Samsung Galaxy S5 Prime, Με οθόνη 5.2 ιντσών QHD;

Όταν παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy S5 στην MWC στη Βαρκελώνη, απογοήτευσε πολλούς καθώς οι φήμες το ήθελαν να κυκλοφορεί με οθόνη QHD. Η Samsung όπως φαίνεται είναι έτοιμη να το κάνει αυτό με την Prime έκδοση της ναυαρχίδας της, Samsung Galaxy S5.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το εσωτερικό της εταιρείας, το Samsung Galaxy S5 Prime θα κυκλοφορήσει με 5.2 ιντσών QHD οθόνη, ανάλυσης 1440 x 2560.

Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι Samsung Galaxy S5 G906 και θα είναι η πρώτη συσκευή της Samsung με QHD οθόνη, αν φυσικά οι πληροφορίες είναι αληθείς. Στην απόφαση αυτή ίσως συνέβαλε και το γεγονός ότι η LG ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της ναυαρχίδα, LG G3 με QHD οθόνη.

Επιπλέον, φαίνεται ότι η επόμενη γενιά του Samsung Galaxy Mega θα έχει την ίδια ανάλυση οθόνης 720 x 1280 pixels. Θα έχει οθόνη από 5.8 ίντσες μέχρι 6.3 ίντσες, έχει κωδική ονομασία K Mega ( Vasta) και κωδικό μοντέλου G750.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy S5 mini γνωστό και σαν Atlantic ή Galaxy S5 Dx θα έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280.
, Samsung Galaxy S5 Prime, Με οθόνη 5.2 ιντσών QHD;
, Samsung Galaxy S5 Prime, Με οθόνη 5.2 ιντσών QHD;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Άντε να δούμε! Έχει να γίνει του σχόλιου το κάγκελο!

True

Μην ακουσει οτι αλλη εταιρια θα βγλει με QHD ,να βγαλει και αυτη!!αντε και οπιοι aγορασανε το S5 ,βουρατε να το ξεχρεωσετε..

Nio

3 στρουμφακια κάθονταν είναι αυτή η εταιρεία.

τασος

Αν εχει και ραδιο το ψηνω..Για να δουμε και τα lg g3 και το lumia 930 απο τα χερακαι του Κωστα και μετα αποφασιζουμε..!!

giannaras

Πω πω προχτές το πήρα πάλι θα πουλάω κλαψ

Panagiotis GP

@τασος ακριβώς αυτό περιμένω και εγώ. Όπως ακριβώς τα είπες.

Tom

Να εχει 10 ιντσες και 4k. Κανα μεταλλο μην μου βαλουν γιατι θα πεσει ξυλο! Ας πουλησει πιο high end χαρακτηριστικα. Μην μου βαλει ομως μεταλλο και το κανει το “κανονικο” flagship και το galaxy το flagship του φτωχου συγγενη. Γιατι υπαρχει και η LG οχι τιποτα αλλο.

Sot11

Ωραια… Και ο λογος που έβγαλε το s5 ?? προφανώς για να μπορεί να τιμολογησει υψηλότερα το prime και να κάνει αυτούς που πήραν το s5 να κλαίνε τα λεφτά τους…

john

Γιατι να μην βγαλει απλα κανει οτι θελει επειδει μπορει…
Εγω εχω το s5 τωρα αν βγει αυτο το prime ενταξει μπορει να ειναι και 150 ευρω ποιο ακριβω γιατι να μην βγαλει δυο μοντελα τοτε αλλος θελει να δωσει ποιο λιγα λεφτα…
Εγω αν βγει θα το πουλησω το s5 και θα παρω το prime αν ειναι πολυ ποιο καλο απο το s5…

Nio

john πανω σου βασιζεται η samsung… keep going….

nikoss

άντε και 7 ίντσα κινητά σε λίγο !!! έλεος .

Φωτης

Amoled με τέτοια ανάλυση θα ειναι όνειρο!!!!

Γιάννης

Ας γίνει μάθημα αυτό σε κάποιους , όταν κυκλοφορεί ένα καινούργιο κινητό δεν τρέχουμε να το αγοράσουμε σε παραφουσκωμένη τιμή από τον πρώτο μήνα.

anergos13

ελατε τωρα που κανετε ολοι οτι δεν ξερατε , δεν ξανακουσατε , δεν διαβασατε….
Πριν κυκλοφορησει το s5 στα κατστηματα …ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ οτι αναμενεται το το s5 prime…γυρω στον Ιουνιο….
Ελεος με τους αφορισμους απο μερικους !!!

chris

Πραγματικά ώρες ώρες παραδέχομαι τούς αγοραστές iphone τουλάχιστον η apple τους λέει ξέρεις κάτι ανα δύο χρόνια καινούργια συσκευή και κάθε δεύτερη αναβάθμιση της πρώτης.Ρίχνει κάποιος λεφτά και η εταιρία το εκτιμάει δέν απαξιώνει την ναυαρχίδα της κάθε 2 μήνες.Πραγματικά αυτό που έχω καταλάβει με το android είναι πως το μέλλον του θα είναι flagship τύπου oneplus με full specs και 300 ευρώ.Αφού σαν κινητά είναι τα πιο αναλώσιμα απο όλες τις πλατφόρμες και μέχρι και τα nexus αναβαθμίζονται για 18 μήνες μόνο την ίδια στιγμή που windows phone των 150 Ε έχουν υποστήριξη 36 μήνες.Για apple δεν το συζητώ κοντεύει τα 4 χρόνια το τεσσάρι και ακόμη παίρνει αναβαθμίσεις.

Ventura07

Και καπως ετσι η lg οδηγει τις εξελιξεις….

Nio

Σιγά ρε chris θα κλάψω απ’ τα γέλια…..
Σιγά τις αναβαθμίσεις της apple. Που άφησε παραπάνω από ένα εξάμηνο τα κινητά της να σέρνονται σαν σκουλήκια….
Και κάνει αναβαθμίσεις αλλάζοντας το χρώμα του φόντου για τα παλιότερα κινητά της και να έρχονται κάποιοι σαν κ εσένα εδώ και να λένε τα αστεία που λες…Άσε και το άλλο με τον Τοτο που έχει windows….. Κάνει όντως σοβαρές αναβαθμίσεις αλλά τύπου σαν να βάζει πόρτες και παρμπρίζ στο αυτοκίνητο εν έτη 2014. Μόλις λοιπόν από κάρο γίνει αυτοκίνητο το συζητάμε για αναβαθμίσεις. Εφόσον κυκλοφορούν ολοκληρωμένα λειτουργικά ας το πλασάρει ένα βήμα πιο μπροστά όχι 20 βήματα πιο πίσω…. και με σαλιγκαρικες αναβαθμίσεις να χαιρόμαστε κιόλας…
Παρεμπιπτόντως δεν μου αρέσει καθόλου η samsung και τα κινητά της…..

Μιχαλης

Ρε παιδιά το s5 ανακοινώθηκε πριν 3-4 μήνες και αυτό το κινητο μέχρι και αν ανακοινωθεί θα γίνει μετά το καλοκαίρι σίγουρα . Αυτό ειναι καλύτερο για όσους θέλουν το s5 ή οποία άλλη προηγούμενη ναυαρχίδα της σειράς s καθώς θα πέσει δραματικα η τιμή τους . Ας κάνουν οτι θέλουν αυτοί . Και στην τελική τι σας νοιάζει που θα βγάλει μια αναβάθμιση του s5 ; Μήπως θα χαλάσει το δικό σας ; Απλώς βρίσκεται άσκοπα λόγο να κραξετε . Σκέφτεται λίγο σαν καταναλωτές . Περισσότερες επιλογές και χαμηλότερες τιμές . Μόνο θετικά βλέπω εκτός και αν υπάρχει κανένα αρνητικό που δεν μπορώ να σκεφτώ .

Μιχαλης

Νιο πρώτον που πήγε το εικονίδιο σου ; Νομίζω είχες ενα με το matrix πιο παλιά . Σε αυτά που είπες συμφωνώ με την apple . Εχω ενα ipod 5 και οι αναβάθμισεις ειναι της πλάκας . Όμως όσο για τα wp με την 8.1 αυτά που έδωσε τα είχαν απο πολύ πιο παλιά τα αλλά λογισμικα όμως τώρα εγινε ενα ολοκληρενο λογισμικό που για μένα δεν του λείπουν και πολλά πράγματα . Και μην ξεχνάς οτι έχουμε υποστήριξη με αναβάθμισεις μέχρι το 2017 και όχι σαν τα android που πέρνεις μετά απο 6 + μήνες και αμα είσαι τυχερός . Κάτοχος και lumia 820 και χρησιμοποιώ συχνά το lg g2

tiamat

σημειωση ως προς το κειμενο.

ΟΥΔΕΙΣ δεν κατηγορησε η’ αποδοκιμασε η’ απογοητευτηκε απο το S5 επειδη δεν ειχε οθονη QHD!, το κραξαμε για τα μονο 16γιγα μνημης, τα 2γιγα ραμ, τη μικρη μπαταρια, το κιτσ design και τα χαλια μπεζελ!!! ΟΚ?

tiamat

μιχαλης +1 !
@νιο με το matrix avatar ησουνα πιο μουρη!…

Nιo

Το εικονιδιο επανηλθε. Ειχα αλλαξει mail. Το username δεν το αλλαζω. 😛 Ξερω οτι γραφεται αλλιως. Απλα εμενα μου αρεσει καλυτερα ετσι.
Μιχαλη εχω και εγω G2 και ενα 720. Τα εχουμε ξανα πει αυτα. Θα παει για πουλημα. Με το UI του G2 εχω παθει πλακα. Τι να συγκρινω τωρα? Νταξει, ειναι αδικο. Αλλα μετα απο αυτο δεν μπορω να κοιταξω αλλου…

Αντώνης Μαρίνος

Το ότι ξέραμε για το Prime (και την αντίστοιχη κίνηση της HTC) πριν καν ανακοινωθεί το S5 είναι δεδομένο. Όπως επίσης ξέραμε ότι το όποιο “premium” χαρακτηριστικό του νέου κινητού θα τιμολογηθεί αναλόγως 😉 Ως εκ τούτου, δεν νομίζω ότι οι κάτοχοι S5 που το πήραν για τους σωστούς λόγους θα απογοητευτούν ή θα τρέξουν να το πουλήσουν για να πάρουν το S5 Prime. Από την άλλη, επειδή το S5 βγήκε όντως κάπως….κουτσουρεμένο (για να το πούμε ευγενικά), αν το S5 Prime έχει όντως μεγάλη διαφορά στο h/w (SoC, μνήμη, οθόνη ακούγονται σαν σίγουρα), τότε δυστυχώς ισχύει όλο και περισσότερο αυτό που λέμε για την Samsung: προσπαθεί όσο μπορεί για να διώξει κόσμο που την πιστεύει και την ακολουθεί.

Από την άλλη, έχοντας το G2 πάνω από εξάμηνο, θεωρώ ότι αν το G3 είναι όσο καλό φαίνεται και ακούγεται, προφανώς θα το πάρω when the price is right, και ήδη διαφαίνεται ότι η LG (α) θα μαζέψει όλο το μαρούλι, (β) θα ανέβει και άλλο στην εκτίμηση του κόσμου, (γ) θα οδηγήσει τις εξελίξεις και το 2014 (όπως το 2013).

mitsaras

Έχει καταντήσει αηδία ή samsung, βγάζει ένα μοντέλο που σου λέει ότι είναι η ναυαρχίδα, πας το αγοράζεις 700+ και μετά από 3 μήνες βγάζει το ίδιο με πιο δυνατά χαρακτηριστικά.

Τολης

Ασε μας ρε @Νιο με το g2 σου k το κακασχημο ui αντιγραφη του touchwiz σε οτι κανει η σαμμυ ειναι! παλι καλα που δουλευει πιο βελτιστα…
για τα κουμπια πισω νταξει τι να πω…οσον αφορα τα wp το ui ειναι καθαρα υποκειμενικο, με την 8.1 τα transparent tile με τις φωτο πισω δεν παιζονται εχοντας κ τα νεα τελεια witgetakia καιρου κ ωρας αλλα που να ξερεις.Τωρα αμα παιζεις εσυ ολη την ωρα με τι κινητο αριστερα δεξια δε μας ενδιαφερει κιολας.
Εγω χρησιμοποιω κ τα δυο εξισου καλα.

Nio

Φιλε Τολη τελειως υποκειμενικα τα wp δεν μου αρεσουν. Σε κανα δυο χρονια ξανα δοκιμαζω…

spirios

Δηλαδη θελετε να μου πειτε ΠΡΟΒΑΤΑ οτι πατε και σκατε 700+ ευρω για να πειτε οτι εχετε το καλυτερο κινητο και για κανενα αλλο λογο…ε τοτε καλλιστα σας κανει η σαμσουνγκ και η καθε σαμσουνγκ που αλλαζει “ναυαρχιδα” καθε 3μηνο… εγω αν ημουν η σαμσουνγκ θα το κανα καθε μηνα

akis

ειναι τραγικο αν συμβει κατι τετοιο. Ευτυχως θεε μου που δεν πηγα να παρω το μπαζο αυτο που εβγαλαν για S5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.