Samsung galaxy S5 mini, πολύ καθαρές φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Πριν από λίγο καιρό είδαμε κάποιες φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy S5 mini οι οποίες δεν ήταν πολύ καθαρές. Ωστόσο εμφανίζεται ξανά αλλά αυτή τη φορά σε πεντακάθαρες φωτογραφίες και με τεχνικά χαρακτηριστικά. Μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5 ακούγαμε για τα Samsung Galaxy K Zoom, Samsung Galaxy S5 Active και Samsung Galaxy S5 mini.

To Galaxy K Zoom το είδαμε επίσημα στις 19 Απριλίου, το Galaxy S5 Active εμφανίστηκε σήμερα η για το αμερικάνικο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας AT&T και αυτό που μένει να παρουσιαστεί είναι το Samsung Galaxy S5 mini.

Το Samsung Galaxy S5 mini εμφανίστηκε σήμερα στο SamMobile με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν όσον αφορά στο design έχει διατηρήσει το διάτρητο πίσω καπάκι που έχει και το Samsung Galaxy S5. Επίσης, θα έχει fingerprint scanner και μετρητή καρδιακών παλμών. Ωστόσο, σε αντίθεση με την κανονική έκδοση δεν έχει προστατευτικό κάλυμμα για τη θύρα USB οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα είναι αδιάβροχο.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του: θα έχει 4.5 ιντσών 720p (720×1280) Super AMOLED οθόνη, Exynos 3 Quad (Exynos 3470) SoC χρονισμένο στα 1.4GHz, Mali-400 MP4 GPU 450MHz, 1.5GB RAM, 8MP κάμερα με 1080p Full HD video recording και 2.1ΜΡ μπροστινή κάμερα. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 16GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας MicroSD.

Θα τρέχει με Android 4.4.2 KitKat και το τελευταίο Magazine UX interface της Samsung ενώ θα έχει όλες τις λειτουργίες που βρίσκονται στο Samsung Galaxy S5 συμπεριλαμβανομένων των Ultra Power Saving Mode, Private Mode, Kids Mode κλπ.
, Samsung galaxy S5 mini, πολύ καθαρές φωτογραφίες και χαρακτηριστικά
, Samsung galaxy S5 mini, πολύ καθαρές φωτογραφίες και χαρακτηριστικά
, Samsung galaxy S5 mini, πολύ καθαρές φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολύ καλό!(και δεν συνηθίζω να το λέω αυτό για samsung).Το μόνο που θα ήθελα είναι 2gb ram και θα ήταν ένα άξιο mini σε σχέση με το μεγάλο αδερφάκι του!Κατα τα άλλα εξαιρετικό αλλά με χάλια εμφάνιση όπως και το s5.

geohotgr

Έψαξα χανζαπλαστ στο Google Images. I was not disappointed.

P@NOS

MALI-400 σοβαρά τώρα!!! η GPU του S3?
Μετά από 4 χρόνια καλά έκανα και το γύρισα σε Apple…θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που
κάνει η SAMI πολύ κρίμα και την είχα σε εκτίμηση…

nikos

@P@NOS έχεις δίκιο,δεν το είχα προσέξει αυτό!Η GPU είναι πραγματικά χάλι!

xarhs

ότι να ναι λέτε χωρίς να γνωρίζετε Ο άλλος λέει για χανζαπλαστ και έχει βάλει τι φάτσα που είναι μην πως και μετά λέει για το κινητό αρε κόσμε

Costas

Μπορούσαν να βάλουν 1 καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα. Έτσι και αλλιώς θα το τιμολογισουν πάλι ψηλά.

gοkis

Δεν έχετε λεφτά να το πάρετε για αυτό κραζετε

γιωργος

παρακαλω θα ηθελα να μου πειτε ποτε θα ερθει το samung Galaxy K zoom στην ελληνικη αγορα μηπως ξερει κανενας?

nikos

@gokis έχουμε λεφτά και με αυτά μπορούμε να πάρουμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό εδώ στο άρθρο,για αυτό το κράζουμε!Εσύ μόλις παρουσιαστεί και κάνει 500ευρώ αρχική τιμή τρέχα πάρ’το!

Αντρέας

ΤΟΟΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟ ΜΙΝΙΙ

XPERIA Z1 COMPACT

ΚΑΙ ΤΑ ΆΛΛΑ ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ

χρηστος σαμ

θα ειναι αδιαβροχο..αν προσεξατε το πισω καπακι εχει το προστατευτικο λαστιχο γυρω γυρω.
για τα specs νομιζω θα διαφερει ανα το κοσμο οπως συνιθιζει η σαμσουνγκ..το πιο πιθανο να ερθει ελλαδα με τετραπυρινο sd400 και adreno 305 (οτι φοραει κ το moto g) οποτε μη απογοητευεστε και τοσο.
κατα τ’αλλα ωραια συσκευη φαινεται..

Αντρέας

Γιώργο περιπ

Αντρέας

Γιώργο πιστεύω ότι θα έρθει κατά τον Ιούλη -Αύγουστο

tolis

1.5gb ram???γελαει ο κοσμος…αυτη η εταιρια εχει χασει καθε ελεγχο γιατι πλεον αντιμετωπιζει τους πελατες της μονο για την τσεπη τους και τπτ αλλο…κριμα!!!!

Αντρέας

Ρε φίλε εάν κράζουμε την Sony για τα μεγάλα μπεζελ τι να πούμε για την Samsung. Το λέω αυτό καθώς η σειρά Ζ απαρτίζεται από τετράγωνα κινητά. Που σημαίνει ότι τα μπεζελ φαίνονται μεγαλύτερα. Τα galaxy kai ta g2
G3 έχουν στρογγυλεμενες άκρες που τα κολακεύουν.

Sot11

Χαρακτηριστικά σχεδόν ιδια με του galaxy s3, μόνο που αυτο τρέχει 4.4.2 ενώ το s3 οχι! Δεν εχει νόημα να πω τίποτα αλλο…

Bill

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, @geohotgr Πραγματικά είδα το σχόλιο σου και μου ήρθε η επιφοίτηση να ψάξω και εγώ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

techblogakias

Αυτή την στιγμή στην αγορά υπάρχει μόνο ένα μίνι, z1 compact.Αρκετούς μήνες μετά παραμένει στην κορυφή!!

gokis

Νίκο έχω νοτε 2-3 και το Μ8 λες να πάρω αυτό δεν νομίζω

Tom

Η αληθεια ειναι οτι πρεπει ολοι να ακολουθησουν την Sony εδω. Τα mini της HTC και της Samsung κουβαλανε τσαμπα το ονομα της αντιστοιχης ναυαρχιδας. Ειναι μονο mini οχι ναυαρχιδα. Ας βαλουν high end speccs και μικροτερο μεγεθος οπως κανει η sony και μετα ας ονομαστει mini. Απο την αλλη η Sony παρακανει mini τα mini της. Τα mini πρεπει να ειναι 4.5-4.7 ιντσες. Σε μικροτερο μεγεθος δεν “δειχνει” και το android σαν λογισμικο πως να το κανυομε.

alex vour

ελπιζω να κανουν πλακα με τον exynos 3. αν ειναι ετσι παιρνεις το s4 mini με snapdragon 400 και διπυρηνο krait και εχεις ενα καλυτερο κινητο

Akn

@Tom διάβασες το άρθρο ;;; μάλλον δεν ξέρεις τι λες 4.5 ίντσες είναι το κινητό
πιστεύω πως είναι καλό αρκετο σαν μίνι

tiamat

παλιος επεξεργαστης,μεγαλα μπεζελ,ιδια ram με s4 mini, τιμη στα υψη (στανταρακι ετσι?) =
οτι πρεπει για για κοπελες που γενικα εχουν ελαχιστες απαιτησεις στα παραπανω.

sony z1 c MONO Λ Ε Μ Ε !

Δημήτρης

Εχω το Samsung Galaxy S Advance, είναι ίδιο σχεδιαστικά έλεος

MrGeoX23

Σώπα ρε …. Θυμήθηκαν να βάλουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ HD οθόνη ?? Μιλάμε έκαναν τεράστια βήματα …. ΕΛΕΟΣ δηλαδή και με Mali 400 !! Καλύτερα να πάρουμε μια κινεζια με 4,5 FHD οθόνη , MTK καινούργιο που πετάει και 2 Gb Ram … Έχει καταντήσει αηδία νομίζω να κρατάν την τεχνολογία την οποία έχουν ήδη απλά για να μπορούν να βγάζουν τα ίδια και τα ίδια για 3-4 χρόνια …. Z1 Compact FTW

nikos

@Akn o tom είπε ότι το z1 compact θα έπρεπε να ήταν 4,5”,οπότε μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά!

killbillgr

Νομίζω παιδιά ότι είναι η χρόνια της LG με το G3 ,και αποκλείεται να μην δεν βγάλει ένα δυνατό LG G3 mini για να κάνει και την διαφορά και σε αυτήν εδώ την κατηγόρια. Νομίζω το G3 έδειξε διάφορες σημαντικές αλλαγές σε πολλά θέματα και εαν τα προικιστεί και το mini LG G3 θα είναι και εκεί νικητής, και σε θέμα τιμών.

mkg

Συγνωμη τωρα το galaxy s3 δεν θα παρει την 4.4 μονο και μονο για την μνημη RAM;;; για 512 mb. Μιλαμε σοβαρά τωρα;;;
Και δεν ειναι 512 ειναι λιγοτερα γιατι ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι στην ακρίβεια
Ελεος

mhg

Παιδια η εννοια “mini” αρχιζει να χανει την σημασια της. Μεγαλωνει το μινι σε μεγεθος. ;;;

nikos

@mhg δυστυχώς η έννοια μίνι δεν έχει να κάνει με το μέγεθος πλέον αλλά με τις επιδόσεις! Ενώ στην πραγματικότητα οι καταναλωτές θέλουν το αντίθετο, δηλαδή μικρή οθόνη και δυνατά specs .Παρόλα αυτά πιστεύω πως το μέγεθος του s5 mini είναι ιδανικό!

Υ.Γ σε παρακαλώ άλλαξε το όνομα σου γιατί παραπέμπει στη φυσική λυκείου και στο απαίσιο Ua=m.g.h(πραγματικά φυσική sucks) 😛

Mimis

.. Προς όλα τα fanboys της Samsung :
” Να τη χαίρεστε!!! ” και ” Αυτό σας αξίζει! ”
Τα λέμε!

Pantzos

Οι φίλοι που λένε για την CPU και την RAM έχουν δίκιο κατατάλα εμένα μου αρέσει και το κράξιμο παιδεία δεν είναι πάντα επειδή δεν μπορούμε να το αγοράσουμε απλά λέμε τα μειονεκτήματα του και ότι δεν αξίζει για τα λεφτά του εγω π.χ περιμένω αυτές της μέρες το LG G2 απο το skourtzh 400 κάτι ευρώ τα μισά απο ότι θα κάνει το s5 mini ποιος ο λόγος να πάρει κάποιος αυτό το κινητό ενώ μπορεί να πάρει κάποιο καλύτερο πιο φτηνά απλή λογική.

nikos

@gokis μόνος σου το λες στο σχόλιό σου!Λες γιατί να το πάρεις αφού έχεις κάτι καλύτερο.Αυτό λέω και εγώ!Γιατί να το πάρω όταν βγει στα 500 ενώ θα μπορώ να πάρω το 10 φορές καλύτερο note3 ή g2 32gb και άλλα πολλά στα 400?Οπότε είναι σαν να παραδέχεσαι ότι το πρώτο σχόλιο σου ήταν μ@λ@κι@ αφού στο δεύτερο συμφωνείς μαζί μου!

DaPain

Ο αδερφός μου, έχει το z1 compact εδώ και κάτι μηνες και είναι τουρμπίνα πραγματικά.. τώρα με την τιμή που θα έπαιρνα το s5 mini, παίρνω το note 3 και είμαι ευτυχισμένος!

Akn

@nikos συγνώμη το διάβασσ πολύ βιαστικά

Λευτερης

Ενα πραγμα τγα σας πω το βρηκα στην χρυση ευκαιρια 380 ευρω

Γιαννης

Να βάλουν hi end specs και μικρή οθόνη προτείνει κάποιος , δηλαδή να έχεις ένα κινητήρα turbo 300 ίππους , φρένα brembo και αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων και να τα βάλεις σε ένα Fiat Panda (σαν να λέμε οθόνη 4.3). Τελείως αστείο σαν σκέψη γι’ αυτό και το έχει κάνει μόνο η Sony που δεν φημίζεται για τις έξυπνες αποφάσεις της. Τα Mini τηλέφωνα είναι mid range στην καλύτερη , και 1.5 GB RAM για mid range μια χαρά είναι , το G2 mini έχει 1 GB RAM υπενθυμίζω.

nikos

@Γιάννης αυγκρίνεις δύο εντελώς ανόμοια πράγματα!Και τι σου κάνει εντύπωση που κάποιο θέλουν compact μέγεθος(π.χ 4,5”) και κορυφαία specs?Δηλαδή όλοι πρέπει να έχουμε τα δάχτυλα του τιραμόλα για να χρεισημοποιήσουμε το κινητό μας?!Ακόμη και τα αμάξια που έφερες ως παράδειγμα(τελείως άκυρο αλλάα τέλος πάντων)θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που βολεύονται με τα πιο μικρά αλλά ταυτόχρονα ψάχνουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτό το μέγεθος!Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα με medium μέγεθος και δυνατό κινητήρα και άλλα πολλά που βρίσκεις και στα πιο μεγάλα.

DaPain

@Γιαννης ναι ρε φίλε! Να βάλουν 2gb ram, snapdragon 800 και έστω μια 13αρα mpixel κάμερα… Η sony πως τα κατάφερε; Το z1 compact του αδερφού μου είναι πύραυλος περνάει σε speed test και το iphone 5s μου.. Απλά με αυτή τιμή ο καταναλωτής πρέπει να έχει όσο το δυνατόν τα καλύτερα specs σε μια συσκευή του 2014…

giannis

Βρε δε γαμιεστε όλοι σας! Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτη είναι η πρόταση της Σαμσουκγκ. Άμα θέλετε πάρτε το.

nikos

@giannis καταρχήν το σχόλιό σου θα έπρεπε να είχε σβηστεί πάραυτα και ελπίζω πως οι admins θα κάνουν αυτό που πρέπει! Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω χωρίς βέβαια να πέσω στο επίπεδό σου! Εννοείται πως δεν μας αρέσει η πρόταση της και εννοείται πως δεν θα το πάρουμε!

DaPain

@Γιαννης μίλα καλύτερα, απλως συζητάμε… Η άποψή μου είναι ότι αν είχε τα specs που ανέφερα πεοηγουμένως, θα με είχε κερδίσει γιατί μου αρέσει το compact μέγεθος! (Σε σύγκριση πάντα με τις ναυαρχίδες!)

Γιαννης

Συμφωνώ πάντως ότι αν κρίνουμε από το S4 mini θα είναι πανάκριβο και θα συμφέρει ως αγορά μόνο από skroutz μετά από κάποιο διάστημα. Καλύτερο το S3 που έχει πέσει αρκετά η τιμή του.
ΥΓ. Καμία σχέση δεν έχω με τον άλλο από πάνω που βρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.