Samsung Galaxy S5, έφτασε 1 εκατ. πωλήσεις στη Γερμανία και το γιόρτασε

Παρόλο που η Samsung δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πόσες συσκευές έχουν πουληθεί από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5 μέχρι σήμερα, ελπίζει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν πουληθεί περί τα 35 εκατομμύρια. Η μόνη πληροφορία που είχαμε είναι ότι πούλησε 10 εκατομμύρια συσκευές τις πρώτες 25 μέρες της κυκλοφορίας του Galaxy S5.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Samsung μιλάει για τις πωλήσεις του S5 σε άλλη χώρα εκτός από την Νότια Κορέα. Για να το γιορτάσει πρόσφερε ένα κουπόνι αξίας 500 ευρώ στον πελάτη που αγόρασε το Galaxy S5 με τον αριθμό 1 εκατομμύριο. Η μέρα που επέλεξε να το κάνει αυτό ίσως είναι σημαδιακή γιατί συμπίπτει με την μέρα που κυκλοφόρησε το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus στην Γερμανία.

samsung galaxy s5 germany 1 million, Samsung Galaxy S5, έφτασε 1 εκατ. πωλήσεις στη Γερμανία και το γιόρτασε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgos

Σκασίλα μας αν πούλησε 1 εκ. εμείς οι κάτοχοι android δεν πανηγυρίζουμε με τι πωλήσεις καμίας εταιρείας γιατί πρόβατα δεν είμαστε. Για το ότι έχει το android 85% της αγοράς να γι’ αυτό μπορεί και να πανηγυρίσουμε.

Alexis

Εγώ θέλω να δω και τις άλλες εταιρίες. Πόσα πούλησε δλδ μέχρι στιγμής το M8, το G3 κτλ!

Theo

Σιγουρα ειναι εντυπωσιακο τ νουμερο, ομως σε σχεση μα τα s4 και s3 πως τα πηγε ? Γτ βλεπω να ξαναγυρισε σε εποχες s2. Α ρε σαμσουνγκ, μπορεις να κανεις παπαδες αλλα κοιμασαι. Εβγαλες ενα note 4 κορυσφη ομως ειναι μεγαλο και απευθυνεται σε αλλο αγοραστικο κοινο εκτος το οτι δεν το διαφημιζεις οσο το s. Βγαλε ενα φουλ αλουμινενιο κινητο και οχι τιμη στον θεο γτ μου φαινεται οι χαμηλες πωλησες s4 και τωρα s5 δεν σε συγκινησαν και τοσο.

Than

Αυτο που λέτε συνέχεια για το 85% οτι κατέχει το android, ειναι τόσο μα τοςο άκυρο!!! Το iOS ειναι σε μια εταιρία και το android σε πολυ περισσότερες!!! Μετρήστε καλύτερα ποσο πουλάει η Apple και ποσο οι android συσκευές της Samsung/Sony/htc/lg ξεχωριστά!!! Μη λέτε οτι, νομίζετε πως, σας συμφέρει!!! Έλεος

jimo

@Goeorgos φιλε μου ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με την εκφραση <> εντασεισ το εαυτο σου σε μια κατηγορια και απο την στιγμη που δηλωνεισ ετσι οτι ανηκεισ καπου !! αυτοματα καταργεισ ολα οσα λεσ περι προβατων γιατι γινεσαι και εσυ ενα απο αυτα !!

Τα κινητα τησ samsung σαν hardware ειναι υπερ αρκετα ακομα και χωρισ μεταλικο σασι ΑΛΛΑ αυτο που κανει την διαφορα ειναι το λειτουργικο !! ειδη βλεπω οτι ξεκινησε η samsung να πλασαρει το taizen η οπωσ αλλιωσ λεγετε !! βεβαια εχω καιρο να ακουσω για το salefish OS αν δεν κανω λαθος !! αραγε τι απεγινε ?

Δημητρης

Τρολαρισμα ειναι αυτο ετσι;με αυτο το σκεπτικο ειναι google vs apple..εσυ μαλλον πρεπει να ξεκολησεις…15 % και πολυ παιρνει…και ολο και θα μειωνεται..

Kotsos

Ειμαι κάτοχος iphone 5 και θα μείνω για καιρό ακόμα αλλά πρέπει το Galaxy s5 να πούλησε πολλα κομμάτια και στην ελλαδα ειμαι απο τη Χιο δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες απλώς εγω αυτο το ξεχωρίζω μην παρεξηγηθώ 🙂

tiamat

Συμφωνώ με giorgos.
Εμεις οι Androidαδες είμαστε αντί-προβατα. Σήμερα είμαστε με τη samsung,αύριο με την lg, μεθαύριο με τη κινα .
Δε θέλουμε ούτε έχουμε ανάγκη από την καθοδήγηση .
Δε μπαίνουμε σε σειρές, ούτε στοίβαζομαστε και χειροκροτουμε σαν υπνωτισμενα απoχαύνωμενα zombies ό,τι μας πασάρουν.
Εγώ παραδέχομαι τη samsung επειδή ήταν η πρωτη που σήκωσε ανάστημα στην ελλεεινη Apple με το s2 και ξύπνησε πολύ κοσμακη φέρνοντας τον στο κοσμο του android.
Επίσης την πάω επειδή είναι η εταιρεία τεχνολογίας που έχει τα μεγαλύτερα έξοδα σε R&D συνεισφέροντας έτσι έμπρακτα και καθοριστικα στην εξέλιξη της τεχνολογίας.
To s5 δε μου λέει και πολλά.
Και να πατωσει το ίδιο μου κάνει και αυτό από μόνο του καθίσταται η μεγαλύτερη διαφορά μας ως προς την νοοτροπια προβατοποιησης σε σχέση με τους αλλους τυφλούς ακόλουθους λειτουργικών και εταιρειών!

ΥΓ.
ANDROID 84,7% ΠΑΛΙΆ. ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT ANDROID ONE ΠΆΜΕ ΓΙΑ 90+% ΠΟΣΟΣΤΑ. ΦΙΛΆΚΙΑ…

thomas

Εσείς που σκοτώνεστε για τις εταιρίες και βρίζετε ο ένας τον άλλο, δε διαφέρετε σε τίποτα από αυτά τα παιδάκια που κραύγαζαν στο αεροδρόμιο για τη lady gaga.

Tivot

Έτσι ακριβώς όπως τα λες Thomas +1. Δεν έχουν τπτ άλλο να κάνουν από το να βρίζουν την Apple. Αν και κάτοχος nexus 5, για να φτάσουν την Apple οι άλλες εταιρείες θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη. Φιλικά

tech21man

Το android σε ο,τι να ναι συσκευες, κινεζιες και να σερνεται δεν εχει καμια σχεση με το ios στο 5c που ειναι κατα βαση και το φτηνο της μοντελο λεμε τωρα.

Η apple με 2-3 μοντελλα και τεραστια περιθωρια κερδους, δεν χρειαζεται να κατακτησει την αγορα. Αυτο ζηλευει η samsung. Τι προτιμαει κανεις, να πουλαει 1000 συσκευες με 10% κερδος η 500 συσκευες με 20% κ.ο.κ. Σαν αναλογια οχι νορμαλ νουμερα.

Το android αυτη τη στιγμη ειναι τοσο ασυναρτητο που απλα θυμιζει χαρτι υγειας, ειναι παντου, σε διαφορες ποιοτητες αλλα δεν του δινεις και φοβερη σημασια και το εχουν ολοι για την ιδια χρηση.

dionyshsmanos

Samsung ftw

Tivot

Και κάτι ακόμη που παίζει μεγάλο ρόλο για κάποιον που έχει iPhone είναι η αξία του κινητού που έχει όταν αποφασίσει να το πουλήσει. Η γυναίκα μου έχει εδώ και 2 χρόνια το iPhone 5, το είχα πάρει τότε 520 ευρώ. Τώρα εάν το πουλήσω η τιμή του είναι μεταξύ 300-350 ευρώ!. Πάρε εσύ τώρα ένα Android αξίας 500 ευρώ και πάνε πούλησε το μετά από 2 χρόνια. Δεν το δίνεις δώρο καλύτερα;;

Λεωνίδας

tech21, αν υποθέσω ότι το “21” είναι η ηλικία σου και πάλι πολύ ανώριμα μιλάς…Ναι, το android μπήκε σε ένα κάρο συσκευές που πολλές από αυτές σέρνονται μετά από κάποιο καιρό αλλά μην ξεχνάς και το χαμηλό τους κόστος. Πολλές από αυτές είναι για τα βασικά. Αντε κανά facebook, κανά e-mail, κλπ. Δεν μπορείς να ‘χεις φοβερές απαιτήσεις από ένα smartphone των 80-100 Ευρώ. Υπάρχουν όμως κι αμέτρητες συσκευές με android στη μισή αξία του αγαπημένου σου κινητού που δεν σέρνονται αλλά πετάνε. Βέβαια αδυνατώ να καταλάβω τί κόφτεσαι εσύ για τα περιθώρια κέρδους της μίας και της άλλης. Στην τσέπη σου θα μπουν?! Εμείς σαν καταναλωτές αυτό που πρέπει να ζητάμε είναι καλές συσκευές σε λογικές τιμές. Οτιδήποτε άλλο είναι εντελώς ηλίθιο.Πίστεψέ με οι πωλήσεις και η δημοτικότητα δεν είναι κριτήριο για να πεις ποιο κινητό είναι το καλύτερο. Και σε κανένα προϊόν ίσως. Ναι, η apple έφερε τα πρώτα smartphones, αυτή χάραξε το δρόμο. Δεν το αμφισβητούμε. Απλά ακολούθησε τις εξελίξεις πολύ αργά σε σχέση με τους αλματώδεις ρυθμούς που ακολούθησαν οι άλλες οι άλλες εταιρίες. Φυσικά η νοοτροπία όλων μας διαμορφώνεται κι από την αγοραστική μας δύναμη. Σήμερα που μπορεί κάποιος πχ. να πάρει ένα iphone, θα… Συνέχεια »

Alexis

@Tivot τι να πω πολλά κατάλαβες από αυτά που είπε ο thomas! Οι τιμές δεν πέφτουν στα iphone για εβγαζε 1 κάθε χρόνο πλέον βγάζει δύο! Το εκμεταλεύονται αυτό οι πωλητές και οι μεταπωλητές! Ενω στο android έχεις τόσος πολλές επιλογές που αν δεν βρεις 400 το S5 π.χ βρίσκεις 350 το G3 και είσαι άρχοντας! Έπειτα η κοπέλα μου αγόρασε το s4 στα 560 ευρώ και μετά από 18 μήνες το έδωσε 300! Ε δεν είναι και άσχημα αν σκεφτείς αυτά που προανέφερα!

tech21man

Λεωνιδα, ειμαι 33 και αν βλεπεις τα post μου γενικα ειμαι ο τελευταιος υποστηρικτης της apple εδω μεσα. Αλλα το να μη ξερεις ποια ειναι τα δυνατα σημεια της μιας και της αλλης εταιρειας, ειναι επισης ηλιθιο, κοιταξου λοιπον στον καθρεφτη πρωτα. Πρωτα απο ολα δεν μιλουσα απο την πλευρα του καταναλωτη. Εσυ δηλαδη νομιζεις οτι η samsung δεν επωφθαλμια το τι εχει καταφερει η apple ολα αυτα τα χρονια? Δικο της οικοσυστημα-εσοδα, συσκευες που πωλουνται ακριβοτερα απο οσα ουσιαστικα στοιχιζουν, μεγαλυτερο prestige κ.ο.κ. Σου φαινεται περιεργο το πως προσπαθει επι χρονια να βγαλει το tizen (και καλα κανει και δεν το σκοτωνει αν δεν μπορει να παρει μεριδιο). Για μενα το android ειναι προς το παρον ενα χαλι, προσεξε για μενα, για αυτα που θελω να κανω εγω ως καταναλωτης και εχει βασικα μειονεκτηματα ειτε δωσεις 100 ειτε 800 ευρω για συσκευη. Παρολαυτα δεν ειμαι σαφως το τυπικο δειγμα, απλα γελαω με αυτα που κρυβει κατω απο το καπο ανα περιπτωση. Οσο για εμπειρια χρησης σε φτηνα android, φιλε, αν και δε θελω να σε λεω ετσι, βασικα δε πα να @#$@$ σαμπως σε ξερω?!, απλα δεν υπαρχει. Το ios εχει μια παραδοση να ειναι λιγο ο,τι να ναι… Συνέχεια »

Than

Λεωνιδα, ποιες ειναι οι αλματώδεις αλλαγές που δεν ακολούθησε ή άργησε να ακολουθήσει η Apple; Μήπως το οτι η Samsung σας έφερε το NFC που καλα καλα δε ξέραμε τι ειναι, και βασικότερο που δεν υπήρχε λόγος πουθενα για να το χρησιμοποιήσεις;(κυρίως στην Ελλάδα). Η Apple το έφερε τωρα που και στην Ελλάδα υπαρχει περισσότερο σε επιχειρήσεις!!! Επίσης σας πειράζει το 1 gb ram, που οποίος εχει iphone δε ξερει τι ειναι λαγκαρισμα άμα το λιώσεις. Οι άλλες έχουν 4 και πανω σε λίγο καιρό. Ε και; Οι περιςςοτεροι ουτε τα χρειάζονται ουτε τα χρηςιμοποιουν εκτός και ειςτε όλοι προγραμματιςτες κλπ!!! Οτι αγοράζεις παίρνεις λέει ο λαός και εχει απόλυτο δίκιο, και για τα iphone αλλα και για τα Samsung/Sony/lg/htc τα ακριβά μοντέλα τους, όπως τωρα που θα βγει το note 4 απο 800 ευρω και πανω. Και αυτο που είπες οτι αν καποιος δε θα εχει τα λεφτά αργότερα για iphone οτι θα το θάβει δεν ισχύει στο ελάχιστο, οποίος τα εχει τωρα τα εχει και μετα!!!

Γιάννης

Εγώ θα κάνω μια ερώτηση…Το Moto G με 199 ευρώ πόσο χειρότερο είναι από το iphone 6? Ρητορική η ερώτηση βέβαια όλοι ξέρουμε την απάντηση πλην των εγκλωβισμένων της Apple που κοιτάζουν μόνο το σήμα.

Georgos

Το G3 και το S5 στο skroutz έχουν 400 ευρώ και είναι ανώτερα τηλέφωνα από το iphone 6 , και το Note 4 θα είναι κορυφαία επιλογή όταν πέσει η τιμή (πάνω από 500 ευρώ , και πολλά λέω, δεν αξίζει κανένα κινητό παγκοσμίως) , το ότι τα iphone δεν κολλάνε δεν χαλάνε κτλ είναι απλά λόγια του αέρα , έτσι από περιέργεια κάντε μια αναζήτηση “iphone 5S lag”.

JohnWave

Το Galaxy S5 είναι και πάλι το 1ο σε πωλήσεις android κινητό, το iphone 6 ξεσκίζει όπως φαίνεται σε πωλήσεις, ο Παντελίδης είναι ο 1ος σε πωλήσεις Έλληνας τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια, ο Justin Bieber ξεσκίζει σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής κάνει πάταγο σε τηλεθέαση…έχω και άλλα πολλά τέτοια πρώτα πράγματα αλλά νομίζω το πιάνετε το νόημα…

Λεωνίδας

Απλά συμφωνώ κι επαυξάνω Johnwave…αλλά ξέχασες και την Πάολα…θα σε μαλώσω! Γιατί δε νοείται τραπέζι στην Πάολα χωρίς μερικά iphones αραδιασμένα πάνω!

Ιωάννης jb

Είναι δυνατό το s5 δε λέω και τώρα ειδικά που έχει πέσει η τιμή του είναι μιά χαρά!!!! (και δυό τρομάρες) χαχαχα!!!!
Εντάξει καλό είναι πλάκα κάνω… οι τρομάρες πηγαίνουν στο design
Γιάννης.. Αστο έχει μεγάλη διαφορά εσύ δε τη βλέπεις όμως.. και απο οτι καταλαβαίνω πολύ δύσκολα θα την δεις..
Λεωνίδας.. Ο απο πάνω σου στο σχόλιο του κατακρίνει κάθετι που είναι πρώτο και λέει…
ότι να είναι κάτι πρώτο δε σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο, (πράγμα στο οποίο εγώ και συμφωνώ και διαφωνώ) τώρα εσύ (αλλος ένας κολλημένος androidακιας) στο σχόλιο σου κατακρίνεις μόνο το ένα απο τα πρώτα και είμαι σίγουρος πως δε κατάλαβες το… νόημα του JohnWave..
σαν διάλογος απο γουέστερν μου ακούστηκε αυτό…. χαχαχαχαχα
λορένα αν δε με γουστάρεις πες το μου δε θα ξαναγράψω σε post σου

Φίλιππος

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ APPLE: Επειδή σας ακούω πολύ καιρό τώρα ότι τα iPhone είναι αλαγκάριστα και τα σχετικά, μόνο το δικό μου λαγκάρει δηλαδή;;; Μόνο το δικό μου κρασάρει πάρα πολλές φορές σε διάφορες εφαρμογές;;; Ή είστε τόσο με παρωπίδες που δεν τα βλέπεται;;; Αλλά τι ρωτάω τώρα…Από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που αγοράζουν ένα κινητό, χωρίς πρώτα να το δούνε και να το πιάσουν στα χέρια τους μόνο και μόνο επειδή είναι από τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν μπορεί παρά να είναι………ξέρετε τι!!! Πραγματικά θέλω μια απάντηση. By the way, έχω το 5s και πριν το 5 και συνέβαινε και στα δύο! Και τα δύο κολλάνε…και τα δύο κρασάρουν εφαρμογές και μάλιστα πιο συχνά από τα Android που έχω! Με τη μόνη διαφορά, ότι στο Android όταν κρασάρει μια εφαρμογή σου βγάζει ειδοποίηση, ενώ στο μήλο κάνει τη πάπια! Και επειδή φυσικά τα iPhone είναι η κορυφή των πάντων για τους οπαδούς τους και δεν κάνουν ποτέ κάτι λάθος, ο χρήστης νομίζει ότι έκανε αυτός κάτι λάθος!!! LOL Αν δεν ξυπνήσετε να κράξετε λιγάκι την εταιρία που ακολουθείτε τόσο τυφλά, αυτή θα εξακολουθήσει να μένει πίσω! Είμαι HTC fan και είμαι ο πρώτος που τη κράζει σε κάθε ευκαιρία… Συνέχεια »

Ηλιας

XAXAXAXAXAXAXAXAAAA!!!
Πουλησανε 1εκ κινητα και δωσανε μονο 500 ευρω οι γύφτοι!!!!
Ουτε καν το κινητο τζάμπα!!!

Theo

@Ηλιας Τουλαχιστον αυτοι κατι εδωσαν, εστω και 500. Οι αλλες εταιριες τι κανουνε? Εδω γελαμε !!

ΜΑΝΟΣ

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ SMARTPHONE…ΕΧΩ SAMSUNG GALAXY S4 KAI EIMAI KOΜΠΛΕ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ APPLE KAI SAMSUNG…H MONH ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ Η SAMSUNG…!!!NA ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ…

Γιώργος Κ.

Συμφωνώ στο 1000% με τον Λεωνίδα. Όσο και να εστιβα το μυαλό μου καλύτερα δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. Και σας παρακαλώ,δηλαδή έλεος : Η ατάκα “έχω nexus 5/samsung s5 αλλά η apple είναι η καλύτερη εταιρία ” η “έχω 5s αλλά μου αρέσει πιο πολύ το s5 της Samsung ” παλιωσε πια και σας καταλάβαμε. Οι μεν δεν έχετε nexus 5/s5 όσο και να χτυπιέστε αλλά έχετε κάποιο προϊόν της apple όπως και το ίδιο συμβαίνει με τους ” κατοχους” 5s. Το λέτε μόνο για να έχουν βάρος τα λεγόμενα σας αλλά στο τέλος καταντάτε να είστε έρμαια της γελοιοποίησης.

fotis

να ρωτισω κατι γιατι χαιρεστε επειδη η google γινεται πιο πλουσια και το android εχει το 84 τισ εκατο

mpampis

Καλά δεν παίζονται . μεγάλη κοροιδια να έχεις πουλήσει 1.000.000 συσκευές και να δίνεις 500 ευρώ . καλύτερα να μΕίναιην δίνανε τίποτα γιατί έτσι φαίνεται πολύ τσιγγουνιά προς τα έξω στους αγοράστες . όποιος το σκέφτηκε θα έπρεπε να είχε πολύ μυαλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.