Samsung Galaxy S5 Neo: Με τιμή 439 ευρώ στην Γερμανία

Είναι βέβαιο ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει την Neo έκδοση της περσινής ναυαρχίδας της Samsung Galaxy S5. Το Samsung Galaxy S5 Neo έχει διαρρεύσει αρκετές φορές και πλέον είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Γερμανία με την τιμή του να είναι στα 439 ευρώ. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται από 27 Αυγούστου.

Μοιάζει ακριβώς όπως το κανονικό Samsung Galaxy S5, αλλά έρχεται μόνο σε μαύρο, συνεχίζει να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενσωματώνει οθόνη 5.1 ιντσών Super AMOLED 1080p, έχει κάμερα 16 Megapixel και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ούτε 4K video recording.

Το Samsung Galaxy S5 Neo αντί για Snapdragon 801 φοράει οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7580 1.6 GHz, Mali-T720 GPU, έχει καλύτερο modem που του επιτρέπει να έχει πιο γρήγορη LTE Cat.6 συνδεσιμότητα, υπάρχει καλύτερη selfie κάμερα 5 Megapixel και FM radio.

Φαίνεται ότι η Samsung θέλει να κρατήσει ακόμη για καιρό στην αγορά το Samsung Galaxy S5 κυκλοφορώντας την Neo έκδοση, όπως είχε κάνει με το Samsung Galaxy Note 3 και το Note 3 Neo. Φέρνει πράγματι κάποιες βελτιώσεις όπως μπροστά κάμερα 5 Megapixel, FM radio και πιο γρήγορο LTE, αλλά θυσιάζει 4K video και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Samsung Galaxy S5 Neo: Με τιμή 439 ευρώ στην Γερμανία, Samsung Galaxy S5 Neo: Με τιμή 439 ευρώ στην Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Το καπάκι φαίνεται διαφορετικό.

Costas

Καλή κίνηση από την Samsung. Πολύς κόσμος θα το προτιμήσει λόγο του fm δέκτη αντί του άχρηστου αισθητήρα δακτυλικου αποτυπωματος. Και έρχεται και σε πολύ καλή τιμή εκκίνησης! Αδιάβροχο, με sd και αφαιρούμενη μπαταρία, το καλό βλέπω! Και 2 χρόνια εγγύηση της samsung!

Kalex1999

S5? Θα “αναβαθμισουν” το περσινό S5 ?? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Samsung ? Αντί να προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερο το Note 5 ασχολούνται ακόμα με το S5? Μάλιστα.. Μετά αναρωτιούνται γιατί έχουν πτώση κερδών ..

makis

ΚΩΣΤΑ ,ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ FM RADIO H SAMSUNG ΣΤΟ S5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΣΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ S4 mini ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΩΤΕΡΟ SAMSUNG, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ HUAWEI H LG.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Notification LED Η ΟΧΙ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΤΟ 4Κ ΚΑΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ S4 mini ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΥΤΕ HD video.
ΚςΣΤΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ S5 neo notification LED ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑς ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημητρης

Καλησπέρα θέλω να το πάρω έχει και ράδιο ωραία η κάμερα είναι καλή?

Νίκος

Αγαπητέ Κώστα, παρακολουθώ συχνά τα reviews και τα hands on των κινητών που κάνεις στο youtube και θέλω να σε συγχαρώ για τη δουλειά σου. Θα ήθελα σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να επιλέξω κινητό. Είμαι ανάμεσα σε Samsung galaxy s5 neo, htc one m8s, lg nexus 5x. Με ενδιαφέρει να έχει χαμηλό sar και καλή κάμερα. Πότε θεωρείται χαμηλός ο δείκτης sar; Μπορείς να μου προτείνεις και κάτι άλλο; Σ’ ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σου.

Gvirginia

@Νίκος Αν δε σε ενδιαφέρει η έλλειψη microSD, τότε Nexus 5X με κλειστά μάτια.
Αυτό με το sar, δε κατάλαβα τι θες να πεις.

Νίκος

sar εννοώ την ακτινοβολία που εκπέμπει ένα κινητό στο κεφάλι και στο σώμα. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η κάμερα του htc Μ8 που είναι 4 mp είναι καλή;

Gvirginia

@Νίκος Ξέρω τι είναι το sar, απλά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις με το “πότε θεωρείται χαμηλός”, μιας και είναι προφανές ότι αυτό συμβαίνει όταν είναι μικρό το νούμερο.

Κοίτα τα MP δεν παίζουν τόσο ρόλο στη συγκεκριμένη υλοποίηση. Βγάζει σχετικά καλές νυχτερινές φωτογραφίες αλλά στα υπόλοιπα υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν διάφορα συγκριτικά (και reviews) όπου μπορείς να δεις και μόνος σου αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Άλλο μπορεί να θεωρώ εγώ “ωραία” φωτογραφία και άλλο εσύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.