Samsung Galaxy S5, Τιμή 749 ευρώ στην Ελλάδα [update: 759]

Η τιμή του Samsung Galaxy S5 στην Ελλάδα είναι 749 ευρώ επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που πρώτο το Techblog σας είχε μεταφέρει. Τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα ξεκινάνε από σήμερα να δέχονται προπαραγγελίες και φαίνεται να το έχουν διαθέσιμο και στα 4 χρώματα charcoal Black, shimmery White, electric Blue και copper Gold.

Update: Στο Πλαίσιο η τιμή του είναι 759 ευρώ.
Στον ΓΕΡΜΑΝΟ η τιμή του είναι 759,90 ευρώ.

Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται στην ελληνική αγορά και σε 150 χώρες ακόμα, από τις 11 Απριλίου. Η τιμή εκκίνησης (16GB ενσωματωμένη μνήμη) είναι 10 ευρώ περισσότερα από αυτή του Galaxy S4 πέρισυ (739 ευρώ).

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S5 τιμή, Samsung Galaxy S5, Τιμή 749 ευρώ στην Ελλάδα [update: 759]

Samsung Galaxy S5 τιμή, Samsung Galaxy S5, Τιμή 749 ευρώ στην Ελλάδα [update: 759]

Samsung Galaxy S5 τιμή, Samsung Galaxy S5, Τιμή 749 ευρώ στην Ελλάδα [update: 759]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Λογική τιμή.. Τόσο πλαστικό χρησιμοποιήθηκε! Πιο πολύ από το περσινό! Για αυτό κ τα 10
ευρώ παραπάνω! Α ρε Samsung..

Χρηστος

Χαχαχα με έκανε και γελασα πρωι πρωι…!

Μιχάλης

Μου αρεσει που θα ήταν φτηνότερο απο τον προκατοχο του

john

παω μια βολτα να ξεχαστω απ τα καμωματα της samsung! καλημερα

kalagas

Παιδιά ξεκολλήστε λίγο από το πλαστικό. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι από πλαστικό κοστίζει και λιγότερο στην κατασκευή. Πχ το S4 κόστιζε ακριβότερα στην Samsung από ότι το iPhone 5 στη Apple (για την κατασκευή μιλάμε).
Άλλο αν είναι πανάκριβα και τα 2. Αναφέρομαι καθαρά στο κόστος κατασκευής.

sokinfragoul

Σπανε με την πρωτη πτωση.Αληθεια.Αληθεια ειναι επισης ομως οτι δεν παιζει να σου χαλασει το κουμπιτ,το ον-οφ,το WiFi κτλ.(οπως τα Iphone).το κακο ειναι οτι ολοι θα αγορασετε μια συσκευη τερας(4 πυρηνο 2 Gb Ram)και θα εχει συνεχεια το 1Gb δεσμευμενο και θα εντοπιζεται καθημερινα οτι ακομα και αυτο το τηλεφωνο σκυλι θα εχει τα bugs του κατα την διαρκεια της ημερας.Καλο το Android,για προγραμματιστη για να κανεις πολλα.ειναι η αληθεια οτι ειναι το πιο παραμετροποιησημο.αν θες ομως κινητο τηλεφωνο για πραγματικη χρηση κινητου τηλέφωνου,περνεις Windows Phone.πουλαμε 520 στα 140 ευρω και ξενοιαζουμε.ουτε κολανε ουτε τιποτα.μεγαλη γκαμα τιμων,πληθαινουν οι εφαρμογες και σε αντιθεση με τα iphone μπορεις να συνεργαστεις με τα υπολοιπα τηλεφωνα.θα πρεπει να εισαι κομπλεξικος για να μην παραδεχτεις τα ανωτερο

giannaras

Καλά μένω με το τέρας μου note3

sot

Η τιμή είναι τέρας

manolis

καλά τι φθηνότερο έλεγαν για το S5;;; βλακείες!!!

Προσωπικά πλέον πάνω από 250 ευρώ δεν ξαναγοράζω κινητό..

fanis

μια χαρα!!!καιρος για g2 330 στα σκρουζτομαγαζα!!! χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!

Dimitrinho

Και μετα μιλανε για την τιμολογιακη πολιτικη της apple

Sot

Κορεσμός πλέον με τα smartphones. Σε λίγο καιρό δε θα νοιάζεται κανείς τη τηλέφωνο να πάρει.

dark_master

@Sokinfragoul το ότι τα Windows phone είναι μια χαρά λειτουργικό το ξέρουμε όλοι. Το θέμα είναι ότι σε θέματα όπως file manager, Κέντρο ειδοποιήσεων κτλ ύστερουν ακόμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει γιατί υπάρχουν πολλοί που τα χρησιμοποιούν. Το τι βολεύει τον καθένα μας δεν σημαίνει ότι βολεύει κ τους υπόλοιπους αναγκαστικά. Όσο για το 1GB που λες ότι είναι κατειλημμένο συνέχεια είναι ένας μεγάλος μύθος από τη στιγμή που κινητά όπως Nexus,One,G2 τρέχουν απροβλημάτιστα. Μην ξεχνάς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν Windows Phones με 2 GB Ram και τετραπυρηνα.Σύμφωνα με όσα υποστηρίζεις δεν υπάρχει λόγος να είναι στην αγορά.
Επί του θέματος τώρα, η τιμή είναι αναμενόμενη. Μάλιστα ο Κώστας το είχε αναφέρει από τη πρώτη μέρα κ του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.Από εκεί κ πέρα όποιος θέλει μπορεί να περιμένει να πέσει η τιμή του. Η τιμη του για μένα είναι τσιμπημενη αλλα όσο υπάρχουν άτομα που το αγοράζουν θα δικαιολογεί κ την τιμή του.

nick2010

Καλά, αυτό το ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ με την ενσωματωμένη μνήμη των ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΩΝ……. 16GB (που στην ουσία είναι γύρω στα 10 με 12GB) πρέπει κάποια στιγμή να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !!!!!

Αφενός γιατί στο Ελλάντα οι εταιρείες λόγω κρίσης αρνούνται να φέρουν 32άρια όταν υπάρχουν 16αρια και, αφετέρου, γιατί δεν υπάρχει να σου ζητούν να αγοράσεις με δύο μισθούς smartphone ναυαρχίδα και να σου δίνουν 10κάτι χώρο για 4K φωτό και βίντεο, GPS χάρτες, λεξικά, heavy duty games κλπ…. κοροϊδία.

Υ.Γ. Η πλάκα ξέρετε ποια είναι ??? H ίδια η Samsung συμβουλεύει όσους χρησιμοποιούν κάρτες μνήνης 64GB να τις αλλάξουν με μικρότερες των 32GB γιατί…. με τις πρώτες έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ασυμβατότητας, απώλειας δεδομένων, boot loop, αποσυγχρονισμού εφαρμογών κλπ.

Αυτά από έναν ιδιοκτήτη (κατά τη Samsung “κάτοχο”, ελέω KNOX) ενός Note 3.

jonjon

Έλα ρε παιδιά όλοι πέφτουμε από τα σύννεφα! Πόσο περιμένατε να κάνει στην Ελλάδα 300€ , επειδή υπάρχουν κάποιοι από εμάς που το κράζουν η Samsung χαλάει τα λεφτά τής σύμφωνα με το δικό μάς target group η έχοντας στο μυαλό την ελληνική αγορά! Πτώση τιμής που όλοι αναφέρουμε είναι για την Αμερική , και εν πάσει περιπτώσει το να έχεις πχ ένα 5s η HTC one εστω αγορασμένα από skourtz και ένα ζευγάρι beats audio των 300ευρώ αυτομάτως γίνεσαι πιο ψαγμένος αγοραστής.χαχα.

ioannis CH.

γιατι ντρεπεστε να το γραψετε
750euros

konstantine73

Ενδεικτικά….Έχω 4 ενεργά downloads από easybyte με τον dolphin browser, διαβάζω νέα μέσω flipboard, μιλάω με το line, έχω το im+ pro όπου τσαταρω με GTALK & & fFacebook και όλα αυτά τα κάνω με ένα note2 και την 4.3 επάνω….είπε κανείς τίποτε??Να πάει να πνιγεί το s5…..

ilias

Στο πλαίσιο λέει 759€..

Drake

ΧΑΧΑΧΑ, μας έφτιαξε τη μέρα πάλι η υπερ-υπερτιμημένη Sammy…Μπεεεεεε man!!!

Kostas Pan

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Sot11

Τυλίξτε μου 4 θα τα πάρω! Πραγματικά έχουν χιούμορ στην samsung! Δηλαδή οταν το κοιτάνε τι λένε; τι ωραίο κινητό ειναι αυτο ας το πουλήσουμε 750 ευρώ; Απλά τραγικό ένα κινητό το οποίο ειναι κιτς πλαστικουρα εχει ακριβώς τα ίδια με τις ναυαρχίδας των άλλων εταιριών και κοστολογείται 100 και 200 ευρώ παραπάνω…… Και μετά μιλάνε για τις τιμές της apple. Τα ίδια σκ@@α κατάντησαν..

giorgos jeo

Παιδιά είναι ακριβό κακά τα ψέματα δεν μου προσφέρει κάτι ουσιώδες α) 750€ β) 16G γ)πλαστικό δ) ίδιος σχεδιασμός βασικά και τα αλλά το ίδιο πράγμα πάνω στο σχεδιασμό εκτός απο lg g3 που το περιμένουμε. Θα φάνε πατάτα με το s5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρης

Λοιπον ακουστε τιβεγινε σημερα. Πηγα στο πλαισιο να πληρωσω εναν λογαριασμο και ηταν εκει ενας αντιπροσωπος της samsung με το s5( μαυρο) να κανει promo το τηλ στο καταστημα. Ημουν απο αυτους που ελεγα οτι ειναι αισχος δεν βλεπεται και δεν αξιζει να το παρεις και πηγαινα για z1 ή g2. Παιδια επαθα πλακα το κινητο ειναι πολυ καλο. Η πρωτη ατακα ηταν τελικα δεν ειναι και τοσο ασχημο τα παιδια εβαλαν τα γελοια μου λενε κι εμεις αυτο ειπαμε. Ειναι αρκετα κομψο και δεν φαινεται φτηνιαρικο καμια σχεση με τα video ειδικα το μαυρο. Εβγαλα και το καπακι και ηταν κι αυτο πολυ καλο. Το τηλ πεταει ρολλαρει τρελα και εχει την καλυτερη ανταποκριση στο ανοιγμα εφαρμογων καλυτερη και απο το I phone.η καμερα ειναι η καλυτερη που εχω δει σε android χιλιες φορες καλυτερη απο το I phone. Το πιο εντυπωσιακο ηταν η λειτουργιες της μπαταριας ο υπαλληλος μ ειπε κατ αρχην οτι απο το πρωι ηταν στα μαγαζια και εκανε παρουσιαση και η μπαταρια ηταν 86 % επαθα πλακα το εβαλε σε λειτουργια ultra power saving και του υπολογισε 10 μερες λειτουργιας! Ημουν πραγματικα καθετος οτι δεν νου αρεσει αλλα ηταν μπομπα ή αυτο ή το g3… Συνέχεια »

αρης

Λοιπον ακουστε τι εγινε σημερα. Πηγα στο πλαισιο να πληρωσω εναν λογαριασμο και ηταν εκει ενας αντιπροσωπος της samsung με το s5( μαυρο) να κανει promo το τηλ στο καταστημα. Ημουν απο αυτους που ελεγα οτι ειναι αισχος δεν βλεπεται και δεν αξιζει να το παρεις και πηγαινα για z1 ή g2. Παιδια επαθα πλακα το κινητο ειναι πολυ καλο. Η πρωτη ατακα ηταν τελικα δεν ειναι και τοσο ασχημο τα παιδια εβαλαν τα γελοια μου λενε κι εμεις αυτο ειπαμε. Ειναι αρκετα κομψο και δεν φαινεται φτηνιαρικο καμια σχεση με τα video ειδικα το μαυρο. Εβγαλα και το καπακι και ηταν κι αυτο πολυ καλο. Το τηλ πεταει ρολλαρει τρελα και εχει την καλυτερη ανταποκριση στο ανοιγμα εφαρμογων καλυτερη και απο το I phone.η καμερα ειναι η καλυτερη που εχω δει σε android χιλιες φορες καλυτερη απο το I phone. Το πιο εντυπωσιακο ηταν η λειτουργιες της μπαταριας ο υπαλληλος μ ειπε κατ αρχην οτι απο το πρωι ηταν στα μαγαζια και εκανε παρουσιαση και η μπαταρια ηταν 86 % επαθα πλακα το εβαλε σε λειτουργια ultra power saving και του υπολογισε 10 μερες λειτουργιας! Ημουν πραγματικα καθετος οτι δεν νου αρεσει αλλα ηταν μπομπα ή αυτο ή το… Συνέχεια »

Γιαννης

@jonjon θα περιμέναμε να στοιχίζει λιγότερα πάντως από 750 €. Αν εσένα σου τρέχουν απ τα μπατζάκια τα χρήματα είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μας.

Costas

Πολλά τα χρήματα για την Ελλάδα του βασικού μισθού 530€ το μήνα. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Wrangler10

Μην ξεχάσει η samsung να στείλει και φτερά μαζί με τα s5 για την σκόνη που θα πιάνουν στην αποθήκη..χαχαχα

tiamat

παντα τα S ηταν το καμαρι της samsung και παντα ξεχωριζαν απο ολους τους αλλους για την καινοτομια και τη τεχνολογια αιχμης που εφεραν πανω τους.

φετος για πρωτη φορα στα χρονικα η samsung εχασε ολα τα παραπανω και δειχει να μη μπορει να ηγηθει των εξελιξεων στο χωρο.

δυστυχως εχουμε ενα s5 που δεν ειναι το s5 που ολοι περιμεναμε, αλλα ενα s4s με *ιδια αναλυση *μεγαλυτερα μπεζελ *μεγαλυτερες διαστασεις μεγαλυτερο βαρος *ιδια ram *ιδια εσωτερικη μνημη *ιδια πλαστικα *που δεν εχει τoυς αισθητηρες καιρου και τα gestureς του s4 *ελαχιστα μεγαλυτερη μπαταρια και ειναι και πιο ακριβο ενω ειναι μια μαπα!!!!!!??? , να παει να βρει αλλου κοροιδα η samsung να το αγορασουν!!!!!!!!!!!!!!

ουτε 400ευρω δεν αξιζει!και ειδικα οταν το s4 εχει 300!!!

wrangler10

Καλα κοροιδευετε εσείς….για το πίσω καπάκι που ειναι για να το χρησιμοποιείς και σαν σουρωτηρι για το τηλιο δεν μίλησε κανείς…γιατι δεν αναφέρει κανείς τις κρυφές λειτουργίες του?

jonjon

@Γιάννης μην εθελοτυφλούμε δεν μου τρέχουν από πουθενά , ποτέ δεν αγοράζω τηλ στην αρχή πάντα περιμένω κάνα 3μηνό όλα τα τηλέφωνα έπρεπε να κάνουν το πολύ 499.Και μην αρχίσουμε την καραμέλα για πλαστικά, κτλ, κτλ το iPhone που κάνει 900 τα αξίζει; Όχι βέβαια και μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα σχόλια συγκρίνουν τιμές σκρουτζ με Τιμή λιανικής.

Γιαννης

@jonjon έχεις δίκιο για apple. Προσωπικά θεωρώ την apple διαμάντι στο θέμα της ποιότητας κατασκευής, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις τιμές της. Φυσικά και είναι λάθος να συγκρίνουμε το S5 με τιμές παράδειγμα του LG G2 σε σκρουτζομάγαζα. Αλλά και πάλι, σε Γερμανό και wind, το LG G2 είναι 150 ευρώ φθηνότερο απ το S5. Περιμένω με ανυπομονησία επίσημη τιμή στην Ελλάδα για το νέο HTC one. Θα ρίξει άπλετο φως αυτή η άφιξη όσον αφορά τις τιμές των εταιριών.

Γιαννης

Επίσης εγώ προτιμώ σε εμφάνιση τα κινητά από μέταλλο, σε σχέση με τα πλαστικά. Αυτή είναι όμως καθαρά δική μου άποψη, χωρίς να θέλω να επιρρεάσω κανέναν.

Αποστόλης Ρόδος

Eλεος ρε Samy… τι πληρώνουμε?

Χρήστος

Μια χαρά τιμή 😉

apostolos

με αυτη την τιμη θα επρεπε να ειναι αυθραυστο και οχι να σπαει απο τον ενα μετρο πτωση

Tony Cool

Μη φάτε, έχουμε γλάρο…
Το z2,το find 7 και (λογικά) το g3 θα κανουν παρτυ!

sokinfragoul

@dark_master Φιλαρακο δεν ειναι μυθος αλλα πραγματικοτητα.Οπως πραγματικοτητα ειναι οτι καθε εφαρμογη που τρεχει μπορει να δεσμευσει 255Mb Ram στο android ενω στο Wp μολις 5.Ξανα λεω για Developer και για ψαγμενους,(το file explorer ειναι κατι που απευθυνεταιο και σε αυτους), ειναι ΜΟΝΟ το android.Αν θες ενα σεμηναριο για το πως λειτουργει το Android στειλε μου pm

Tom

Τραγικη τιμη. Το gs5 οκ ηταν αρκετα πιο εξελιγμενο με snapdragon 2gb ram κλπ. Το gs5 με ιδια ram και επεξεργαστη ιδιας γενιας αλλα τον πιο γρηγορο δεν δικαιολογεται. Ολοι στα 600 επρεπε να ειναι φετος.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μα καλα δεν ελεγαν οτι θα ειναι πιο φτηνο? Δεν ειναι 10ευρω αλλα 20 ευρω παραπανω. Οχι οτι αν ειχε 700 θα ηταν προσφορα, αλλα μετα το G2 νομιζα θα επεφταν γενικα οι τιμες! Σκεφτομαι να παρω S4 με 360. Δεν εχει και τεραστια διφορα σε χαρακτηριστικα\

xristos

Eίναι εμφανές επιτέλους ο,τι η samsung το έχει παραχε@ει.Οχι μονοα αντιγραφουν την αππλε φανερα,εχουν ξεπερασει καθε οριο ακομα και σε θεματα τιμης.

Ανεκπλήρωτος

Καλή και όμορφη η συσκευή, (ειδικά το μπλε), αλλά μ’αυτή την κρίση και την αβεβαιότητα για το αύριο, μου φαίνεται απίστευτο κάποιος να δώσει κοντά 8 κατοστάρικα για ένα κινητό! …Όπως και να’χει, το’χουμε παραξηλώσει στην Ελλάδα με τις “τσιμπημένες” τιμές.

tom

Πιο πανω εννοω οτι το gs4 ειχε καλα χαρακτηριστικα ενω το gs5. Τα χριστουγεννα ολα θα κανουν 400 και κατω αυτο ειναι το καλο

Andre

Λοιπον παιδια , το κινητο μια χαρα τιμη εχει (δειτε καλα τις λειτουργιες που εχει) … Δεν φτεει η Samsung που η ελλαδα δεν εχει πλεον λεφτα… και ολα σας φενονται ακριβα . Η αλλαγες σε σχεση με το galaxy s4 ειναι πολλες…. κιταξτε τες καλα … (προσωπικα εμενα μου αλλα αλλα καλα ειμαι και με το s4 . Αυτο που δεν μου αρεσει στο s5 ειναι οτι εχει μονο 2GB ram οπως το s4 και για εμενα αυτο ειναι λιγο , εφοσον και το note 3 που ειναι πιο παλιο απο το s5 εχει 3GB ram (πιο πολλα ).

basilis20

@Andre σωστος

και σε ενα χρονο η τιμη του θα πεσει στα 330 ευρω…

Wrangler10

Εγω θα συμφωνήσω με όλους αυτούς που βλέπουν την τιμη μια χαρά.Μια χαρά ειναι παιδιά ,..πάρτε το γιατι περιμένει πολύς κόσμος να το πάρει μεταχειρισμένο κοψοχρονιά .

Κωνσταντινος Πολ

Βγαζει ιδια benchamarks με το Xiaomi Mi3(που ειναι και αρκετα ποιοτικο) για πιο λογο καποιος να προτιμησει το Samsung galaxy S5 που κανει 450 πανω απο το Xiaomi?

Gtar13

Λέω να πάρω το Xbox one με το titanfall και το Motorola moto g (16gb).ευχαριστω τη samsung που με βοήθησε να αποφασίσω.ευχαριστω πραγματικα.

apostolos

@Gtar13 o πιο σωστος εισαι φιλε, τι να την κανεις την παντοφλα?

Πάνος

Με 200 ευρω το s3 και 325 ευρω το S4 ποιος θα παρει 760 ευρω το S5 ; Γνωρίζοντας οτι σε λίγους μηνες θα πωλείται στα ΜΙΣΑ χρήματα ;;;;

kostas

τζαμπα πραμα….

John

Μόνο Κινέζικα από ‘δω και πέρα, αν έρθει και μου βγει καλό αυτό που παράγγειλα. Μόνο. Άκου 750 ευρώ να δώσω? Γιατί? Για να βοηθήσω την ανάπτυξη που έρχεται. Παγκόσμιοι αυτοί, παγκόσμιος και ΄γω.

Tom

John δεν υπαρχει κανενας λόγος να πάρει κάποιος κινέζικο κινητό αν διαθέτει 200 ευρω. Αλλα και για λιγοτερα εχεις επιλογες. Σαφεστατα τα κινεζικα ειναι πλεον πολυ καλα αλλα δεν ειναι η μονη λυση. Παιρνει κινηταρα για 200 ευρω και για 300-300+ παιρνεις περιπου ισαξιο με αυτα που φετος κοστιζουν 700 ευρω.

jay

Ρε παιδιά γτ να δώσετε 750 ευρό αφού μετά από 1,5 2 μήνες η τιμή του θα πάει στα 500 στο σκουρτζ μπορεί και πιο κάτω…Λίγη υπομονή δεν μπορείτε να έχετε?Είναι ανάγκη να το πάρετε μόλις βγει…Όσο για τα ι-phone πλέον για μένα δεν υπάρχουν στο χάρτη κινητό τώρα 5c σου λέει με 8mp κάμερα 900 ευρό και οι ανταγωνιστές σου κοντεύουν να φτάσουν στα 50mp σκέτη απογοήτευση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.