Samsung Galaxy S5, εμφανίζεται με Android L [video]

Πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια του Google I/O η εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια στο νέο λειτουργικό της σύστημα το οποίο μέχρι στιγμής έχει καθιερωθεί να αποκαλείται Android L. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SamMobile, επιβεβαιώνεται ότι τελικά θα ονομαστεί Android Lollipop.

Επίσης το SamMobile έχει στα χέρια του το Samsung Galaxy S5 το οποίο τρέχει μια αρκετά πρώιμη έκδοση του Android L με κωδική ονομασία LRW58J, η οποία ακριβώς επειδή βρίσκεται σε αρχικό στάδιο έχει πολλά bugs και είναι αρκετά αργή. Ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα preview video το οποίο μας αφήνει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στις αλλαγές που φέρνει το Android L μαζί με το TouchWiz.

Με το Android L η Google έκανε αλλαγή στην όψη του λειτουργικού της συστήματος φέρνοντας το ονομαζόμενο Material Design το οποίο κάνει το UI να μοιάζει πιο φυσικό και πιο ζωντανό. Αυτό απ ότι βλέπουμε το έχει διατηρήσει και η Samsung με το TouchWiz interface. Το κλασικό μπλε theme έχει αντικατασταθεί από λευκό χρώμα και φαίνεται πιο ευχάριστο στο μάτι. Βέβαια είμαστε ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο και έχουν να γίνουν ακόμη πολλές αλλαγές.

Δείτε το video:

samsung galaxy s5 android l, Samsung Galaxy S5, εμφανίζεται με Android L [video]

samsung galaxy s5 android l, Samsung Galaxy S5, εμφανίζεται με Android L [video]

samsung galaxy s5 android l, Samsung Galaxy S5, εμφανίζεται με Android L [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Πανεμορφο το ανανεωμενο TW. Α ρε σαμσουνγκ λιγο αν προσεχες την εξωτερικη εμφανιση του s5 θα εκανε τρελες πωλησεις.

Tom

Ωραιο. Μου αρεσε λιγο που η samsung ειχε μαυρα φοντα παντου (ειδικα με τις amoled) ενω τωρα εβαλε λευκο χαλασε λιγο κατ εμε. Αν υπηρχε επιλογη να το αλλαξεις θα ηταν ιδανικο.

Sot11

Πιο ωραίο μου φαίνεται το pure android L, αυτό της Samsung είναι πολύ φορτωμένο! Θα προτιμούσα κάτι πιο μινιμαλ. Και προφανώς είναι κάποια δοκιμαστική έκδοση αυτή, αλλιώς δεν εξηγείται τόσο λαγκ και τόση καθυστέρηση!

dim gram

S5 vs Note 3? …ιδια τιμη ακριβως στο skroutz,bestprice !!

jonjon

Το δικό μου με smart launcher 2 πάει τρένο , όχι ότι είχε πρόβλημα με το tw έχουν κάνει καλή δουλειά. Εγώ περιμένω να δω την διαχείριση μπαταρίας,μνήμης από το γλειφιτζούρι.

TOm

Dim Gram λογω οθονης και μονο galaxy s5. Το note 3 εχει λιγο χειροτερη οθονη απο πολλες αποψειις αν και παλι τουμπανο ειναι.

Spazyjay

Μια χαρα παει.το προβλημα ειναι να πεσουν λιγο οι αρχικες τιμες των γνωστων εταιριων γιατι εχουν φτασει ταβανι και οχι να τις ριχνουν μετα απο ενα εξαμηνο

Κώστας

Για το touchwiz οντως Καλά πάει μένει να δούμε κ τα υπόλοιπα που ανέφεραν τα παιδιά.
Με κάθε νέα αναβάθμιση πρέπει να ανεβάζει ταχύτητα κ ομαλότητα το αντροιντ ώστε να φτάσει τους άλλους δυο που μόνο εκεί υστερεί.

Τακης

S5 or MOTO X (2nd generation)

μονο το Nexus X εμεινε να δω και να αποφασισω (ας ελπισουμε να μην ειναι η παντοφλα 5.9 που φανηκε……)

diecast

χαχα ωραια λαγκαρισματα!

παρολα αυτα περιμενουμε το android L οχι παντως για samsung

Theo

@diecast Ειναι σε πρωιμο σταδιο και γι αυτο τα λαγκαρισματα. Οπως ειπα και στο 1ο σχολιο, απλα πανεμορφο το νεο TW ( προσωπικη γνωμη παντα). Αυτο που θελω να δω επισης στο galaxy s5 ειναι το νεο multitasking του note 4. Επισης το galaxy s4 να γινει οπως το s5 και να μην το αφησουν για αλλη μια χρονια ετσι οπως βγηκε. Μια ανανεωση εμφανησιακα την χρειαζεται. Ξυπνα σαμσουνγκ αν θελεις οι πωλησεις να επανελθουν !

Zisis

Οτι και να λεμε πρεπει να παραδεχτουμε οτι η Samsung προσπαθει να βελτιωσει καθε χρονο το toutchwiz. Ο σκοπος ειναι να γινει πιο ελαφρυ καθε φορα. Σιγουρα δεν θα γινε ποτε pure vanilla, αλλα και να γινοταν αυτο θα χαλουσε ολη την ουσια και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που προσφερει αυτη τη στιγμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.