Samsung Galaxy S5, Προβλήματα με την παραγωγή του;

Η μια ατυχία ακολουθεί την άλλη όσον αφορά στην παραγωγή του Samsung Galaxy S5 καθώς λίγες μόλις μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στις 11 Απριλίου, φήμες θέλουν το εργοστάσιο της Samsung να έπιασε φωτιά και να καταστράφηκε κάποιο μέρος της παραγωγής.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι η Samsung αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να κεντράρει σωστά τον οπτικό αισθητήρα στην κάμερα του Galaxy S5. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο κορεάτικος κολοσσός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μονάδα επικάλυψης του φακού της κάμερας.

Αν και κάνουν προόδους στην επίλυση προβλημάτων, δεν παύουν να τους πηγαίνουν πίσω στον προγραμματισμό. Εξαιτίας λοιπόν των προβλημάτων αυτών η Samsung για αρχή θα διαθέσει στην αγορά 4-5 εκατομμύρια συσκευές αντί 5-7 εκατομμύρια που αρχικά αναμενόταν.

, Samsung Galaxy S5, Προβλήματα με την παραγωγή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

21:25 android 4.4.2.

Darth

να πάρουν μαθήματα από την εταιρεία hansaplast την οποία και αντιγράφουν

Ηλίας

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα; 😛

Billys

Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος… 😛

Νίκος

Το ματιάσατε ρε!!!! Χα χα το φάγατε με τα xperia z2

Νίκος

Σαμποτάζ από την Sony κάποιος έβαλε φωτιά!!

Superuser

…. “”””Εξαιτίας λοιπόν των προβλημάτων αυτών η Samsung για αρχή θα διαθέσει στην αγορά 4-5 εκατομμύρια συσκευές αντί 5-7 εκατομμύρια που αρχικά αναμενόταν””””

Ταχα μου προβλήματα…

Ειδαν οτι πέφτει κράξιμο και μειώνουν την παραγωγή μην τους μείνουνε…

jonjon

Έχουμε ρίξει πόλη κατάρα! Άρα μάλλον όποιος το θέλει πρέπει να περιμένει την δεύτερη παρτίδα.

Darth

Ενημέρωση:
Μέτα από την διαρροή που αποκάλυπτε προβλήματα στην παραγωγή του Samsung Galaxy S5, ο πρόεδρος της Samsung Boo-Keun Yoon έβγαλε επίσημη ανακοίνωση…. ότι “η παραγωγή του Samsung Galaxy S5 έχει σταματήσει προσωρινά γιατί έχουν έλλειψη στα αποθέματα του hansaplast και αναμένουν νέες παραλαβές αυτού του πρωτοπόρου υλικού”

Antonis

@Darth Το Samsung Galaxy S5 εχει μετρητη καρδιακων παλμων….το Samsung Galaxy S6 θα εχει καπακι απο εμπλαστρο σε περιπτωση καταγματος XD

jonjon

@Darth θα τούς καλύψει η band aid 😉

anergos13

Νομιζω οτι τα σχολια ορισμενων …εχουν καταντησει τουλαχιστον γελοια…
δεν βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια…
κε Βλαχακη. θα παρεμβετε ?
ή καποιοι εχουν ασυλια?

Manos Vs

Και 1 μυριο S5 να βγάλουν μονο, παλι με το… S5(μην είστε πονηροί! :Ρ) στο χερι μάλλον θα μείνουν. xD

Κώστας Βλαχάκης

Μην με μπλεκεις εμενα. Τον καθενα αντιπροσωπευουν αυτα που γραφει.

Αν σχολιαζες εσυ αυτα που γραφει το αρθρο και οχι τους αλλους, τι θα σχολιαζες;

jonjon

Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει! Για μιλήσουμε σοβαρά το s5 θα είναι ξανά πρώτο σε πωλήσεις για απλά είναι ίσως η πιο ώριμη συσκευή της σειρας S .Τα περισσότερα σχόλια έχουν να κάνουν με την εμφάνιση καθαρά που είναι θέμα γούστου.

anergos13

Δηλαδη συγνωμη αφηνετε ατομα με τα μισα και πλεον σχολια να κανιβαλιζουν το θεμα και μετα περιμενετε εμεις οι υπολοιποι να σχολιασουμε σοβαρα την ειδηση…?
πλακα κανουμε …?
να το γυρισουμε τοτε σε ολα τα θεματα στο χαβαλε….

anergos

εκτος και αν δεν σας ενδιαφερει να διατηρησετε την ποιοτητα των σχολιων και κατ επεκταση του site σε καποιο επιπεδο….

Darth

@anergos λίγο ηρέμησε (υγεία πρώτα) δεύτερον δεν κάνουμε κάτι το παράνομο η λίθος η εκβριστικο, για τον ίδιο ακριβός λόγο (επειδή δεν κάνουμε κάτι παράνομο η εκβριστικο η παραβιάζουμε κανόνες του blog) δεν υπάρχει λογος να μπλέκουμε τον Κωστα (έχει και την ζωή του)

+ λίγο χιούμορ δεν βλάπτει
+ η είδηση γενικός δεν σηκώνει καποια συζήτηση (εκτός και αν μας εδειναν λεπτομερεις το γιατί δεν μπορουν να ευθυγραμμίσουν τον φακό κλπ)

εμ λίγα λογία be cool (εκτός και αν είσαι μέτοχος… τότε κακός μιλάς εσύ με μας βάλε κάποιον δικηγόρο

anergos13

φιλε μου ,δεν εγραψες ενα αλλα τρια σχολια της πλακας (το τριτιο στο σβησε ο Κωστας)
αρα η πλακα …ξεπερασε κατα πολυ τα ορια….

Thomas

Πήρε φωτιά το εργοστάσιο και καταστράφηκε μέρος της παραγωγής; Εμ τι περιμένατε με τόσα πλαστικά S5;
ΥΓ : Το σχόλιο είναι, εντελώς, χιουμοριστικό.

JohnWave

Για ηθελημένη μείωση της παραγωγής λόγω κακής υποδοχής από τον κόσμο το κόβω ( το είπε κι ένας φίλος πιο πάνω ). Μακάρι να ισχύει αυτό. Φανταστείτε πόσο καλύτερα κινητά θα έβγαζαν η Apple και η Samsung αν οι οπαδοί τους κάποια στιγμή ξυπνούσαν και δεν ασχολούνταν μόνο με το brand name, με το μέγεθος του αντίχειρα και τους καρδιακούς παλμούς. Αν πχ ο κόσμος στρεφόταν μαζικά προς το G2 τότε η Samsung θα προσπαθούσε να βγάλει ένα κινητό πραγματικά καλύτερο από το G2 και όχι να πουλήσει φούμαρα στον καταναλωτή. Θα ήταν προς συμφέρον όλων μας.

Αν βαθμολογούσα την πορεία των Galaxy S θα είχε ως εξής το πράγμα :
– S2 : 5/5
– S3 : 2.5/5
– S4 : 4/5
– S5 : 3.5/5

Ποιος διαφωνεί ότι αν το S5 δεν πάει καλά στις πωλήσεις τότε η Samsung θα φροντίσει να βγάλει ένα πραγματικό ανώτερο του S4 κινητό; Οι άλλες εταιρίες βγάζουν διαμάντια προκειμένου να καταφέρουν να πουλήσουν. H Samsung έχει επαναπαυθεί στο “ότι βγάλω θα πουλήσει” και αυτό δεν συμφέρει ούτε τους ίδιους τους οπαδούς της.

sosimple

@Johnwave: Ακριβως οπως τα γραφεις ειναι.. Καταρχην το να εισα “φαν” με μια εταιρια δειχνει ελειψη παιδιας και σκεψης γενικοτερα. Ολες οι εταιριες εχουν σκοπο το κερδος και μονο. Εχουν γραμενο κανονικα τον καταναλωτη. Εδω εχει γινει ποδοσφαιροποιηση. Βεβαια παιρνοντας μια συσκευη η οποια μας ικανοποιει ολοι λιγο πολυ το παθαινουμε αυτο. Το ζητημα ειναι να μη το παθαινεις εκτος οριων με αποτελεσμα να μετατρεπεσαι σε τζαμπα δικηγορος μιας εταιριας προσπαθωντας να δικαιολογησεις καθε βλακεια που κανει, ακομα και οταν ουτε εσυ δεν πιστευεις αυτα που γραφεις.. Η εμφανιση οντως ειναι υποκειμενικη, αλλα αυτο που εβγαλε φετος η σαμσουνγκ σε ελαχιστους αρεσει, ασε που εχει κουρασει παρα πολυ σαν ντιζαιν σχεδιο υλικο. Και χωρις να υπερεχει καπου σε hardware πλεον σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Αφου υπαρχουν φανατισμενοι, δεν αμφιβαλω καθολου οτι θα πουλησει. Απλα αντι να πουλησει πχ 60 εκ θα πουλησει 40. Ισως απλα βλεπουν οτι θα παει ακομα χειροτερα τελικα και μειωνουν και αλλο την παραγωγη, μη τους μεινουν οπως τα ταπεροiphone, γιατι ξυπνησανε περισσοτεροι απο οσο υπολογιζανε..
Πολυ καλυτερες συσκευες του ανταγωνισμου ζητημα ειναι αν θα πιασουν 10 εκ. Επομενως ποιος ο λογος η σαμσουνγκ και απλ κυριως να φτιαξουν κατι πραγματικα καλυτερο?

Τομ

Johnwave το s3 γιατι τοσο χαμηλα;

Επισης παιδια θυμαμαι και για το s4 υπηρχε γκρινια μεχρι που αρχισε να το χρησιμοποιει ο κοσμος και να του αρεσει. Εδω ειμασταν περσι τετοια εποχη και λεγαμε τα ιδια για το S4.

Δυστυχω η ευτυχως το S5 δεν παιζει να μην πουλησει καλα. Μονο αν το Iphone παρει σωβρακα φετος, κατι που μπορει να γινει αφου προσωπικα δεν εχω εντυπωσιαστει ιδιαιτερα απο καποιο android. Ενω περυσι σκασαν στην αγορα και xperia Z και ενα HTC One που ειναι εντυπωσιακα. Φετος η samsung εκανε αυτο που κανει 3 χρονια δηλαδη μικρες αναβαθμισεις και παρομοια εμφανιση, μονο που φετος ακολουθησαν και η Sony και η HTC. Η LG τα πηγε καλα με το G2 αλλα δεν μου αρεσει τοσο σαν κινητο και πιστευω (ελπιζω να διαψευστω) οτι το LG G3 θα ειναι ενα κινητο που απλα θα δινει speccs και οχι ουσια. Δηλαδη πιο ομορφο UI πιο ομορφη εμφανιση κλπ. Τα τελευταια δεν τα ξερω αλλα ειναι υποθεσεις.

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα σε όλους παιδιά.

anergos13, “Δηλαδη συγνωμη αφηνετε ατομα με τα μισα και πλεον σχολια να κανιβαλιζουν το θεμα και μετα περιμενετε εμεις οι υπολοιποι να σχολιασουμε σοβαρα την ειδηση…?” – Αν τσιμπάς εσύ και το συνεχίζεις, κάνεις την χάρη σε αυτούς που σε ενοχλούν. Λέω λοιπόν να συνεχίζεις και σχολιάζεις εσύ κανονικά χωρίς να δίνεις σημασία και θα βρεθεί κόσμος που θα συμφωνήσει μαζί σου. Δες πόσο ωραία συνεχίστηκε η κουβέντα με τους sosimple, johnwave και Τομ.

Darth, “δεν κάνουμε κάτι το παράνομο η λίθος η εκβριστικο, για τον ίδιο ακριβός λόγο (επειδή δεν κάνουμε κάτι παράνομο η εκβριστικο η παραβιάζουμε κανόνες του blog) – Δεν είναι ακριβώς έτσι. Στους Όρους Χρήσης υπάρχει το “Ο administrator διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αφαιρέσει σχόλια από οποιοδήποτε άρθρο του Techblog, που κατά την κρίση του δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Techblog.gr.”

Οπότε παιδιά, εντάξει και πλάκα να κάνουμε και τα σοβαρά να λέμε. Βοηθήστε όμως όλοι στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Techblog. Εμείς από την μεριά μας κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση και “ασυλία” δεν έχει κανένας.

Καλή συνέχεια 🙂

gang

Το σ5 θα σκισει

fanis

α ρε βλαχακη τι τραβας!!!

manolis

Δυστυχώς με αυτό το πλαστικό που επιλέχθηκε χάθηκε αυτό που έκανε την Samsung γνωστή…
χάθηκε αυτό η glamorous εικόνα που είχαν τα ακριβά κινητά της και μπορούσαν να χτυπήσουν τα κλάσεις ανώτερα κατασκευαστικά apple.

Ιωάννης

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darth τι έχεις πει ρε μεγάλε
κλαίω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης

πωωωω!!!!!!
καλά τώρα είδα και τα υπόλοιπα σχόλια
ρε τι τρελένεστε έτσι?????
τραγικό το s5 καλά τα λέει ο darth
πλάκα μας κάνουν εκεί στην samsung δεν μου αρέσει με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα σοβαρά τώρα λες και το έχουν βάλει hansaplast απο πίσω!!!!!!!
εκεί που έχει την ευκαιρία η samsung να τους πάρει τα σώβρακα όλους τέτοιες βλακείες κάνει και στο τέλος θα το φάει το κεφάλι τις ! ! !
μα είναι δυνατόν μέχρι και η τελειωμένη πριν 2 χρόνια sony τους έφτασε και κατα την άποψη μου πάντα με το z2 τους πέρασε κιόλας
για να μη πω ότι πολλές κινεζιές είναι έτοιμες να την φάνε λάχανο!!!!!
νομίζω δικαιολογίες είναι τα περί προβλημάτων σε φακό, σε εργοστάσιο και δε ξέρω γω που αλλού
γελάει ο κόσμος sammy!!!!!!!!!!

nick

παιδες τσαμπα λετε οτι η sammy θα παει ακλαυτη…!!!!!
εχω την εντυπωση οτι τους παιρνει να κανουν οτι μ@λ@κι@ τους κατεβαινει γιατι πολυ απλα απο το samsung group ειναι τοοοσο μεγαλο και παντου χωμενο οπως ναυπηγεια,υγεια,δυκτια,εικονα-ηχο,κατασκευαστικες,πετροχημικα,κτλ κτλ…..οποτε και καμια πατατα να κανει με κανενα κινητο δεν θα πολυ ιδρωσει το αυτακι του κολλοσου..
εγω παντως θα το παρω απο αμερικη μονο και μονο επειδη το βρικα τιμη χωμα…200..οποτε..|!!!!

Nio

Εμ εγω τους ειχα πει οτι τα hansaplast ειναι ευφλεκτο υλικο……
Πως να κεντραρουν αισθητηρες οι λιμενεργατες της Κορεας? Τρεχουν ολη μερα στα ναυπηγεια κ μετα η samsung τους βαζει υπερωριες για τα galaxy……:P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.