Samsung Galaxy S5 Prime, έρχεται τον Ιούνιο με QHD οθόνη για να συναγωνιστεί το LG G3;

Οι φήμες ήθελαν τη Samsung να κυκλοφορεί τη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5 με Quad HD οθόνη, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε κυρίως λόγω του υψηλού κόστους και τελικά το S5 έχει Full HD Super AMOLED 1920×1080 οθόνη.

Νέες πληροφορίες όμως θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί τον Ιούνιο τη βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι θα είναι high-end συσκευή με χαρακτηριστικά όπως Quad HD οθόνη, πιό premium design αλλά και πιό ακριβή. Με αυτό τον τρόπο η Samsung ίσως ικανοποιήσει όσους την κατακρίνουν για τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί αλλά και να ανταγωνιστεί την LG η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το LG G3 με Quad HD οθόνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται από την Κορέα η Samsung θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό την premium συσκευή καθώς όπως είπαμε το κόστος παραγωγής των QHD OLED panels είναι αρκετά υψηλό.
, Samsung Galaxy S5 Prime, έρχεται τον Ιούνιο με QHD οθόνη για να συναγωνιστεί το LG G3;

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris547

Συγγνώμη έχω μία άσχετη μια ερώτηση.
Πόσο μπορεί να κάνει μία αλλαγή οθόνης για Vodafone smart ii!!! Παρακαλώ απαντήστε σύντομα!!!

Αντώνης Μαρίνος

Μάλιστα….μέσα σε 2 μήνες κατάφερε να απαξιώσει την “ναυαρχίδα” της, να μπλοκάρει τις πωλήσεις του S5 (αν και αυτό έγινε περίπου την ίδια στιγμή που το ανακοίνωσε μαζί με μια πιο premium σειρά) και να ¨απαντήσει” με λάθος τρόπο. Και sorry δηλαδή, αν έβγαλε το λιγότερο premium πλαστικό S5 στα 750€, το όπως φαίνεται πολύ ακριβότερο σαν κατασκευή S5 Prime πόσο θα το βγάλει ? Μήπως εκεί τριγύρω στην τιμή του 5S ? (λέω εγώ τώρα….)

Και με την παραπάνω λογική θα ανταγωνιστεί το G3 ? Που κρίνοντας από την πολιτική της LG θα κυμανθεί τριγύρω στα 600€ (και αν….) ? Δεν νομίζω Τάκη….:-)

wrangler10

Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα?Τι καιροσκοποι ειναι αυτοι?Ανα μηνα ναυαρχιδα?LG και ξερο ψωμι χαχα

kilplix

Αν δεν εχουν τον 805 μεσα δεν ειναι ναυαρχιδες…ολες οι ναυαρχιδες πλεον εχουν τον 801 οποτε βγαζοντας ενα κινητο με ιδιο επεξεργαστη αλλα μεγαλυτερη αναλυση δεν το θεωρω ναυαρχιδα

Τομ

Αν καταντησει ετσι το android κλαφτα χαραλαμπε.. Με ναυαρχιδες και υποναυαρχιδες..

john

Μηπως δεν ξερετε τη διαβαζεται…?
Το σ5 ειναι σ5 και αυτο που θα βγαλει ειναι κατι αλλο και θα ειναι ποιο ακριβω ποιο ειναι το προβλημα σας…?
Αν θες το περνεις αν δεν θες παρε κατι αλλο απλα…
Οπως περησι λεγατε για το σ4 που εβγαλε πολλες εκδοσεις ποιες ηταν αυτες και ποιες ηρθαν στην ελλαδα…?
Να σου πω εγω…
Το s4 gt i9505
To s4 active που ειναι αλλη κατηγορια
Και το s4 zoom που ειναι και αυτο αλλη κατηγορια…
Τα αλλα σ4 που εβγαλε ηταν για αλλες χωρες…
και τωρα εχει το s5
Το galaxy k που ειναι αλλη κατηγορια
και αν βγαλει και το s5 prime που λενε
Και θα ειναι ποιο ακριβω και οποιος θελει να εχει κατι ξεχωριστο θα το παρει
Η εχει πολλα λεφτα και θελει να ψωνιζετε
Στην παρεα του…

tiamat

να βοηθησω λιγο να καθαρισουν τα νερα. το s5 prime δεν θα το βγαλει για να ανταγωνιστει καμια ΟPPO η’ LG που θα κυκλοφορουν ναυαρχιδες με 2Κ ,αλλα την apple που οπως διαφαινεται μεσα απο τη πυκνοτητα των διαρροων εχει το iphone 6 ετοιμο και περιμενει την καταλληλη στιγμη για να χτυπησει μεσα στο καλοκαιρι. η LG ειναι αμελητεα ποσοτητα για την samsung και δε θα μπαινε ποτε σε κοπο να αλλαξει ολο το πλανο σχεδιων της η’ να εβγαζε κινητο με premium υλικα για να την ανταγωνιστει

Αποστολίδης Α.

Ρε παιδιά μια ερώτηση και απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Έχω το FIAT PUNTO του 1996 και δεν βρίσκω μπουζί. Θα βγάλει τίποτε η Samsung τώρα στα κοντά να περιμένω?

Nio

χαχαχαχα Αποστολιδης…
Συγνωμη ξερετε που γινεται η λαικη της Τεταρτης στον Πειραια?
Παρακαλω απαντηστε συντομα…

Nio

Μαλιστα.. Αντε να δουμε τι θα βγαλουν για να ξερουμε τι θα αγορασουμε του χρονου…!!!
χαχαχαχαχα

giannaras

Tiamat σύμφωνω απολύτως

Panagiotis - Volos

Χαχαχαχαχα Αποστολίδης Α λυπάμαι που θα σε στεναχωρέσω αλλά το FIAT σου δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί σε kit kat 4,4.

Theodore.

Aυτο,θα κανει 900 κατοσταρικα.Θα τα δωσεις μεγαλε;
Αν δεν τα δωσεις,πως μιλας για ξεφτιλικια και απαξιωση ναυαρχιδας;
Το τηλεφωνο,θα ειναι αλλης κλασεως,και θα κοστιζει επομενως και άλλα λεφτα.

Mimis

Απαξίωση.
Καθαρα.
Ακριβώς οτι αρμόζει, σε όσους την τιμούν, αγοράζοντας προϊόντα της.
Όμορφα.
Νοικοκυρεμενα.

Αλεξανδρος

Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια…..!!!!!

Panos7GR

Κοιτάξτε… Με τέτοιο όνομα αν δεν ξυπνάει το πρωί 10 λεπτά νωρίτερα από εμένα και δεν μου έχει έτοιμο πρωινό, άντε έναν καφέ, δεν αξίζει! Για να μην πω ότι επιβάλλεται να μου οδηγάει και το αμάξι κανονικά, αλλά εντάξει επειδή θα είναι το πρώτο μοντέλο της premium σειράς και λέω να μην είμαι απαιτητικός.

Ωστόσο να σας πω πως εγώ θα φοβόμουν να κυκλοφορώ με ενα S5 Prime. Να σου πεταχτεί κανένας Megatron από το πουθενά και να σου “ζητήσει τα ρέστα”…

stratosior

μηπως αυτο ειναι το Note 4 ;

Ανδρέας

Δεν πιστεύω να έκανε τέτοιο βήμα ποτέ η sammy.. Όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω αυτή η φήμη κατάφερε να κρατήσει αρκετό κόσμο απο το να μην αγοράσει το S5 οπόταν απο την στιγμή που δεν είναι επίσημο γιατί να μην το πάρουμε και σαν μια κακόβουλη φήμη απο κάποιον που ήθελε να καταφέρει ακριβώς αυτό; Πιστεύω όλοι πιστέψαμε κάποτε απο διάφορες κουράδες του διαδυκτίου που τελικά δεν ίσχυαν ποτέ! Επίσης όπως είπα και σε άλλο ποστ περιμένετε παπάδες απο το G3 όπως πολλοί απο το S5 αλλα τελικά εγω προβλέπω πολλοί θα απογοητευτήτε.. Ειδικά αν όντως ισχύουν οι φήμες για χαρακτηριστικά που ειλικρινά δεν νομίζω θα πάει και η τιμή στα ύψη.. Αν η QHD οθόνη κοστίζει για την sammy τότε 100% αν θα υπάρχει στο G3 που δεν νομιζω να υπολογίζετε ανετα τα 700€ μην τα θέλετε και όλα δικά σας.. 🙂

Ανδρέας

Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο μου σχόλιο είναι ότι αν θυμάστε απο παλιά η sammy ετοιμάζει νέο λογισμικό οπόταν για εμένα αν θα έκανε ποτέ διαφορά στο υλικό πιστεύω οτι θα ήταν πακέτο με το λογισμικό της για να καταφέρει κάποιες επιπλέον πωλήσεις!

thodoris

για αυτο ακριβος τον λογο θα ανεβαινουν η μικρες εταιριες βλεπε one plus one επειδη η μεγαλες κοροιδευουν τους καταναλωτες . αυτος δηλαδη που εχει αγορασει το s5 τωρα , τι πρεπει να κανει που εσκασε τα ωραια του 700 ευρω οπου αν γινει πραγματικοτητα η φημη θα ειναι πισω τεχνολογικα η συσκευηντου σε λιγοτερο απο ενα εξαμηνο ?

minas

Αυτός που αγόρασε το s5 χαίρεται ένα κορυφαίο κινητο με φανταστική οθόνη λέω εγώ! Γιατί να τον νοιάζει τι θα βγάλει η sammy (αν βγάλει) σε κάποιους μήνες; Νομίζω έχουμε χάσει το νόημα και κυνηγάμε specs, bezels, και φήμες!

Tom

ΓΙατι αυτος που θα παρει το S5 και το οποιοδηποτε high end θελει το καλυτερο. Αλλιως γιατι να μπει καν στην διαδικασια να παρει ναυαρχιδα;

Andros

Έχω το S4 . Είμαι πολυ ευχαριστημένος , αν έχετε ένα καλό κινητό δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξετε , ούτε να το ψαχνετε τόσο πολύ με τα καινούργια κινητά, πάνω κάτω όλα ίδια έιναι . Μόνο κάτι καινούργιο, πρωτότυπο θα με ωθούσε να αλλάξω κινητό και δεν εννοώ το μετρητή καρδιακών παλμών ή τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αυτά είναι μικρά gadgetakia για να ενθουσιαστούν κάποιοι άσχετοι και να τρέξουν να τα αγοράσουν. Κάτι άλλο που έχω προσέξει, ότι συνήθως οι καινουργιες εκδόσεις λογισμικών που βγάζουν λειτουργούν καλύτερα στις καινούργιες συσκευές, πχ IOS 7 για ipad air . Ακόμα και αυτό είναι θέμα μάρκετινγκ για να τρέξει ο αδαής να αγοράσει την καινούργια συσκευή .Μας έχουν περάσει για πρόβατα, ξυπνάτε !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.