Samsung Galaxy S5, η νέα έξυπνη διαφήμιση για το Ultra Power Saving Mode

Προφανώς θυμόμαστε τη διαφήμιση της Samsung και τους χρήστες του iPhone τους οποίους αποκαλεί wall huggers λόγω του ότι βρίσκονται συνεχώς “αγκαλιά” με μια πρίζα για να φορτίσουν το κινητό τους. Αυτή τη φορά επικεντρώνεται και πάλι στο Ultra Power Saving Mode του Samsung Galaxy S5.

Η νέα καμπάνια πραγματοποιείται σε τρία αεροδρόμια των ΗΠΑ όπου δίπλα σε πρίζες έχει κολληθεί το μήνυμα “The Samsung Galaxy S 5 with Ultra Power Saving Mode. So you can be anywhere but here”. Αυτή τη φορά όμως δεν αναφέρεται καθόλου στο iPhone.

Ομολογουμένως η τελευταία καμπάνια της Samsung για το Ultra Power Saving Mode που αυξάνει αρκετά τη διάρκεια της μπαταρίας, είναι αρκετά επιτυχημένη και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

samsung galaxy s5, Samsung Galaxy S5, η νέα έξυπνη διαφήμιση για το Ultra Power Saving Mode

samsung galaxy s5, Samsung Galaxy S5, η νέα έξυπνη διαφήμιση για το Ultra Power Saving Mode
samsung galaxy s5, Samsung Galaxy S5, η νέα έξυπνη διαφήμιση για το Ultra Power Saving Mode

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Οι φωτογραφίες φαντάζομαι “τυχαία” τραβήχτηκαν… Μόνο χρήστες i-phone δείχνουν

Πάντως αναμενόμενη κίνηση καθώς η συγκεκριμένη λειτουργία αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα της Samsung.

kostas

τι να το κανω το ultra power αν δεν μπορω να εχω τα βασικα;τωρα θελω να δω με το galaxy alpha ποιος θα ειναι συνεχεια στην μπριζα

Odysseas

Στην δεύτερη φωτογραφία η troll-κοπελιά φορτίζει Iphone ή είναι ιδέα μου???

Odysseas

Sorry λάθος κατανόηση του άρθρου….με χτύπησε η ζέστα…

Billy the Kid

Δηλαδή αντί να φτιάξουμε ένα κινητό να κρατάει έστω λίγες παραπάνω ώρες, προτείνουμε να απενεργοποιήσουμε το 90% των λειτουργιών του , ώστε να κρατήσει κάποιες ώρες ή και ημέρες παραπάνω… Προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό το Ultra Power Saving Mode και πολύ απλά είναι απλά θέμα μάρκετινγκ της βλακείας της samsung να μην βάλει ή έστω να προσπαθήσει να προσαρμόσει μια μεγαλύτερη μπαταρία…

Θα προτιμούσα εκεί στο αεροδρόμιο να φόρτιζα και εγώ το κινητό μου και να τραβήξω φωτογραφίες να κάνω chat , να μιλήσω κτλ κτλ κτλ παρά να το έχω σε ultra save mode και στην τσέπη…

Τεσπα γούστα και απόψεις είναι αυτά… αρκετούς ίσως βολέψει εμένα με αφήνει αδιάφορο…

Sot11

Με το ultra power saving και το iPhone και οποιοδήποτε κινητο θα κράταγε παραπάνω! Το θεμα ειναι το κινητο λειτουργεί κανονικά και να κρατάει και η μπαταρία του! Όσο για το galaxy alpha ας μην μιλήσω καλύτερα!

techblogakias

Θα συμφωνήσω με τον Billy the Kid. Όταν παίρνω ένα κινητο που έχει καλή κάμερα, είναι γρήγορο στο ίντερνετ και έχει ωραία οθόνη, όπως και πολλά άλλα, θέλω να το χρησιμοποιώ για όλα αυτά. Οπότε τι να το κάνω όταν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιησω και ξαφνικά μου κάνει την οθόνη η ασπρόμαυρη, μου απενεργοποιει το σερφαρισμα και την κάμερα και μου λέει κάνε μόνο κλήσεις και στέλνει μηνύματα αν θέλεις να σου κρατήσει η μπαταρία ???θα προτιμούσα η σαμμυ να έκανε κάτι όπως το stamina mode των Xperia. Επίσης ενοχλητικό για μένα είναι και που δεν σε αφήνει να αυξήσεις την φωτεινότητα όταν η μπαταρία είναι στο τέλος της

Alexis

Βρε νιώστε λίγο! Δεν είναι αυτή η λειτουργία για να το έχεις έτσι όλη μερα καθε μέρα! Είναι σε περίπτωση ανάγκης που θα συμβεί κάτι απρόοπτο και θα αργήσουμε να πάμε σπίτι η αν κάνουμε κάποιο ταξίδι κτλ! Ούτως η άλλως και χωρίς αυτή τη λειτουργία το s5 κρατάει 3πλάσια από οποιοδήποτε iphone. Και έπειτα με την λειτουργία Ultra Power Saving Mode το s5 πάλι έχει περισσότερες λειτουργίες από ένα iphone με μόνο μείον την ασπρόμαυρη οθόνη! Οπότε δεν σας παίρνει να μιλάτε για το θέμα αυτονομίας! Πιάστε τώρα το πλαστικό..αλλά ξέχασα η samsung έβγαλε κινητό που περιέχει μέταλλο στην κατασκευή! Βρείτε κατι αλλο τωρα έχετε πολύ έμπνευση έτσι κι αλλιώς!

Panagiotis - Volos

Σιγά την λειτουργία. Κάθε κινητό μπορεί να την έχει όπως προστέθηκε στο Ascent P6 με την αναβάθμιση που έκανε σε κιτ κατ και την ονομάζει ultra power και κάνει ακριβώς το ίδιο. Aσπρόμαυρη οθόνη και τα βασικά ( Sms,επαφές, τηλ ). Όσο για το μέταλλο ξοδεύτηκε. Μια λωρίδα περιμετρικά μόνο και το ονομάζει μεταλλικό ? Και μην μου πείτε ότι δεν μπορούσε να βάλει αποσπώμενο κάπακι πίσω μεταλλικό γιατί όσοι έχει περάσει κάποιο από την σειρά wave από τα χέρια τους ξέρουν.

aggelos

Επειδη ειστε ασχετοι μερικοι και απορω γιατι γραφετε σχολια πρωτον η εξοικονομηση μπαταριας σε 2 επιπεδα που εχει το s5 σωνει ζωουλες!σερφαρω βγαζω φωτο το ξεσκιζω και μετα οταν ειναι standby η απλα θελω να κανω τηλ το βαζω στο ultra κ ειμαι αρχηγος.επισης στην ultra δουλευουν σχεδον ολα και το τηλ και το ιντερνετ και το fb και οτι θες…μονο παιχνιδια δε παιζεις.και επισης η μπαταρια απο μονη της ειναι μια απο τις μεγαλυτερες της αγορας.ολα τα αλλα ειναι ζηλιες.εχω και 5s και οταν εχω ανοιχτο 3g 3 η ωρα το μεσημερι η μπαταρια ειναι off…στο galaxy χωρις εξοικονομηση μου παει μεχρι το βραδυ.

giwrgos

@aggelos Σωστά τα λέει ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο! Το ultra power saving mode δεν είναι για όλη την ημέρα που νομίζουν μερικοί. Καταρχάς με 15% το ανοίγω έξω κ παραμένει το κινητό με μπαταρία για οποιοδήποτε ενδεχόμενο με έχει σώσει πολλές φορές. Τώρα αυτοί που κράζουν…

Tom

Η αληθεια ειναι οτι ενα τετοιο mode δεν ειναι για ολες τις στιγμες μονο εκεινες που θες διαρκεια και εχεις μεινει με μικρο ποσοστο φορτισης και προκειται να περασει ωρα μεχρι να ξαναβρεις φορτιστη/πριζα/ρευμα. Για τετοιες στιγμες ειναι μπομπα. Σε κατι διακοπες, σε κατι ταξιδακια, οταν εισαι δουλεια και εχεις ξεχασει να φορτισεις, οταν εισαι εξω ωρα και σε αλλες στιγμες που δεν εχεις προνοησει (και στο κατω κατω ειναι λιγο ψυχολογικη πιεση να εχει στο μυαλο σου συνεχεια το κινητο να ειναι φορτισμενο) σε σωζει. Ειδικα σε ταξιδια οπου τραβας φωτο αρκετα συχνα, οι οποιες φωτο καταπινουν την μπαταρια για πλακα. Με ανοιχτο 3g κιολας αστο πεθαινει πριν γυρισεις στο δωματιο η μπαταρια.

Γιώργος

Προσωπικά βρίσκω πιο χρήσιμη την λειτουργία Stamina των Xperia όπου όταν την εχεις ενεργοποίηση, σε κατάσταση standby το κινητό εξοικονομεί ενέργεια…

Nio

Εγώ στο καράβι μόνο αιφον έβλεπα να κρεμανε κυριολεκτικά στις πρίζες. Και εμένα με το G2 μου φάνηκε πολύ αστείο. Ειδικά όταν θυμήθηκα και το post.

Δημήτρης

Οι κάτοχοι lg g2 απλά γελάνε

giannis13

1) πολυ σωστα τα λενε ο αλεξης και ο αγγελος , ετσι ειναι ….
2) η μπαταρια του σ5 κραταει 1.5 με 2 μερες χωρις αυτη την λειτουργια και
η αυτονομια εχει βελτιωθει λογω νεου λογισμικου και sd 801
3)φιλος μου εχει το αιφον 4ς και μου λεει οτι κραταει 2 μερες η μπαταρια , με κανονικη
χρηση , 3g , facebook , whatsapp κλπ κλπ … δεν ειμαστε φαν της μιας εταιρειας ή της αλλης , εγω εχω το G2, οποτε μαλλον δεν λεει βλακειες !!!! δεν ξερω τι γινεται στο 5 ή στο 5ς
αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται 2 φορες φορτιση την ημερα το 4ς εκτος κι αν παιζεις συνεχεια παιχνιδια , ετσι ακομα και το G2 χρειαζεται 2 φορες φορτιση και βαλε !!
4) νομιζω το G2 με jelly bean ειναι το καλυτερο κινητο στο θεμα της μπαταριας 🙂

vasilis

Λίγο υπερβολή η διαφήμιση, αλλά σαν κάτοχος s5 το ultra είναι πολύ καλό, όταν δουλεύω που απλά δέχομαι κλήσεις και δεν έχω χρόνο να παίξω με το τηλέφωνο μου καταναλώνει 2 με 3% μπαταρία σε 8 ώρες με κάπου 45 λεπτά ομιλία στο 8ωρο και 3 με 4 φορές έλεγχο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.