Samsung Galaxy S5, Μάλλον απίθανο να διαθέτει κυρτό σχεδιασμό

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά από την Korea Herald, το νέο Samsung Galaxy S5 δεν πρόκειται να διαθέτει κυρτό σχεδιασμό, και επομένως εύκαμπτη οθόνη, όπως κάποια μέσα έχουν αναφέρει στο παρελθόν. Η Samsung αδυνατεί να κατασκευάσει τόσες πολλές οθόνες. Αναφέρεται ότι η Samsung μπορεί να κατασκευάσει 500.000 εύκαμπτα panel τον μήνα. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι ο αριθμός τους δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της εταιρείας για το Samsung Galaxy S5.

Παρόλα αυτά, ο αναλυτής της εφημερίδας δεν αποκλείει την κατασκευή ενός μοντέλου Galaxy με τέτοια οθόνη. Όσο αφορά στο Samsung Galaxy Round, το πρώτο smartphone της εταιρείας με κοίλη οθόνη, θα φτάσει μόνο τις 50.000 πωλήσεις στην Ν.Κορεά, και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, τουλάχιστον επίσημα σε άλλες αγορές.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Μάλλον απίθανο να διαθέτει κυρτό σχεδιασμό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

όχι αλλά θα του βάλουν ακομι χειροτερα πλαστικά και θα μπορείς να το λυγίζεις με το χέρι :p

George E.

Καυστικός Darth όπως πάντα…

Darth

:p

doc77

Καλησπέρα είμαι χρήστης iPhone και πρόσφατος κάτοχος Samsung s4 ….δεν βρίσκω κάτι κακό στο πλαστικό αφού είναι ελαφρύ καθώς και πιο ανθεκτικό στην κακομεταχείριση …..για μένα προσωπικά κάθε τηλεφωνώ έχει τα υπέρ και τα κατά του darth…..

Darth

@doc77 κανείς δεν βρίσκει κάτι κακό στο πλαστικό……… με το πλαστικό της samsung έχουμε παράπονο

Δημήτριος

Εγω πιο παλια προτεινα σε πολλους φιλους μου προιοντα της Σαμυ, μετα τα τελευταια περιστατικα, (βλεπε αναβαθμισεις αλλα ντι αλλων, χαλια υλικα, με το παραμικρο κλαταρουν κτλ κτλ, μεγαλομανια και υψηλες τιμες) ΜΑΚΡΙΑ..!! Η LG εχει σοβαρευτει στα τελευταια κινητα της, και μην ξεχναμε και τα αξιολογα HTC και SONY..!! Το galaxy εχει γινει συνωνυμο του iphone πλεον με οτι συνεπαγεται αυτο…!! 🙂

filip

Χάλια θα είναι με πλαστικό :-S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.