Samsung Galaxy S5 νωρίτερα από ότι θα περιμέναμε;

Οι μέχρι σήμερα πωλήσεις του Galaxy S4 αναζωπυρώνουν τις φήμες που κάνουν λόγο ότι το επόμενο Samsung Galaxy S5 θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο. Συγκεκριμένα οι πωλήσεις του φαίνεται ότι δεν έχουν πλησιάσει τους στόχους που είχε θέσει η Samsung και αντί για Μάρτιο ακούγεται ότι θα επισπεύσει την ανακοίνωση δύο μήνες πριν, τον Ιανουάριο.

Αν θέλαμε να πούμε από σήμερα τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα ενσωματώνει το Galaxy S5 θα λέγαμε επεξεργαστή 64-bit, κάμερα τεχνολογίας ISOCELL και ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 νωρίτερα από ότι θα περιμέναμε;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Δεν επιασαν τους στοχους οι πωλησεις? Αυτοι δεν ελεγαν οτι τον πρωτο μηνα εκαναν παγκοσμια ρεκορ? Τι εγινε μετα? Ντοπε ηταν?

Billys

Κωστα , αν η τελευταια προταση ειναι δικη σου , μπορω να πω οτι ειναι πολυ πετυχημενη ! Απο ολες τις αποψεις .

Nio

Να δουμε τι καινουριο θα μας παρουσιασει εκτος απο τα μαρκετιστικα της apple κ αυτη η samsung.

tiamat

και θα πεσουν ακομα περισσοτερο τωρα που την εχουν δει με τα κλειδωματα!!..

Μιχάλης362

@Spyros όπως λέει και ο Κώστας μπορεί να έκανε ρεκόρ τον πρώτο μήνα αλλά λέει για συνολικές πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Θοδωρης

Πολυ καλα νεα! Και αυτο γιατι μας εχει συνηθισει το παλιο μοντελο να το βγαζει σε προσφορα γυρω στα 200-250€ μετα τα Χριστουγεννα. Αρα τωρα θα αναγκαστει να το βγαλει πιο πριν, ισως αρχες Νοεμβρη. Βουρ τοτε για το 3 😛

lebron21

Τι διαολο συμβαινει ; εχω ρωτησει σε στιλ γκαλοπ 3 δυνατα σκρουτζομαγαζα, στο Πλαισιο και στο Κοτσοβολο και σε ολα στην Πανεπιστημιου και λενε ολοι οτι πουλαει σαν ζεστο ψωμι απιστευτα παραπανω απο το s3 και εννοειται και απ το iphne. Τι δηλαδη στη Ελλαδα παει σφαιρα και αλλου οχι οσο το περιμεναν …περιεργο

Lefteris

Αν ισχύει το νωρίτερα μπορώ να πω ότι νιώθω απογοητευμενος! Σαμμυ μη γίνεις σονυ! Αν και εμένα με έχει σαν πελάτη λόγω βιντεοκλησης μέσω δικτύου (native) είναι η μόνη ναυαρχίδα που το έχει αυτο και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει οπότε βλέπω να περνάει και το πενταρι από τα χέρια μου!

Αποστόλης Ρόδος

Όταν φύγει από το εκνευριστικό της design, τα “πλουμιστά” πλαστικά της και κυρίως όταν θα έχει για μικρότερη έκδοση τα 32gb (με μπόλικα ελέυθερα στο χρήστη) και φυσικά ακλείδωτες τις συσκευές της και δεν θα κάνει 4-5 κλώνους σε ένα μήνα, αλλά θα τα δώσει όλα σε μια και μοναδική συσκευή … τότε εγώ θα το σκεφτώ να επιστρέψω ξανά στη Sammy… 😉
Έχω 2 μέρες το HTC one στα χέρια μου και έχω την αίσθηση πως γύρισα από τις σπηλιές.
Οι περισσότεροι κάτοχοι του S3 (πρώην πλέον εγώ) δεν νιώσαμε το παραμικρό για το S4 για αυτό και κοιτάξαμε αρκετοί από όσους ξέρω εγώ τουλάχιστον, σε άλλες “πορτοκαλιές”.
Πολύ φυσική τη βλέπω την εξέλιξη αυτή, του να βγάλει γρηγορότερα το S5.
Δεν ξέρω κατα πόσο όμως η “αλαζονέια” της εταιρείας, τους έδωσε καθαρά εικόνα του τι θα ήθελαν και θέλουν οι καταναλωτές.

jonjon

Ραδιόφωνο! να βαλουν Και ας βάλουν ότι θελουν μετά

Σταμάτης

Αποστόλη όταν τα κάνουν όλα αυτά θα γίνουν HTC χα χα χα
Συγγνώμη για το off topic 🙂
Πως σου φαίνεται το one;

jacob

Τα λεω εδω και καιρο… Συγκεκριμενα: λενε για -13% απο τις πωλησεις του S3… οχι S+S2+S3 που μας ελεγαν. Μην ξεχναμε πως φέτος γνωρισε η Samsung τι θα πει ανταγωνισμος μεσα στο ιδιο το Android με ενα Ζ που πωλησε πολύ πολυ καλα και ενα Οne που στις συγκρισεις το δυσκόλευε. Τώρα με τα G2 & Z1 πανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατι οσο καλο και αν ειναι το note3 εχει πολύ μικρότερη αγορά και το S4 δε καταφέρνει αν υπερασπίσει το όνομα Galaxy, ξερω πολλα ατομα που αγορασαν φετος S3 παρα S4. Aκομα οι μυριαδες κλώνοι που έχουν πλήξει τα πλήθη σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο…

Αποστόλης Ρόδος

@ Σταμάτης… όπως έγραψα και πιο πάνω… “Έχω 2 μέρες το HTC one στα χέρια μου και έχω την αίσθηση πως γύρισα από τις σπηλιές.” … τα σπάει κυριολεκτικά, και ας υστερεί στην κάμερα έναντι του ανταγωνισμού.
Για να μη βγούμε και Off Topic να συμπληρώσω πως ΝΑΙ … και το ραδιόφωνο αλλά και το flash plugin (και όποιος θέλει το ενεργοποιεί ή το απενεργοποιεί)… ε να μη ξεχάσουμε και γιατί γουστάρουμε Android… 😉

Βαγγέλης

Σας βλέπω όλους να περιμένετε σαν τρελοί το S5 και οτι θα το πάρετε βεβαίως.

Δεν σας προβληματίζει οτι πλέον η Sammy απαξιώνει τις ίδιες της τις ναυαρχίδες σε λιγότερο απο χρόνο;

Δεν σας προβληματίζει οτι το S4 το έβγαλε σε 700 εκδόσεις και συνεχίζει να το κάνει;

Δεν σας προβληματίζουν η μεγάλη άνοδος των τιμών; ενω υπάρχουν πιο τίμιες εταιρείες σε καλύτερα πολλές φορές spec αλλα και υλικά;

Δεν σας προβληματίζει το region lock που εφαρμόζει τόσο άνετα και αναίσχυντα;

Δεν σας προβληματίζει το ανεπιθύμητο marketing που πλέον είναι σε χειρότερα επίπεδα απο της Apple;

Αν όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα σας διατηρούν πελάτες της, τότε μπορώ να πω οτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Φωτης

Αποστολη@ αύριο δίνω iPhone 4 κ παίρνω htc one..Πρέπει να ειναι απίστευτο το κινητο έτσι;Βασικά αν ήθελα έπερνα το lg g2 που ειναι πιο δυνατο σε απόδοση αλλα μάτι one εχω πάθει πλακα με την οθονη κ τον ήχο!!!

Vasilis_G

Μετά το Note3 ίσως πάω σε Galaxy S7 ή Νote 5 ή iPhone 9s …..

Mike

Σωστά όλα αυτά αλλά είναι και η μόνη εταιρεία που κρατεί την δυνατότητα αποσπομενης μπαταρίας που είναι πάρα πολύ σημαντικό αφού το αν αρχίζει να τα φτινει η μία μετά από έναν χρόνο συνήθως περνάς μια άλλη και άμα θέλεις και μεγαλύτερη και είσαι άρχοντας ενώ με το one μετά από 1-1. 5 χρόνο θα σου κρατάει η μπαταρία 5 ώρες το πολύ

sosimple

@foths:Δεν έχω το g2, αλλά το έχω δει. Εξαιρετικό το one, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλυτερο. Εξαιρετικά καλυτερο το g2 στα παντα. Έχει και 3000 μπαταρία, ενω η οθόνη του δε συγκρίνεται με κανένα. Δε lagαρει με τίποτα. Μονο στο design και στον ήχο υπερισχύει το one. Δες τα και τα 2 απο κοντά πρωτα, και δες κανα βίντεο και με τα 2 διπλα διπλα στο utube.
Ενα σωρό κόσμος που είχε πριν και s4 και one, γραφουν όλοι για το ποσο εξαιρετικά καλύτερο και απο τα 2 είναι.
Τέλος το oftopic.

Theodore.

@ Βαγγελης.
Απο πιτα που δεν τρως,τι σε νοιαζει κι αν καεί;
Οσον αφορα στο κλειδωμα,απο ο,τι ξερω εγω,δεν ειναι τιποτ´αλλο απο μια προσπαθεια να μην μεταφερονται μεγαλες ποσοτητες τηλεφωνων διηπειρωτικα ααπο κεφαλαιουχους,για να εκμεταλλευτουν τις διαφορες τιμων.Και ετσι κι αλλλοιως,απαξ και το ενεργοποιησεις στη Χωρα για την οποια προοριζοταν,με ντοπια καρτα sim δηλαδη,μπορεις μετά να το παρεις και να του βαλεις οποια καρτα θελεις σε οποιο Κρατος θελεις.
Προς τι το μισος λοιπον;
Οσον αφορα στα πλαστικα,βαρεθηκα να το αοκυω απο ανθρωπους που δεν αγορασαν αλλα και ουτε θα αγορασουν ποτέ το τηλεφωνο,ενω οι αγοραστες τετοιων τηλεφωνων,τα κρατανε συνηθως το πολυ εναμισυ χρονο.
Και δεν εχουν καμια διαθεση να τα χρησιμοιησουν σαν σφυρι για να καρφωνουν προκες,αλλα σαν τηλεφωνα και οθονες για Ιντερνετ.

Νικος

Έχω μείνει με το Samsung Galaxy S2. Είμαι φαν της εταιρίας αλλά είμαι φαν και της τσέπης μου. 739 ευρώ αρχική τιμή που πατε ρε παιδιά; Για να μετράω τα βήματα μου;

Δημητρης

Τι κινδυνευει να παθει η htc? Δεν μειωθηκαν δραματικα τα κερδη της; Καθε ποτε εβγαζε ναυαρχηδες; Ποτε βλεπεται να ναυαγει η εταιρια; Δεν βαζουν μυαλο, απαξιωνουν τα δικα τους παιδια. Η Σαμυ βιαζεται και θα χτυπαει το κεφαλι της στο μελλον. nexus και παλι nexus.. (κατοχος του 4 εδω και ενα μηνα περιπου..)

panageor

64bit επεξεργαστή ? Γιατί ? Θα έχει 4GB++ μνήμης RAM ?
‘Όταν τα κάνει η apple κοροϊδεύουμε , τώρα δεν είδα κάποιον να πει για τ 64bit , δεν είδα κάποιον να πει για το ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
Τώρα είναι όλα καλά ?
Ξεκολλάτε από εταιρίες. Άλλο το android , άλλο η Samsung .

Άμα βγάλει με τέτοια ανούσια χαρακτηριστικά η Samsung , πραγματικά θα γελάω.
Γιατί μέχρι τώρα κοροϊδεύω την apple , ότι το καταναλωτικό κοινό που απευθύνεται είναι τουλάχιστον αδαή ( προσωπική μου άποψη ) τεχνολογικά.

Ελπίζω να μην γίνει αυτό και με την samsung , και μας παρουσιάσουν τις υπέρυθρες ως κάτι πρωτοποριακό.

Φιλικά πάντα ,

tech21man

Εγω νομιζω οτι ζημια πρεπει να εκανε η lg περισσοτερο και τερμα…παρομοια/καλυτερη συσκευη στα ιδια/κοντινα χρηματα σε μια κατηγορια που πολλες φορες κρινεται απο τα χαρτια σχεδον?

ziarkas

Καπού διάβασα για lag και one.
Παιδιά το one δεν lagαρει πουθενά.-
Τώρα τι λέτε απο youtube και απο εκθεσιακά άλλο θέμα.Μάκαρι να είχε 5αρα οθόνη και καλύτερη κάμερα και θα ηταν το τέλειο κινητό.
Απο την αλλη έχω κουραστεί με τη samsung..Είχα one και το εδωσα για να παρω το g2.Παράλληλα εχω s4 για να μην πείτε οτι κραζω κάτι που δεν έχω. Έχω την εντύπωση όμως πως η samsung είναι σαν την apple.Καταδικασμένη να πουλά ακόμα και αν δεν αξίζει.

tsou re

Ξεκινήστε να πουλάτε απο τώρα τα s4..

dark_master

@Mike Όσον αφορά την ενσωματωμένη μνήμη του One αλλά και όσων άλλων κινητών έχουν ενσωματωμένη μνήμη να ξέρεις ότι επειδή η μπαταρία είναι ενσωματωμένη έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι 6 μήνες όπως του S4. Όλες οι αποσπωμενες μπαταρίες έχουν 6 μήνες εγγύηση αφού θεωρούνται αξεσουάρ του κινητού. Άρα αν η μπαταρία σου πέσει στον 1.5 χρόνο (αν κ δυσκολο γιατι είναι λιθίου πολυμερίου και όχι λιθίου ιόντων) θα μπορείς να το πας κανονικά στο service να στην αλλάξουν μαζί με την πλακέτα (η μπαταρία είναι κολλημένη στη πλακέτα). @sosimple. Το G2 το έχω δει και εγώ αλλά δεν το έχω δουλέψει σε καθημερινή χρήση. Αυτά που με απέτρεψαν να πάω σε αυτό είναι οι 4 παρακάτω λόγοι: 1 Μικρή ενσωματωμενη μνήμη. Θεωρώ τα 10gb που μένουν ελεύθερα πολύ λίγα για τη χρήση που θέλω να του κάνω. 2 Το σύστημα καταναλωνει μικρή μνήμη. Το είδα στο πλαίσιο,έκλεισα όλες τις εφαρμογές και μου άφηνε 700MB ελευθερα. 3 το UI της LG μου θυμίζει κακογραμμένο TW. Μέχρι τώρα η LG με έχει πείσει ότι δεν προσφέρει κάτι καινοτόμο αλλά το UI της αποτελεί αντιγραφή του TW της Samsung. Δεδομένου δε ότι τρώει και τόση RAM δεν βρίσκω το λόγο να πάω… Συνέχεια »

sosimple

@Dark: 1.Τα σκρουτζομαγαζα, για οποιον δεν εχει προβλημα να αγορασει απο εκει, πουλανε το g2 με 32 γιγα αυτη τη στιγμη 560€ (σε κανα μηνα θα πεσει αρκετα λογικα). Με 16 γιγα ουτε και εγω θα σκεφτομουν καν να το παρω, οσο καλο και να ειναι. Επισης υποστηριζει usb otg. Η ελλειψη sd ειναι και για εμενα παντως το μεγαλυτερο, αν οχι το μοναδικο μειον της συσκευης. 2. Η μνημη στο ανδροιντ, εχει γραφτει 1000 φορες, και αλλες τοσες να γραφτει παλι τα ιδια θα εχουμε, δεν ειναι σαν τα windows. Κανονικα πρεπει να μενει ελαχιστη ελευθερη,για να μην παει χαμενη, και αυτο δε δημιουργει κανενα προβλημα οταν το λειτουργικο δουλευει οπως πρεπει. Τωρα επειδη το ανδροιντ δε δουλευει παντα οπως πρεπει, πολλες φορες τα πραγματα δεν ακολουθουν τη θεωρια, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Παντως η μνημη στο g2 αν το ψαξεις δουλευει τελεια. Κανεις δεν αναφερει θεμα, αντιθετως. 3. Το ui ειναι υποκειμενικο. Καποιοι γραφουν οτι ειναι πολυ καλυτερο απο του s4 (το οποιο οντως αντιγραφει φανερα) και σε καποιους δεν αρεσει. Παντως εχει συν και πλην. Καταναλωνει λιγοτερη μνημη απο του Samsung. Για αλλους λογους η μνημη φαινεται κατηλημενη. Ο launcher παντως εχει περισσοτερες δηνατοτητες απο του… Συνέχεια »

Φωτης

Απο θέμα οθόνης τα εχω δει κ τα δυο να παίζουν τα ιδια βιντεο κ το one θεωρώ οτι ακόμα περα το μέγεθος εχει καλυτερη οθονη..Πιο ζωντανά χρώματα κ καλυτερη ευκρίνεια..Μικρή διαφορα αλλα την εχει..

sot1984

(sosimple) Καλά όλα αυτά αυτά η LG Ελλάδας θα το δέχεται το g2 με 32g μέσα στην εγγύηση η θα πουν ότι δεν γίνεται, γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται δεν ξέρω αν απατήσανε κάτι χτες το βραδύ στο Live της LG.

giokok

καλημερα σε ολους, είμαι κάτοχος πλεον lg optimus 4x hd, πριν είχα arc s και galaxy s, καθημερινα παρακολουθω τα νεα, βλεπω βιντεο με συσκευες γενικα μου αρεσει να πειραματιζομαι, πηγα στα public τις προαλλες και ειδα τα κινητα….. s4= ενα κινητο πολυ καλο αλλα αυτο που μενει ειναι οτι δεν ειναι ο βασιλιας οπως το s3 htc one= το κινητο ομορφο οθονη φοβερη γρηγορο…… sony x1= πραγματικα το κινητο ισως εχει την καλυτερη οθονη απο ολα, το ui της sony ομως το παει πισω….καμερα……τα σπαει…. lg g2= τελειο!!!! ισως το πληκτρο απο πισω να μην βολευει αλλα το κινητο πραγματικα δεν υπαρχει. και τωρα να μιλησω λιγο για lg μιας και κατοχος, το κινητο μου ειναι αντιστοιχο του s3 , η οθονη του δεν πιανεται, η ταχυτητα του στο ιντερνετ ειναι φοβερη, καμια φορα κολλαει λογω συνηθως της αλλαγης σε εισοδο πακετων δεδομενων οταν τα ενεργοποιεις….μετα απο 2-3 δευτερολεπτα παει σφαιρα και απροβληματιστα……βεβαια δεν παινει εγκαιρα αναβαθμησεις οταν περνει, και αυτο ειναι μειον…..απο εκει και περα και σαν κατασκευει σου δινει αισθηση οτι ειναι κινητο καλο…..και οχι ψευτικο, στην Ελλαδα ομως την εταιρια αυτη την εχουμε κατι σαν την KIA δηλαδη μια μικρη εταιρια…..λαθος, ειναι απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες… Συνέχεια »

sosimple

@sot1984: Όπως το ειπες, υπάρχει θέμα με την εγγύηση του 32γιγα. Δεν είδα το live, αλλά μέχρι στιγμής η lg τα λέει διφορούμενα. Εγγυάται μονο τη 16 γιγα επειδή επίσημα μονο αύτη εισάγεται στην Ελλάδα, και αφήνει ανοιχτό στο μέλλον να δεχθεί την 32 γιγα κάτι που αγγίζει τα όρια της παρανομίας. Πολλοί υποστηρίζουν οτι είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί τελικά λόγω νομοθεσιας.. Αυτά κανει η lg και όλοι παίρνουν samsung, αυτή είναι η αλήθεια. Έβγαλε για 1η ίσως φορά πρωτη απο ολους το καλυτερο (για πολλους έστω, δε θα αρέσει σε ολους, λογικό αυτό), κινητό της αγοράς και προσπαθεί να το θάψει μονη της..

gt77

εγω αυτο που ξερω απο προσωπικη εμπειρια αν κ fan της sammy ειχα κατα σειρα s2 s3 k s4 το s3 to Mαιο εκαψε πλακετα κ σε ενα μηνα που πηρα το s4 επισης ςκαψε πλακετα κ ακομα κ σημ το s4 συνεχεια μα συνεχεια σβηνει κ κανει συνεχεια επαννεκινηση κ αν δεν το βαλω στη πριζα δεν ανοιγει με τπτ.Τα συμπερασματα δικα σας.Παρα ταυτα δεν θελω να παω σε iphone η htc η lg.
Ευχαριστω.

Αποστόλης Ρόδος

@ gt77 … Απίστευτο… Παίξε Τζόκερ … 🙂

Mike

Gt77 γιατί μου φαίνεται ότι λες ψέματα για να θάψεις την Samsung

sosimple

Εγω πάντως, το s2 που εχω 2, 5 χρόνια, με απειρα πεσιματα, ακόμα και απο μπαλκόνι και πολυ κακομεταχειρηση, καμία 100ρια φλασαρισματα, απλά αρνηται να χαλασει. Τρομερα ανθεκτικό.
Γενικά οτι και να πεις για τα σαμσουνγκ, πλαστικουρα κλπ, έχουν ποιοτητα και υποστήριξη.
Αν σου χαλασαν τοσα που γραφεις πραγματικά εισαι για τζοκερ.

darko

@sosimple πιστεψε με το s2 ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εβγαλε μεχρι σημερα η σαμι γιατι οταν το ειδα απο μεσα το πως το εχουν συναρμολογηση επαθα πλακα… Απο κει και περα την εχει δει αλλιως (αιφον?!) και για μενα πρωσιπκα χαλασε σαν εταιρεια στα smartphones θα μου πεις τωρα αφου πουλαει πλακα μας κανεις?Αλλα οτι πουλαει δεν σημενει οτι ειναι και καλυτερο και δεν σημενει οτι θα πουλαει για πολυ ακομα..Σοβαρα ειχα Samsung ace 2 και μετανιωνα καθε μερα που εδωσα 300 ευρο για αυτο το αβγο που κανει πουλ πουλ πηρα το Xperia P και χερομαι την ζωη μου και δεν νιωθω κοροιδο.Προσωπικη αποψη παντα.

darko

κινητο 300 ευρο να μην κανει zoom στην φωτογραφικη μηχανη!! ICS δεν ειδαμε ποτε!!! Jelly bean αναβολες για το επομενο 6 μηνο τελικα βγηκε μετα απο 2 χρονια με 120 bugs.Πρωτο και καλυτερο battery drain 7-9 % σε αναμονη και ανα μερα φορτισμα με 3 ωρες οθονη και απλη χρηση.To Xperia P με μικροτερη μπαταρια κραταει 1.5 μερα με 8-9 ωρες οθονη (ιδια χρηση οτι εκανα με το ενα κανο και με το αλλο) περιπου ιδια τιμη αλλα τα κινητα ειναι η νυχτα με την μερα (350 ειχα παρει το XP και τα 2 απο τον Gernano)

sosimple

Προσωπικά όποιος με ρωτάει για κινητά, αμα θέλει φθηνό, του λέω μακρια απο σαμσουνκ, πάρε κανα sony που είναι τρομερά ανταγωνιστική στα φθηνά, και με καλυτερα χαρακτηριστικά σε χαμηλότερη τιμη. Σαμσουνκ μονο στα ακριβά.. Οι περισσότεροι όμως δε με ακούνε. Λόγω μόδας πάνε και παίρνουν κάτι φθηνά σαμσουνσκ, τα οποία είναι ωραία στο μάτι, αλλά σέρνονται. Κάποια στιγμή το καταλαβαίνουν και ητε παίρνουν κάποιο φθηνό sony ή ακριβό σαμσουνσκ συνήθως..

machinegun

αμα θελει να κανει επιτυχια η SAMSUNG να ονωμασει ενα κινητο απλα SAMMY και να βαλει μεσα 4 g ram επεξεργαστη 800 13 megapixel camera ,front camera 5 megapixel 32 g storage 4.4 ,καρτα γραφικων φυσικα 320 adreno,4.4 εκδοση λογισμικου με 4.8 ιντσες και να η επιτυχια μολις επεστρεψε.και ολο το κινητο να ειναι απο αλουμινιο σε μαυρο χρωμα κιολας

κυρος

να γραψω και γω τα δικα μου…απο αιφον 4 σε νοουτ 1 καπως καλυτερα ηταν….τωρα ειμαι στο νοουτ 2 και ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο μπροστα μου…μπαταρια,φωτο,ταχυτητα.ιντερνετ,ανοιχτο στα παντα…λιγο καλυτερη πυκνοτητα πιξελ στην οθονη ναχε δεν θα με χαλαγε…καλο ειναι να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας καθως ετσι βοηθαμε σε καλυτερες αγορες για ολους μας

panagiotis

Μέχρι και πριν 2-3 χρόνια δεν είχα καμία σχέση με κινητά τελευταίας γενιάς κτλ συνήθως λόγο παρόχου έπερνα με επιδότηση διάφορες συσκευές της nokia απλά κινητά δίχως πολλές απαιτήσεις κάποια στιγμή μπήκε μέσα μου το δαιμόνιο που σήμερα ονομάζεται smartphone και άρχισα να διαβάζω αρκετά πράγματα σε τεχνολογικά σάιτ να δοκιμάζω κάποιες συσκευές σε καταστήματα και να παρακολουθώ τις τάσεις της αγοράς . Παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη οικονομική περίοδο θα έλεγα πως είναι παράλογο να συζητάμε για συσκευές που κοστίζουν 600 – 800 ευρώ παραταύτα το δικό μου συμπέρασμα λέει το εξής …… Αν θες φωτογραφική μηχανή παίρνεις nokia lumia, αν επιθυμείς χρώματα και ζωντάνια παίρνεις sony z , αν πάλι θες κάτι ενδιάμεσο σε παιχνιδοκοσνόλα η τάμπλετ επιλέγεις το samcung galaxy η note και αν θες ένα πραγματικό κινητό που να έχει λίγο απ όλα παίρνει ΜΟΝΟ IPHONE ( μικρή σημασία να είναι 4 , 4s , 5 , 5s) Τα υπόλοιπα άνε και έρχονται για να χαμε να λέγαμε ……….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.