Samsung Galaxy S5, βγαίνει «ζωντανό» από τις ρόδες του Tesla Model S

Το γεγονός ότι η Samsung δεν χρησιμοποιεί μεταλλικό body για τη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S5 έχει απογοητεύσει πολλούς καθώς όπως δείξαμε και σε πρόσφατο drop test το HTC One M8 φάνηκε να τα πηγαίνει καλύτερα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και το Samsung Galaxy S5 δεν αντέχει σε «βασανιστήρια». Όπως θα δείτε και στο παρακάτω Video κατάφερε να επιβιώσει από το Tesla με βάρος 2 τόνων.

Η συσκευή ακόμα και μετά το πάτημα λειτούργησε, βέβαια το πλαστικό στο πίσω μέρος και το γυαλί της κάμερας θέλουν αλλαγή, αλλά κατάφερε παρ’ όλα αυτά να λειτουργήσει. Να σημειώσουμε ότι το Tesla Model S είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο πράγμα που το κάνει ακόμα πιο βαρύ.

, Samsung Galaxy S5, βγαίνει «ζωντανό» από τις ρόδες του Tesla Model S

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris547

Απλώς άφωνος!!!😳😳😳

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Να τα βλεπουν οι Haters

minas

Αυτά βλέπουν στην apple οι executives και αναρωτιούνται για το μάρκετιγκ τους. Respect στην samsung, ξέρει να προωθεί τα προϊόντα της. Έβαλε μια αυτοκινητάρα να πατήσει το κινητό χαχαχα. Έτσι γίνεται το σύγχρονο μάρκετινγκ κύριοι!

Darth

Tesla <3

Nick Z.

Whaaaaaat????

Sol

@minas

Δεν ειναι της Samsung το video…

Nio

Αυτοκινηταρα….!!!! Το μελλον στα αυτοκινητα….

minas

@Sol
To video φαινομενικά δεν είναι της Samsung… απλά σκέψου οτι χρησιμοποίησαν ένα ακριβό αυτοκίνητο που όλως τυχαίως βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας (συν ταχύτητα, σχεδιασμό) με την ναυαρχίδα της samsung που επίσης βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας… πιάνεις τον συνειρμό? νομίζω μπορώ να αναγνωρίζω τα κρυμμένα μαρκετίστικα κόλπα (μου αρέσουν!) γιαυτό είπα respect στο προηγούμενο μου σχόλιο. Btw το κινητό είναι πολύ καλύτερο από κοντά κατά την γνώμη μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.