Samsung Galaxy S6: Τιμή από 769 ευρώ έως και 969 ευρώ Ελλάδα

Το Techblog έχει πρώτο τις επίσημες τιμές του Samsung Galaxy S6 στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το μοντέλο με τα 32GB έχει τιμή 769 ευρώ, αυτό με τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη έρχεται με τιμή 869 ευρώ, ενώ το Galaxy S6 με την μεγάλη μνήμη 128GB θα κυκλοφορήσει με τιμή 969 ευρώ.

Οι τιμές είναι επίσημες, τις μάθατε πρώτοι εδώ στο Techblog και μπορείτε να τις μοιραστείτε ελεύθερα! Το Samsung Galaxy S6 θα μπορείτε να το παραγγείλετε από αυτήν την Παρασκευή 20 Μαρτίου με δώρο τον ασύρματο φορτιστή. Η αξία του ασύρματου φορτιστή είναι 49,99 ευρώ.

Θα το τσιμπήσετε;

Samsung Galaxy S6 32GB: τιμή 769 ευρώ
Samsung Galaxy S6 64GB: τιμή 869 ευρώ
Samsung Galaxy S6 128GB: τιμή 969 ευρώ

Μάθε επίσης: Τιμή του Samsung Galaxy S6 Edge στην Ελλάδα

Samsung Galaxy S6: Τιμή από 769 ευρώ έως και 969 ευρώ Ελλάδα, Samsung Galaxy S6: Τιμή από 769 ευρώ έως και 969 ευρώ Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

769 αρχικη τιμη για lagsung??γελαω……!!!!

jimis

Κώστα μήπως ξέρουμε τίποτα για τα χρώματα που θα έρθουν εδώ;

kostas

Φίλε δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις πάρε μηλαρακι αν δεν έχεις που είναι φθηνά…

Miko

Ούτε μηλαράκι, αλλά ούτε και αυτό… δυστυχώς… όσο και αν μου αρέσει το νέο design, ειδικά το edge, η τιμή είναι, αντικειμενικά, τραγικά υψηλή παίδες.
Μιλάμε για συσκευές που στην καλύτερη θα τις έχουμε για 2 χρόνια. Εγώ τουλάχιστον δεν διαθέτω τόσα χρήματα για ένα προϊόν τεχνολογίας με τόσο γρήγορη εξέλιξη.

Pavlos

Για android μέχρι 300 ευρώ ούτε sent παραπάνω

ΑΝΔΡΕΑΣ

κυριολεκτικα με 300€ βρισκεις κατι πααρα πολυ καλο, οπως το oneplus που εχω εγω.
το μόνο που εχω να ζηλεψω ειναι τα εντονα χρωματα της Samsung. αλλα με τα 300+€ που εχω γλυτωσει για αντιστοιχο με s5,με κανουν και το ξεχναω!!!

γιαννακης

Το περιμένουμε αγορά κατευθείαν και πούλημα για νοτ 5 πιο μετά

gekos

Οι δύο εταιρίες που δε σέβονται τα πρόβατα τους.apple k Samsung. Ζήτω τα Κινέζικα. Παρτε Meizu mx4 και θα με θυμηθείτε.

StratisKas

ποσο να χει σε κανενα μηνα στο skroutz ? 😛

anergos13

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο οσους σχολιαζουν μαλλον διακτινιστηκαν απο το μακρινο 2000 ισως επι εποχης δραχμης , οταν εβγαιναν οι πρωτες ναυρχιδες της nokia,siemens,panasonic …και τους ηρθαν λιγο απότομες οι τιμες…..Ελεεεεεος!!!!

nikos

749€ εχει το έχω δει σε τιμοκατάλογο της wind επίσημα

mkv

Εγω θα επαιρνα iphone γιατί παιρνει ενημέρωσεις και δεν γονατιζει με την καμια. Το s6 σε δυο χρόνια να δεις που θα κολλαει αν τρελο σε σχεση με ένα iphone 6. Εχω το s3 και ειμαι απογοητευμενος κολλαει. Ναι οκ η τεχνολογια προχοραει αλλα το android δεν θα παυει να γινεται πιο βαρυ σε λιγα χρονια θα λενε οτι 3gb ram ειναι λιγα οπως ειναι τωρα το 1 gb

Sot11

Α μάλιστα! Τους χτυπησε ένας αέρας μεγαλομανίας εκεί στην Samsung και για αυτό ειναι έτσι οι τιμές. Τωρα το θεμα ειναι θεωρούν τους καταναλωτές τόσο βόδια ή απλώς δεν έχουν επίγνωση του τι πουλάνε;

ZJ-HELLAS

Αγόρασα πρόσφατα απ’ το skroutz το lg g3 32gb ( εξαιρετικό κινητό), οπότε δεν ενδιαφέρομαι…

Θανάσης

Μιλάμε για υπερβολικές τιμές για συσκευή τηλεφώνου.
Αν τα βάλουμε κάτω δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει σε αυτή τη τιμή; Τι feature έχει που το καθιστά τόσο πολυπόθητο και καλό για επένδυση;

Μετά μας φταίνε οι Γερμανοί

KST17

Εγώ δεν θα τοποθετηθώ στα σχόλια του τύπου “Είναι πολύ ακρίβο για εκείνο” ή “Είναι πολύ ακριβό για το άλλο”. Σ’αυτό όμως που δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ είναι: Πως γίνεται σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου κάθε χρόνο που βγαίνει η εκάστοτε ναυαρχίδα της κάθε εταιρίας η τιμή να παραμένει στα ίδια επίπεδα και η προηγούμενη να συνεχίζει να κυκλοφορεί με χαμηλότερη τιμή, και εδώ στην Ελλάδα κάθε χρόνο, η κάθε καινούρια συσκευή που βγαίνει να είναι “τσιμπημένη” κατά 10€, 20€ ή 50€?
Δηλαδή δεν τους φτάνουν τα 700€ που το αξιώνει η κάθε εταιρία, θέλουν να βγάλουν ακόμα περισσότερο κέρδος και με τα ψιλά?
Αν θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό απ’το Skroutz, ας βάλουν πίσω το προσωπικό τους κέρδος και ας κοιτάξουν λίγο και το συμφέρον του καταναλωτή, αυτός είναι που στην τελική θα τα “σκάσει” για να το αγοράσει!

Aris

Φίλοι μου καλοί. Μπήκα να ρίξω μια ματιά στα σχόλια και έχω πάθει πλάκα. Πριν από ένα χρόνο, όταν και βγήκε το s5, η αρχική του τιμή ήταν 749 ευρώ. 749 για την έκδοση των 16 gb. Το s6 που δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το συγκρίνω, έχει αρχική τιμή 769 ευρώ για την έκδοση των 32 gb. Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος; Κάποιοι φωνάζουν ζήτω τα κινέζικα. Με αυτήν την λογική η BMW θα είχε κλείσει και θα αγόραζαν όλοι kia. Όποιος κατάλαβε….Το παράδειγμα είναι τυχαίο. Φιλικά. …..

Sot11

Aris κλαιωωωω παρομοιαζεις την Samsung με την BWM? σοβαρά τωρα;
Και Ο ντόρος γίνεται γιατι η Samsung στην πραγματικότητα ειναι σαν την Kia που αναφέρεις αλλα πουλάει σε τιμές BWM!

George

Μια ζωη τα παντα στην Ελλάδα ειναι πιο ακριβα…

mouta

Σε αξοιοπιστια η bmw ειναι 14η στον παγκοσμιο πινακα και η Kia 3η οποτε Κορεα ισον best buy

steliosGR

Πανω απο 400 ευρω για κινητο ειναι πολλα. Οσο καλο και να ειναι. Εκτος αν σκοπευεις να το κρατησεις κανα 4αρι χρονια.

Enzo

Οι Ελληνάρες για άλλη μια φορά ξαναχτυπούν! Γκρίνια, κράξιμο, ζήτω τα Κινέζικα κοκ.

Εγώ ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια οι ναυαρχίδες όλων των εταιριών (πλήν των κινέζικων) όταν λανσάρονται κάνουν ~750ευρώ. Ελευθερία έχουμε, άλλος θα τα δώσει, αλλος θα περιμένει το σκρουτζ, άλλος θα παρει την κινεζιά. Αλλά εγώ δεν βλέπω καμία έκπληξη στην τιμή του S6.

Συμφωνώ ότι είναι πολύ κακό που στην Ελλάδα οι τιμές ειναι πιο ψηλά από τις άλλες ευρωπαικές χώρες. Φταίνε οι μαμάδες εταιρίες γι αυτό ή οι εισαγωγείς?

kostas

Στην ελλάδα παντα ειναι ακριβά ολα εδώ το s4 αμα πάτε σε μαγαζία 299 το εχουνε οποτε το s6 ποσο περιμένατε να έχει 500…

Marios Alexandridis

QUOTE:”””””””Δηλαδή δεν τους φτάνουν τα 700€ που το αξιώνει η κάθε εταιρία, θέλουν να βγάλουν ακόμα περισσότερο κέρδος και με τα ψιλά?
Αν θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό απ’το Skroutz, ας βάλουν πίσω το προσωπικό τους κέρδος και ας κοιτάξουν λίγο και το συμφέρον του καταναλωτή, αυτός είναι που στην τελική θα τα «σκάσει» για να το αγοράσει!”””””

Ρε παιδια να ανεβασουνε τιμη για να χτυπησουνε το σκρουτζ??
Το σκρουτζ δεν ειναι καταστημα ειναι σελιδα αναζητησης για καταστηματα.Αν ενα καταστημα το εχει 100 ευρω φθηνοτερα η samsung δεν χανει τιποτα.Το κερδος του καταστηματος ειναι λιγοτερο.Δεν εχει νοημα.Το σκρουτζ δεν εχει ανταγωνισμο στις εταιριες για να ανεβασουν τιμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.