Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

Χωρίς πολλές επισημότητες η Samsung κυκλοφόρησε την mini έκδοση του Samsung Galaxy S5. Το Samsung Galaxy S5 mini μεγάλωσε λίγο σε σχέση με τον προκάτοχό του και πήγε στις 4.5 ίντσες Super AMOLED οθόνη με ανάλυση 720p. Οι διαστάσεις του είναι 131.1×64.8×9.1mm και ζυγίζει 120g ενώ το περσινό Samsung Galaxy S4 mini είνα στα 124.6×61.3×8.9mm και 107g. Η πυκνότητα των pixels πήγε από 256ppi στα 326ppi.

Το Samsung Galaxy S5 mini έχει IP67 πιστοποίηση που σημαίνει ότι είναι απόλυτα προστατευμένο στο νερό σε βάθος ενός μέτρου για μισή ώρα αλλά και ανθεκτικό στη σκόνη. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει καπάκι για την θύρα microUSB 2.0 αλλά παρόλα αυτά η Samsung κατάφερε να το κάνει αδιάβροχο.

Η πίσω πλευρά είναι η κλασική διάτρητη που είδαμε και στον μεγάλο αδερφό και έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών αλλά και fingerprint reader στην μπροστινή πλευρά.

Το Galaxy S5 mini έχει Cortex-A7 cores στα 1.4GHz ενώ η RAM είναι 1.5GB, η ενσωματωμένη μνήμη πήγε στα 16GB ενώ δέχεται και microSD κάρτα. Έρχεται με Android 4.4 KitKat και features όπως S Health, Private mode, Kids mode και Ultra Power Saving mode. Η μπαταρία είναι στα 2,100mAh. Η συνδεσιμότητα πήγε στα 150Mbps LTE. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε επιλεγμένες αγορές θα κυκλοροφήσει και dual SIM μοντέλο.

Η κάμερα παραμένει στα 8MP και 1080p στα 30fps video με single LED flash και η μπροστινή κάμερα είναι στα 2.1-megapixel. Έχει τα Shot & more και Virtual Tour mode από το μεγάλο Galaxy S5 αλλά και S Studio editor.

Η συσκευή θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στον Ιούλιο αρχικά από τη Ρωσία σε χρώματα: Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue και Copper Gold. Στη συνέχεια κάπου στα μέσα του μήνα θα το δούμε στην παγκόσμια αγορά με τιμή περίπου €479 στην Ευρώπη. Πως σας φαίνεται;

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

, Samsung Galaxy S5 mini, επίσημα με 4.5” οθόνη, αδιάβροχο και finger scanner

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Δηλαδή καμία ουσιαστική διαφορά από τον προκάτοχο του, πλην της οθόνης και του και επεξεργαστή…Και φυσικά καμία σχέση με τον μεγάλο του αδερφό,που το μοναδικό κοινό τους είναι το όνομα.
Υ.Γ Μην αρχίσετε να μου λέτε για fingerprint scanner και μετρητή καρδιακών παλμών γιατί θα με πιάσουν τα γέλια!Το μόνο που δέχομαι ως σημαντικό feature,και αυτό οχι για όλους,είναι η αδιαβροχοποίηση.

nikos

οπως ειπα και πριν μπραβο στην samsung ενα μικρο σχετικα κιν,βασικα λογο το οτι ειναι αδιαβροχο μεγαλονουν λιγο η διαστασεις αλλα οκ ολα καλα για μινι ειναι πολυ καλο και λογικο στα χαρακτηριστικα του οχι οπως το g3 ας πουμε…μινι λεει με 5” οθονη ελεος.το μεγαλυτερο φυσικα – ειναι ο σχεδιασμος του η samsung αρνειται πεισματικα να δωσει ενα νεο σχεδιο για καποια απο τα μοντελα της οστε να εχουν και ”διαφορετικη’ ταυτοτητα,να μην τα βαριεσαι τοσο πολυ και αυτο εμενα με κανει να αρνουμαι πεισματικα να ξανα παρω samsung.

Ντινος

Μετά απο το g2/3 δεν γίνεται να σκέφτεσαι να αγορασεις κινιτο με τέτοια μπεζελς

Τομ

Ωραιο αλλα ακριβο.

stelios

@τομ που το βρηκες το ωραιο τι διαφορα υπαρχει με οτι σαμσουνγκ κυκλοφορεί έλεος ελεος πια με το design αυτης της εταιρείας

Λευτέρης

Έχετε λυσαξει πια με το design.Αμα σας ενδιαφέρει μόνο η ομορφιά πηγαιντε να δείτε καλλιστεία.

Nio

Λευτέρη εσύ την γυναίκα σου την θες μόνο να ξέρει να μαγειρεύει?
Πολιτισμενοι άνθρωποι είμαστε. Σε ότι αγοράζουμε θέλουμε design, να το βλέπουμε και να χαιρόμαστε περισσότερο πέρα από “specs”.
Αν η Samsung ήταν γυναίκα θα ήταν η ηθοποιός στις ελληνικές ταινίες που έλεγε “μπουρλοοοτο”.
ΑΑχαχαχα…..

Τομ

Stelio δεν υπαρχουν και πολλα κινητα στις 4.5 ιντσες επομενως.. Ασε που εμενα μου αρεσει το design της samsung γενικοτερα.

nikos

@Τομ ας πούμε ότι είναι ωραίο (λέμε τώρα)…Πιστεύεις ότι αξίζει να αλλάξεις το s3 για αυτό 2,5 χρόνια μετά την παρουσίασή του?
Όπως είπες και μόνο σου είναι και πανάκριβο!
@Λευτέρης εσύ τράβα πάρε ενα κινητό φτιαγμένο από κωλόχαρτο σε χρώμα σκατουλί!Όταν πληρώνεις τόσα λεφτά σίγουρα θες και κάτι όμορφο!

dialteo

Ποιο chipset φοράει? Snapdragon 400?

Τομ

Οχι οχι ειναι πολυ ακριβο.. Με 250 απο σκρουτζ σε κανα διμηνο μετα την κυκλοφορια του κατι γινεται. Αν και το G3 mini φαινεται πιο ωραιο (720p snap 400). Πιο μεγαλο αλλα εχει και onscreen κουμπια. Απλα το g3 δεν ειναι mini ειναι ενα moderate version του κανονικου. Αυτο ειναι οντως μινι. Στην εποχη μας βεβαια δεν πιστευω οτι καποιος εχει ιδιαιτερη απαιτηση το κινητο του να ειναι πολυ μικρο. 4.5 ειναι στα κατω ορια για μενα. Με αλλα λογια σιγουρα θα επελεγα s3 αντι για αυτο. Το οποιο κοστιζει και 200-κατι τωρα.

Theodore

Εμενα μου αρεσει το Νοte 3.Εμενα μου αρεσει το Note 3.Κι εμενα μου αρεσει το Note 3.
(Tο ειπα 3 φορες, για να το φχαριστηθω).
Απο τοτε που τοπιασα στα χερια μου,το ερωτευτηκα και τελος.Εβγαλα στην συνταξη το 2 και τοδωσα στον ανηψιο μου,και χτυπησα το 3 επι τοπου.
Εκτοτε,δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο.Ελπιζω το 4,να μην ειναι καλυτερο,για να μη μπω σε πειρασμο να κανω καμια κουτουραδα και το αλλαξω…
Συγγνωμη,αλλα περι ερωτος…

Giannis

Theodore πάνε παντρευτείς με αυτό
και άσε μας στην ησυχία μας!

Σωτηρης

@Nikos +1
Καλο αλλά ακριβό, την στιγμή που με παρομια χρήματα πέρνεις περσινές ναυαρχίδες

Haris M.

Όπως η σονυ με τα ακουστικά που είναι,βέβαια πιο χρήσιμο μιας και την ανοίγουμε πιο συχνά,πριτσσσσ

Giorgos

Ηρεμήστε λίγο με το κάλυμμα της συσκευής αυτής…το Samsung Galaxy S5 mini άμα το δεις από την μπροστινή όψη του είναι ακριβώς όπως τα υπόλοιπα Galaxy smartphones της Samsung, η πισινή του όψη είναι λίγο περίεργη αλλά άμα κάποιον τον ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά του και τον “πειράζει” το καπάκι παίρνει μία αυθεντική θήκη της Samsung αυτές τις Flip και τελειώνει η υπόθεση. Τώρα τα χαρακτηριστικά του είναι μέτρια (προσωπικά για εμένα) γιατί υπάρχουν συσκευές με καλύτερα αλλά και πάλι όταν θα βγει εγώ θα σκεφτώ να το αγοράσω γιατί δεν είναι ακριβό για εμένα….. Περιμένω τα σχόλια σας πάνω στην απάντηση μου..Ευχαριστώ!!

Γιάννης σε λέω

Με μία τιμή γύρω στα 250 € θα ήταν μια χαρά. Πολλά ζητάς κυρα Σάμμυ για πλαστικό κινητό με cortex-A7!

Ευάγγελος Παπαχρήστου

475 ευρώ; Μα είμαστε σοβαροί!

charriss

Τωρα κυκλοφορησε το κινητο και ειναι λογικο να ειναι ακριβο.εξαλλου και το g2 mini βγηκε με 300 ευρω και τωρα βρισκεται στα 199 στο σκρουτζ. Αν περιμενουμε λιγο για το s5 mini μια χαρα θα μας φαινεται. Οταν πεσει η τιμη θα το παρουν πολλοι. Το s4 mini το εχουν παρει πολλοι και εχει θετικα σχολια.εγω πιστευω οτι το φετινο μινι θα πουληθει με τη παροδο του χρονου και σε πολλους θα ειναι πολυ καλο που ειναι . Το σ4 μινι το εχει ενας φιλος μου και οντως ειναι πολυ ωραιο. Αυτα σας κουρασα.

tiamat

χαθηκαν οι καλες καμερες και οι καλοι επεξεργαστες και δε του βαλανε??
αλλα απο μπεζελ..πλουσιο μια χαρα!!να φαν και οι κοτες!!!!…

Ιωάννης

Giannis χαχαχαχα γαμ@το σχόλιο
Νιο και Nikos +1
Φυσικά και δε θα μιλάμε για 250 λίγο μετα την κυκλοφορία του!! μετα απο κανένα 6μηνο ίσως!!
Απελπηστικά υψηλή η τιμή αν όντως κάνει τόσο!! Δηλαδή το z3 compact με καλύτερο design, ποιότητα υλικών και hardware δε θα πρέπει να έχει αρχική 600 ευρώ αμα το πάμε έτσι???
Ναι αλλά εδω μέσα όλοι οι και καλά αντικειμενικοί σχολιαστές θα το φανε αμα ανακοινωθεί σε τέτοια τιμή!! για το samsung όμως δε βλέπω πολλούς επικριτές τέσπα οι πωλήσεις θα το δείξουν αυτό!!! Πάντως δεν υπάρχει ουδε μια στο εκατομύριο περίπτωση να έπαιρνα αυτό το άσχημο κινητό πόσο μάλλον σε αυτές τις τιμές!! άποψη μου και θεωρώ πως θα πρέπει κάπως έτσι να σκέφτεται ο καταναλωτής την σήμερον ημέρα, να θέτει δηλαδή κάποια στανταρ π.χ. design ή ποιότητα εταιρίας είτε σε λογισμικό είτε σε υλικά υλικά κατασκευής ή κάτι άλλο που να είναι σημαντικό

Someone

Πόσο κάνει;;; αχαχαχαχαχαχαχαχα

Paok

Μανία με τα bezel έχετε όλοι σας, άμα δεν σας αρέσει μην το παίρνετε! Για το hardware περίμενα να βάλει η σαμμυ καλύτερο αλλά όλα εξαρτώνται πλέον από το hands on του Κώστα

Γιάννης σε λέω

@Someone τι περίμενες από σαμμυ? Πλαστική συσκευή με cortex-A7 να στη δώσει τζάμπα? 😛 χαχαχαχα!

Sot11

479 ευρώ; Αυτο μας έλειπε τώρα, μια δεύτερη apple! Για να ηρεμήσουν λίγο με τις τιμες για ο πάτος πλησιάζει(γενικά το λεω, οχι συγκεκριμένα για την samsung).

gio

Οταν πεσει στα 200-250 δικαρτο για τη γυναικα. Αλλιως στα 480 βαζεις ενα 20αρικο και παιρνεις το κανονικο

gio

@Nio
Το παραδειγμα σου ειναι ατυχες. Οσοι παιρνουν samsung δε το κανουν για το περιτυλιγμα αλλα για το περιεχομενο.δλδ εχω τη beluchi με ενα φθηνιαρικο φορεμα ενω εσυ τη σαμπφω νωταρα με cucci. επι της ουσιας δλδ οταν εισαι στο κρεβατι τι εχω εγω και τι εσυ

Γιάννης σε λέω

@gio με όλη τη φιλική διάθεση… μήπως έχεις κολλήσει με τη samsung και αρνείσαι να ελέγξεις άλλες εταιρίες? Να λέμε την αλήθεια, σχεδιαστικά η samsung φέτος απέτυχε παταγωδώς.

Noncore

Αυτοί που μιλάνε για περιθώρια…ναι η λέξη σούπα των 16χρονων… Έχουν ιδέα ότι η οθόνη εκτός από συσκευή προβολής ειναι και συσκευή αλληλεπίδρασης ;Πως Στο καλό θα χειριστείτε εφαρμογές που χρειάζεται να κρατάτε τις τεράστιες πλέον συσκευές με τα δυο χέρια όταν το δέρμα εξαιτίας των μηδενικών πλαισίων και του λεπτού πάχους θα εξεχει αναγκαστικά πατώντας επάνω σε τυχαία σημεία στα περιμετρικά άκρα της οθόνης;;;εεε;; Θέλετε μηδενικά “μπεζελ” πάρτε το Sony Ericsson w995…6 χρόνια πριν…τότε που είχες κάτι κουμπιά στο κάτω μέρος για να την χειριστεις !! Λες και οι κατασκευαστές ειναι βλάκες κ δεν το ξέρουν….

gio

@Γιαννης
Οπως ειπα και πριν δεν ειμαι του φαινεσθαι αλλα του ειναι.
Αποψη μου ειναι οτι (εκτος απο το hardware που ειναι κορυφη) το TW της σαμμυ ειναι αυτο που κανει την διαφορα απο τα στοκ android και αληθεια ειναι οτι με αυτο εχω κολλησει και αν παω σε αλλη εταιρεια θα αλλαξω κ λειτουργικο κατι σε wp 8.1 ας πουμε.

Ιωάννης

Noncore… άπειρα + στο σχόλιο σου πέστα χρυσόστομε γιατί οι περισσότεροι εδω μέσα δε….

Γιάννης σε λέω

@gio αν νομίζεις ότι μόνο η samsung προσφέρει ιδανικό hardware τότε μάλλον κάνεις λάθος ή έχεις κολλήσει με την εταιρία. Ψάξτο καλύτερα το θέμα. Φιλικά..

killbillgr

Στα 250- € και κάτω θα είναι πολύ καλή επιλογή σε μερικούς μήνες στο σκρουτζ.

ανδρεας

Γιαννης σε λεω* εχεις ενα δικιο και μην ξεχναμε το λιγο οτι περα απο το hardware παιζει ρολο και το software γιατι μπορει το hardware να εχει ολο το πακετο αλλα να τρωει τετοια lag που να το συχαθεις εχω galaxy s4 και η αληθεια ειναι οτι το touchwiz τα σπαει για μενα ειναι καλυτερο απο της htc και της lg (η οποια lg απο το g2 και μετα απογειωθηκε και σε θεμα hardware αλλα και software) αλλα ο καθενας ειναι που τον βολευει καποιανου μπορει να του αρεσει η σαμμυ σε αλλον η lg γι αυτο το να τσακονωμαστε για γουστα δε λεει

dimpep

Σε κάθε άρθρο flame wars! Αυτά είναι…

Ξέχασα να βαλω το λιθαρακι μου στη bezelomania!
” Αν είναι δυνατόν!!! Τι bezel είναι αυτά….που πάμε έτσι;;;; Πρέπει να δει τη samsung κανένας γιατρός! Αν πέσει στα 150€ και βάλει και ελαχιστα bezel τόσο ώστε να καλύπτονται απο την παλαμη του χεριού ίσως το δω”

Φιλικά, γιαυτούς που το τηλέφωνο είναι δίσκος του καφέ

Akn

μα καλά το huawei ascend p7 βγήκε στα 399 ευρώ και είναι χίλιες φορές καλύτερο και φτηνό άσε και που τώρα είναι πλέον 300ευρο στο σκρουτζ

nikos

θέλω unboxing και hands-on τώρα

Γιάννης σε λέω

@Akn+1. Έτσι ακριβώς!

Theo

Μας τα κανατε τσουρεκια οι περισσοτεροι εδω για τα περιθωρια της συσκευης. Ειναι αδιαβροχο και γι αυτο τον λογο τα μεγαλα περιθωρια. Ουτως η αλλως η σαμσουνγκ εδειξε πως ξερει να βγαζει κινηταψμε σωστες αναλογιες, οπως το κανονικο s4, το s4 mini και το note 3 που εχουν πολυ μικρα μπεζελ. Οποτε σταματηστε να λετε οτι σας κατεβει
Αντιθετα το g3 δεν ειναι αδιαβροχο και το ειπε και η ιδια η LG οτι επιτηδες δεν το εκανε αδιαβροχο για να μεγαλωσουν οι διαστασεις του κινητου. Οσο για το αρθρο το ξερουμε οτι η σαμσουνγκ κοστολογει υπερβολικα, δεν ειναι κατι καινουριο αυτο. Να ναι καλα το σκρουτζ.

Geolo

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η SONY ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ! ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΙΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ..!! ΤΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΜΥ ΚΑΙ LG…ΑΜΑΝ!

nikos

@geolo το g3 mini κάτι λέει,λίγο ο επεξεργαστής με χαλάει…Το s5 mini όμως είναι ένα s3 με μισό GB ram παραπάνω.

Giorgos

Εγώ υποστηρίσω SAMSUNG & LG. Από τις άλλες εταιρίες δεν είμαι ευχαριστημένος….π.χ: η SONY βγάζει ένα Z2 που είναι μέσα στο γυαλί και μία φορά να σου πέσει έχει γίνει εξωτερικά χίλια κομμάτια το κινητό….για MOTOROLA δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει αλλά ακούω απλά καλά σχόλια για κάποιες συσκευές της. Samsung έχουν 10 φίλοι μου (Galaxy S4, S4mini, S3 και Core) είναι απολύτως ευχαριστημένοι με αυτά τα κινητά, ούτε κολλήματα, καλή κάμερα κ.λ.π. Μετά.. LG έχει ένα συγγενείς μου (συγκεκριμένα το LG L90) και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος…επίσης έχω εγώ το tablet της LG το LG G PAD V500 που είμαι τόσο ευχαριστημένος όσο ποτέ.
Αυτά από εμένα!!!

giorgos

Έλεος δεν είναι 475 ευρω ρε στο skroutz οταν βγει θα έχει 300 μετα θα πεσει 250 και μετα 200 όπως ακριβώς και το S4 mini που εχω τρ

νικ

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΕΙ ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΜΜΥ Ο ΑΛΟς ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ 700 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ 1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙς ΤΗΝ 4,4 ΕΚΔΟΣΗ ¨ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΛΕΟΣ (OFFISIAL ENOO) εχω το σ3 και πραγματικα δεν εχω λογο αλαγης αν θα κοιταγα κατι θα κοιταγα το νοκια 930 αλλα αν εχει φτιαξει το μαρκετ ( σε γκαμα ενοω)πηστευω οτι θα ειναι δελεαρ μιας και ο κοσμος εχει βαρεθει λιγο και η σαμμυ δεν εχει κανει τρελη ανατροπη τα τελευταια 2 χρονια οποτε με ενα κινιτο 2 χρονον ΑΛΛΑ ΤΟΠ την βγαζεις ανετα 3 χρονια !!!!!!!

ezail

Radio θα εχει;;

Giannis

ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Snapdragon ΦΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

killbillgr

Θέλεις να πάρεις Android και αναρωτιέσαι άμα θα κολλάει? Η απάντηση φίλε είναι ότι το κινητό που θες να αγοράσεις είναι Android άρα θα κολλάει. Δεν είπαμε ότι θα κολλάει σαν τρελό αλλά αλλά σκέψου εδώ κολλάει το G2 και κάτι άκουσα το G3 και κάτι αλο δεν είναι θέμα ο επεξεργαστεί στο λαγκαρισμα που κάνουν, αλλά το βαρύ λογισμικό και η ram

Giannis

ΕΝΤΆΞΕΙ, ΤΟ ANDROID ΚΟΛΛΆΕΙ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΥΣΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΗ RAM 1.5 ΠΙΣΤΕΎΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.

Tom

Καλο ειναι μια χαρα. Απλα τοσα χρονια μετα και τα midrange ακομα να γινουν καλυτερα απο τα παλιοτερα high end.

Υ.Γ Ασχετο αλλα δεν ξερω που να ρωτησω. Σας κολλαει το fb messenger τελευταια;

iluvar

Ως κάτοχος s4 mini το μόνο που ζηλεύω είναι η αντοχή του στο νερό κατά τα ταλα περίπου μια από τα ίδια. έρωτας το s4 mini δεν το αλλάζω για τίποτα και μην μου πείτε για design ειναι πανέμορφο καμιά σχέση με s3 mini. για s5 mini αν δεν το δω από κοντά δεν εκφέρω γνώμη . Τέλος s4 mini έρωτας….

sevalog

Κατά την άποψή σας ποιό συμφέρει καλύτερα να αγοράσει κανείς,το s4 mini ή το s5 mini;

Τακης

@sevalog

παιζουν πολλα ρολο…
αρχικα το μεγεθος…επειδη ειπες περι Mini αν δεν τιθεται θεμα χρηματων και εταιρειας τοτε θα ελεγα το S5mini. πολυ καλυτερο απο το S4mini.

στα ιδια περιπου λεφτα ομως παιρνεις το S4 i9506 Black Edition με τον SD800.

μιλαμε παντα για samsung.δεν θα σε μπλεξω με αλλες εταιρειες και τα σχετικα.

αρα ειναι θεμα τι θες!

se

Δηλαδή για τα παραπάνω λεφτά που κοστίζει το s5 mini σε σχέση με αυτά που προσφέρει,αξίζει να τα δώσω ή το s4 mini είναι το ίδιο καλό με πολύ λιγότερα λεφτά;

Τακης

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6252&idPhone2=5375

εδω εχει ενα compare με τα 2.

θεωρω καλυτερο το s5mini λογω οθονης (4.5) που την θεωρω ιδανικη για το χερι και να βλεπεις σαν ανθρωπος, μεγαλυτερη αναλυση και ppi επομενως θα την ευχαριστηθεις και σιγουρα καλυτερη μπαταρια,

συν οτι το s5mini θα παρει πιο σιγουρα το android L απ’οτι το S4mini (ισως να το παρει αλλα ισως και οχι) σκεψου οτι θα παρεις και το project volta αρα ακομη καλυτερη μπαταρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.