγαν η Samsung με τις πλαστικούρες, τώρα τα βλέπουν δύσκολα γιατί από την νέα χρονιά θα μπει πιο δυναμικά στην υλικά κατασκευής, και όλοι όσοι την κράζουν δεν ξέρουν τι να πουν τώρα που η Samsung θα ανέβει ακόμα περισσότερο και έπεσαν όλοι στο κράξιμο για οτιδήποτε θέμα τους συμφέρει για τις αναβαθμίσεις που λέτε οι περισσότεροι και βλέπω σχόλια που δεν έχουν καμία σχέσει με το άρθρο να λοιπόν πως σιγά σιγά έρχεται η ζήλια.

Giorgos one

Ρε Μιχάλη, τι ακριβώς να ζηλέψουμε??? Το σάπιο το TW που θέλει 3gb. Ραμ για να τρέξει σωστά???
*παντός σε θέματα αναβάθμισεων η Samsung τα πάει καλά, το παλιό μου S2 μέχρι και 4.1.2 πειρε. Τώρα όμως περιμένω το 4.4 για το one

Μιχάλης362

@Giorgos Ο καθένας ότι θέλει πιστεύει και δεν μιλάω συγκεκριμένα για κάτι γενικά μιλάω 😉

Nero55

Ωραία νύχια έχει αυτός μου κρατάει το σασί -_-

Nio

Ειναι για να βουρτσισει το αλουμινιο…. Παντως σχεδον ολα τα comments ειναι εκτος θεματος κ ακυρα. Καλοδεχουμενο το μεταλλικο πλαισιο. Μενει να το δουμε στην τελικη του μορφη γιατι ετσι δεν με προιδεαζει για τιποτα τρελλο. Αντε κ η LG να βαλει τιποτα καλα υλικα κ εδεσε το πραγμα…

Johnny

Μου φαίνεται ψεύτικο το πλαίσιο γιατί είναι αντίθετο με την μέχρι τώρα σχεδιαστική αντίληψη της Samsung(κάμερα στη γωνία,υποδοχή ακουστικών στο κάτω μέρος).Αν όμως αποδειχτεί αληθινό σε συνδυασμό με ένα βελτιωμένο user interface (το touchwiz δεν μου αρέσει καθόλου)τότε αφήνω το XPERIA SP μου και βάζω πλώρη για Samsung!!!

Αποστόλης Ρόδος

Θυμίζει λίγο SGS4 Active

joni

Οντως Αποστολης εχεις δικιο! Στο ιδιο κοψιμο το φανταζομαι κ γω

thanasis

Αυτό είναι σαν αλουμίνιο ετοιμόροπης σκεπής . τα έχει χαλάσει πολύ τα κινητά της η samsung .

gt

Φουλ για s5 κ οτι ο θελετε πειτε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.