Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906), πιστοποιήθηκε στην Κορέα

Για το Samsung Galaxy S5 Prime αρχίσαμε να ακούμε την επομένη κι όλας από την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη φημολογούμενη Prime έκδοση να παίρνει Bluetooth πιστοποίηση αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν μεταλλική κατασκευή.Τώρα η συσκευή με την κωδική ονομασία SM-G906 φέρεται να παίρνει πιστοποίηση από τις επίσημες κορεάτικες αρχές προκειμένου να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Εμφανίστηκε σε 3 εκδόσεις G906S, G906K και G906L για τους 3 κύριους παρόχους στην Κορέα.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, αν και η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα, το Samsung Galaxy S5 Pime αναμένεται να έχει 5.2 ιντσών Quad HD οθόνη, Snapdragon 805 chipset και 3GB RAM. Αν οι φήμες που ακούσαμε ότι αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιούνιο τότε πολύ σύντομα θα πρέπει να δούμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Φωτογραφίες από προηγούενα leaks
, Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906), πιστοποιήθηκε στην Κορέα
, Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906), πιστοποιήθηκε στην Κορέα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Μεταλλικό hanzaplast. Ενδιαφέρων.

Λευτέρης

Κώστα αν δεν κυκλοφορήσει Ελλάδα και κυκλοφορήσει Γερμανία και το αγοράσω από εκεί.θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα?

tiamat

για μενα ειναι το απολυτο κινητο.
επιτελους με τον 805 και μικροτερα μπεζελ απο το s5 οπως και παραπανω ραμ και αποθηκευτικος χωρος.

και νομιζω ειναι απολυτα premium αφου οι τρυπιτσες ειναι κανονικες τρυπες αυτη τη φορα ωστε να υπαρχει οπτικη επαφη με το αλουμινιο απο μεσα. το ηχειο ειναι σε σωστοτερη θεση και η καμερα μοιαζει να μην εξεχει. ουτε η usb θυρα μοιαζει να εξεχει σαν το πατσαβουριδι το απλο s5…

δε λεω οτι ειναι το πιο ομορφο η’ πιο πρεμιουμ, αλλα σαν συνολο δερνει…!
και σιγουρα θα κανει τη ζωη του iphone 6 πολυ πιο δυσκολη!!

*παιζει να εχει και πενακι!!!…

Ανδρέας

Κρίμα που δεν είναι το κανονικό σ5 και χρειάστηκε να βγάλουν prime.. Όπως και να έχει δώσε πόνο σαμμυ..! Ειδικά αν έχει τον 805 θα πονέσει πολύ ειδικά άτομα που υποστηρίζουν φανατικά g3..

Xaris

https://www.sammobile.com/2014/06/03/samsung-sm-g906l-certified-in-south-korea-could-be-lte-a-variant-of-standard-galaxy-s5/
Από ότι φαίνεται είναι το S5 LTE-A με διαφορά μόνο στον επεξεργαστή (SD 805), όπως πέρυσι δηλαδή με το S4.

Manos Vs

@tiamat μονο και μονο που παρουσιαζεις το Φαγωμενο Μηλο 6 ως την απολυτη συσκευη κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα. Και καλα κανεις.

Manos Vs

*κανει, σορρυ για το διπλο ποστ.

nikos

Παιδιά αυτό δεν είναι prime!Αυτό είναι το μπράτσο φτηνού λουστρινένιου καναπέ!Εμένα τουλάχιστον αυτό μου θυμίζει!

tiamat

μανο ελληνικα μιλαω ! το prime ειπα οτι ειναι η απολυτη συσκευη και οχι το iphone 6.

σου χρωσταω και αλλαγη ονοματος μου σε tiamat sammyship!! .στο εχω ταξει !

Manos Vs

Χαχαχα οκ λαθος μου, απλα ετσι π τ εγραψες καταλαβα λαθος! 😉

μητσος

Δωσε ξυλο σαμμυ να ξεφτιλησεις τα προβατα που βγαλαν κ γλωσσα..μας εχουν ζαλισει τον ερωτα με τις αντιγραφες τους κ οχι μονο..
Το εργαλειο λεμε θα τρωει ολα τα G στις στροφες…

Manos Vs

@μητσος, θα σε στενοχωρησω αλλα με το touchwiz που ειναι τοσο laggy θα μεινεις απογοητευμενος…. Και στις οθονες οφειλω να σε ενημερωσω οτι η LG εδω και πολλα χρονια ειναι η καλυτερη.

nikos

Ακόμη και αν βγει με τον 805 πιστεύετε ότι θα μπορεί να χτυπήσει το g3?Και βέβαια όχι!Η σχέση απόδοσης τιμής που έχει η lg στο συγκεκριμένο προιόν είναι εκπληκτική!Γιατί να δώσεις 300 ευρώ παραπάνω,γατί τόσο θα κάνει,αν φυσικά παρουσιαστεί(κάτι μου λέει ότι θα κυκλοφορήσει όμως σε πολύ λίγες αγορές)όταν θα μπορείς να πάρεις το σχεδόν ισάξιο g3 με 300ευρώ λιγότερα.Δηλαδή στην τιμή των 2 prime θα έχει 2+1 lg g3 δώρο!

lemodes

Εντάξει πέρα απ’την τιμή όμως θα είναι κινηταρα….ας μη γελιόμαστε

Hlias

Ούτε που πρόκειται να βγει εδώ θα είστε και θα δείτε

Λευτέρης

Δεν θα μπορεί να χτυπήσει το g3 λόγω τιμής? Δηλαδή επειδή θα είναι πιο ακριβό θα είναι χειρότερο? Μη λέμε βλακειες αν βγει gs5 prime θα τα διαλύσει όλα και αν ίσχυε αυτό με τις τιμές τότε ένα απλό αμαξάκι θα ήταν καλύτερο από όλα τα πολυτελή 🙂

Αντώνης Μαρίνος

Νόμιζα ότι ο βασικός λόγος που τα hansaplast είναι ελαστικά είναι για να μπορούν να ακολουθούν τις καμπύλες του δέρματος…φαίνεται ότι έκανα λάθος 🙂

To μοναδικό καλό του Prime (όταν, όπως και όπου παρουσιαστεί) θα είναι ο 805 και η οθόνη του, όχι αν θα έχει την premium εμφάνιση και υλικά…αυτά είναι για αυτούς που τα “χρειάζονται” (???), εγώ θα πάρω δυνατότητες και λειτουργικότητα, thank you very much….

Manos Vs

@Λευτερης, δυσκολευεσε με τα ελληνικα ε; Ο Νικος ειπε γιατι αν δωσουμε 300 ευρω παραπανω για να παρουμε το GS5P που εχει ως μονο προτερημα τον 805 και να μην παρουμε το LGG3; Δεν ειπε πως το GS5P θα ειναι χειροτερο απο το LGG3.

Manos Vs

*δυσκολευεσαι, συγνωμη για το διπλο ποστ.

J

Εδώ με το ζόρι ανεχόμαστε 2 ναυαρχίδας τον χρόνο τωρα θα έχουμε 3;; (Και στην Ουσία το note ναυαρχίδα). Καλά βλέπω το 2018 καμία 12αρια ναυαρχίδας. Μια κάθε μηνα

Ανδρέας

@nikos φιλαράκο επειδή η lg σας είπε ότι σε περίπτωση μεταλλικής κατασκευής θα κόστιζε 300+€ για να δικαιολογηθεί δεν σημαίνει ότι όλες οι εταιρίες ακολουθούν την ίδια πολιτική. Όπως και να έχει android άνω τον 750€ δεν πρόκειτε να βγεί ποτέ.. η σαμμυ ξεκινά με 700 για s σειρά ενώ η νοτε απο 750 αν δεν κάνω λάθος.
@Manos V πιο φαν μποι πεθαίνεις.. Άσε εμάς στο ‘laggy’ touchwiz και πήγαινε στο UI της lg σου που είναι υπερβολικά φλατ και ασχημότατο.. Όχι πως το touchwiz είναι απο τα πιο κομψά και όμορφα αλλα σίγουρα είναι μακράν καλύτερο.. Όσο για το lag να σε πληροφορίσω ότι δεν υπάρχει πλέον και σου μιλάω σαν χρήστης σ4 και τώρα σ5.. Όσο για την οθόνη εσύ κρίνεις σαν απλός χρήστης οι ειδικοί όμως άλλα λένε και ενημερωτικά τον τίτλο η σαμμυ τον έχει..
Τώρα αν όντως ισχύουν οι φήμες και ανακοινωθεί σ5 πριμε με αυτά τα χαρακτηριστικά νομίζω ότι θα κάνει χώμα το g3 πολύ πριν την ανακοίνωση του νοτε 4 γιατί στην ουσιά βελτίωσε την οθόνη που υπερτερούσε σε ανάλυση μόνο και με καλύτερο επεξεργαστή που υποτίθετε θα φόραγε το g3 για αυτό και θα σας πονέσει παρα μα πάρα πολύ..

τασος

Ρε παιδιά έχετε καταλάβει ότι όλοι μας κοροϊδεύουν έχω το note3 neo σας πληροφορώ ότι από το κανονικό που έχει η γυναίκα μου δεν υπάρχουν διαφορές. Τι 801 και 805 όλοι είναι γρήγορη και οι εταιρείες κάνουν κόντρες για το ποιος θα βγάλει το καλύτερο κινητό και εμείς με πρώτον εμένα τρέχουμε να τα αγοράσουμε. Και πεστε μου τη διάφορες θα έχει το g3 με το s5 prime ο ένας το δίνει 650 το 33 giga και ο άλλος θα το βγάλει 800 και και διάφορες κάποια ε δεν μας δουλεύουν

nikos

@Ανδρέας ποιος είναι το fanboy φαίνεται (μόνος σου μαρτυρήθηκες)! Το θέμα είναι ότι το samsung galaxy s5 prime αν ποτέ υπάρξει δεν θα είναι εξολοκλήρου αλουμίνιο! Θα είναι γύρω γύρω και το πίσω μέρος πάλι αυτό το κακαίσθητο πλαστικό! Η τιμή του θα είναι σίγουρα πάνω από 750 και ναι κάνεις λάθος για τις τιμές της σειράς s και note! Εφόσον έχεις το s5 θα πρέπει να ξέρεις ότι Ελλάδα ήρθε 750ευρώ! Οπότε φαντάσου το prime, αν βέβαια υπάρξει! Η lg δήλωσε ότι θα κόστιζε 300 ευρώ παραπάνω για να κάνει ολόκληρο το κινητό μεταλλικό όπως το htc one m8!Όχι για μια μεταλλική “λεπτομέρεια” σαν και αυτή που θα έχει το prime! Έλα πες το μην φοβάσαι, δεν θα παρεξηγηθεί η μαμά samsung αν παραδεχτείς ότι μετά την apple που κορόιδευε έχει γίνει η χειρότερη από θέμα τιμής σε σχέση με το τι προσφέρει! Για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ προτιμώ το G3, εσύ βέβαια μπορείς πάντα να αφήσεις στην άκρη το sgs5 και να τρέξεις να πάρεις το prime που χωρίς ίχνος ντροπής θα παρουσιάσει η Samsung έχοντας κοροϊδέψει όλους όσους επέλεξαν το s5! Και μόλις το πάρεις μην ξεχάσεις να πεις και ευχαριστώ!

prank

@nio καταντασ αηδια φίλε σου λεω εχεις θεματακι δεν εξηγείται τοσο μισος απεναντι στην σαμσουνγκ μας εχεις κουρασει. Εαν εσυ θεωρεις το σ5 hansaplast τραβα παιξε σε ενα απο τα καταστηματα που το διαθετουν. Τωρα σοβαρά στις εικονες φαινοταν οτι να ναι αλλα απο κοντα είναι πολυ ομορφο δεν ειναι τοσο χαλια που το παρουσιάζεις. Οσο για την ειδηση αλλου επικεντρώνει εσυ στον χαβα σου “εεεε σαμσουνγκ χανσαπλαστ” ουγκου ρε

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση και μην κάνετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ευχαριστώ.

Manos Vs

@Ανδρεας, μεγαλε επειδη λεω την αληθεια ειμαι φανμποϊ; Τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι. Και ενημερωτικα παλι σ λεω κ εγω οτι τις οθονες της Samsung και της Apple τις φτιαχνει η LG.

Manos Vs

@Ανδρεας, και να προσθεσω οτι οι LCD IPS οθονες στην ιδια αναλυση με τις AMOLES προσφερουν μεγαλυτερο Pixel Density, λογω του οτι οι AMOLED ειναι διαφορετικη τεχνολογια. Συνεπως, εισαι και εκει λαθος. Τραβα κλαψου στην Sammy σου τωρα.

πασχαλης

Παιδιά χαλαρωστε λίγο μιλάτε για κορυφαία κινητά με μικρές διάφορες ώστε να υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση για χάρη των εταιριών!

Manos Vs

@πασχαλης εγω δεν εχω προβλημα αν καποιος προσβαλει καποια εταιρεια που εγω θεωρω καλη, εχω προβλημα με αυτους που παραποιουν την πραγματικοτητα μονο και μονο για να παραμυθιασουν τους αλλους αλλα κυριως τους εαυτους τους οτι η εταιρεια που τους αρεσει ειναι η καλυτερη.

Manos Vs

Και κατι τελευταιο @Ανδρεας που τωρα το θυμηθηκα, ολα τα Samsung που δοκιμαζω ειτε σε φιλους μου ειτε σε Public και τετοια με το “Super Smooth Touchwiz” τους τρωνε ενα σωρο laggs! Τα LG απο την αλλη, ακομα και το L9 II ειναι αλαγκαριστο με το “Laggy LG Skin” του και ειναι ενα mid-range 2πυρηνο.

The truth

#tiamat γιατί λες οτι θα έχει πενάκι,δώσε μας τις πηγες σου..

Τάσος

Το απλό s5 είναι καταπληκτικό κινητό και καθόλου πατσαβουριδι που λέει ο tiamat πιο πανω..Είναι μερικοί ασχετοι που δεν έχουν ιδέα και παρά πληροφορούν τον κοσμο..Κακές πάρτε το άφοβα,τα σπάει το κινητό..

tsouvko

S
S2
S3
S4
S5
Αρχίζω και δεν ξερω αν πρέπει να συνεχιζω να αγοραζω…..

alexis

.Τι να πω ρε παιδια.εχει λιγες μερες απο iphone5 πηρα galaxy s5.πριν το παρω ακουσα και διαβασα πολλα για lag για ασχημια και αλα.ατιποτα απολλα αυτα δε σηναντησα και αυτα που μενδιαφερουν πιο πολυ ταχει με το παραπανω. γρηγορο ειναι καμερα μαματη εχει μπαταρια αψογη αδιαβροχο δαχτιληκα και αλλα.

Ανδρέας

@nikos χαχχαχα φανμποι δεν είμαι απλά όπως εσύ υποστηρίζεις lg για τους δικούς σου λόγους έτσι και εγώ samsung.. και σου ξαναλέω επειδή η lg είπε ότι για να κάνει συσκευή φουλ μεταλλική θα ανέβεναι το κόστος 300+ δεν είναι καθοριστικό και για όλες τις εταιρίες.. Εγώ πιστεύω στάχτυ στα μάτια σας έριξε που σας ανακοίνωσε μια πλαστκούρα που δεν περιμένατε.. Όσο για τιμές δεν κάνω λάθος κύπρο έτσι ήταν η τιμές δεν φταίω εγώ αν Ελλάδα σας κοροιδεύουν κανονικότατα.. Απο την φωτογραφία φένεται ότι είναι όλο μέταλλο και όχι μεταλλικη λεπτομέρεια αλλα βέβεα πρέπει να υποστηρίξουμε g3. Όπως και να έχει θα δούμε στο μέλλον πιος έχει δίκαιο γιατι τώρα όλα φήμες είναι..Πάντως όχι δεν θα αναβαθμιστώ σε πριμε γιατί δεν το έχω ανάγκη.. και με σ5 που αναβαθμίστηκα απλά έτυχε δεν ήταν κάτι που χρειαζόμουν αν και όντως είδα τεράστια διαφορά.. @Manos Vs χαχααχ ακούς τι λές απο πότε η Lg φτιαχνεί οθόνες για την samsung και apple? Την έχουν ανάγκη? Απόδειξε αυτό που είπες γιατι πρώτη φορά το ακούω. Παλιά η LCD όντως ήταν καλύτερες των AMOLED σε πληροφορώ όμως ότι τα δεδομένα άλλαξαν! Όχι μόνο κατάφεραν να τις φτάσουν αλλα και να ξεπεράσουν τις LCD και… Συνέχεια »

nikos

@Ανδρέας θα δούμε τι θα γίνει με το s5 prime,εδω θα είμαι και εδώ θα είσαι,ακόμη όλα είναι φήμες.Οσο για το g3,δεν το λες πλαστικουρα.Είναι μια χαρά πλαστικό που δίνει αίσθηση αλουμινίου.Για το συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω πως σε συμφέρει να μιλάς γιατί η πραγματική πλαστικουρα είναι το κινητό σου!Πραγματικά το windows phone μου που κοστίζει 200€ έχει πολύ πιο ποιοτικό πλαστικό!Και δεν το λέει μόνο η LG αλλά και η HTC για το κόστος του μετάλλου στο κινητό!Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το htc one e8 που είναι το one m8 αλλά σε πλαστικό και η τιμή του ήταν 300€ κάτω!Οπότε δεν νομίζω πως με κοροϊδεύει η LG.Ξέρουμε πολύ καλά και οι δυο μας πια εταιρεία κοροϊδεύει τους πελάτες της!

Ανδρέας

@nikos μιλας με τοση σιγουριά για το g3 λες και το έχεις δουλέψει απο κοντα..! Ξέρω ότι το σ5 μου είναι απο πλαστικό αλλα δεν κολλαώ εκεί γιατι ξέρω τις δυνατότητες του και για εμένα είναι το πιο ολοκληρωμένο smartphone για τα σημερινά δεδομένα! Πάντως οσοί έχουν iphone κ.τ.λ που ένας απο τους λόγους που το παίρνουν δήθεν είναι η ποίοτητα κατασκεύης και το έχουν σε μια θήκη τον 5€ δεν νομίζω να είναι καλύτεροι.. Οσο για αυτό που λες με κόστος δεν ευσταθεί.. Καταρχήν πήρες τις κινέζικες τιμές και έκανες σύγκριση επειδή σε συμφέρει,. Δευτερόν δεν είπε ποτέ επίσημα η htc το μεταλλο στις συσκευές μας κοστίζει 300€ περισσότερα και τέλος δεν έχει ακριβώς τα ίδια specs με το μ8 για αυτό και πέφτει η τιμή του.. Δεν είναι δηλαδή όπως iphone 5s&iphone 5c που η διαφορά τους είναι το υλικό κατασκεής.. Ελπίζω να σε κάλυψα και μην πιστεύεις ότι σου λένε ειδικά απο τέτοιες μεγάλες εταιρίες που το μόνο που θέλουμ είναι να πουλήσουν

nikos

@Αντρέας είδες λοιπόν ότι τα ξέρεις λάθος!Το htc one m8 δεν έχει καμία διαφορά με το e8 σε hardware!Αντιθέτως το iphone 5s και το iphone 5c έχουν διαφορές γιατί πολύ απλά το iphone 5c είναι ίδιο σε hardware με το iphone 5(απλά είναι πλαστικό) και όχι με το 5s!

nikos

Οσο για την συμβουλή,σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι σίγουρος ότι το ξερω πως σκοπός όλων των εταιρειών είναι το κέρδος όμως η Samsung ειδικά έχει ως μοναδικό στόχο της αυτό.Οπότε θα σε συμβούλευα και εγώ με τη σειρά μου να κρατήσεις τη συμβουλή σου και για εσένα αλλιώς θα είσαι αυτό που λέμε “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκρατει

nikos

*”δεν εκράτεις”

Ανδρέας

@nikos εγώ αυτό σε λέω.. Δεν μίλησα για hardware αλλα για specs το μ8 εχει διπλή κάμερα πισώ ενω το ε8 όχι υπάρχουν και αλλές τέτοιες διαφορές που για να είμαι ειλικρινής δεν το έψαξα για να μπορώ να σε καλύψω.. Οπως είπες εσυ έτσι είπα και εγω 5σ με 5c μονη διαφορά είναι η ποιότητα κατασκευής..
Σχ39. Αν εσύ έτσι το βλέπεις τι να πώ.. Δηλαδή θεωρούσες ότι το lg g flex στα 900€ ήταν value for money? Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι η samsung είναι η πιο ολοκληρωμένη εταιρία του σημερά και το σ5 είναι απο τα πιο ολοκληρωμένα smartphone..
Ασχετό αλλα ξέρεις γιατι ο @manos vs σχολιάζει σε οποιοδηποτε άρθο και δεν μου έδωσε ακόμα μια απάντηση για σχ.35; Ή μήπως δεν έχει τι να πεί;

nikos

@Ανδρέας οκ είναι η άποψη σου και τη δέχομαι.Ελευθερία λόγου και έκφρασης έχουμε για αυτό και είμαι διατεθειμένος να ακούσω κάθε άποψη αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα την ασπαστώ.Οσο για το g flex οχι η τιμή του δεν ήταν σίγουρα value for money όμως είναι κάτι πολύ διαφορετικό με οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά οπότε δεν μπορώ να την κατηγορήσω για κάτι.

Manos Vs

Ανδρεας, εμενα μου το λενε ειδικοι που ασχολουνται με αυτα και γι αυτο λεω ο,τι λεω. Επιπλεον, για το λαγκ του Touchwiz πιστευω οποιοσδηποτε μη κολλημενος το εχει δει αν το εχει δοκιμασει οτι το Touhwiz ειναι πολυ laggy, αν και δεν ειναι ασχημο. Laggy ομως ειναι πολυ. Ακομα και την μπαρα οταν ανεβοκατεβαζω γρηγορα και αλλαζω γρηγορα διαφανειες τρωει τα κολληματακια του.

Υ.Γ.: Ελπιζω να ικανοποιηθηκες τωρα που σου απαντησα επιτελους, δεν ειχα δει το σχολιο. 🙂

Manos Vs

nikos, στην τιμη συμπεριλαμβανονται και οι πατεντες που προσφερει η συσκευη. 😉

Ανδρέας

@Manos Vs ευχαριστώ που απάντησες.. 🙂 Οι ειδικοί που σου τα είπανε απο το μυαλό τους τα βγάλανε; Εγώ θέλω να το δώ κάπου έγκειρα όπως η ιστοσελίδα που σου έστειλα εγώ και αποδυκνείει ότι η αμολεδ πλέον είναι καλύτερες.. Γιατι εμένα το να λές ότι τις οθόνες τις samsung και apple της φτιάχνει η LG είναι πάρα πολύ άκυρο.. Τώρα για το lag μάλλον έμεινες σε παλιές συσκευές.. Πλέον ναυαρχίδες όως το σ4 και σ5 εμένα προσωπικά δεν λάγγαραν ποτέ!
Σχ44 αν μιλάς για τιμή του g flex τότε δικαιολογάς αμέσως την διαφορά των 100€ ανάμεσα σε g3 και s5 γιατί όντως το s5 έρχεται με περισσότερες πατέντες απο το s5 και δεν πιστεύω να έχεις αντίθετη γνώμη γιατι πολύ απλά αυτό θα δείξεο ότι δεν είσαι αντικειμενικός..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.