Samsung Galaxy S5, επίσημα και σε χρυσό χρώμα

Αφού είδαμε το Samsung Galaxy S5 σε Crystal Edition από κρύσταλλα Swarovski και την έκδοση από δέρμα κροκόδειλου, σήμερα η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διαθέσει από 30 Μαΐου την χρυσή έκδοση της φετινής της ναυαρχίδας. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Η χρυσή έκδοση του Samsung Galaxy S5 θα έχει την ίδια τιμή με τα υπόλοιπα χρώματα ενώ και τα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια, 5.1 ιντσών 1080p Super AMOLED οθόνη, fingerprint sensor, αισθητήρα καρδιακών παλμών, 16MP εξωτερική κάμερα, quad-core Snapdragon 801 επεξεργαστή και 2,800 mAh μπαταρία.
, Samsung Galaxy S5, επίσημα και σε χρυσό χρώμα
, Samsung Galaxy S5, επίσημα και σε χρυσό χρώμα
, Samsung Galaxy S5, επίσημα και σε χρυσό χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Hansaplast – Ο Ειδικός στην Περιποίηση των Τραυμάτων

Mimis

… Goldenplast, φιλε Darth!
Χαχαχα!

nikos

Αχ αυτη η sammy καθε φορα με διαψευδει.Εκει που λεω πως δεν γινετε να βγαλει πιο ασχημο μοντελο,βγαζει το ηδη χαλι s5 σε χρυσο,το οποιο ειναι οτι πιο καρακιτσαριο εχω δει!Πραγματικα αυτη δεν θα σταματησει να με εκπλησει ποτε.

moutafis1924

Hansplast για να κλεισετε τις πληγες που σας ανοιξε η Samsung….γιατι η πρωτια ….ματωνει!!!!

Darth

@moutafis1924 ούτε μέτοχοι της αντίπαλης εταιρείας είμαστε ούτε τπτ παρόμοιο, η πρωτιά της Samsung η και κάθε Samsung όχι πληγές αλλά αλλά ούτε γρατσουνιές δεν μας αφήνει.
τώρα αν κάποιος χαίρετε τρελά η κλαίγεται τρελά για την καλή η κακή πορεία μιας εταιρείας ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ χωρίς να είναι μέτοχος η ακόμη και υπαλλήλος… τότε έχει κάποια ψυχολογικά (σοβαρά η όχι δεν μπορώ να ξέρω)

George E.

Πιο kits πεθαίνεις…. Άχρηστοι, άχρηστοι εκεί στη Samsung… Θα πέσει φωτιά να σας κάψει…

Dimos

@Darth δεν γίνεται κάθε φορά σε άρθρο της Samsung να πετάγεσαι να λες την κακία σου..Έχεις πρόβλημα ρε φίλε!

billys

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα τόσο αρνητικά σχόλια για την συσκευή…..Συμφωνώ ότι δεν έχει ξεφύγει καθόλου από την σχεδιαστική αντίληψη της samsung….Συμφωνώ δεν αξίζει να δώσει κανείς 760 Euro όπως δεν αξίζει για καμία μα καμία συσκευή που κυκλοφορεί στην αγορά να δώσεις πάνω απο 500 Euro….Αλλά μέχρι εκεί δεν είναι για πέταμα περιμένουμε να πέσει κάτω απο το πεντακοσαρικο στα σκρουτζομαγαζα και τοτε πιστεύω αξίζει και νε το παραπάνω……

samanos

@Dimos ο Darth έχει oppo γιαυτό έχει πρόβλημα..επίσης πρέπει να έχει πρόβλημα και το auto correct του oppo γιατί κάθε φορά που γράφει πονάνε τα μάτια μας.

spam

Ειναι παρα πολυ ομορφο το σ5 και αυτα ειναι αντικειμενικα εγω το θεωρω πολυ ωραιο και σοβαρο δλδ για επαγγελματιες κτλ. Τωρα ενα “παιδάκι” που θελει κατι αλλο να χαχαλεψει ισως δεν το θεωρεί ομορφο γιατι δεν ειναι σοβαρο ουτε το ιδιο το “παιδακι”.Μην κραζεται για το εξωτερικο ειναι αντικειμενικο και μην προσβάλλεται συνεχεια επειδη δεν λεει ο καθενας την αποψη σας (και εγω τα χώνω τωρα πρωτη φορα φυσικα εστω και ελαχιστα πολιτισμενα:λέξη αγνωστη για μερικους. γιατι εχεται θεμα μερικοι) οσο για σενα darth πραγματικα εχεις ενα θεματακι εχουν δικιο τα παιδια δεν εχεις αφησει ιχνος θεματος σαμσουνγκ που να μην βγαλεις την χολη σου. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τωρα οσο για το εξωτερικο εμενα μου αρεσε απο κοντά ακομα και το χρυσο. Οπως ειχε γραψει καποιος αλλο απο κοντα ακομα και το χρυσο ειναι ωραιο ειμαι σιγουρος πολλοι δεν εχετε πιασει/δει ποτε το σ5 ποσο μαλλον το χρυσο. Οσο για τους υπολοιπους φανς της τεχνολογίας απλα καντε υπομονή μαζι τους.

temasek

Σοβαρά spam απο τα καλύτερα το S5;;;;Δηλαδή υπερτερεί απο M8,Z2,G3,Find 7 και one plus one σε κάτι εκτός απο την ασχήμια εξωτερικά αλλά και στο UI;

Darth

@Dimos αν δεις παντού όπου βλέπω βλακειες ανεξαρτήτου εταιρείας γράφω ότι γράφω (πχ για το Oppo find 7 είπα καλό χρυσό αλλά σαν σανίδα του serf είναι)
@samanos από το Pc γράφω και πολλες φορές βαριέμαι να κάνω correct της λέξεις και της αφήνω οπός είναι

spam

@tamasek δεν τα λεω εγω μονο αντικείμενικα εξωτερικα δεν υπάρχει μην μου λες ασχημο κρατα το για τον εαυτο σου αυτό οσο για τελικά σαν αποτέλεσμα ασε το εξωτερικο μου φάνηκε φοβερό σε καμερα οθονη σε δυναμη ολα ιδια ειναι πανω κατω αυτα τα 3 4 καλα απλα νικαει σε σημεια. Μην σπαταλας τηβ ενεργεια σου να μου πεις ειναι ασχημο δεν με ενδιαφέρει γιατι αυτι που θεωρεις ρσυ ομορφο για αλλον ειναι ασχημο. Αλλα ετσι οπως παρουσιαζεται το σ5 σαν αηδια οχι δεν ειναι αυτα…. ελπιζω να εχεις διαβασει οτι η σαμσουνγκ στο ui ασχολήθηκε φετος οσο περισσοτερο καμια αλλη ετερεια και καλα εκανε αυτο ελειπε απο σαμσουνγκ ασχοληθηκε με το σοφτ και οπως παει θα κανει το μπαμ…. αααα δεν εχω σ5 απλα κουραστηκαν αρκετοι εδω μεσα τα ιδι και τα ιδια.ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ Σ5…. Μου φανηκε πολυ σοβαρο για επαγγελματικο σκοπο… μου φενεαι αρκετα σοβαρο απο οσο θα επρεπε.

Γιώργος Λαφιατής

Ο @spam θα θεοποοήσει το S5 σε λίγο, αν είναι δυνατόν. Με 700 ευρω παίρνω Gaming PC. Βρίσκεις καλύτερα κινητά και πιο φθηνά, η Samsung είναι κάτι σαν viral στο κόσμο και σε λίγο καιρό τα iSheep θα γίνουν Samsheep.

nikos

Δηλαδή ρε @spam τι το τρομερό έκανε η samsung στο s/w που να το κάνει ανώτερο από όλα τα άλλα?Ή μήπως έκανε κάτι καλύτερο στο h/w?Δεν νομίζω,με περσινά specs έβγαλε τη ναυαρχίδα της!Το μόνο που αξίζει σε αυτό το κακάσχημο τηλέφωνο είναι η κάμερα η οποία είναι πάρα πολύ καλή αλλά και πάλι υπάρχουν καλύτερες!Εφόσον λοιπόν δεν έκανε τίποτα το εντυπωσιακό από άποψη h/w & s/w έπρεπε τουλάχιστον να βγάλει μια ποιοτική και όμορφη συσκευή όπως έκανε η htc!

Sot11

Spam έχεις δει πολλούς σοβαρούς επαγγελματίες να κρατάνε χρυσό κινητο(και πλαστικό);
Προφανώς για το τσίρκο προορίζεται η συγκεκριμένη συσκευή.

Argiris Athanasios

Κώστα το χρυσό έχει κυκλοφορήσει ήδη Γερμανία…. Ένας φίλος το έχει περίπου ένα μήνα τωρα!!

Darth

@Sot11 επαγγελματίες οχι αλλα κανγουρες και μοστρανθροπους αρκετους θα εχει

Jacob5396

Αμα παει καλα και αυτο το μοντελο, φανταστειτε τι θα βγαλει μετα??? ο.0

@samanos, χαχα ρε φιλε δικιο εχεις, @Darth, φιλε παρότι συμφωνω τις περισσότερες των φορων με τις αποψεις σου… ψησου να ελέγχεις λιγο την ορθογραφια.. καμια φορα παιζω το “βρειτε τη λεξη” 😛 (φιλικα παντα)

doc77

Πάλι τα ίδια ……σε όποιον δεν αρέσει μην το αγοράσει. …..θα το πω ακόμα μια φορά …ως πρώην κάτοχος s4 και νυν s5 το κινητό είναι πολύ καλό ……έχει βελτιωθεί στα σημεία …..σε εμφάνιση πολύ καλύτερο , δεν λαγκαρει, ταχύτατο, όσο για τα τσιρότο που αναφέρουν πολλοί μην το αγοράσουν γιατί θα τους κοστίσει αρκετά. Δεν είμαι samsung fanboy απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες ανούσιες συζητήσεις για το τίποτα. ……

nikos

@doc77 πραγματικά δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό που λες!το S5 είναι καλύτερο σε εμφάνιση απο το s4???Από το s2 και μετά κάθε μοντέλο της σειράς s που βγάζει η samsung είναι όλο και πιο άσχημο!Όσο για το ότι είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του σε h/w(αυτό έλειπε να μην είχε βελτίωση ούτε εκεί)δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο του ανταγωνισμού.Αν ήταν δεν θα έτρεχε τώρα να βγάλει το prime μήπως και σώσει την παρτίδα!Αλλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω αφού πουλάει σαν τρελή με αυτές τις αηδίες θα συνεχίσει να τις βγάζει!Από ότι βλέπω το s5 πουλάει περισσότερο από το s4 οπότε το s6 θα είναι ακόμη χειρότερο σε εμφάνιση!

doc77

Nikos το τι το θεωρώ πιο όμορφο από το s4 είναι καθαρά προσωπική άποψη …..Όσο για τον ανταγωνισμό στην κατηγορία αυτή υπάρχουν αν όχι ισάξια ίσως καλύτερα κινητά με προτερήματα αλλά και μειονεκτιματα…..για μένα δεν θα υπάρχει πότε το τέλειο κινητό. …Έτσι είναι. …..Όσο για το prime. ……Η Samsung απλά προσφέρει όσο βλέπει αγοραστικό κοινό. …Τέλος πάντων ο καθένας αγοραζει ότι του κάνει όπως τουλάχιστον κάνω εγώ. ….που απλά τον τελευταίο χρόνο βρήκα στην Samsung αυτό που με ικανοποιεί. ……

spam

Ok ok πφφφ θελουν να μας πείσουν οτι δεν ειναι καθόλου ωραιο τι να πω οκ αλλα μην το λετε κρατηστε το για εσας κουραστηκαν ολοι να ακουν τα ιδια και τα ίδια και καταντατε μονοτονοι και κουραστηκοι αυτο ηταν το point μου

chris

+1 spam όντως καταντανε κουραστικόι με τα ίδια και τα ίδια, κάθε πόστ της σαμσουνγκ βγάζουν την χόλη τους. Δεν μας ενδιαφέρει αν το βρίσκεται καα
Κασχημο πραγματικά τώρα. Ο αλλος απο πανω στην μανια του το ξανά χαρακτηρίζει για να παει κοντρα σε οποιον εχει αντίθετη άποψη. Οσο για το s5 και εμενα μου αρέσει αρκετά!

vagelis

ειμαι μεγιστος samsungaκιας ,αλλα δε γινεται να προσπαθεις να βγαλεις premium κινητο σε ενα μοντελο που με την πολιτικη σου σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα ειναι outdated και “παλιο “

nikos

@Doc77 ok δεκτη η αποψη σου,αν σε ικανοποει τοτε καλα κανεις και το παιρνεις.Ομως και εμενα ειναι δικαιωμα μου να το θεωρω κακασχημο και να το γραφω σε καθε αρθρο μηπως και ξυπνησουν σε αυτη την εταιρεια!Κοροιδευαν τη μηλορταιρεια οσο ηταν πρωτη οτι μενει στασιμη δεν κανει τιποτα πρωτοποριακο και αλλα πολλα ενω τωρα που βρισκεται εκεινη στην πρωτη θεση κανει τα ιδια

spam

+1 απο μενα doc77 πραγματικα αυτο θελω να πω το ιδιο λεμε καταντα κουραστικο το οτι σε καθε θεμα με το σ5 βγενει ο darth και η παρεα του να μας πουν τα ιδια και τα ιδια είναι απίστευτα κουραστικο μπράβο για το point σου ακριβως αυτο οσο για το σ5 είναι αρκετα ομορφότερο απο πολλες αλλες συσκευές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.