Samsung Galaxy S6: Φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μπαταρία 2600 mAh;

Oι πληροφορίες ήθελαν τη Samsung να βάζει 2600 mAh μπαταρία στο Samsung Galaxy S6, δηλαδή μικρότερη από την μπαταρία του Samsung Galaxy S5. Φωτογραφίες που διέρρευσαν από το κινέζικο Weibo έρχονται να “επιβεβαιώσουν” τις πληροφορίες αυτές. Στις φωτογραφίες εμφανίζονται μπαταρίες από το εργοστάσιο παραγωγής των μπαταριών που έχουν ονομασία μοντέλου EB-BG925ABE και χωρητικότητα 2600 mAh.

Να πούμε ότι η κωδική ονομασία του Samsung Galaxy S6 Edge λέγεται ότι είναι SM-925X, επίσης οι μπαταρία του Samsung Galaxy S5 (SM-900) εμφανίζεται στο Amazon ως EB-BG900BBC, οπότε ίσως να βλέπουμε την μπαταρία του Samsung Galaxy S6 ή του S6 Edge.

Μπορεί κάποιοι να δυσαρεστούνται στο άκουσμα 2600 mAh μπαταρίας, ειδικά αν σκεφτούμε ότι είναι μικρότερη από του Galaxy S5 όμως πρέπει να πούμε ότι το Samsung Galaxy S6 θα έχει 14nm chipset και τροποποιήσεις στο software που αναμένονται να κάνουν τη μπαταρία να διαρκεί αρκετά, αν όχι περισσότερο από Samsung Galaxy S6, τουλάχιστον το ίδιο. Άλλωστε η Samsung στο τελευταίο teaser για το Samsung Galaxy S6 υπόσχεται μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι υποθέσεις και μένει να δούμε 1η Μαρτίου αν τελικά έχει 2600 mAh μπαταρία και πως θα τα πάει με την 5.1 ιντσών QHD οθόνη.

samsung galaxy s6 battery, Samsung Galaxy S6: Φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μπαταρία 2600 mAh;

samsung galaxy s6 battery, Samsung Galaxy S6: Φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μπαταρία 2600 mAh;

samsung galaxy s6 battery, Samsung Galaxy S6: Φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μπαταρία 2600 mAh;

samsung galaxy s6 battery, Samsung Galaxy S6: Φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μπαταρία 2600 mAh;

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Από ότι βλέπω δεν θα είναι αποσπώμενη… Θα είναι ενσωματωμένη…

Γιώργος

Με ελαφρύτερο λογισμικό και χαμηλότερο ενεργειακών απαιτήσεων επεξεργαστή λογικά η αυτονομία του s6 με την μπαταρία 2600 mAh θα είναι ικανοποιητική.

Σίγουρα όλα θα φανούν στην πράξη οπότε θα περιμένουμε να δούμε.

nick2010

Κρίμα. Με τέτοια μπαταρία (ακόμη και με 14nm chipset, δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια απόδοση, όπως θα είχε μία 3κ μπαταρία, ιδίως με το βάρος μίας QHD), πιστεύω η sammy χάνει την καλύτερη ίσως ευκαιρία να βουτήξει πολλούς ξενερωμένους iphon-ακηδες…..

Πιστεύω ότι η θυσία βασίζεται στην αδυναμία καλύτερου σχεδιασμού της ενσωμάτωσης.

Ξανά, κρίμα. Πάλι τα περί “smartsaver” and “turbosaver” (άντε και κανα βιντεάκι με εβδομαδιαία ταξίδια με μία φόρτιση – και καλά) θα βάλουν μπροστά για να πουν ότι όλα είναι μια χαρά….

Και πάλι, κρίμα.

jeenx

Το καλυτερο κινητο ειναι το LENOVO 4000 mAh και ξεχνας τον φορτιστη τοσο απλα!!!

giannogeorge

Ίδωμεν… Πάντως ελπίζω τουλάχιστον να είναι αποσπώμενη. Γενικά είναι τεράστια ευκολία το να μπορείς να αλλάζεις μπαταρία.

Agnostos13

Τελικα αργησε αλλα ακολουθησε και η Samsung τη μοδα της ενσωματωμενης μπαταριας…

Dimitris

Πολύ κρίμα
2600 mAH μπαταρία ενσωματωμένη
QHD Οθόνη
Bezel… ασχολίαστο

Έπειτα δεν έχουν καμία σημασία τα nm του επεξεργαστή ούτε τα υπόλοιπα specs.
Ελπίζω μόνο να μην είναι αλήθεια, αλλιώς τα κέρδη θα αποκτήσουν πρόσημο – .

Djs

Ενσωματωμένη μπαταρία για τη ναυαρχίδα της η Samsung?
Αυτό κι αν είναι αλλαγή!

Μιχάλης Μπαρναμπά

@Dimitris Τα nm του επεξεργαστή παίζουν μεγάλο ρόλο στην αυτονομία του κινητού μην λέμε βλακείες! Όσο για την Quad HD οθόνη απλά θα ήθελα να σου αναφέρω γιατί απ ότι βλέπω δεν είσαι καλά πληροφορημένος, ότι είναι πιο οικονομικές σε ενέργεια και από τις LCD FHD!

Υ.Γ Πριν σχολιάσεις σκέψου!

andreas_frenzy

Βασικα η μη αποσπομενη μπαταρια ειναι φυσιολογικη εξελιξη και κατα τη γνωμη μου βημα προς την σωστη κατευθυνση. Δεν καταλαβαινω μερικους που τους ερχεται ξαφνικο.
@ dimitris Ενω με το s5 που ειχε fullhd και αποσπωμενη μπαταρια πηγε μπροστα…Αλλα πραγματα μας χαλανε στη sammy…(βλεπε κακογραμμενες εφαρμογες και ενσωματωση αυτων στην rom, knox κλπ)
@ μιχαλης πολυ σωστος. Ακομα και η 2k amoled του note 4 ειναι λιγοτερο power hungry απο την αντιστοιχη fullhd του 3.

mitsaras

Στην προσπάθειά της η samsung να μιμηθεί το iphone 6 θυσιαζει ακόμα και την μπαταρία για να κάνει το τηλέφωνο πιο λεπτό.

παπαροκας tiamat

Λοιπον αρχιζω και σχηματιζω εικονα για το νεο S

Θα εχει μεγαλα bezels,
θα ναι unibody κατασκευη,
θα εχει μικρη μπαταρια,
Ισως και μεγαλυτερο sensor id για να λειτουργει απλα ακουμπωντας το δακτυλο σου πανω και οχι συρρωντας το .

Ολα τα χαρακτηριστικα παρμενα απο iphone…

Εκει που θα προσπαθησει να σας κερδισει ειναι με τη φοβερη του καμερα που θα βγαινει πρωτη στα benchmarks, τον εκπληκτικό exynos που θα θεριζει , το λεπτο του παχος και τα premium υλικα

εγω φυσικα και δε θα συμβιβαστω . τα οποια προτερηματα του επρεπε να βρισκονταν στη γραμμη samsung (μικρα bezels, μεγαλη αποσπωμενη μπαταρια) και οχι στη γραμμη apple που οριζει βλακωδως τα κινητα να ειναι unibody, με μεγαλα bezel και μικρο παχος -αρα και μπαταρια

Η samsung πια ακολουθει. Και ακολουθει τη χειροτερη ολων, την apple …

Απόστολος

Αφού φτιάχνεις ένα τέτοιο εργαλείο, βάλε και μια καλή μπαταρία!!! Η Lenovo θα σας φάει λάχανο. Και καλά θα κάνει.

bill

pedes egw pisteuw i samsung k i apple einai filarakia….k gia to marketing to pezoun antagonistes….opote min aporeite gia tis omoiotites….

Dimitris

@Μιχάλης
Δεν είμαι καλά ενημερωμένος ΟΚ και ίσως υπέρβαλα πριν με τον επεξεργαστή, αλλά και πάλι γιατί να κάνει μία τέτοια κίνηση η Samsung; (Αυτό είναι που δεν μου αρέσει γι’ αυτό πριν σχολίασα)

Μιχάλης Μπαρναμπά

@bill Άλλη φορά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες!
@παπαροκας tiamat Για όλα αυτά που αναφέρεις ότι περιμένεις από το S6 (την εικόνα που έχεις κάνει όπως το είπες) όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι τα μόνο σίγουρα γιατί τα διαβάζουμε και ακούμε κάθε μέρα. Δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο για τα bezels, αλλά Sammy είναι αυτή και πιστεύω πως θα είναι μεγάλα!
@Dimitris Στην αυτονομία του κινητού δεν μετράει μόνο το πόσα mAh θα είναι η μπαταρία (που είναι από τα πιο βασικά) αλλά και από την διαχείριση που θα κάνει το software και το Hardware που είναι και αυτό από τα πιο σημαντικά στην αυτονομία του κινητού!

Agnostos13

@παπαροκας tiamat

Η “χειροτερη ολων” κανει τις καλυτερες πωλησεις ολων… Και οι πωλησεις μετρανε!

παπαροκας tiamat

agnoste ναι, αλλα εμας μας εκανε καποτε fanboys επειδη παρουσιαζε ενα s2 και ξεφτυλισε το iphone δινοντας κατι καλυτερο και παραλληλα πολυ διαφορετικο.

προφανως δε μπορει πια να ειναι ηγετης.. και να η ευκαιρια λοιπον να μας φιλοξενισει αλλη εταιρεια σπιτι της
.τοσες κινεζικες και η κορεατικη LG μια χαρα alternatives αποτελουν !!

Nikos

@Και το htc m8 και Sony Z3 Και το S5 και το LG G3 ξεφτίλιζαν το iphone αλλα πάτωσαν ολα……!
Αντιθετα το iphone 6 με την γελοια κωλοντουπα της Apple (ουτε οι Ελληνες πολιτικοί τέτοιο πράγμα)που απο το πρωι μεχρι το βράδυ βλέπαμε διαφημίσεις για το πόσο βλάκες είμαστε ολοι που παίρνουμε Smartphones πανω απο 4ιντσες και οτι ειναι κοινη λογική και ιδανικές οι 4ιντσες….
Και?
Εσπασε καθε ρεκορ ουτε αυτοι δεν πιστεύουν ποσο πουλάει! Οπως χαρακτηριστικά ειπε ο Tim Cook.
Camera που εξέχει, powerbutton αλλα Samsung και αντιγραφεί unibody αλλα Htc M8! και meizu mx4 στο πλάϊ…. Και οθονη 4,7 και 5,5 που κορόιδευε!!!
Αυτα ειδε και η Samsung και πλέον ειναι σε σωστο δρόμο….

kostikas00

ούτε email να δεις δεν θα μπορείς με την ….τόσο αυτονομία …..άπατο και πάλι!!!!

Agnostos13

@Nikos
“htc m8 και Sony Z3 Και το S5 και το LG G3 ξεφτίλιζαν το iphone”->συγκρινεις τα benchmarks με το iPhone 5S να φανταστω…

“ιδανικές οι 4ιντσες”->για χρηση με το 1 χερι παραμενουν ιδανικες, αλλα η μοδα θελει μεγαλες οθονες και χρηση με τα 2 χερια

“Camera που εξέχει”->δεν ειναι αλλα Samsung, αλλα Nokia ειναι (η Apple προσελαβε τον επικεφαλη του τμηματος pureview της Nokia περσυ), προφανως για να χωρεσει το OIS.

“powerbutton αλλα Samsung”->power button οπως ολες οι συσκευες σε αυτο το μεγεθος θα το ελεγα

“unibody αλλα Htc M8 και meizu mx4 στο πλάϊ”->μονο που το πρωτο unibody ηταν το iPhone 5 (2 χρονια πριν κυκλοφορησει το htc m8) ενω το meizu Mx4 παρουσιαστηκε πολυ αργοτερα απο τις πρωτες διαρροες του iPhone 6

Nikos

@ Agnostos13
χαίρομαι που έχεις μια δικαιολογία για όλα αν και δεν πείθουν….προφανώς θα έχεις και για το iwatch Κατηγορία που πρώτο ξεκίνησε η lg και το phablet 6plus Κατηγορία που δημιούργησε η samsung. Πως γίνεται Όλοι να τρέχουν να αντιγράψουν την Apple και όταν αντιγραφή αυτή καινοτομεί…δεν είμαι Κατά της αντιγραφείς είμαι Κατά της επιλεκτικής μνήμης.

Agnostos13

@Nikos

Δεν ειναι δικαιολογιες, ειναι διευκρινισεις…(τωρα εσυ αν εισαι δυσπιστος δεν με αφορα)
Οσο για το iWatch οταν βγηκαν οι πρωτες φημες, εμφανιστηκε και ο ορος smartwatch. Βεβαια η Apple καθυστερησε την υλοποιηση σε βαθμο που σχεδον ολοι οι ανταγωνιστες εβγαλαν τη δικη τους προταση στην αγορα και το iWatch ακομα το περιμενουμε!
Τωρα το phablet ηταν καθαρη Samsungγκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.