Samsung Galaxy S5 Plus με Snapdragon 805

Το Samsung Galaxy S5 Plus με επεξεργαστή Snapdragon 805 και ακόμα γρηγορότερο 4G δίκτυο Cat 6 όπου είναι διαθέσιμο, είναι εδώ. Η μνήμη RAM παραμένει στα 2GB όπως στο “πρώτο” Galaxy S5, ο επεξεργαστής αλλάζει και είναι ο ίδιος που ενσωματώνει το Galaxy Note 4 αλλά χρονισμένος στα 2.5GHz και όχι στα 2.7GHz.

To νέο και αναβαθμισμένο Samsung Galaxy S5 Plus που αφήνει πολύ πίσω το LG G3 (η LG είναι υποχρεωμένη να απαντήσει) θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ολλανδία.

Samsung Galaxy S5 Plus
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 805 2.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 420
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.1 ίντσες, Super AMOLED, 1920×1080 pixels, 432 ppi, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 16 Megapixel, LED flash, 4K video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 128GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, Fingerprint, Αδιάβροχο
Μπαταρία: 2800 mAh
Διαστάσεις: 142×72.5×8.1 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.

Samsung Galaxy S5 Plus, Samsung Galaxy S5 Plus με Snapdragon 805

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Βγάζουν που βάζουν τον 805 και την ram στα 2 την αφήνουν; Μετά κράζουν μερικοί την Sony

Αναστάσης

900 ευρώ και….. Στανταρ!!!

Darth

ιδιο κινιτο……….. με αλλο cpu…………… για την τιμή μονο να φανταστώ………..

Tom

805 με FHD μιλαμε για ταχυτητες οχι αστεια. Αν και δεν ξερω η διαφορα ειναι ισως ΚΥΡΙΩΣ στην GPU αν καποιος ψαχνεται πιο πολυ με τα τσιπακια ας μας πει.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Σιγά τα ωά…

Νίκος

Στην ram είναι η διαφέρα εκεί τρώει δόση όταν παίζεις με εφαρμογές. Ενώ τι να την κάνω την 2.5 η 2.7GHz είναι αρκετή κιόλας τόση για κινητό ούτε υπολογιστής δεν έχει τόσο!!

Pavletos

@Tom απλα σκεψου οτι το νοτε 4 με 805 στα 2.7,QHD οθόνη και αντρενο 420 χτυπαει αντυτυ κοντα στα 48.000…το σ5 πλας υπολογισε κοντα στα 52.000 με 54.000…η οθόνη στις επιδοσεις παιζει τεραστιο ρολο…απλα δες το samsung alpha,z3 compact,z1 compact ποσο δυνατα ειναι(σε σχεση με τα μεγαλα αδερφια τους) στα benchmarks και αυτο βεβαίως βεβαίως είναι αποτέλεσμα της χαμηλης ανάλυσης οθόνης που έχουν 720p.

Τομ

Ενδιαφερον αυτο που λες παυλετο και συμφωνω. Τελειως τυχαιως ειδα το alpha σε ενα φιλο που το χει και παιζει να ειναι το πιο snappy android με το οποιο εχω παιξει. Τερας CPU σε 720p και το κινητο παει με χιλια χωρις πλακα. Βεβαια το κινητο ειναι μικρο ακριβο και με μικρη μπαταρια (cough cough τι μου θυμιζει αυτη η σειρα λεξεων).

Οταν λεμε η αναλυση πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλη ετσι ωστα να Χ και αρκετα μικρη ετσι ωστε να Y το εννοουμε. Θελει ισορροπια το πραγμα αλλιως καταστρεφονται συσκευες διαμαντια (οπως το G3 που αν ηταν 1080p παιζει να ηταν η καλυτερη προταση της αγορας αυτην την στιγμη)

Xristos

+1 @ pavletos : εκεί κατα τη γνώμη μου την πάτησε και η Lg με το g3 στον επεξεργαστή βιάστικε να βγάλει αυτήν την οθόνη με την υψηλή ανάλυση με αποτέλεσμα ο 801 να μην μπορεί να ανταποκριθεί, να κολλάει το κινητό , να πέφτει η φωτεινότητα της οθόνης … ( δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε , αφού στην πράξη δεν καταλαβένεις διάφορα οταν βλέπεις μια ταινία hd).
Ημουν ετοιμος να παρω το g3 με 3 giga ram αλλα μόλις διάβασα περισσότερα κυρίως απο τους χρήστες ανέκρουσα πρυμναν.
Αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν οι διθυραμβικές παρουσιάσεις στα ελληνικα site (μονο 1-2) έκαναν ολοκληρωμένη κριτική απο οσο είδα

gio

Αν βαζει τον 805 και την 420 σε αυτο να φανταστουμε σε 2-3 μηνες στο s6 οτι θα βαλει τον 810 και σε συνδυασμο με το μεταλικο πλαισιο + μαζεμα bezels βλεπω παλι να μοιραζει πονο

Sot11

Εγώ λέω να περιμένω το s5 neo η μήπως να περιμένω το σ5 prime? μπα μάλλον θα περιμένω το s5 young! Πραγματικά αναρωτιέμαι με τι σκεπτικό αυτή η εταιρεία βγάζει κάθε μέρα το ίδιο κινητό με 1-2 χαρακτηριστικά διαφορετικά… Και είναι που είναι όλα ίδια είναι και κακασχημα, σαν να έχουν βγει από θρίλερ!

Κωνσταντίνος

Όλα ωραία και καλα. Η μπαταρία όμως τραγελαφος. Ο φορτιστής πρέπει να κρέμεται στη ζώνη σου και να έχεις και power bank καβατζα. Στα μακρινά ταξίδια που διαρκούν ώρες το σερφαρισμα θα είναι απαγορευμένο διότι θα στραγγίζει με το παραμικρό. Για να μην συζητήσουμε το πόσο θα κοστίζει…

Vagelis

Αυτό το κινητό υπάρχει πριν από το καλοκαίρι. Κυκλοφορεί στην Κορέα και μαζί με αυτό κυκλοφορεί το αντίστοιχο lg g3. Τα δυο αυτά κινητά κυκλοφορουν με την ονομασία gs5 prime και lg g3 prime. Και έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Παραθέτω ένα σχετικό βίντεο με το gs5 prime, υπάρχει και αντίστοιχο με το lg g3. https://m.youtube.com/watch?v=6Km5NPoLg4o

aris

Τι να το κανεις παλι θα κολλαει οταν πας να ανοιξεις τα μυνηματα ή τις κλησεις (touchwiz)!!!!!!!!

τιρουριρου

Παιδιά μην ακούω χαζομάρες εχω το g3 το 16αρι και δεν εχω δει lag ούτε για πλάκα.. Η οθονη κλάσεις ανωτερη ποιοτικα απο το s5 γιατι τα εχω συγκρίνει… Το κινητο ειναι lag free και μην κοιτατε να μειωσετε καποιο κινητο αν δεν το εχετε χειριστεί για καποιο διαστημα… Αυτη την στιγμη με το note 4 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε android…

Pavletos

@τιρουριρου μιλάμε για επιδώσεις σε benchmarks κυριως που υστερει σε συγκρίσει με τον ανταγωνισμό το lg g3 ..εννοείται οτι δεν λέμε οτι κολλάει

stamatis21

Γιατί θα πρέπει η lg να κάνει ότι κ η σαμσουνγκ;δηλ τι νοοτροπία είναι αυτή;μια χαρά σούπερ κινηταρα είναι το g3 κ δεν θέλει καμία αλλαγή.κ φυσικά είναι μακράν πολύ καλύτερο από το g2.τι κάνουμε δηλ να πούμε ότι δεν είναι;θα ικανοποιήσουμε όσους εδώ μέσα έχουν το g2;είσαστε κομπλεξικοί.κ το με νοιάζει το βγάζει στις συγκρίσεις.θα αγοράσω ένα κινητό γιατί μ’αρέσει κ κάνει αυτά που θέλω η γιατί βγάζει καλά νούμερα.ήμαρτον τι ανωμαλία είναι αυτή.τότε μην αγοράζετε κινητό γιατί του χρόνου θα βγει πιο δυνατό από το s5 κ το g3.εγώ πάντως είναι κομπλέ με το g3 μου για τα επόμενα 4 το λιγότερο χρόνια.άντε Γεια κολλημένοι!!!!!!!

Κωνσταντίνος

Σαν το Galaxy S5 g906s (prime) δεν υπάρχει άλλο παίδες. Το καλύτερο S5 από όλα.. Τους ρίχνει σε ραμ, οθόνη, επεξεργαστή. Προχθές το Antutu μου έβγαλε 47.500 περίπου. Όχι ότι τα πολυπιστευω αυτά, αλλά….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.