Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…

Μπορεί μέχρι στιγμής οι ανακοινώσεις της Sony και Nokia να έχουν κυριαρχήσει στις συζητήσεις της ημέρας, όμως κάποιο άτομο από την έκθεση της Βαρκελώνης κατάφερε να αποσπάσει μερικές φωτογραφίες της νέας συσκευής λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, καθώς και να συγκεντρώσει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Ίσως το πιό ενδιαφέρον κομμάτι είναι ο ισχυρισμός για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, το οποίο θα επιτρέπει άμεσες πληρωμές με PayPal. Επίσης, έχει πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη.

To νέο smartphone ίσως έχει πλέον διαρρεύσει.

, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…, Samsung Galaxy S5 αδιάβροχο, με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και 16MP κάμερα…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

111 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JEK

Πάλι δεν αλλάξανε design?
Ακόμα και σε αυτό αντιγράφουν την Apple? (πλακίτσα 😛 )

makismali7

ρε παιδια σαν το s4 φαινεται..σιγουρα ειναι αυτο???

Stefanos29

Boringgggggg……..τα ιδια και τα ιδια…..

alex

Κριμαααα παμε για sonny

Γιωργος Λοιζος

Ενα galaxy s4 με καλυτερα specs…Απορω αν αξιζει το κοπο να δω το βραδυ το unpacked…

ovios

Δεν ξέρω μου φαίνεται άσχημο ….
Από θέμα design και αδιαβροχοποιηση η sony έχει κάνει καλύτερη δουλειά….
Για να δούμε και το Z2 τι λέει μπροστά του έτσι όπως το πάνε με τώρα αδιάβροχα βλέπω Κώστα τα reviews να κάνεις σε πισίνα πλέον χα χα χα

tiamat

σαν να μη πηρανε το μηνυμα στη κορεα.

το σχεδιο,το υλικο, ολα μοιαζουν να ειναι αμεταβλητα και απαραλλαχτα μεσα στη πορεια του χρονου … εχουν φτιαξει ενα καλουπι για ολα τους τα κινητα και εκει αυτοι…ξανα και ξανα !

σιγουρα μ’αρεσει πολυ το πλαστικο και το σχημα των galaxy ,αλλα αυτη τη φορα θα ηθελα κατι διαφορετικο. μαλλον νοιωθω απογοητευση αυτη τη φορα απο τη samsung παρα ενθουσιασμο τουλαχιστον στο θεμα εμφανισης, γιατι κατω απο το καπο μηχανικα σιγουρα θα σκιζει και θα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει

κωστα θελουμε τη γνωμη σου!!!

τασος_μιχελης

οταν η samsung σοβαρευτει τοτε θα ξανααγορασω και γω προιον της…μεχρι τοτε παντα lg…!

Jason Matsoukas

Ο σχεδιασμός του πλησιάζει περισσότερο το S3 παρά το S4 δυστυχώς…

dimitrakis 18

τα ίδια και τα τα ίδια..απογοητέυτηκα απίστευτα…τώρα αξίζει να δείς κάποιος το unpacked??γαμώτο..τι θέλουνε και τα βγάζουνε σε photos?τουλάχιστον να είχαμε την αγωνία…τώρα ούτε αυτό..εκτός και αν έχει και δεύτερη έκδοση και κάνει την έκπληξη…αν και δεν νομίζω..

tolis

Παιδια αν ειναι αυτο το σ5 μιλαμε για την απολυτη απογοητευση πολυ φθηνο εμφανισιακα και ψευτικο.ας παρει η σαμυ κανενα μαθηματακι απο την lg οσον αφορα το θεμα πλαστικο.οποιος βιαζεται να βγαζει κινητα καθε τρεις και λιγο αυτα παθαινει.περαστικα!!!!

petris

γελάει ο κόσμος

Johntsia84

Παρόλο που είχα το s4 ήταν ποιο όμορφο από το s5 νομίζω ότι μεγάλωσε αρκετά θα είναι ίδιο σε μέγεθος με το Ζ1 που έχω τώρα αυτό μάλλον γίνεται γιατί έχει μεγαλύτερή οθόνη και είναι και αδιάβροχο αυτό αυτό που βλέπω από τα καινούργια κινητά προτιμώ το Ζ2 και μάλλον και το ΟΝΕ 2 αν είναι αληθινές η διαρροές, με έχει ξενερώσει αρκετά η Samsung τα τελευταία χρόνια παρόλο που όλες η προηγούμενες συσκευές μου ήταν Samsung.

#Αγαπώ_την_SONY

άσχημο κινητό !!
μου θυμίζει μοντέλα του 2010

fedox

Μακράν τα πιο άσχημα της σειράς Galaxy S μαζί με το S3.
Πραγματικά πρέπει να απολύσουν κάποτε αυτό τον designer που έχουν εκεί στην Sammy.
Το μόνο που ευελπιστώ είναι να μην είναι αυτό το S5 αλλά κάποιο άλλο μοντέλο.

Όσο σε πωρώνουν να το αγοράσεις, τόσο κάνουν το αντίθετο από άποψη εμφάνισης.
Ελπίζω μόνο να έχει τρομερά specs και όχι τωρινά όπως του G2 & Nexus 5 γιατί αν όχι, άντε γεια…

Γιώργος Μ

Μ’αρέσει μου κραζουμε την apple για το ίδιο design. .τα iPhone τουλάχιστον είναι όμορφα..και όταν έρχετε η lg με κάτι διαφορετικό πάλι το κραζουν γιατί σαν το S4 δεν έχει..ε ρε γέλια

Dimitris

Τι είναι τούτο;; Αντι να τα βελτιώνει τα χειροτερεύει; Άθλιο.

Vasilis_G

Τελικά ΝΟΤΕ και πάλι ΝΟΤΕ…. Καλό Σεπτέμβρη….

Λουκάς

poli kalo!!!

χρηστος σαμ

στη φωτογραφια με το note 3 και το s4 ,το s5(αν ειναι αυτο) φανταζει παλιοτερο μοντελο!Περισσοτερο με grant μοιαζει…νταξει απαισιο για ναυαρχιδα..και εγω που περιμενα να δω μπεζελ πιο λεπτα κ απτου G2…ειδα σχεδον ιδια με του S3 μου!!!

apostolis rodos

κράζετε την apple ..αλλά εκεί πληρώνεις κάτι ωραίο…να και η sammy ..τα ίδια πάλι…να και να..περαστικά..!

Giannis Charp

Κι εγώ από την μεριά μου δεν έχω καταλάβει γιατί οι περισσότερες εταιρίες αναπαράγουν ξανά και ξανά το ίδιο σχέδιο(δεν είναι μόνο η Samsung που το κάνει).
Τόσα ωραία concept έχουν γίνει στο ίντερνετ τόσες προτάσεις και πάλι καμιά αλλαγή.Φυσικά δεν μιλάω για τα concept που βάζουν πάνω προτζεκτορες κτλ αλλά καθαρά για το θέμα του design.
Κρίμα!

jacob5396

Μπορουσαν και πιο ασχημο…να κανανε σχεδιο καρο! χαχα

Alexis

Αυτο ειναι σιγουρα το s5 active που ειναι απαισιο και ασχημο. Δεν μου κανει ορεξη ουτε τα τεχνικα του χαρακτηριστικά να μαθω. Απογοητευση. Τι σχεση εχει αυτο με το πανεμορφο S4.

Αποστολης Μπανιωτης

Κόλασηηηηη! Περιμένω με ανυπομονησία.

akis

Τα ιδια και τα ιδια εαν ισχυει η διαρροη…Πριν ενα μηνα πουλησα S4 και πηρα Nexus 5 32GB.Πιστευω ειναι οτι πιο vfm κυκλοφορει αυτη τη στιγμη….

Panos7GR

Σαν να μεγάλωσαν τα περιθώρια; Χμμμ… Επίσης λέει κάτι για αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη;
Σαν να καταλαβαίνουμε τώρα γιατί η Sony δεν έχει ελάχιστα περιθώρια στις hi-end συσκευές της, όπως η LG με το G2… Τελικά βιαστηκαμε να κραξουμε την Sony! Τα αδιάβροχα κινητά έχουν και το τίμημα τους…

Υ.Γ.: Αν είναι το S5, από εμφάνιση τουλαχιστον είναι παντελώς αδιάφορο. Ίσως τώρα με τις προδιαγραφές IP67 vα δικαιολογείται κάπως και η πανάκριβη τιμή εκκίνησης… Τεσπα το εσωτερικό του να μάθουμε και το νέο UI επίσης και μετά θα το κρίνουμε. Τώρα απλά εκφράζω πρώτη γνώμη. Τα ξαναλέμε αργότερα Sammy!

φανης

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι ο μαο δεν αντιγραφει sony,nokia,apple οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι

Nikolakis

Να δω τα παιδιακια που λετρεύουν την Sam τι θα εχουν να πουν τωρα,,,,
τοσο καιρο κραζανε τα iphone.

Τέτοιο άσχημο αντικειμενο για ναυαρχιδα και καμια 700ευρώ τιμη, δεν έχω ξαναδει,,,,
αντε κοροιδα ορμηξτε,,!!!!!!!!!!!

z1, g2, nexus5, ειναι τα πιο ομορφα και γαματα που υπαρχουν και θα υπαρχουν μεχρι το τελος της χρονιας,,,,εκτος αν κανει η apple τα μαγικα της παλι…….απο σεπτεμβρη και παρουμε αναστατωση ευχαριστη!!!! με το g2 που εχω τωρα ειμαι κομπλε παίδες,,,,,,,,,,μονο το κιτκατ να παρει να κανει καποιες βελτιωσεις και τελος για φέτος,,,,,
οχι αλλα τσαμπα λεφτα σε μαλακιεςςςς!!!!!!
ολα τα δις της γης τα μαζεψανε οι εταιρειες αυτες,,,,,,!!!!!
πολλα τα λεφτα Αρη!!

diofar

Πάναγίτσα μου!

Άρα όπως είχε πει πριν 1 μήνα η Samsung, να μην περιμένουμε τρελές καινοτομίες.
Του χρόνου μας υποσχέθηκε ιδιαίτερα πράγματα.

Χρήστος Κων.

Παάλι τα ίδια;

Nio

Μαπα

sosimple

Το βλεπω και χαιρομαι που πηρα το g2.. χεχε.. Το g2 ειναι 1-2 χιλιοστα μεγαλυτερο του s4 και πολλες φορες σκεφτομαι μηπως επρεπε να ειχα παρει το s4, γιατι ειναι πραγματικα το οριο στο μεγεθος.. Το s5 εδω ειναι σκετο τουβλο.. Ειναι δυνατον να απευθυνεται αυτο το μεγεθος στο μεσο χρηστη? Αν ειναι για να μεγαλωσουμε λιγο την οθονη, να το κανουμε τουβλο.. καληνυχτα..

JohnWave

Αν είναι αυτό τότε η LG θα κάνει τρελή γιορτή σήμερα το βράδυ…

Δημητρης

Ελεεινο εμφανησιακα. Ολοι το Ζ1 κραζανε αλλα βεβαια οτι δε φτανει η αλέπου το κανει κρεμασταρι. Τωρα αντιγραφουνε και τα features του. Μπραβο Samsung fanboys να το χαιρεστε.

giwrgakis kom

ωραία..περίμενα τόσο καιρό να το δω…αποφάσισα ποιο κινητό θα πάρω…ήδη έγινε αγορά lg g2 απο skroutz..πολύ πιο ωραίο με μηδαμινά bezels..χεχεχε..

Χάρης Κορ.

Ρε παιδια υπαρχει καινοτομια εδω! Το αριστερο πληκτρο αφης διαφερει απο τα αλλα μοντελα εχει αλλο εικονοδιο συγκεκριμενα οπως ολα τα αλλα κινητα ειναι αλλο Samsung αυτο 😛 χαχαχαχα αστα να πανε Samsung ετσι οπως το πας αντε γεια!!!

greg

ολες η μεγαλες εταιριες τα ιδια και τα ιδια βγαζουν εκτος την lg που κατι κανει τελευταια ας ελπιζουμε να μην ειναι το s5 συμφωνω με τα παιδια που λενε οτι ειναι σαν το s3 κριμα

Χρήστος

Συμφωνώ με τον JohnWave… Θα τρίβουν τα χέρια τους για το πολυαναμενόμενο πλέον LG G3 μετά από τέτοια απογοήτευση..

Modys

ότι χειρότερο έχει ύπαρξη ποτε στην ιστορία τις
sammsung άντε ένα εφάμιλλο σχέδιο και για το note
και κλείσαμε για φέτος. γελάνε και οι πέτρες

George Katapodis

Να σας πω την αλήθεια εμένα μου θυμίζει μια κινέζικη κακή αντιγραφή του S4 από το Ebay…Note 3 και πάλι Note 3!!Δεν το αλλάζω με τίποτα και είμαι υπερευχαριστημένος!!

Panagiotis G

Με αυτο το σχεδιασμό πως να είναι αδιάβροχο; anyway νομίζω το 2014 είναι η χρονιά της Sony για τα Android. Ειδικά τώρα που έφτιαξε και την ποιότητα της οθόνης δεν βλεπω λόγο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για κάτι πλαστικό και άσχημο. Και φαίνεται και λίγο τεράστιο σε μέγεθος

stelios

Ποσο χαίρομαι με το κραξιμο που πέφτει το εχω γραψει εδω και καιρο οτι αυτη η εταιρεία δεν εχει σχεδιαστικό τμημα παιρνει το ιδιο καλουπι και το μοστράρει σε διαφορα μεγεθη, Αλλα καλα κανει εφοσον υπαρχει αγοραστικο κοινο που θα παει να δωσει λεφτα για αυτη την αηδία

Δημήτρης

Πιο ασχημο και απο γυμνη φωτογραφία της Μέρκελ.ουτε στους εφιάλτες μου τέτοιο πράγμα.ελπιζω να μην είναι αυτο.με έχει ξενερώσει καιρό τωρα αυτη η εταιρία με την πλεονεξία και τους περιορισμούς της αλλα δεν θέλω να ξεπέσει και έτσι.τελος πάντων η αληθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι το διαφορετικο απο αποψη σχεδιασμου-υλικών αλλα αυτο το πράγμα είναι έκτρωμα.100 βηματα πισω

GiannisMix

Εμενα προσωπικά απο galaxy που αρεσε μονο το S2. Κανένα αλλο. Μιλάω για εμφάνιση σαφώς και όχι δυνατοτητες. Τωρα όσο πάει κ χειρότερα αυτη η εταιρεία. ΝΟΚΙΑ και ΣΟΝΥ και LG.. Αγία Τριάδα. Τέλος.

Κωστας

Πιο χάλια απο ποτέ,αν ειναι δυνατον να δινουν τοσα λεφτα για αυτη την εμφάνιση!

vkrd

Samsung is the best! Love it…

filippos

Ότι πιο άσχημο έχω δει εδώ και καιρό κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο. Καληνύχτα Sam..

nikolakis

Vkrd@@@
Αν εισαι κατω των 15, πες το μου μη σε προσβαλλω..

Αν εισαι ομως,,,,,, κριμα….

Η παραδοχη των σανσουγκαδων για την αποτυχια αυρη λεει πολλα…..

Μου αρεσει η σαμ , καποια πριιοντα της ειχα s4 , πολυ ωραιο,,,,, αλλα ,,

Κοροιδευουν τους ανημερωτους…
Οταν φτασει το g3 με tigra……. θα κλαψουν πολλοι..

grand

Αρε ελληνοπουλα κραξτε βγαλτε απο μεσα σας οτι εχετε χαχαχαχα κατι μου θυμιζει ακομα δεν το δαν ξεκινησαν “συζήτηση” δώστε μπρρρρρρρ… εχουμε πάντα σε καθε συζητηση της σαμσουνγκ και εναν απλετζη να μας πει ποσο γαματα και κενοτομα ειναι τα iphone που ποιο μάπα δεν υπαρχουν(κατοχος lg)

True

Μπραβο ρε σαμυ που καταστρεφεις τα κινητα σου!!Τωρα δινεις προβαδισμα σε ολες τις εταιριες να σε περασουνε!Οποιος βιαζεται,σκονταυτει λει η παροιμια!

likandros

Εχω galaxy s2 και note 2 περιμενα το s5 να με εντυπωσιασει με κατι διαφορετικο και βγαλανε παλι το ιδιο κινητο …δεν μπορει να ειναι τοσο μλκς…ΕΛΕΟΣ…Σιγουρα απο specs και αξιοπιστια θα ειναι πολυ καλο οπως μας εχουν συνηθισει..αλλα μετα το μηνυμα στις μειωσεις πωλησεων λογω ομοιοτητας s4 me s3 μου βγαζεις το ιδιο…εχω ακομα ελπιδες οτι θα παιξει και αλλη εκδοση περισσοτερο premium…lets see..(παντως ξενερωσα)

Noulis

Δεν ξερω τι λετε εσεις εμενα παντως μου αρεσει.

Αποστόλης Ρόδος

Αν ειναι αυτή τελικά η νέα ναυαρχίδα της Samsung … ειναι απλά τραγικοί οι άνθρωποι.
Χαίρομαι που τους πήρα πρέφα απο νωρίς και δεν γυρνάω πίσω με τίποτα.
Ειναι πολυ ΕΛΕΟΣ οι τύποι μιλάμε. Το μονο που μένει πλεον ειναι απλα να μας διαψευσουν το βράδυ, αλλά δεν το βλέπω.

Sony και HTC θα τα πάνε πολύ καλύτερα φέτος γιατι η ιδια η Samsung τους δίνει πίτα. Λίγο αν ξυπνήσουν μπορούν να την στείλουν στα τάρταρα.

costas

Παλι θα τρελαθει στις πωλησεις….και καλα θα κανει

Ante_geia

Ρε δε πα να φτιάχνει και καφέ. Άμα είναι αυτό πέδες ας δώσουμε ένα μηνηματακι στην Samsung ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Τουλάχιστον να ήταν το ίδιο αλλά με καλύτερα υλικά, δεν χάλασε και ο κόσμος. Η τουλάχιστον θες πλαστικό?, βάλε καλύτερο πλαστικο απο το προϊγούμενο. Η Samsung όπως το πάει το κάνει ακόμα χειρότερο απο το S4. Δεν πα να έχει και ανάλειση 5000×2500 … ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ …

Αντίο Samsung, πάντα σαγαπούσα και σε υποστήριζα … ΑΛΛΑ … ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ( εδω πέφτω στα γόνατα κοιτάω ψηλά και φωνάζω με δάκρυα στα μάτια) ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ !!!

https://www.youtube.com/watch?v=iSpm6HQjy9Y

Ante_geia

Έλεος

aris

μου φαινεται ολες οι εταιριες ακολουθουν το ιδιο παραδειγμα..ολες οι ναυαρχιδες ειναι ιδιες με τις περσινες…καθιστε εσεις κραξτε…βγαλτε χολη…

υ.γ. σημερα πρωι βγηκε αναβαθμιση ΚΑΙ για το s4 i9505 για το android 4.4

Ante_geia

Ρε δε πα να φτιάχνει και καφέ. Άμα είναι αυτό πέδες ας δώσουμε ένα μηνηματακι στην Samsung ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Τουλάχιστον να ήταν το ίδιο αλλά με καλύτερα υλικά, δεν χάλασε και ο κόσμος. Η τουλάχιστον θες πλαστικό?, βάλε καλύτερο πλαστικο απο το προϊγούμενο. Η Samsung όπως το πάει το κάνει ακόμα χειρότερο απο το S4. Δεν πα να έχει και ανάλειση 5000×2500 … ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ …

Αντίο Samsung… πάντα σαγαπούσα και σε υποστήριζα … ΑΛΛΑ … ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ( εδω πέφτω στα γόνατα κοιτάω ψηλά και φωνάζω με δάκρυα στα μάτια) ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ !!!

Ante_geia

*προηγούμενο

Jimmok

Εμενα μου αρεσει….αντε γιατι παλιωσε το s4…το εχω 3 ολοκληρες μερες!!!

Kostasrodos

Λατρεψα ακομα περισσοτερο το HTC ONE μου, οτι πιο ομορφο κυκλοφορει και θα συνεχισει μεχρι τελος χρονου τουλαχτιστον μεχρι να βγλαει το επομενο , εκτος και αν το Μ8 ειναι ακομα πιο ομορφο. Well Done HTC.

VasiliSII

Έχω το S2 . Εκανα υπομονή να πάρω το S3, δεν μου άρεσε και εκανα και αλλη υπομονή να πάρω το S4, δεν μου άρεσε, ακουω οτι συναντήθηκαν τα στελέχη να δουν πως θα αλλάξουν το design και λιγο πριν παραδέχονταν οτι είναι το S4 ιδιο με του S3 και αυτο θα άλλαζε. εεεεεεεεεεεε τώρα ποση υπομονή να κάνω αν αυτό είναι το S5??? Θα πάρω το S6 τέλος.

Darth

@vVasiliSII δεν αγοράζεις samsung τοσο απλα

Makis

Ούτε εμένα μ’αρέσει αλλά μη νομίζετε ότι η Samsung δεν το ‘ψαξε πριν ξαναβγάλει το ίδιο σχέδιο…

Alexis

Αδυνατώ να το πιστέψω ότι είναι αυτό! Περιμενω το βραδυ να γινει το θαυμα αλλιως αντιο samsung του χρονου παλι βλεπουμε! Καταρχην αυτο ειναι τεραστιο τελειως παντοφλα! Αλλα παιδια μη λετε οτι θελετε μερικοι! Και το z2 για μένα και το s5 αν ειναι αυτο είναι εντελως γελοια και σκετη κοροιδια να τα αγορασαι καποιος που εχει z1 και s4! Μενει το HTc Τωρα!

VasiliSII

@Darth μπα μονο με την Samsung ειμαι ικανοποιημένος μόνο το Design δεν μου αρέσει. Και αυτό απο πίσω το καπάκι σαν ταπετσαρία απο αυτοκίνητο του 50 είναι!!!!

Ante_geia

Πέρα από την πλάκα … φαίνεται λες και είναι ένα κακής ποιότητας Κινέζικο smartphone !!! ΈΛΕΟΣ

Giorgos

Μαρεσει που ειναι αδιαβροχο, αν ειναι, για να πεσει κιαλλο το σ4 ακτιβ και να παρω εκεινο 🙂 🙂

Χρήστος

Χαχαχα η υπερβολή στο μεγαλείο της!

χρηστος

παιδια αυτη μπορει να ειναι η φτηνη εκδοση η αλλη μπορει να ειναι διαφορετικη

sosimple

Θα σας το βαλει εκει στο public σε ξεχωριστο τραπεζακι αφιερωμενο αποκλειστικα στα samsung, ξεχωριστα απο τα υπολοιπα android για να τονισει την (ανυπαρκτη) διαφορετικοτητα, και θα το παρετε θελετε δε θελετε, σαν συνανταγη γιατρου. Ειδικα οποιοι ειναι ασχετοι με τεχνολογια και ψωνιζουν βαση μαρκας. Αλλα ακομη και ετσι, ειναι τοσο μεγαλο που πολοι θα πανε στο αλλο τραπεζακι απεναντι στα iphone.. 🙂

Dalinos

OMG τι ειναι αυτο ρε παιδια…καταρχην τα bezels ειναι μεγαλυτερα απο το S4 και το καπακι πισω ειναι σαν $#%$#^…Ελπιζω να ειναι τιποτα S5 Active αυτο..απο την αλλη σκεφτομαι μηπως το εκανε επιτηδες τοσο χαλια για να αγορασει ο κοσμος την νεα της σειρα F που λεγεται οτι θα κυκλοφορησει σε λιγες εβδομαδες…παντος μιας και εχω S4 θα επρεπε να μου το εδιναν τζαμπα αν ειναι οντως αυτο και παλι θα το σκεφτομουνα να το αλλαξω 🙂

LaFleur

Δοξα τον Πανεμεγιστο δεν περιμενα να βγει το S5 για να παρω καινουριο τηλεφωνο. Αγορασα το LG G2 και εδιωξα το S3 με τα απειρα προβληματα του. Νιωθω οτι εκανα την καλυτερη αγορα απο οταν ειχα αφησει το Ericsoon T27 για το Τ38. Η LG δεν αστειευεται. Πρωτη φορα βλεπω τοση καλοδουλεμενη ROM που δεν χρειαστηκε να rootαρω το τηλεφωνο οπως κανω για καθε κινητο μου απο το 2009 και μετα. Η Samsung μετα κ απο το S5 εχει πεθανει για μενα. Οσο αγαπητη ηταν στο παρελθον αλλο τοσο οι ιδιοι της οι χρηστες την κατηγορουν τωρα. LG και τα μυαλα στα καγκελα.

Giorgos

SoSimple δεν καταλαβαινω τον υποτιμητικο πληθυντικο. Αν εσυ αγοραζεις σαν προβατο απο τραπεζακια δε σημαινει οτι το κανουν ολοι…

Ξερεις μπορει καποιος να το επιλεξει απλως και μονο γιατι τον ικανοποιει η εταιρια.

kiko

G3!!! Και πλεον ολες οι ελπιδες νου στην lg.

Johntsia84

Παίδια τι ώρα είναι η παρουσίαση.

Θεόδωρος

Αυτή η βλακειούλα είναι το S5?θα μείνω με το Xiaomi μου..bye bye Samsung οριστικά…

Γίαννης

αρθρο techblog 5 Φεβρουαριου 2014
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s5-nyt-sources-no-qhd-display-3511/

παραθετω λογια Κωστας Βλαχακης (ααα ρε Κωστα…γαλαξιες μπροστα !! )

”Αν ισχύουν οι πληροφορίες των NYT το S5 θα είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο και λογικό επόμενο είναι το S6 να είναι το τούμπανο (όπου τούμπανο μπορείτε να βάλετε όποια άλλη λέξη θέλετε, κουρυφαίο, ναυαρχίδα)”

Kostasrodos

Τι ωρα ξεκινατι το event ξερει κανεις?

thodoris

ακομη και αυτό να είναι θελω να δω ποσοι από ολους αυτους που κραζουν στης προηγούμενες σελιδες θα το παρουν ? εγω πιστευω ότι θα είναι παρα πολύ . πρεπει να καταλάβουμε κατι , ότι η sammy εχει φτασει στο σημειο να πουλαει μονο με το ονομα για αυτόν τον λογο παρουσιαζει πανομοιότυπες συσκευες τα τελευταια χρονια . επεισης η ονομασια galaxy εχει περασει σε συσκευες από 80 ευρω μεχρι 700 ευρω μεγαλο παιχνιδι του μάρκετινγκ και αυτό . κλεινωντας πιστευω ότι και αυτό το galaxy θα κανει μεγαλες πωλήσεις . εγω παντως θα μεινω με το s3 μεχρι να τελειωσουν η αναβαθμισης του .

eee....no

SAMSUNG ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣTΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ….

Nio

Μεγαλυτερα bezel κ απο την Sony….

NickG

Εχω το S4 απο το Μαιο του 2013 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, δεν το αλαζω με τιποτα, ισως να μπω σε αυτη τη διαδικασια μετα απο ενα δυο χρονια.

paris lipas

21.00

pk

ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΩΡΕ!!!!!!!!
Τωρα θυμηθηκε και τα αδιαβροχα!!!
Παμε SONY τελικα φετος. Z2 το καλυτερο και ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!

john

Δεν πιστευω να νομιζεται οτι ειναι αυτο το s5…
Απλα ειναι καποιο κινεζικο που το εβγαλε τελευταια στιγμει καποιος για να εχει πολλες προβολες μιας και κοιτανε ολοι πως θα ειναι και τι θα ειναι…

eddy

Παιδια αισχος!!!! Τελικα εμεινε μονο με το note3 η samsung!!!!! Κριμα!!!!;!;!;!;

jps28

Ήθελα να ήξερα τόσα λεφτά που Κοστίζει μαλωμενη είναι αυτή η εταιρεία με υλικά όπως γυαλί αλουμίνιο και γενικά με μια ποιοτική όμορφη premium κατασκευή όπως τα Ζ1 τα Apple έστω τα HTC; Ποιοι νομίζουν ότι είναι επειδή πληρώνουν να διαφημιζονται παντού και επειδή μοιράζουν τζάμπα ρολόγια που κάνεις δε θα αγόραζε 300 ευρώ; Κακόμοιρο….. Σε είπαν ναυαρχίδα και είσαι σαν Core με τρύπες πουά.

Chris

Παιδιά πολύ χάλια το κινητό αν είναι αυτό!! Αν επαληθευτεί η φωτογραφία τότε πάμε για G3!

jps28

Μα καλά είναι δυνατόν ποιοι νομίζουν πως είναι πια πάλι θα πουλάνε σε τέτοιες τιμές αυτά τα απαίσια υλικά, δεν μπορούν να βάλουν λίγο αλουμίνιο ή γυαλί να δημιούργησαν μια πιο premium αίσθηση και κατασκευή όπως το Ζ1, τα Apple ή έστω τα HTC; Επειδή δηλαδή έχουν γεμίσει τον τόπο διαφημίσεις και μοιράζουν με κάθε αγορά τζάμπα ρολόγια (γιατί ποιος θα τα έπαιρνε στα 300 ευρώ), θα πάμε πάλι σαν τα ζώα να πάρουμε μια και καλά ναυαρχίδα που στο χέρι μου θα είναι σαν ένα Core τρυπητο πουά;;;;;

Sot11

Που ειναι όλοι αυτοί που γράφανε στο χθεσινό άρθρο αποκλείεται να ειναι αυτο! Κανεις δεν ήθελε να παραδεχτεί αυτη την αποτυχία! Τώρα που το βλέπετε ότι ειναι αυτο τι έχετε να πείτε;;;;

john

Οτι δεν ειναι αυτο εχουμε να πουμε περιμενε να παρουσιαστει πρωτα και μετα γραφουμε…
Και κατι αλλο σε μια φωτο που δειχνει γιατι εχει το σημα τις καρτας sim δηλαδη σαν να ειναι δικαρτο γι αυτο σου λεω οτι ειναι δικαρτο κινεζικο…

nick

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ….βλεπω πολυ κοσμο να πηγιανει στο Samsung S4 i9506 με s800!!!!!θα χασει η εταιρια εκ των εσω….!!!!!!!

Darth

@Ante_geia μολις πρόσβαλες τα κινέζικα… (εκτός και αν μιλάς για κινέζικα κάτω απο 100 ευρώ)
λεγε μας xiaomi, oppo, meizu κλπ

tsartsa

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/133939-lg-55ea980v-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-tablet-g-&-smartphone-g2 Αυτό δείχνει το πόσο μπροστά από όλους τους άλλους είναι η LG…Κορυφαίο, βραβευμένο design και καινοτομία! Και όχι μόνο σε έναν τεχνολογικό κλάδο…Σε αντίθεση με Apple και Samsung που βγάζουν κάθε λίγο κινητά με το ίδιο design ή και χειρότερο με μόνη “καινοτομία” τα καλύτερα specs. Εγώ πάντα έκραζα τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο τώρα, γιατί ούτως ή άλλως μπορεί να πρόκειται για prank και να βρίζει ο κόσμος άδικα. Ελπίζω όλους να μας βγάλει ψεύτες η Samsung, αν και αμφιβάλλω. Δεν μπορεί όμως να είναι μερικές εταιρίες τόσο μονόπλευρες και να περιμένουν θετικά αποτελέσματα. Η Sony, ωστόσο, αξίζει συγχαρητήρια, διότι κατέχει υψηλή θέση σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. των TV, PC, Tablet, Κινητών, MP3-MP4, Ηχείων, Ακουστικών (και πολλών άλλων) και συνεχίζει να προσπαθεί. Ακόμα και η HTC, που βγάζει μόνο κινητά, αξίζει συγχαρητήρια για μερικά της μοντέλα. Για μερικούς, όμως, που υποστηρίζουν ακόμα φανατικά την Apple, ένα έχω να πω: Είτε έχετε λεφτά για πέταμα είτε είστε τεχνολογικά ανίδεοι, και λίγα λέω…Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής και δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνει ή θα τους κάνει υποδείξεις. Εγώ απλά εκφράζω τις απόψεις μου. Οι άλλοι ας κρίνουν καλύτερα μόνοι τους τον εαυτό τους,… Συνέχεια »

LeTak

Παιδιά δεν πολυσυμπαθώ την Samsung αλλα αυτο δεν παίζει να είναι το s5 για κανένα λόγο…ειναι παρα μα παρα πολύ ασχημο…βασικα πιο ασχημο ακομα κι απο την ασχήμια…θελει διανοητική καθυστέρηση για να βγαλει η σαμσουνγκ κάτι τέτοιο…Μην πιστεύετε τίποτα μέχρι να βγει το κανονικό!είπαμε είναι καραγκιόζηδες οι σχεδιαστές της Samsung αλλα όχι τόσο…:)

johnny 13

Αν ειναι αυτο το s5 πρεπει να απολυθει ολο το τμημα design της sammy…

George

το καπακι πισω μου θυμιζει πυτζαμες..

DiABLO

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, δείχνει το πόσο μπροστά από όλους τους άλλους θα είναι η LG…Σε αντίθεση με Apple και Samsung που βγάζουν κάθε λίγο κινητά με το ίδιο design ή και χειρότερο με μόνη “καινοτομία” τα καλύτερα specs. Εγώ πάντα διαφωνούσα με τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο τώρα, γιατί ούτως ή άλλως μπορεί να πρόκειται για φάρσα και να βρίζει ο κόσμος άδικα. Ελπίζω όλους να μας βγάλει ψεύτες η Samsung, αν και αμφιβάλλω. Δεν μπορεί όμως να είναι μερικές εταιρίες τόσο μονόπλευρες και να περιμένουν θετικά αποτελέσματα. Η Sony, ωστόσο, αξίζει συγχαρητήρια, διότι κατέχει υψηλή θέση σε πολλούς τομείς και συνεχίζει να προσπαθεί. Ακόμα και η HTC αξίζει συγχαρητήρια για τα μοντέλα της. Για αυτούς που υποστηρίζουν ακόμα την Apple, ένα έχω να πω: είτε έχετε λεφτά για πέταμα είτε είστε αρχάριοι…Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής και δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει ή θα κάνει υποδείξεις. Εγώ απλά εκφράζω τις απόψεις μου επί τη ευκαιρία. Οι άλλοι ας κρίνουν καλύτερα μόνοι τους τον εαυτό τους, παρακολουθώντας καλύτερα γύρω τους 😉

sfkiller

το ντιζάιν της σαμμυ μου θυμίζει γαμο ερωτευμένου ζευγαριου : κάθε χρόνο και χειρότερα…
η γυναίκα προσπαθεί μάταια να μοιάζει πιο νέα , χωρίς επιτυχία φυσικά , ενω η κοιλιά του άντρα συνεχώς μεγαλώνει…

Sot11

Μαντέψτε! Μόλις παρουσιάστηκε και ειναι ακριβώς αυτο που βλέπετε στις φωτογραφίες!!!!!

LeTak

@sfkiller Ωραιος! Χαχαχα
@Sot11 Φιλε δυστυχως είναι αυτό! Ζητω η ασχημια 😀 Παω να κανω οικονομια για 6 μηνες για να το αγορασω και να λεω ότι εχω τον τελευταιο snappdragon και οθονη QHD…Αχ τι συνέβη στο γούστο σ αυτόν τον πλανήτη;

Darth

@sfkiller υποκλίνομαι

και ναι μολις εγινε η παρουσίαση……. και ναι είναι ακριβός ίδιο ποιο άσχημο από το s4 και ποιο μεγάλο

sfkiller

Η πηγή έμπνευσης του ντιζάιν σέντερ της Σαμμυ πρέπει να εμπνέεται από κάτι παιχνιδακια που όσο τα τραβας μένουν ίδια… βλέπε s3\s4\s5

sfkiller

@darth : ευχαριστώ φιλαρακι , το κατα δυναμην… Ερώτηση : ο,τι nexus 7 του ’12 περισεψε τα αγόρασε η σαμμυ για να κλέψει το πίσω μέρος για τα νέα s5????

LeTak

Τσαμπα τα βιολοντσελο στην εισαγωγή του event…Τουλάχιστον είχαμε και λιγο ποιοτητα γιατι ηταν οντως πολύ καλοι (οσοι το ειδαν από την αρχη το Live θα καταλαβουν!)
Να συμπληρωση ότι οποιος πει ότι του αρεσει αυτό το κινητο πρεπει να παει για εσωτερικη αναζητηση στα μοναστηρια των Saolin…
Λοιπον τελικα το μονο ωραιο που βγαζει η Κορεα είναι οι Κορεατισες! Δεν εχω κατι άλλο να πω!
Περιμενουμε τωρα και τον τριτο παικτη, την HTC να μας δειξει τι θα βγαλει φετος…Αν ακολουθησει κι αυτή τον ηλιθιο κανονα bigger is better θα απογοητευτω πολύ!
Καλες αγορες στα fanboys που κανουν οικονομια από περσι για να παρουν αυτό το πανεμορφο κινητο!χοχο!
Ευτυχως υπαρχει και το s4 που είναι καπως καλυτερο!
Ευχαριστω για την διασκεδαση παιδια! Καληνύχτα!

sfkiller

Έκτακτο παράρτημα : υπήρξε μεγάλη κλοπή στις αποθήκες της asus , όπου άνθρωποι της σαμμυ έκλεψαν όσα nexus7 προηγούμενης γενιάς είχαν περισσέψει !!! Ομολόγησαν ότι έψαχναν καπάκια για το νεο κινητό τους…επείσης όλοι οι οίκοι σχεδίων και μόδας σχίζουν τα πτυχία τους και οι καλλιτέχνες πηδαν απο τα παράθυρα καθώς βλέπουν την νέα καινοτόμα και πρωτοποριακή σχεδιαση του s4 , εμ , s5 ήθελα να πω

sfkiller

Κι άλλα νέα : διαψεύσθηκαν οι φήμες που ηθελαν τη σαμμυ να κλέβει nexus 7 λόγω του υλικού για το καπάκι , καθώς αυτό του s 5 εχει περισότερες τρυπουλες…

CoMeTiS

Τι να πω η Samsung θα μπορούσε να είχε κυριαρχήσει την αγορά μετά το s3 και όλο πάει και χειρότερα.
Βγάζει νέο κινητό σε λιγότερο από 6 μήνες το οποίο είναι το ίδιο άπλα με καλύτερα χαρακτηριστικα από τον προκάτοχο του περιμένοντας να σταματήσει να πουλάει η Apple iPhone και Η HTC.Δυστυχώς πέρα από τα υπερβολικά χαρακτηριστικα ο κόσμος θέλει και ποιότητα και η Shamesung δεν έχει να προσφέρει τίποτα άρα θα μείνω με το 5s μου μέχρι να βγει το M8.

machineman

οταν φτανει μια εταιρια στο 10 ε καποια στιγμη θα παρει και την κατηφορα οπως iphone samsung μεχρι εκει το παω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.