Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;

Τον περασμένο χρόνο, η Samsung κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (United States Patent and Trademark Office, USPTO) σχετικά με το design ενός smartphone. Τότε, είχε σχηματιστεί η εντύπωση ότι ο σχεδιασμός αφορούσε στο Samsung Galaxy Note 3.

Τώρα ωστόσο που επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα, είναι πολύ πιθανό οι πατέντες να αφορούν στον σχεδιασμό των Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4.

Λόγω της υποδοχής που υπάρχει για το S Pen, είναι φυσικό να υποθέτουμε ότι τα σκίτσα -κατά πάσα πιθανότητα- αφορούν στην σχεδίαση του Samsung Galaxy Note 4, ωστόσο πάντα, η σειρά “Note” ακολουθούσε την σχεδίαση της ναυαρχίδας της εταιρείας, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε επίσης, ότι ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S5, δεν θα διαφέρει πολύ. Για να δούμε, τι θα δούμε τελικά…

Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση….μπράβο Sammy για άλλη μια φορά καινοτόμισες…..σοβαρά δεν έχουν λεφτά να προσλάβουν κανέναν product designer.

Κώστας Βλαχάκης

Εμένα μου θυμίζουν Galaxy Active.

ΘΩΜΑΣ

Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει να αναπτύσει δικό της λογισμικό και οσο για εμφάνιση δεν μας νοιάζει. Τα κινητά της πουλάνε ούτως ή άλλως, το android είναι χάλια μαύρα και πρέπει να αποσυνδεθεί απο αυτό. Ας ξεκινήσει από το βασικό (OS) και μετά ας εξελίξει και την εμφάνιση…

Μέχρι την ανακοίνωση του δεν παύει όλα να είναι φήμες, αλλά και πάλι ωραίο desing με καμπυλωτή οθόνη από τα πλάγια!

konstantine73

Μακάρι να μην είναι έτσι….Δεν μου αρέσουν καθόλου…..όντως θυμίσουν το άσχημο active….

Gmis

δεν μου αρεσουν καθολου . οκ , η samsung λεγεται πως θα κανει αλλαγη στα σχεδια των κινητων της αλλα και παλι ειναι χαλια (οπως και τα προηγουμενα κλασικα σχεδια π.χ galaxy s4 , galaxy core και λοιπα…)

tasos

@Μιχάλης Μπαρναμπά Καμπυλωτή οθόνη στα πλάγια, για να μισό ποιά το είχε κάνει αυτό παλιότερα………η Nokia, άρα είναι copy.

Μιχαλης

Το galaxy s2 και το galaxy note 3 είναι μακράν τα καλύτερα σε σχέδιο. Το note 3 με το δερματακι look είναι το καλύτερο ever.

@tasos δεν υπάρχει copy και κάλο είναι μια εταιρία να αντιγράφει τα καλά τον άλλων. Και για πες μου λίγο πιο μοντέλο της Nokia ήταν;;

tiamat

ρε παιδια οσοι κραζετε, σοβαρα τωρα. πως θα μπορουσε να φτιαξει τα μελλοντικα κινητα της για να πρωτοτυπησει κατ’εσας!?? να τα βγαλει κυκλικα η’ τετραγωνα??

υπαρχει κατι που δεν εχουμε δει???

αν το σκεφτειτε καλυτερα θα δειτε οτι δεν υπαρχουν περιθωρια για διαφοροποιησεις στο σχημα, αλλα μονο στο υλικο κατασκευης !

Johnny

Παρατήρησε κανείς ότι λείπουν τα πλήκτρα από το bezel της συσκευής; Λέτε να τα βάλει onscreen buttons αλά LG G2 και Sony Xperia Z1;

Panagiotis G

Κάτι από 610 και 61χχ μου θυμίζει! Πάλι πρωτοτυπία!

Keer

Πρώτα ας φτιάξει ή καλύτερα καταργήσει το απίστευτο και κακκάσχιμο touchwiz..
Μετά ας αντικαταστήσει το κάκκιστης ποιότητας πλαστικό που χρησιμοποιεί..
Και μετά βλέπουμε….

anonimos

Παιδιά εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι ετσι.. https://mobda.com/image/data/rumours/samsung-galaxy-s4-official.jpg .. Πατήστε το link της εικόνας! Έτσι έλεγαν ότι θα είναι το Samsung Galaxy s4! Και τελικά ήταν έτσι! Οπότε μη σπαταλάτε τον χρόνο σας βλέποντας ψέυτικες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S5!

anonimos

συγνωμη και τελικα δεν ηταν ετσι *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

News Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow και εκτός Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S5 στη Ν. Κορέα ήταν οι πρώτοι που είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται σε Android 6.0.1 Marshmallow. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για το Galaxy S5 (SM-G900M) να πάρει το update εκτός Κορέας.

News Android Marshmallow Samsung Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Samsung Galaxy S5, τη ναυαρχίδα του 2014 σε Android Marshmallow. Προς το παρόν το update είναι διαθέσιμο στη Ν. Κορέα για τα μοντέλα με κωδική ονομασία SM-G900L.

News Android Marshmallow Samsung Samsung Android Smartphones

Samsung: Νέο roadmap δείχνει καθυστερήσεις στο update σε Marshmallow

Τον Ιανουάριο είχε διαρρεύσει ένα roadmap για το πότε θα αναβαθμίσει η Samsung τις συμβατές συσκευές της σε Android 6.0 Marshmallow. Κάποιες από τις συσκευές της λίστας αναβαθμίστηκαν ήδη (βλέπε S6) ενώ άλλες περιμένουν ακόμη το update.