Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2015

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας αναλύσεων DRAMeXchange / TrendForce, η Samsung αναμένεται μέχρι το τέλος του 2015 να πουλήσει 50 εκατομμύρια κομμάτια από τη νέα ναυαρχίδα. Οι προβλέψεις αφορούν και στα δυο μοντέλα, Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge.

Πριν από λίγο καιρό η CitiBank είχε προβλέψει 46 εκατομμύρια πωλήσεις. Οι νέες εκτιμήσεις από την DRAMeXchange / TrendForce αναφέρουν ότι θα πουληθούν 22 εκατομμύρια Samsung Galaxy S6 μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, δηλαδή το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας του, πάνω από 16 εκατομμύρια την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου και τουλάχιστον 12 εκατομμύρια το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

Να πούμε ότι η Apple στο πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας των νέων iPhone 6 έφτασε 74.5 εκατομμύρια πωλήσεις, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι ήταν περίοδος γιορτών που οι πωλήσεις ηλεκτρονικών συσκευών παρουσιάζον αύξηση.

Στην Ελλάδα τα νέα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από σήμερα 20 Μαρτίου. Όσο για τις τιμές, όπως σας είχε μεταδώσει πρώτο το Techblog, είναι:

Samsung Galaxy S6:
32GB 769 ευρώ
64GB 869 ευρώ
128GB 969 ευρώ

Samsung Galaxy S6 Edge:
32GB 899 ευρώ
64GB 999 ευρώ
128GB 1099 ευρώ

Μπορείτε να δείτε τα πρώτα hands-on video του Techblog από την MWC 2015:

Samsung Galaxy S6 Edge vs Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video
Samsung Galaxy S6 Edge ελληνικό hands-on video

samsung galaxy s6 πωλήσεις, Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2015

samsung galaxy s6 πωλήσεις, Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Ας περιμένουν μέχρι να βγει το G4 και μετά να κάνουν προβλέψεις.πάντως εμένα για φέτος πιστεύω ότι με κέρδισε η Samsung ,το καλοκαιράκι με κανένα 500 από σκρουτζ θα το έχω στην τσέπη μου.Κάτοχος του πραγματικά αθάνατου 》GALAXY S2 《.

Δημήτρης

@Κώστας
και εγώ με το S2 είμαι, το οποίο και λατρεύω, καθώς ακόμα κάνει την δουλειά του με το παραπάνω..
Πιστεύω πως το S6 θα είναι “το κάτι άλλο”, προσωπικά θα το περιμένω ως τα Χριστούγεννα να πέσει λιγο ακόμα… 🙂

Κώστας

@Δημήτρη η καλύτερη στιγμή για να το πάρεις εφόσον έχεις τα λεφτά είναι Ιούλιο-Αύγουστο στα 500€ από Σεπτέμβρη μέχρι και Γενάρη ή διαφορά θα είναι πολύ μικρή και όχι χαμηλότερα από 400€.

Salonigi

Ρε παιδιά μια ερώτηση να κάνω στους κατόχους S2…. Δουλεύει ακόμα αυτό το τηλέφωνο? Δεν κολλάει, τρέχει όλες τις εφαρμογές? Μου φαίνεται λίγο παράξενο, αν και έχει να κάνει και με τον τρόπο που το χρησιμοποιεί ο καθένας η αν πράγματι το έχει για τηλέφωνο μόνο και τπτ παραπάνω.

Theo

Η apple πούλησε 74,5 iphone συνολικά κι όχι iphone 6 και 6 plus. Η apple δίνει νούμερα με τις πωλήσεις όλων των iphone που κυκλοφορούν οπότε λίγο άκυρη η σύγκριση..

Nikos

@Salonigi Κι εγώ είμαι κάτοχος του S2. Το τηλέφωνο τρέχει όλες τις εφαρμογές που έχω δοκιμάσει. Εκτός από τηλέφωνο,το χρησιμοποιώ καθημερινά για internet, αναπαραγωγή βίντεο και navigator. Τρία χρόνια τώρα το έχω λιώσει. Έχω αλλάξει δύο φορές την μπαταρία! Να σου πω βέβαια ότι καλλάει αρκετά, δηλαδή καθυστερεί, κυρίως όταν ανοίγω πολλές ιστοσελίδες ταυτόχρονα. Γι΄ αυτό όμως ευθύνομαι κυρίως εγώ αφού δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ και το έχω γεμίσει εφαρμογές. Η RAM του έχει φτάσει στο όριο. Από ROM έχει 16GB, βάλε άλλα 32GB της SD…Πιστεύω με ένα φορμάτ και απελευθέρωση χόρου στις μνήμες θα επανέλθει.

Προσωπικά θα περιμένω να βγει το S7 για να δω τις βελτιώσεις που θα κάνουν. Το S6 edge μου αρέσει πάρα πολύ αλλά έχει πολλά μειωνεκτήματα. Φανταστείτε το S6 με μεγαλύτερη (αν γίνεται και αφαιρούμενη) μπαταρία, υποδοχή για sd card, stereo speakers, FM radio και πιστοποίηση Ip67! Το τέλειο κινητό!

nikos7

@Nikos “Φανταστείτε το S6 με μεγαλύτερη (αν γίνεται και αφαιρούμενη) μπαταρία, υποδοχή για sd card, stereo speakers, FM radio και πιστοποίηση Ip67! Το τέλειο κινητό! ” Φιλε μου μολις ανεφερες το ζ3 και g3..οποτε γιατι να θες ενα σ7 με τα 1000 ευρω και τα specs του ζ3/g3 και να μην παρεις τωρα κατευθειαν το ζ3/g3 ή το ζ4/g4 αν κρατησουν τις ιδιες γραμμες.. μαλλον γιατι εισαι σαμμυ fan 😛

nikos7

@Nikos ή το σ5 που εχει αυτα που ανεφερες..αλλα μαλλον επειδη δεν πουλησε πολυ το σ5 το θεωρεις αποτυχια..

Makis

Να γίνω λίγο κακός σήμερα. Θυμάστε το S3, πριν λίγα χρόνια, κινητάρα, τηλεφωνάρα, τουμπανάρα, τετραπύρηνο…super-duper whatever….δείτε πόσοι το έχουν σήμερα και τι προβλήματα έχει με τις αναβαθμίσεις. Για το S2 δεν έχω να πω τίποτε, γιατί το είχα μέχρι πρότινως και δούλευε ρολόι. Λοπόν αυτό το σημερινό super – duper μόλις πάρει update Nutella….θα κολλάει όπως η μερέντα στο ψωμί.

ddr2

Προβλέπονται πωλήσεις 50 εκατ. συσκευών s6 και s6 edge μέχρι τέλος του χρόνου, δηλαδή σε βάθος 3ων τριμήνων (συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων εορτών του 2015), τη στιγμή που το Iphone 6 και 6+ πούλησε 74 εκατ. συσκευές σε 1 μόνο τρίμηνο?

Καλά το κατάλαβα???

Τομ

Μακη που θες να καταληξεις; Και το iphone 6 μολις βγει το ios 10 η 11 η τεσπα μετα απο 2-3 χρονια θα σερνεται. Και γενικα ολα μετα απο λιγο θα σερνονται απλα επειδη οι κατασκευαστες πρεπει να πουλανε συσκευες στον καθενα μας καθε δυο χρονια. Με πιο αραιες πωλησεις δεν βγαινουν τα κερδη που θελουν. Αυτο ειναι το θεμα δεν φταιει το android.

j

@Τομ έχω το 4s με ios 8.2 και παει μια χαρα. Άρα δεν ισχύει αυτο Π λες

Tom

Συγκεκριμένα με 4s εχω ασχοληθεί παρά πολυ όταν είχε ios 6 και τωρα που εχει 8+. Δεν λεει ότι κολλάει του κερατά αλλα πτώση αισθητή κιολας στην απόδοση υπάρχει. Ειναι και το τι θεωρείς μια χαρα έτσι.

Απάντηση στον φίλο Μάκη ήταν το σχόλιο μου. Δεν πιστεύει κανεις να αμφιβάλλει ότι τα κινητά μας οποία και να ειναι αυτά και οςο και αν κόστισαν αρχικά, μετα απο 2-3 χρονια δεν εχω πτώση στην απόδοση.. Το ποσο μεγάλη ειναι αυτη εξαρτάται αλλα ότι υπάρχει υπάρχει. Και υπάρχει και στις δυο μεγάλες πλατφόρμες. Για windows δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινής

Φώτης

Ρε παιδια τι σκατα να κάνω;Ειμαι ανάμεσα σε note 4 edge κ s6 edge..Πιο να παρω;;

Tom

Το s6 Φώτη. Αν δεν σε απασχολεί το χρηματικό πάρε το πιο καινούριο.

jonjon

Στο public στο πασαλιμάνι τα έχει και τα δύο! Το edge είναι εντυπωσιακό η οθόνη κάνει μεγάλη διαφορά με απλό.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αν δεν εμπαινε ο Γ@@)(*&#$ διαρρηκτης μεσα στο διαμερισμα μου το 2012, ακομα θα ειχα το S2. Πηρα και το S3 και το ΤΑΒ 3 (ειχα και αλλα μοντελα της SAMSUNG, πιο πριν και μετα), αλλα ποτε δεν την ξαναγαπησα την εταιρια.
Τωρα με το νεο S6 παω να αλλαξω γνωμη, αλλα η τιμη ειναι τραγικη.
Μετα απο 4-6 μηνες που θα εχουν βγει και αλλα μοντελα να το παρω στη τιμη των 450-500 ευρω θεωρειτε “καλη” τιμη??? Δεν νομιζω οτι η τιμη αυτης της γενιας να πεσει οπως του S3-S5. Εκεινα ηταν τραγικα για αυτα που πληρωνες.
“ΜΑΚΑΡΙ” να μην εχουν τις πωλησεις που περιμενουν μπας και λαβουν το μηνυμα και κατεβασουν τις τιμες εναρξης στα επομενα μοντελα….χλωμο….

Salonigi

Το S6 αυτη την στιγμή,οτι και να λέμε εμείς,ειναι το κορυφαίο κινητό . Δεν υπάρχει συναγωνισμός . Τα γούστα φυσικα διαφέρουν στον καθένα μας. Σκεφτείτε οτι υπάρχουν ατομα που αγόρασαν το ιΦον 6 plus , όποτε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! :)))

vasilis

Ας δούμε πρώτα το LG g4 και μετά βλέπουμε αν πουλήσει τα 50 εκατομμύρια s6

Theo

@ddr2 Θες να το ξαναγράψω; Η apple δεν δίνει ποτέ νούμερα πωλήσεων για 1 μόνο τηλέφωνο, αλλά για όλα τα iphone που είναι διαθέσιμα και πωλούνται από την apple !! Επίσης άλλος ανταγωνισμός υπάρχει στο αντρόιντ. Sony, samsung, lg, htc, nexus συσκευές, huawei, oppo, zte και άλλες πόσες κινέζικες. Υπάρχουν άτομα που γουστάρουν αντρόιντ αλλά θέλουν nexus, υπάρχουν άλλοι που λατρεύουν htc και ταυτόχρονα μισούν την σάμσουνγκ. Υπάρχουν πόσοι λόγοι που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Htc one m7 ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ s6 ΚΑΙ ΤΟΥ iPhone 6 plus.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ;

ddr2

@Theo
1ον Οντως, τα 74 εκ. Ειναι για ολα τα iphone του τριμηνου, αλλα το μεγσλυτερο ογκο πωλησεων λογικα τον εχει το i6. Εντελως επιεικως θα πω τα μισα απο τα 74 (= 38 εκατ.). Και μιλαμε για ενα τριμηνο μονο.

2ον οι παραγοντες που λες, επισης ισχυουν, αλλα δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ να τους λαμβανουμε υποψη, οταν μετραμε πωλησεις ή κερδη. Αλλαζει κατι στο τελος? δεν νομιζω….

Κωνσταντινος

Ελεος καθε χρονο η καθε εταιρια θελει να ξαναπουλαει της ναβαρχιδες της και να αγοραζουμε τα τελευτεα μοντελα λες και δεν εχουμε αλλη δουλειά να κανουμε, στην εσχάτη 700€*50 εκατ.= 35 ΔΥΣ € ΜΙΚΤΑ ωραία νούμερα αλλα δύσκολα το βλεπω να γινεται οταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει.

kostas_falcon

Λυπάμαι που θα την χαλάσω στους υποψηφιους αγοραστές, αλλά για άλλη μια φορά το touch wiz λαγκαρει και στα 2 μοντέλα, και στο edge δεν υπάρχει καλή ανταπόκριση όταν με το δάχτυλο πάει κάποιος να ρολαρει στα καμπυλωτα της οθόνης του…..

Αυτό το touch wiz ότι και να το κάνει η σαμμυ πάλι θα σκλαλωνει….

Κατοχος galaxy note2 για να μην με πείτε και hater…..

kostas_falcon

Προσωπική εμπειρία τα παραπάνω, τα δουλεψα και τα 2 στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης.

Αποστόλης Ρόδος

Θα πέσουν δραμματικά έξω οι προβλέψεις τους…. θα το δείτε 😉

stefanos6750

Καλησπέρα. Μου αρέσει αρκετά το s6, απλά εχω κάποιους ενδοιασμούς σε σχέση με την αγορά samsung κινητού. Ήμουν κάτοχος iphone 5 και το πούλησα περυσι το καλοκαίρι και αγόρασα το S4. Μπορώ να πω ότι δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με το κινητό διότι μου κολλάει αρκετά και η μπαταρία μου έχει χαλάσει ήδη δυο φορές. Τώρα φοβάμαι ότι αν πάρω το s6 θα έχω τα ίδια προβλήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.